גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
נשבר לי הזכוכית במכשיר SAMSUNG A5 ׂ2017ׁ אמרו לי בחנות שצריך להחליף את ה LCD וגם את הזכוכית. לפני שאני מזמין, האם המוצא הזה ב Ebay מכיל את שניהם?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב אייפוד קלאסי 80GB, ורציתי לצ'פר אותו בכמה אביזרים. אבל מה הקטע? למה הכל כזה יקר? ולא כולל כלום. לדוגמא: כיסוי עור לאייפוד - 100$?! עכשיו לשאלה: אני רוצה לקנות דוק לאייפוד, שיתחבר למחשב/טלוויזיה/טעינה. ראיתי שהדוק האוניברסלי עולה 50$ כולל שלט, אחלה של דיל. אבל בסרטון שראיתי ביוטיוב אני רואה שאין שום כבל בערכה, לא AV, לא USB, כלום! הסתכלתי באתר, ואכן זה לא מגיע עם אף כבל! איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את האייפוד למחשב,טעינה וטלוויזיה? האם אני מקבל איזה כבל עם האייפוד עצמו שיעזור לי? תודה :-\
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הסנסה אך הבן אדם שמכר לי שכח את הדיסק. חיפשתי באתר של סנדיסק, אך לא מצאתי שום זכר לתוכנות הרצויות ( תוכנה להעברת שירים, ותוכנה להעברת ווידאו ותמונות). אודה למי שיפנה אותי ללינקים.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אמא שלי משתמשת ברדיו ואנחנו פשוט לא מצליחים למצוא APK, הרום שלה הוא CM10.1 נקי, אם צריך להחליף רום אני אבצע זאת אבל מעדיף שלא. תודה. נ.ב זה גאלאקסי S2
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
- 1 follower
-
-
הדיווח עבור הרבעון השלישי של שנת 2018, בו לא הייתה עליה בהיקפי המכירות היחסיים - יהיה האחרון שבו אנחנו מקבלים נתונים מספריים על כמות הסמארטפונים והמחשבים שהצליחה למכור חברת הענק לכתבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, עשיתי נסיעת מבחן קטנה עם Waze (עבור אנדרואיד) ונתקלתי בבעיה. כשאני ברכב, הסלולרי שלי מחובר לדיבורית ברכב. זה כולל גם אופציה של BT-Audio, למרות שאני לא משתמש בזה.. הבעיה היא ש-Waze מזהה את זה כנראה, ושולח את הסאונד שלו ישירות למערכת של הרכב. זה היה יכול להיות נחמד, אבל אני לא רוצה את זה כי מין הסתם אני מעדיף לשמוע את המוזיקה שלי, ולצערי הם לא יכולים לפעול במקביל. זה נחשב "Source" בפני עצמו. עברתי על כל (?) ההגדרות של Waze, ולא מצאתי שום מקום שבו אני יכול להגדיר לו שפשוט יפעיל את הסאונד דרך הספיקר של הסלולרי. מה אני מפספס? עריכה: וואו גוגל! איזה מלך! חיפשתי עכשיו בגוגל פיתרון לבעיה שלי, חיפשתי "waze ספיקר" , והת'רד הזה - כן כן ממש זה שנפתח לפני 4 דקות - מופיע ב…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משום מה לא נתקלתי בשום דיון שעוסק בהגנה על המכשיר הסלולארי. משהו משתמש ויכול להמליץ על חברה טובה חוץ מ- Otterbox ו- Case-Mate?
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי סנסה קליפ+ ואני בסה"כ מאוד מרוצה ממנו, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב לוקח לו אח"כ איזה 10 דקות לעדכן את הדאטה-בייס (גם אם לא הוספתי שירים). זה מאוד מעצבן, כי אני ממילא מעדיף להשתמש בתיקיות ולא בתגיות. בעיה נוספת היא שלוקח הרבה זמן לעשות סקרול, כי אין גלגל. יש נגן שפותר את הבעיות האלה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
בוקר ב-pc אני משתדלת להתקין תוכנות ניידות. תהייתי,האם גם באנדרואיד אני יכולה להתקין תוכנות כאלה. אם כן, כיצד ומהיכן. אם לא אשמח לדעת מדוע אין הדבר אפשרי. תודה ושב"ש
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערכתי את הכותרת לתיאור יותר רלוונטי למצב הקיים פירוט בהודעה 2
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
Teracube הוא מכשיר ביניים במחיר שפוי שמתיימר לספק מערכת אנדרואיד ללא תוספות מיותרות ואפשרויות זולות ופשוטות לתיקון - ממש כמו בסמארטפונים של פעם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
- 1 follower
-
-
הדרישה היחידה היא שיהיה לו נגן מוזיקה טוב וחיבור 3.5 לאוזניות. אפשר גם משומש. תודה...
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הייי לכם! אני רוצה לקנות פלאפון(סמארטפון) חדש, המכשיר הקודם שלי (נוקיה 5800) מת סופית. אם יש למישהו המלצות, אשמח מאוד לשמוע: התקציב: 250 דולר. אני נמצא בניו-יורק כך שאוכל לקנות בכל מקום (amazon newegg וכו'). השימושים העיקריים שלי הם שמיעת מוזיקה (כמה שעות ביום ) גלישה באינטרנט ושיחות. זמן סוללה: רצוי שיחזיק ליום וחצי. תמיכה: שיעבוד על רשתות GSM גם בארץ וגם בחו"ל (אמריקה). מסך (טאצ'): בגודל של ה5800 או יותר בשביל אינטרנט וכו'. מצלמה: לפחות 3.2 MP וכן שהמכשיר יהיה קצת יותר מהיר מאשר ה5800 (בלי לזלזל בו ) אבל לא פחות ברמתו מה 5800. תודה מראש ושנה טובה, דובי. Xtract: תודה, ההודעה נערכה.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי סלולר סמסונג - בסמסונג יש הקלטות שיחות מובנה שמקליט כל שיחת סלולר באיכות גבוהה כך שכל מספר שנכנסים אליו ניתן לראות שיחות , זמנים ולשמוע הקלטות האם דבר כזה קיים גם ב-OPPO או XIAOMI ? האם זה עובד ללא תקלות ? ללא התקנת תוכנות צד שלישי .
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
היום קניתי את הסנסה, חיברתי אותו למחשב והורדתי את התוכנה שמעדכנת את הנגן. עדכנתי את התוכנה של הנגן, לאחר מכן עשיתי רסטרט,פירמטתי את הנגן והעברתי אליו שירים. אחר כך כשהוצאתי את הנגן מהUSB הוא נכבה ולא נדלק יותר(עם המחשב או בלעדיו) וכשאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו כמשהו שנקרא STMP3600 מה לעשות? :-\
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה פלאפון כדי לי לקנות בהתחלה חשבתי על IPHONE יד שניה אבל אז החלתתי שעדיף נייד חדש וגם המחיר די יקר חשבתי על HTC HERO ואולי NEXUS ONE אבל זה בחריגה מהתקציב וזה די יקר לי 5800XM חשבתי אליו אבל קראתי שיש לו בעיות והוא די אגרסיבי לאומת האחרים שהם יותר מלוטשים אשמח לשמועה תגובות ובטח הצעות נוספות ואם אפשר גם בכלליות על המכשיר והיתרונות שלו תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או שכדאי לשמור את הכסף למשהו אחר ולקנות משהו פחות טוב
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש GALAXY NEXUS שעומד לצאת עם 32GB. הבנתי שהוא אמור לצאת ב17 בנובמבר באירופה. השאלה, איך ומתי אני יוכל לקנות אותו בארץ או מאירופה כך שזה יתאים לארץ? האם כדאי לי לחכות כי בארץ יהיה לי מה לעשות עם האחריות? מתי הוא יגיע לארץ? בקצרה הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי מבחינת רכישת GALAXY NEXUS כך שאני יוכל להשתמש בו בארץ, ומתי כל אפשרות תהיה באמת זמינה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הוא יצא בחו"ל ומה יהיה המחיר? תודה רמאש, בן
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם האם סמסונג S3 הוא אמין, סביר בצילום, בקליטת שיחות ואינטרנט, ובסוללה? האם נותן הרבה דברים שאין ב-S2? הייתי שמח למצוא ב-1600 ושנתיים אחריות(שמקבלים על S3)- מכשיר שהופך דיבור עברי לטקסט מוקלד
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון הבכיר החדש של היצרנית הסינית נוחת בישראל בגרסה עם נפחי זכרונות נדיבים - ומחיר שגבוה כמעט ב-1,000 שקלים מהבסיס איתו הגיע ה-OnePlus 11לכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
במידה ואני מחפש נגן זול ואיכותי ומוכן להסתפק ב-512 מגה, ה-U10 ב-295 הינו הבחירה הטובה ביותר? ואם לא - אז מי עדיף? תודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את הנגן הזה היום http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394994,00.html ומחקתי את התמונות שלו ואני רוצה לדעת את הרזולוציה שלו הגודל של המסך 1.8 אינץ'
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-