עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Cyron,

אני לפני הזמנת ZVM מחו"ל ונתקלתי באתר www.mustop.com, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר\השתמש בשירות הזה ? האם הם אמינים ? אני לא מבין בדיוק ממה הם עושים את הרווח שלהם ? בנוסף אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על אתר אמין וטוב בארה"ב שעושה משלוחים לארץ ? תודה.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  2. הבאתי מחבר שלי כבל לפלאפון (טליט X70) אבל המחשב לא מזהה את ההתקן החדש (XP) . מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by h_adi,

שלום לכולם! [glow=red,2,300][/glow] לפני כשבוע קניתי את sansa e250 המכשיר עצמו פשוט מדהים רק רציתי לדעת משהו אחד. כשאני מכניס שירים למכשיר בתיקיה בשם כשלהו (לדוגמא: shonot) במחשב מופיע לי התיקיה. כשאני מפעיל לאחר מכן את המכשיר ואני מגיע לאיזור המוזיקה לא ניתן לראות את התיקיה שייצרתי. מישהו יודע איך לגרום למכשיר להראות את התיקיה ולא לנגן לפי זמר / אלבום / סוג שיר וכו'...? בתודה מראש עדי.

4. אז ככה אני צריך תוכנה שתמיר לנגן ו10 התומך ב avi אני חייב מדריך למי שמכיר את הנגן מה הדרישות שלו ויודע איזה תוכנה מתאימה ואיך לאמיר סרטים .שירשום את שם התוכנה .ושיסביר לי משאני מכניס את הסרט לתוכנה ועד שאני מוציא אותה .פשוט אמרו לי בפורומים אחרים שמות של תוכנות ולא הסבירו לי ולא עזר כלום אני חייב גם הסבר דרישות הנגן וידאו תואם : וידאו mpeg 4 sp רזולוציה : QVGA 320X240 או פחות 51 תמונות לשניה או פחות 348 ק"ב לשניה או פחות אודיו : mp3 128 ק"ב 44.1 קילוהרץ cbr אני יודה מאד למי שיעזור לי .פשוט אני לא יודע איך משנים את הפרטים הנ"ל בתוכנות.נסתי למשל בVirtualDub-1.5.4-P4 והצלחתי קצת

5. Started by GanJaval,

אני רוצה לקנות לי מתאם כזה או שלא יודע איך קוראים לזה שאני יוכל לחבר לטלפון שלי אוזניות רגילות ורמקולים .. וגם אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של ג'יגה בקיצור השאלה שלי מאיפה אני יכול לקנות .. יש לי אפשרות להזמין מהאינטרנט ואם אין אז באיזור הקריות אם יש איזה חנות .. וגם כמה יעלה .? וגם עוד שאלה לגבי הפלאפון בקיצור הבאסה אצלו שהוא איתי בטירוף המצלמה פעם יוצאות תמונות סבבה פעם על הפנים ... אז בקיצור אני מתשמש בו כמו בכל פלאפון רגיל ויש לי הרגשה ושאני לא מנצל את המערכת ההפעלה שלו למישהו יש הצעות משהו ?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  6. Started by gjook,

אז ככה יש לי בבית n73 , שהגיע איתו ביחד כבל להעברת נתונים למחשב+ כמה תוכנות ..(מסלקום..) האם אני יכול לחבר את ה3220 שלי בעזרת הכבל הזה למחשב?...פשוט חיברתי והמחשב לא מזהה אותו (ואת ה73 הוא כן מזהה...) שבוע טוב...

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. Started by MD,

אז נתחיל בזה שאני לא מבין כלום בנגנים (חברות, מחירים וכו...) יש לי הזדמנות להביא מארה"ב נגן התקציב שלי הוא 170$+/- אם אפשר נגנן שיתמוך ב MP4 מה טוב. תודה מראש על המלצותכם, מאור. נ.ב. אם אפשר קישורים למכשירים כדי שאני יוכל להתרשם.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  8. Started by Gliding,

היי, אני מעוניין לקנות את ה SE750i או את ה NOKIA 6131. חיפשתי פלאפון שיש לו כרטיס זיכרון, ואלו היחידים במחיר נורמלי שמצאתי עם כרטיס זיכרון שהם לא דור שלישי. שאלה ראשונה אם מישהו מכיר פלאפונים אחרים באורנג' (או בכלל) שיש להם כרטיס זיכרו והם ןיותר זולים, אבל לא דור שלישי שאלה שנייה נובעת מזה שהפלאפונים עולים בערך 1500...אז החלטתי לחפש יש שנייה ומצאתי דברים זולים ב-500 עד 800 ש"ח. השאלה מה אני אמור לבדוק כשאני קונה שנייה

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  9. דבר ראשון הפלאפון: חבר שלי הביא לי פלאפון לכמה ימים ואני רוצה לדעת מה הסוג שלו...אני לא מצליח לצלם אותו כי המצלמה שלי לא פועלת אז אני יתאר אותו בערך.. הוא ממש דק וקטן, הוא שחור (לא שזה עוזר), למעלה כתוב IMsuic שבינהם יש סימן של פליי, מאחורה כתוב Music Mobile, אין בו מצלמה, רק MP, הזיכרון שלו הוא 121 MB, אה והוא יוצר בTaiwan, למטה כתוב Mpeg. זה מה שאני רואה....ישמצב אתם אומרים לי מה הסוג של הפלאפון הזה? עכשיו האייפוד נאנו: תראו יש לי איפוד כזה: זה לא האיפוד שלי לקחתי תמונה מZAP, אבל זה אותו עיצוב כמו האיפוד הזה. יש לי בעיה באיפוד, הוא לא נדלק, לפעמים הוא בכלל לא מראה כלום שאני מדליק אותו ולפעמים הוא מראה רק שאין בטריה....מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם? אה ולמי שחושב…

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  10. MIO זאת החברה הכי טובה של GPS?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  11. Started by The Dom,

הפלאפון הנדון כאן הוא מירס I830.... אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא בו את השעון מעורר... כול שנייה זה משגע אותי ואסור לי לכבות ת'טלפון..... מישהו יכול לעזור לי? (ד"א לא מצאתי את זה בהגדרות)

12. Started by night-fire,

שאלה בכותרת,תודה מראש :] ד"א יש לי sansa e250 ,,,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by artyom,

זהו נגן משתלם? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=12210&PHPSESSID=accc28f6a39459d86650852a0603a561

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  14. איך להגדיר את האיקולייזר ? ובאיזה מוזיקה לא רצוי להשתמש ב srs wow .ואיך ממליצים להגדיר את ה srs wow ? ב srs wow המצבים הם boost\true bass\focus\srs\ מי שמנוסה ומבין טוב בשניהם שיתן לי הסבר.ואם אפשר באיזה סוגי שירים {למשל טרנסים אפילו} רצוי להשתמש ולהגדיר?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  15. Started by Proteous,

יש ברשותי מכשיר sansa m240 , המכשיר אצלי פחות משבוע , עד עכשיו עבד נהדר , עכשיו משום מה אחרי שהוא נדלק הוא נשאר עם המסך הראשון ולא מאפשר לנגן שום דבר ולא מאפשר לי חיבור למחשב ... יש איזה דרך לאפס אותו ? או פיתרון שמישהו מכיר ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. לאיזה נגן יש יותר איכות סאונד ל creative או ל iriver כי באתר > http://www.cnet.com.au/mp3players/print.htm?TYPE=story&AT=240062302-239028967t-210000010c ראיתי דברים מוזרים ש creative מוביל על כולם אולע זה מדבר על משהו אחר.?.בקיצור אני צריך הסבר על מה הם מתכוונים.ולמה באמת יש יותר איכות שמע גבוהים? אני פשוט אמור לקנות עוד נגן ואני כל פעם רואה דברים אחרים ומה שחשוב לי זה איכות

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. חבר שלי צריך להעביר שירים לIPOD שלו והוא כבר לא מתקרב לITUNES,מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף את האייטונס?

18. Started by IGk,

האם החיבור של ה-ipod ל-Sandisk sansa e250 הוא אותו חיבור או רק חיבור דומה? ואם כן האם כל האביזרים של ה-ipod יכולים להתחבר לe250? תודה

19. היי עד עכשיו השתמשתי בMOTOROLA C650 שהוא אגב פלאפון מאסיבי וחזק שלא משנה מה עבר עליו (מכות,נפילות מגבהים,טביעה של שעתיים במכונת שטיפת כלים בבסיס בבזמן תורנות,תחת של אישה ששוקלת נראה לי 180ק"ג!) עדיין יוצא חי ובגדול עכשיו אני מחפש להשתדרג קצת במכשיר סללוארי יד 2 ואני לא מוצא ת'עצמי. הוצע לי: MOTOROLA E1000 עם מטען,כרטיס זיכרון וכבל USB http://www.mobile-review.com/review/motorola-e1000-en.shtml NOKIA 3220 http://www.mobile-review.com/review/nokia-3220-en.shtml NOKIA 3120 http://www.mobile-phones-uk.org.uk/nokia-3120.htm MOTOROLA V191 http://www.mobile-review.com/phonemodels/motorola/motorola-v191-en.shtml

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. Started by levran007,

יש לי נגן CREATIVE ZEN EXTRA 30GB והוא לא קורא עברית ... האם קימת איזו שהיא אפשרות אם זה דרך CREATIVE או משהו שונה להוסיף לנגן את היכולת של קריאת עברית ?< תודה רבה לכל העוזרים !

21. Started by (iriver H10),

חחחח.. http://www.youtube.com/watch?v=fliwEZLpK4w&mode=related&search=

22. העברתי לאייפוד שירים (לא לתוך ה-itunes אלא לתוכו כדיסק קשיח) במטרה להעביר אותם למחשב אחר. כשהתחלתי להעביר למחשב השני מופיעה לי השגיאה: cannot copy... ...: data error (cyclic redundacy check) מה עושים עם זה?

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  23. Started by chizbat,

שלום, יש לי IPOD 60G עם וידאו עכשיו כשאני מפעיל את הITUNES ומעביר שירים זה עובד חלק אבל אחרי שזה מעביר את השירים זה עושה ANALAYZING ואז זה עושה שיר שתיים חלק ונתקע או שפשוט לוקח לו המון זמן על שיר בודד בזמן שעל שיר לפניו לקח לו שניה זה גורם לחלק מהשירים להופיע ברשימה בIPOD אבל אי אפשר לנגן אותם איך אני פותר את זה? תודה מראש!

24. בעיקר באורנג'... לא מחשבי כף יד. אני רוצה כבר להחליף את ה SAMSUNG 855 שלי במשהוא קצת יותר עדכני ואני רוצה לדעת איזה פלאפונים חדשים יצאו. חשבתי על ה סוני אריקסון W850 ואל תתחילו להציע על הN73

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. רכשתי לאבי מכשיר DVD נייד של PILOT... כאשר ניסיתי לנגן דיסק המכיר קובץ DivX וגם קובץ כתוביות בתרגום לעברית - הוא ניגן את הסרט והתרגום, אבל הכתוביות הופיעו הפוך כלומר: שלום הפך ל-םולש ניסיתי להשתמש בתוכנת "הפוך על הפוך" על כל הקובץ אבא בגלל שיש בו מספור טכני של שורות הכתוב - הוא לא מצליח להפוך את הכל אלא כל שורה בנפרד, ומיותר לציין שזה לא ריאלי לעבור שורה שורה ולהפוך אותה. בנגן עצמו לא מצאתי אפשרות להפוך את התרגום. האם יש תוכנה או דרך להפוך אוטומטית קבצי תרגום בעברית ככה שיופיעו כראוי בנגן? תודה רבה, סער.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים