עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by eins,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על שולחן מחשב או עמדת עבודה חשוב לי שהחומרים יהיו איכותיים ובנייה טובה. מציין כי ביצעתי חיפוש לפני שפתחתי את הדיון ומצאתי שלפני כחודש נפתח דיון באותו נושא ב OFF TOPIC אבל הדיון לא זכה לתגובה אז ננסה כאן כמה נתונים לגבי השולחן: השולחן צריך להיות מספיק גדול ל2 מסכים 24' עדיפות למגירת מקדלת שיוצאת מתחת לשולחן שמספיקה למקבלת ועכבר בצורה מרווחת. אשמח לקבל דגמים מומלצים או חנויות שאפשר למצוא דגמים איכותיים מעבר ל ACE והמקבילים. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by taxxl1,

אשמח לקבל הדרכה איך לעשות איתה רום עכשיו אצלי תקועה סמל של מוטולריה תודה כול העוזרים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. Started by eliom,

מה עדיף לקנות אייפון או גלקסי שהם יותר יקרים.או סמארטפון של לנובו ואלפון שהם יותר זולים משמעותית. ומה ההבדל בינהם למה הם יותר זולים תודה.

4. Started by ohad5g,

שלום כשאר אני שולח הודעות למישהו בעברית הוא מקבל אותם בסימני שאלה מה לעשות ?...

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by danielzy,

שלום, אני מחפש מכשיר שתומך ב CyanogenMod, רצוי עד 1000 ש"ח. ראיתי את ה Mi4 שתומך אבל יקר לי יחסית, כ 1350 ש"ח. יש אופציות נוספות?

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  6. כוונתי היא אם אני לא מעוניין שכל אחד שמשתמש בפלא שלי יוכל לראות ת'אפליקציות שלי האים יש אפליקציה שמאפשרת לעשות את זה? #הפלא שלי זה ה S2 תודה מראש למגיבים המגניבים

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לעדכן את המכשיר שלי. כרגע לא קריטי איזה מכשיר יש לי הייתי רוצה לדעת אם יש כאן אנשים בפורום שהתעסקו בזה ומבינים את העניין? תודה **עריכה התכוונתי לדבר עם מי שמבין בפרטי לכן לא רשמתי את הדגם samsung 990-z300

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם אחי נמצא כעת בארה"ב[ניו יורק]. אני מעוניין שהוא יקנה לי משם מכשיר gps גודל מסך 5 אינץ' עם איכות מעולה. השאלות שלי הם כאלה: 1.האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר כזה בטווח המחירים עד 150-200 דולר? 2.האם לאחר שאני מביא את המכשיר לארץ,יהיה ניתן להתקין עליו עברית?[אני מוכן לשלם עבור זאת] 3.והשאלה הכי גדולה והכי קריטית:אני רוצה שהמכשיר יעבוד עם תוכנת IGO 8 או IGO פרימו.האם זה אפשרי טכנית? בתודה מראש לכל העוזרים שי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by bneli,

האם יכול להיות שהשלט הזה יעבוד גם לטלפונים אחרים? http://www.ebay.com/itm/Bluetooth-Remote-Control-Multimedia-Camera-Shutter-for-iPhone-4S-iPad-3-M891-/380495497328?pt=AU_Electronics_Accessories_Remote_Controls&hash=item58974c8870 אני פשוט צריך שלט לטלפון שלי שאני יוכל להעביר שירים בזמן שאני משדר לרדיו עם טלפון שירים זה יכול להתאים לN8? כי סך הכל זה אביזר בלוטוס תודה

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  10. חברת הטכנולוגיה מחסלת רשמית את היצע הטאבלטים שלה שמבוססים על מערכת ההפעלה הניידת - לטובתה של מערכת ה-Chrome OS לכתבה

11. לא יודע אם זה קשור יותר לכאן או לפורום 'כללי', אבל פתחתי כאן. הייתי מעוניין לדעת איך קוראים לתוכנה שמגבירה את הרמקול של הMotorola V3, אם יש לינק יהיה עדיף. ואשמח אם יגידו לי איך מתקינים אותה. תודה מראש, אופיר.

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  12. Started by m31115,

הורדתי כמה אפלקציות חדשות למשל סקייפ + וויבר + ערוץ 2 + פייסבוק + דפדפן גוגל כרום ויש עוד... בקיצור.למה זה קורה שיש אתראות מודיעה יש עידכונים חדשים למשל פייסבוק או סקייפ או דפדפן גוגל כרום או משהו אחר. זה תמיד חוזר הודעות עיכונים קורה בפעם בחודש או חודש וחצי.האם צריך לעדכן עידכונים שקייימים אצלי בגלאסי 4S? האם זה בסדר לעשות כל הזמן עיכונים חדשים? אני לא מעדכן הרבה עידכונים בכל סוגי אפלקציות אחרים.רק מה שחשוב לי כמו פייסבוק או סקייפ או וויבר או דפדפן גוגל כרום זהו מספיק.האם אני עושה נכון? קראתי באינטרנט יש פריצות דרך "חנות פליי" שמחפשים אפלקציה חדשה או עידכונים חדשים מה שקיים אצלי בגלאסי חדש. איך אידע שעידכונים חדשים או אפלקציה חדשה זה חשוד ופריצה? מישהו יסביר לי איך ליבדו…

13. היצרנית הסינית שחלמה עד לא מזמן להדיח את סמסונג מכס המלכות ממשיכה להיאבק על עתידה כשעוד ועוד ספקיות משמעותיות נאלצות לחתוך את קשריהן איתה - ומציגה את הדור הבא של מערכת ההפעלה העצמית שלה שתחליף את זו של גוגל בצורה מלאה כבר בשנה הבאהלכתבה

14. Started by lior69961,

:bash: הpartition של הנגן נמחק בטעות (סיפור עצוב וסוחט דמעות.....) עכשיו המחשב לא מזהה את נIRIVER בתור נגן אלא בתור התקן USB ולא ניתן להעתיק אליו קבצים.... האם יש למישהו מושג איך מטפלים בתקלה כזו או למי צריך לפנות ... הוא נקנה דרך EBAY אז אני לא בטוח אם אוכל לקבל שירות אצל היבואן .... תודה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  15. הנה עוד סמארטפון סיני שכדאי לשים אליו לב: ה-Bluboo X550 מציע מערכת אנדרואיד 5.1 עדכנית וסוללה בקיבולת 5,300 מילי אמפר-שעה, עכשיו בפחות מ-150 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-bluboo-x550-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%aa-%d7%a2%d7%a0%d7%a7-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. אני רוצה לנייד את שני המכשירים שבכותרת מרשת פלאפון לרשת הוטמובייל. בדקתי באתר של פלאפון, שמהם רכשנו את המכשירים, ושם רשום ששניהם תואמים את התדרים 850/2100 HSDPA. לפי זה שניהם כן תומכים ברשת הוטמובייל לפי הבנתי הקטנה, אבל ליתר ביטחון רציתי לשאול אתכם כאן ולוודא את הדבר לפני שאני עובר. עוד שאלה, להזמין את הסימים מהוט מובייל דרך האינטרנט או שיש אפשרות לפנות למרכז שירות שלהם בשביל פעולה מהירה יותר? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. בזמן האחרון גיליתי שהMP3 שלי לא ממש מספיק לי, אז החלטתי להשתדרג... אני צריך המלצה לנגן טוב: -מסך גדול (לא ענקי...) וצבעוני -נפח של 4GB מינימום, זיכרון פלאש -אני לא מהאלו שיבואו ויתבכיינו על ההבדל הקטן שלא שומעים באיכות שמע, אבל שהאיכות לא תיהיה בזבל... -שיציג תמונות. לא בהכרח וידאו, אבל אם יש אז נחמד... -שיהיה קל וקטן. לא מתחשק לי להסתובב עם קופסא בכיס... -מחיר של עד, מקסימום, 700 ש"ח... חשבתי ללכת על ה-Sandisk Sansa e260, אבל המלצות מעולם לא הזיקו.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  18. Started by avivisraeli,

חיפשתי באתר הזה ובפוקט פריק איך לפרוץ את המכשיר הנ"ל על מנת לעדכן לו מפות ותוכנה חדשה אם מישהו יכול לעזור לי איך לעשות את זה אודה לכם

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by dddddd,

עזרה בבחירת אוזניות !!!(בפנים הרשימה) Koss PortaPro Sennheiser PX100 Sennheiser CX300 AKG - K26P AKG - K24P זהו אלה הדגמים שאני מתלבט בניהם

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. Started by Zeev86,

אז ככה, יש לי Samsung Galaxy S4. אני יודע שהסוללה אמורה להתרוקן מהר, אבל אני חושש שזה מתרוקן מהר מדי. ואני בקושי משתמש בו. בימים האחרונים בלי שיחות כמעט. אתמול בעבודה (חצי יום) רוב שעות העבודה המכשיר היה בטעינה והגיע רק ל73 אחוז. הגעתי הביתה - 63 אחוז. ואז לאחר מספר שעות ירד ל30-40 בלי שנגעתי בו. היום בבוקר 6 אחוז. מכל 21 רכיבים/פונקציות פועלים אצלי רק Wi-Fi, צליל, וחיסכון בסוללה. ומותקן לי אנטיוירוס AVG (החינמי). יש איזשהי דרך לבדוק את רמת החיים של הסוללה? המכשיר נקנה לפני כחודש. לא נפרץ, ללא שום רוט. רום. וכו. שוב, בבדיקת הסוללה ביומיים האחרונים בקושי גלשתי (אולי רבע שעה), בקושי התבצעו שיחות, לא נגעתי כמעט במכשיר. רק הטענתי בעבודה וזהו. מתוך פרטי סוללה: 18% מסך 17% שיחו…

21. אפליקציה חדשה של ענקית התוכנה, אשר זמינה להורדה כבר עכשיו ל-iOS, אנדרואיד וכמובן לווינדוס פון, תנסה למנוע מצב שבו אנשים מחטטים לכם קצת יותר מדי במכשיר החכם לכתבה: http://hwzone.co.il/microsoft-xim-%d7%a9%d7%aa%d7%a4%d7%95-%d7%90%d7%9a-%d7%95%d7%a8%d7%a7-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99%d7%9d/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. האם יש עידכון קושחה לשפה העברית שיקרא את האותיות מימין לשמאל ולא ההפך כפי שהוא עושה כרגע?

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94-need-speed-%d7%94%d7%91%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום רב, כבר שבוע שאני בלבטים לפני רכישת טאבלט וצמצמתי לשתי מתמודדים GALXYTAB 10.1 או IPAD2. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפוך אור בנושא על מנת למקד את ההחלטה. בגדול עיקר השימושים יהיו כאלה: 1)קריאת ספרים/מגזינים אלקטרונים. 2) גלישה באינטרנט 3) משחקים 4) מוזיקה וסרטים. כמובן שהמשקל והעובי מאד קורצים לי לכן ננעלתי על שתיהם. חשוב לי אורך חיי הסוללה (בשניהם כמעט אותו דבר) חשוב לי המבחר הזמין של האפלקציות להורדה (מה שמטה את הכף לכיוון ה-IPAD) הדילמה בין תצורות המסך 4:3 של האייפד וה-16:9 של הגלקסי (בסרטים אני בטוח שבגלקסי יהיה עדיף, אבל מצד שני בגלישה האייפד יהיה בטח נוח יותר) שפע האביזרים/חלפים שיש לאייפד באיביי לעומת הגקסי גם משחק תפקיד לדעתי. האם לגלקסי תצא בוודאות גרסת ICS4? וה…

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  25. Started by noodle,

שלום רב, אני מתעניין ברכישת קניית קינדל ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. לפי הבנתי אמאזון שולחים לארץ את הקינדל בעלות של 20$ לחבילה וזה לא כולל מע"מ פה בארץ לכן יצא לי לשלם עוד 17% מע"מ, האם יש עוד מיסים שאני צריך לקחת בחשבון? אני מניח שמיסים פנימיים של ארה"ב אני לא משלם. 2. אין בעיה להעביר PDF-ים רגילים לקרוא אותם ישירות מהקינדל? 3. יש כיסוי ומגן מסך מומלצים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.