עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dvido,

שלום לכולם, קראתי כל מיני דיונים בפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אז אשמח לקבל עצה: אני מחפש טלפון סלולרי. הדברים שנראים לי הכי חשובים הם: קודם כל שיהיה טלפון טוב - איכות שיחה טובה, סוללה שמחזיקה הרבה זמן, רמקול טוב, בלי בעיות קליטה וכו' טאצ'\מקלדת מלאה - לא חובה אבל נחמד אם יהיה מערכת הפעלה נוחה ומהירה, כלומר שיהיה זמן תגובה טוב וממשק נוח (היום יש לי Nokia E72 והוא ממש לא משהו מהבחינה הזו - הכל מסורבל וכל פעולה לוקחת בערך שנייה) שיהיה אפשר לשמוע מוזיקה בקלות (MP3) קצת גלישה באינטרנט, קצת משחקים ואפליקציות להורדה אם פספסתי איזה מאפיין חשוב, תגידו לי. לא אכפת לי לקנות אותו באורנג'\סלקום או בחנות פרטית כל עוד יש עליו אחריות. אני צריך לקנות אותו תוך חודש מהיום ככה שאני לא…

• 28 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. אני אחרי צבא, וואלה האמת עד עכשיו לא היה לי יותר מידי טלפונים מתקדמים ממש. אני ברשת פלאפון, יש לי איזה דיל שאני יכול כמעט לקחת כל פלאפון, ויוצא לי מחיר טוב. זה מתחלק לכמה קטגוריות, מהפלאפונים הרגילים כרגע מה שנראה לי נוח ויחסית "פשוט" זה הסוני אריקסון W995. יש את הסמארטפונים - שאת האמת אני לא ממש הבנתי לאיזה שוק של קונים זה פונה? כלומר למה לי לקחת לדוגמא בלאקברי, או E72? מה היתרון שלהם? בבלקבארי יש לזה רשת משל עצמו? כלומר אפשר לשלוח הודעות בחינם או משהו כזה. (אשמח להסבר בעניין) ויש האייפון בוא נגיד, שיצא לי קצת ככה לתפעל אותו אצל אנשים אבל אני לא באמת יודע כמה אני הולך להשתמש בכל האפליקציות והדברים.. כלומר כמה למשתמש הממוצע באמת יש מה לעבוד עם האייפון..? (מעבר לזה צריך לה…

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by FastJack,

שלום. יש לי כיום מכשיר דור 2.5 והייתי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בו במכשיר דור 3.5. הכוונה היא שאני ינהל את כל השיחות ברשת ה2.5, ואני ינהל את כל תעבורת הנתונים על גבי הWI-FI מקומי ולא אתחבר כלל לרשת ה3.5. האם הדבר אפשרי?

4. טוב, עבדכם הנאמן הגיע לזמן שבו צריך לשדרג את המכשיר המת שלו (תנצב''ה 6120C). אז מה בעצם העניין, אני קונה מכשיר מאורנג' בתשלומים (רק ככה נח לשדרג) במסלול חיילים אולי (אם יתאפשר) ובעזרת שדרוג אחרי 3 שנים שיוזיל. מה אני מחפש במכשיר: מערכת הפעלה נורמאלית. אפליקציות וכמה שיותר. אפשרות (אפילו תיאורתית) להתקין לינוקס על המכשיר, סימביאן לא בא בחשבון, היא כבר מתה. מכשיר עם חומרה חזקה, לא מתפשר על מעבד\זכרון\מעבד גרפי. משחקים - תמיכה באימולטורים אצלי זה כמעת חובה. מסך מגע - אני מניח שזה החובה היום, כמובן איכותי ונח ככל שניתן, מוכן להתפשר אם יש מספיק יתרונות בקצה אחר. מצלמה - באמת שלא הכי חשוב לי, יהיה נחמד ל5MP ומעלה, ייתרון לצילום נורמאלי בתנאי אור קשים. אני יודע שמגוון המכשירים ב…

• 54 תגובות
    • 6k צפיות
  5. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה לקנות gps טוב עד 700 שקל אם יש הבדלל גדול אפשר לחרוג אני רוצה שתיהיה לו קליטה מעולה תוכנה שתוכל להגיד לי איפה יש מצלמות מהירות ואור אדום וכל זה בקיצור צריך המלצה למכישר gps אם אפשר להשיג מכשיר gps טוב ללא תוכנה כי אחותי יכולה להשיג לי רק את התוכנה בזול אבל תמליצו לי על תוכנה הכי טובה לדעתכם אין בעיה להזמין מחול ודברים כאלה בתודה עמית

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by dor444,

אני רוצה לעשות הזמנה גדולה מהמוצרים הבאים: המוצר הראשון: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.2724 המוצר השני: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6497 המוצר השלישי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 המוצר הרביעי: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24 אני צריך לקנות כמות רצינית של שלט אוניברסלי ומיני בלוטוס שאפשר לשלוח/לקבל מהם ל/מהמחשב (כמובן שאני רוצה רק סוג אחד מכל אחד) אני חייב שכל המוצרים יהיו תקינים ואני מוכן לשלם גם יותר אם יבטיחו לי אמינות ושירות טוב, כי עשיתי הזמנה של שלט אוניברסלי (המוצר הראשון) ואחד מהשלטים (מתוך 2) לא היה תקין, קניתי גם מיני בלוטוס (המוצר הרביעי) וגם הוא לא היה תקין, אולי כדאי כבר לקנות מוצר אחר, או בכלל לקנות מאתר…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by dor444,

שלום, נתקלתי בבעיה בדיווח על מוצרים פגומים באתר Deal Extreme בדף של הדיווח על המוצרים דורשים ממני מספר SKU שאחרי חיפוש מהיר בגוגל התברר שזה מספר של המוצר, אם זה באמת מה שאמרתי, אז איך אני יכול לדעת מה המספר SKU של המוצר הפגום, כי בדקתי בדף המוצר הפגום ולא ראיתי שום מספר SKU. אני צריך לשעת איך אני יכול להשיג את המספר הזה ואולי יש דרך אחרת לדווח על מוצרים פגומים באתר DX תודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  8. Started by ManhattanProject,

לאמא שלי יש יומולדת בראשון לספטמבר, והיא מתלוננת כבר הרבה זמן על הרצון לGPS(אישה...) והחלטתי להרים ת'כפפה ולשכנע את אח שלי ואבא לשים קצת ולקנות לה GPS. הגענו לתקציב של 600 שקל(אבא שלי קונה לה עוד מתנה בנפרד...) וחריגה לא תתקבל בברכה, אם היא תהיה משמעותית אז סבבה. כעיקרון לא חובה שיבוא עם תוכנה, יש דרכים להשיג תוכנות לבד, אבל צריך שהוא יהיה טוב, שהסוללה לא תגמר מהר, שיהיה ברור וקריא גם אל מול השמש ואם הוא ינגן גם מוזיקה זה יהיה סבבה. המלצות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  9. Started by koko0,

יש לי מיילסטון [חדש מסלקום] וכל פעם שאני מוריד [מחובר דרך ראוטר מטר ממני] הוא כותב לי הורדה נכשלה. פעם ב4 ניסינות בערך אני מצליח. יש רך לסדר את זה? וד"א אני עם לאנצ'ר פרו פלוס מעודכן. עם Live wallpaper הוא זז מאוד לאט וגם התפריטים נפתחים לאט. זה בעיה מוכרת? יש דרך לפטר מזה?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by alonf29,

אני מעוניין לקנות פלאפון מחו"ל ואני מתלבט בין הדיזייר לגלקסי... מה אתם ממליצים? *אני יודע שיש הרבה נושאים על שני הפלאפונים אבל לא מצאתי כל כך השוואה ישירה בין השניים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by omri_ro,

תהיתי האם יש מכשיר עם יכולות דומות (רק מחברה ידידותית יותר), דגש שזה לא יהיה סמארטפון כלשהו ויהיה רק מחשב כף יד עם דגש על הצד של נגן MP3, איכות סאונד וWIFI. ואם יש כזה עם מע' פתוחה (אנדרואיד ושות') אז זה אפילו יותר טוב. מחיר לא משנה כרגע, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itaykoren,

שלום לכולם, כתבתי את הפוסט הזה ב XDA , וחשבתי למה לא לתת קישור אליו פה, היות וזה יכול להיות שימושי להרבה משתמשים במכשיר שצריכים לעשות UNROOT מכל מיני סיבות ולא מעוניינים בשיטות מסובכות, או פשוט לא מצליחים למצוא שיטה נורמלית. היתרון הגדול בשיטה זו היא שהיא לא מצריכה שום חיבור למחשב, שום הורדת תוכנה (למעט TERMINAL EMULATOR , שכמעט לכולם יש) והיא כוללת רק הקלדה של כמה שורות של קוד פשוט. אז הנה הלינק להוראות, ואנא קראו גם את האזהרה המצורפת: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=753742 אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שהצליח / לא הצליח בתהליך. לי באופן אישי זה עבד.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by MadGhost,

מאחר ונמאס לי שמתבשלת לי האוזן(והמוח) בכל שיחה של יותר מ2 דקות, אני מחפש אוזניית בלוטות' שתהיה נוחה, עם טווח סביר, לא חושב לי כל כך סינון רעשים מתקדם וכל מני גימיקים - מאחר ורוב השיחות יתבצעו מהבית או אזורים שקטים... רצוי שיהיה שמע טוב, והתקציב עומד סביב ה 200 +- ... אשמח לקבל המלצות! תודה מראש.

14. Started by LazyCat,

זהו לא סוד שחברינו ב- XDA עומלים קשות על המרת מערכת האנדרואיד ל- HD2, ונכון לעכשיו כמעט השלימו את המשימה. http://htc-linux.org/wiki/index.php?title=Leo/Status העדויות מהשטח גורסות כי המכשיר עובד הרבה יותר מהר וחלק עם אנדרואיד 2.2 (AKA Froyo) מאשר עם WM6.X http://www.youtube.com/watch?v=TqQAm1oM9hY אנדרואיד 2.2 כבר בא עם תמיכה בעברית, וכל מה שצריך זה להוריד מקלדת בעברית מהמרקט שלו. אני בד"כ ראשון לבדוק את הדברים הללו, אך כרגע עוד אין אפשרות להתקין רום אנדרואיד במקום WM6.X או אופציה של Dual boot. כשמפעילים את האנדרואיד מהמכשיר הוא סוגר בברוטליות את ה- WM6.X וזהו מצב שעלול לגרום לאיבוד מידע (כבר התלוננו הרבה משתמשים לגבי הנושא) אצלי המכשיר משופצר ועובד מצויין, בנוסף יש בו המ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by xtract1,

במסגרת חיפושיי הקדחתניים (אולי קצת פחות משל עמרי) להחלפת המכשיר שלי בסמארטפון חדש, אני די בטוח שירדתי מה-SGS שהוא גם יקר יחסית, גם סובל מבעיות ב-GPS וגם נראה לי גדול מדי. האייפון 4 בנתיים בעדיפות עליונה אבל הוא די סגור מבחינת מערכת הפעלה וגם מאוד יקר לפי מה שהבנתי. המיילסטון נראה לי מאוד אבל אין לי צורך במקלדת פיזית והוא מאוד מאוד מאוד כבד! בקיצור, שוטטתי קצת וראיתי את ה-HTC Wildfire, הנתונים נראים די טובים בסה"כ הן מבחינת חומרה והן מבחינת גודל. אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת עליו (בתקווה שיש אחת כזו לפחות). היתרון מבחינת הנתונים שלו שהספקתי לראות זה משקל נמוך יחסית, מסך מכובד אך לא ענק של 3.2", מצלמת 5MP, אנדרואיד 2.1 (בתקווה שיהיה אפשר לשדרג לשניים). בסה"כ מהביקורות וידאו …

• 49 תגובות
    • 7.4k צפיות
  16. Started by softcactus,

בוקר טוב ברשותי נגן MP3 סנסה קליפ פלוס. כשמחבר למחשב נשמע צליל התחברת אך לא נפתח חלון. גם שמחבר לכניסת USB אחורית מגיב בצורה כזו. בבדיקה בחנות הנגן עולה במחשב. תודה על כל עזרה שלומי

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  17. אני צריך בתקופה הקרובה לעשות קו בסלקום וחשבתי על הפלאפון אך הוא בהשווה לHD2?

• 36 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתכוון לפנק את עצמי ב- SGS בקרוב. ;D כמה שאלות קטנות ופשוטות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. אם אני קונה בחו"ל, יש אחריות בינלאומית של סמסונג שאפשר לממש בארץ? 2. אם אני קונה בחו"ל, יש תמיכה מובנית בעברית (כלומר תצוגת עברית ומקלדת)? 3. אם אין עברית, צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין (פריצה) או פשוט להוריד אפליקציה מהמרקט? האם הוספת עברית עלולה לפגוע באחריות? תודה רבה רבה לכל העונים!!

• 19 תגובות
    • 7.1k צפיות
  19. עזרה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  20. תענו בבקשה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, ידידה שלי נמצאת בארה"ב ואין לי פלאפון, אז אני צריך פלאפון חדש, שקלתי ללכת על סמארטפון, ולאחר מחקר נסגרתי על 2 דגמים - SGS או HTC Desire אבל לאחר ברור יותר מעמיק הבנתי שבשניהם יש בעיה מאוד קריטית לי במידה ואני רוכש טלפון כזה, אם אני קונה Smartphone יהיו לו שני שימושים עיקריים 1-GPS ו2-SKYPE הבנתי שהGPS של הSGS תקול ושאמורים לפרסם לזה (אולי) שיפור בספטמבר (שאולי יעבוד) , אני מעדיף לא להתעסק עם זה, כי הGPS זה אחד הסיבות העיקריות לזה שאני קונה טלפון כזה. ןבHTC-D אין מצלמה קדמית כלומר SKYPE לא יעבוד כמו שצריך..(שלא נדבר על זה שזמן הסוללה שלו על הפנים, שזה גם דבר שמאוד חשוב לי) אני שוקל אפילו לקנות עכשיו טלפון זול זמני עד שיצאו דגמים חדשים..... אבל הבעיה בזה זה שאני נמצא …

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by guycnaan,

אני מעוניין לקנות פלאפון חדש. אני ממש לא בקטע של הHTC וכל הגאדג'טים המגניבים. מבחינתי רצוי שהמכשיר יהיה קודם כל עמיד יחסית, עם מצלמה פשוטה (לצלם דברים יומיומיים),חיי בטריה נורמליים ואם אפשר אז נגן MP3 גם יעזור. חשוב כמובן שיהיה נוח לתפעול ולניווט ולא פלצני ועדיפות כמובן למחיר זול יותר. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  23. Started by daniel0089,

שלום, הציעו לי היום חבילה מאוד משתלמת והצעיו לי כמה מכשירים (אני צריך את הדעה שלכם עוד היום כי המבצע הוא עד מחר!) הינה המכשירים: 1) מוטורולה מיילסטון 2) סמסונג 5630 מג'יק טאץ' 3) נוקיה N86 4) סוני אריקסון W995 אם למישהו יש את אחד מהמכשירים אשמח אם הוא יתן רשימה קצרה של היתרונות וחסרונות. מה שהכי חשוב לי בטלפון זה: נגן מוזיקה איכותי ומהיר, תוכנות ומשחקים שאפשר להוריד למכשיר, מצלמה, גלישה באינטרנט נוחה(לפי הסדר). בינתיים אני הכי בכיוון של המוטורולה מיילסטון (אשמח לשמוע את דעתכם עליו) אבל קצת חושש כי בכל זאת זה מוטורולה... תודה רבה לכם, דניאל.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אני רוצה להפעיל אפליקציה של IPOD במחשב. מישהו מכיר אמולטור שעושה זאת? תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by LockOn,

היי, לפני כמה חודשים הגיע יבאנו מארה"ב toyota camry hybrid 2009 . שלא כמו הcamry הרגילות, בhybrid מותקנת מערכת מולטימדיה שכוללת בתוכה בין השאר GPS מובנה. עכשיו, הGPS הזה מגיע עם דיסק של צפון אמריקה.. הלכתי לאנשי מקצוע כאלה ואחרים וההצעה הכי טובה שקיבלתי הייתה 4000 ש"ח (!).. עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנת GPS או כל תוכנה שתפתור לי את הבעיה? כל הצעה תתקבל בברכה. תודה. יהונתן.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים