עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Zivziv,

קודם כל שלום לכולם אני זיו ואני חדש פה... ;D רציתי לדעת בנוגע לנגן שלי שכדי להבין איזה נגן יש לי פשוט תעיפו מבט חטוף לכותרת.. האם יש משחקים לנגן הזה? ואם כן מאיפה אני יכול להשיג אותם? עוד דבר שרציתי לדעת בנוגע לנגן זה : האם שווה/כדאי לי לקנות שלט לנגן? אם לא לפרט למה! אני שואל את השאלה למי שיש את השלט והנגן (מן הסתם ) או סתם למי שמבין בזה.. מחכה לתשובות. זיו.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by .nimiking.,

יש לי נגן sandisk sansa E260 ואפשר להעביר אליו שירים וסרטים רק בעזרת תוכנות. מישהו יודע אם יש אפשרות להעביר לנגן קבצים בלי תכונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by T-Flash,

שלום אחותי רוצה לשדרג את ה iAudio U2 שלה בגלל הזיכרון המועט (1G), חשבתי על ה Sandisk Sansa E270 - כמה שאלות - 1. האם הזיכרון (6G) הוא זיכרון פלאש?. 2. מה משקל הנגן? (לא מצאתי בשום מקום...). 3. האם זה נגן משתלם ביחס למחירו? (כ-1100שח). 4. בהנחה שהנגן ירכש עם אוזניות איכותיות, איכות הסאונד שלו לא תיפול מהאיכות של ה U2? 5. האם התפריט של הנגן נוח? אפשר לסדר הכל בתקיות ולהתמצא? 6. עד כמה הוא שביר? כמו שאפשר להבין, חשוב שיהיה זיכרון פלאש, משקל לא גדול (כדי שלא יהיה הבדל ענק מה U2) ואיכות הסאונד, האם הנגן מספק את כל זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. היי אני מעוניין במערכת ניווט בלבד, ללא שום תוספת אחרת שמתאפשרת ע"י מחשבי כף יד, ולכן חשבתי ללכת על מערכת "סגורה" כלשהיא, איפשהו באיזור ה-2,500 ש"ח אני מניח, כולל הכל (גם תוכנה). המכשירים של Mio הם היחידים שמתאימים לכך בארץ ? יצא למישהו להשתמש במכשירי ה-C310 ו/או C510 של Mio ? יצא למישהו להשתמש בתוכנת iGo ולהשוות אותה ל-Destinator הותיקה (שלא ממש קיימת במכשירי Mio, חוץ מבדגם ה-138 המיושן והעלוב) ? אני אשמח לשמוע התרשמויות.. תודה

5. Started by Shadow64,

חבר שלי קנה לי בהודו את ה BH-800 של NOKIA, אבל איבד את המדריך. (כנראה יותר מדי ...) מישהו יודע איפה אפשר למצוא את המדריך? או לחילופין איך אני מסנכרן את האוזניה מול הטלפון (6280)? הטלפון רואה את האוזניה, אבל כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש קוד הפעלה. תודה

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  6. שלום אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 6-8 ג'יגה (גם פלאש וגם הארדדיסק) הכי טוב שאפשר למצוא כיום בארץ במחיר של עד 1200 שקל תודה רבה

7. Started by D@nny,

שלום הבוקר קניתי את המכשיר והמחשב לא מזהה אותו. אני מחבר את המכשיר לusb . הוינדוס מודיע שיש התקן חדש (מזהה אותו בשם) אבל כשמגיע שלב ההתקנה הוא יוצא ומודיע שהייתה בעיה לקרא מתוך קובץ הinf.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

שלומות, קודם כל ברצוני להתנצל אם לא מדובר בפורום המתאים, פשוט לא מצאתי אחד שאני חושב אותו למתאים יותר. אז ככה - הH10 שלי לא בדיוק מתפקד כמו שצריך, הגלגלת שלו יורדת כל הזמן למטה וזה בהחלט הופך את השימוש בו למתיש(שלא לציין את העובדה כי אני לא יכול בגלל זה להשתמש בRockBox כי RockBox לא יכול לקלוט יותר מInput אחד בו זמנית ולכן הסמן פשוט יורד כל הזמן בלי אפשרות למשהו אחר..). לכן רציתי לתקנו, לצערי נגמרה לי האחריות לפני בערך חודשיים, והיא בכלל הייתה אחריות "בין לאומית"(גם לא בטוח, קניתי את המכשיר בארה"ב). פניתי לשתי חנויות מחשבים: ארקדיה ובאג. בארקדיה אמרו לי כי הם שולחים את הנגן להונג קונג למעבדות של iriver ואז אני אמור לקבל מiriver אימייל שמפרט את התקלה, האם היא ברת תיקו…

9. Started by shibby15,

יש לי את הנגן וגיליתי שאין ביכולתי המנטלית לשמור על הכבל נייד, אני תמיד שוכח אותו במשרד, בבית, איפשהו. ניסיתי לחבר כבלים רגילים של PL ל אודיו-וידאו וזה לא עבד. אני מניח שיש הבדלי קוטביות או משחקי חיבורים כדי להכריח צרכנים לקנות כבלים ייעודיים. השאלה היכן ניתן להשיג אחד שכזה בארץ/בארה"ב? או אם יש אלטרנטיבות? תודה רבה מראש רום

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by Shlomi XD,

אני רוצה נגן חדש.. יש לי בסביבות ה100$ (קונה בארץ) שזה איזה 430 שקל. חשבתי על הסאנסה E250 אבל אין לי מספיק.. כדי להשקיע כדי להגיע אליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המכשיר יש לי הודעה refresh database fail וכל המוזיקה על המכשיר נעלמה. שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מזהה אותו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  12. Started by nadnad,

היי, השלט שלי של ה iRiver נדפק (לא שומעים טוב), חוץ מזה הכל עובד... הבנתי איפה השלט נדפק, חשבתי לחתוך שם ולחבר את הכבלים ולסגור, אבל אז ראיתי את זה: http://www.misticriver.net/archive/index.php/t-4994.html (בנאדם שניסה ולא הלך לו משהו...) חשבתי רק לחשוף קצת ולראות איפה זה דפוק ואולי לחבר... או לקנות http://www.vipsale.co.il/Product.asp?productid=215 אבל 220 ש"ח זה קצת הרבה בשביל השלט הזה... אני יודע שזה סיכוי קלוש אבל אם למישהו יש פתרון \ חנות שמוכרת ביותר זול או משהו כזה, אני אשמח. בתודה, יוני.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by a-v-i,

היי, קניתי לפני כחודש נגן Sandisk Sansa m250.. העברתי אליו שירים בגודל 500MB, ומאז פירמטתי את המחשב... כעת כשחיברתי אותו אני לא רואה יותר את השירים שקיימים על הנגן ואני לא יכול למחוק אותם. באיזו סיפריה השירים אמורים להיות? נדמה לי שלפני זה הם היו בסיפרית Audio וכעת היא לא מופיעה.. אשמח לעזרה, אני טס עוד 3 ימים לחצי שנה ואני חייב את הנגן תקין!!! :-X תודה מראש. עריכה: עכשיו ניסיתי להוסיף שיר חדש לתיקית AUDIBLE בנגן.. והוא התווסף, ואחרי שאני מנתק ומחבר בחזרה את הנגן אני עדיין רואה אותו בסיפריה. אבל אני עדיין לא יכול למחוק את השירים הישנים... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Xtazy,

יש לי Iriver H320 והוא עושה לי בעיות... הוא מתכבה מעצמו אחרי 10 דקות.. וכשאני מדליק אותו שוב, הוא רושם LOW BATTERY אז אחרי שהוא היה בטעינה כל הלילה, אני שוב מנסה לשמוע בו.. 10דקות - 5 דקות.. והוא שוב מתכבה ואומר LOW BATTERY.. לקחתי אותו לתיקון... וכנראה שאני פשוט קונה בטריה חדשה... עכשיו, אם אני מחליף בטרייה..זה יכול לפגוע בכל מה שנמצא על המכשיר/הארדיסק? או שבלי קשר? כי אני דואג שלא ימחקו כל השירים והקבצים... אז תודה רבה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. Started by aviran_n,

לבן דוד שלי יש מחשב כף יד של אסוס עם GPS. בארץ הGPS עובד פיקס אבל הוא עוזב לאוסטרליה ביום רביעי והוא רוצה להכניס מפות של אוסטרליה לGPS של המחשב, אפשרי? הבנו שזה כניראה אפשרי אבל לא הצלחנו למצוא מפות או תוכנה עם מפות... אשמח לקבל פה המלצות לתוכנות חינמיות או לא שיכללו את המפות של אוסטרליה או רק כיוון היכן אוכל לחפש... הנושא ממש דחוף כי הוא טס בעוד ימים ספורים אז נשמח לקבל תשובות בהקדם. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  16. אהלן! אני חושב אולי לקנות את המכשיר רציתי רק לשאול כמה שאלות לפני... *העברת הקבצים למכשיר נעשית בצורה רגילה כמו כונן נייד?? אפשר לראות את השירים במכשיר כמו שהם במחשב או רק בעזרת סידורי אלבומים \זמרים?? *איך זמן הבטריה של הנגן? *יש משהו בחבילה שמגן חיצונית על הנגן והמסך?? קו כללי? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by guybenh,

קניתי את המוצר הזה היום הורדתי כמה שירים ואז סמתי לב ש14 מתוך 61 שירים לא פועלים למרות שהמחשיר תומך בפורמטים הללו אז סיחקתי אים ההגדרות של השירים הללו ואז המחשיר ניסגר והיגיעה לחלק של הפתיחה וניתקה שםעד עכשיו מישהוא יודע מה לעסות אף כפתור לא עובד אים מחברים אותו למחשב לא קורה כלום

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by arake,

יש לי נגן mp3 IP-836 AR של חברת up tec משהו כזה ושאני שם שירים בעברית השם שלהם יוצא בג'יבריש שמעתי שיש עידכון קשוחה או איזה תוכנה שיכולה לשנות את זה לעברית אם למישהו יש מושג על מה אני שיגיב תודה

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by yakir8,

שלום קניתי נגן MP 3 של סאן דיסק מדגם 240 עכשיו השאלה הראשונה היא אך אני מעדכן קשוחה אני יודע מאפו להוריד אבל אך אני מבצע את זה(מה זה בדיוק משנה אני יודע שזה טוב אבל לא יודע מה זה משנה) והשני היא אם יש אפשרות לחלק/לעשות קבוצות של שירים אם כן אך....(נסית לצור תיקיה ולהכניס אלה שירים אבל זה לא עבד)

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  20. שלום, רכשתי את הסנסה אך הבן אדם שמכר לי שכח את הדיסק. חיפשתי באתר של סנדיסק, אך לא מצאתי שום זכר לתוכנות הרצויות ( תוכנה להעברת שירים, ותוכנה להעברת ווידאו ותמונות). אודה למי שיפנה אותי ללינקים.

• 2 תגובות
    • 940 צפיות
  21. יש לי 6230i חדש אני רוצה למכור בכמה להציע אותו? כמה כסף לדרוש עליו מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sherlock1212,

כל השירים בעברית ששמתי בנגן כתובים בג'בריש ואי אפשר לראות איזה שיר זה כל אחד. יש איזה משהו שמתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by integral,

חבר שלי צריך אחד. האם זה בפלאפונים מספיק טוב? אם כן אז איזה פלאפון? האם זה שבא עם הפאלמים למיניהם עדיף? אם כן אז איזה פאלם מומלץ? או שבכלל מומלץ IPAQ? ואיזו תוכנת GPS עדיפה?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by אריק פו100,

האם משהו יודע כיצד אוכל במכשיר שנקנה במזרח להכניס אפשרות לראות עברית? על המכשיר עצמו אפשר לראות עברית אינדונזית סינית תילנדית וכו'אבל עברית לא! תודה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by nosterdmus,

שלום. עברתי בזאפ על מחירי ה PSP בארץ ושמתי לב שישנן כמה גירסאות כשהבדלי המחירים בנהם מאוד גדולים. היגרסאות הן 1000K, 1004K ו 1006K - מישהו יודע מה ההבדלים? למה ההבדל בתמחור כ"כ גדול?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים