עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אם אני קונה מכשיר בארץ באחת מהחברות הפרטיות,כשאני אכניס סים של סלקום אני פשוט יכול לדבר? כאילו הם בכלל לא צריכים לדעת מזה? לצורך העניין זה המכשיר http://eline.co.il/lhe/aecommerce/c208/7498.php

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by timac,

מה אתם אומרים כדאי ללכת עליו? מבחינת הכול סוללה מסך הקלטות מהטלויזיה באנדל הכול בקיצור? עזבו תמחיר מה יותר משתלם ויתן חוויה צפייה ומוזיקה יותר טובה? ומה אתם הייתם לוקחים? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by lmlm,

אם יש לי קובץ JAR, ואני רוצה לראות את "המקור שלו" משהו יודע איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  4. האם ראוי לשלם יותר מ-3,500 שקלים עבור מכשיר חכם עם 128GB של נפח אחסון בלבד, כאשר לוגו התפוח של אפל לא מעורב בסיפור? מוזמנים לשפוט בעצמכםלכתבה

5. שיחקתי בפיפא 12 באייפד בעזרת הגיימפאד וזה היה ממש נחמד וחשבתי שאולי יהיה דבר כזה רק כללי, לא למשחק או אפליקציה מסוימת. חיפשתי קצת באפ סטור ומצאתי תוכנות ששולטות רק במוזיקה באייטיונס ובטלוויזיות. אתם יודעים אם יש אפליקציה כזאת? תודה.

6. Started by yakir8,

שלום יש לי MP3 של סנדיסק מדגם M250 עכשיו העלית אצל חבר שלי שירים וכשאני בא לסדר אותם ברשימות השמעה אני לא ראה את השירים שלי! אבל הוא מראה לי שניתפס מקום בMP ככה שהם נמצאים שם אפו שהוא רציתי לדעת אם יש דרך לראות אותם ולסדר אותם כי חבר שלי גר רחוק.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by Rincewind,

שלום, אני לפני קניה של Asus Transformer. הבדל המחירים בין ה-16 ג'יגה ל-32 ג'יגה דיי משמעותי (כ-400 שקל הפרש) ולכן אני תוהה, האם יש הבדל בין המכשירים מלבד הבדל הזיכרון? תודה!

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  8. Started by ben060,

שלום הםנו אותצי מפורום "צילום דיגיטלי " לפה אז הנה ההודעה: אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית על מה צריך לשים דגש לפני שקונים? איזה חנויות מומלצות לשם כך? מה הטווח מחירים של מצלמה ממוצעת? חשוב לי שאיכות השמע תהיה טובה ושיהיה אפשר לצלם בה אם אפשר. אשמח לתגובות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תקציב: 1400 חריגה : 500 מקור רכישה : מהארץ עדיף, אפשר גם חו"ל תאריך הרכישה המשוער : שבועיים הקרובים מפעילה סלולרית : 012 מובייל גודל מסך: עד 5 אינץ'. לא יותר מ 5.5 אינץ'. חשוב לי מאוד: מצלמה איכותית, סוללה, אנדרואיד נקי. שימושים : גלישה, Whatsapp, waze, מיילים, משחקים בקטנה הערות נוספות : לא פוסל סיני, אך חשובה לי אמינות המכשיר. מכשירים שבשיקול: samsung galaxy s5, xiaomi redmi note 3, oneplus x. ה-oneplus הוא מוצא חן בעיני מאוד. יש רתיעה כי מקריאת ביקורות הסוללה שלו בינונית. אשמח להמלצות על מכשירים שלא מוזכרים לעיל! תודה רבה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  10. Started by felakat,

מישהו יכול להביא קישור לאתרים סינים אמינים שעושים משלוחים לארץ? (מיותר לציין שיהיה אפשר להבין משהו מהאתר) אני מעוניין להזמין טלפון וטבלט, אשמח אם מישהו יוכל להוסיף מהניסיון שלו ולחלוק איתנו את חויית הקניה מהאתרים האלה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by Or94,

1. יש לי מטען כמו של גלקסי 2 אבל כאשר אני מחבר את המכשיר לטעינה, המכשיר מזהה את הטעינה דרך USB למרות שאני טוען דרך המטען חשמל ולא דרך המחשב. האם זה בסדר או שזאת בעיה? קניתי את המכשיר מחנות פרטית ויש לי כרגע גירסא 4.1.1. 2. איזה כיסוי הכי מומלץ לפלאפון ויגן עליו בצורה הטובה ביותר מפני נפילות? אני כנראה אזמין מEBAY אבל אם יש מקום יותר זול בארץ אז אני אשמח לקבל. האם כדאי לי לקנות מגן מסך? אני כבר יותר מ4 חודשים עם הפלאפון ואני לא משתמש במגן מסך כי אני לא אוהב את זה כל כך וגם אני לא יודע להדביק את זה בצורה טובה. אם כדאי מגן מסך אז איזה? 3. האם הגלקסי 3 יקבל את גירסא 4.1.2? והאם הוא יקבל את גירסא 4.2? 4. איך עושים מסך נעילה כמו שיש בנקסוס שיש כזאת מעין גלגלת שאפשר דרכה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שמעתי משהו על זה שגוגל או מייקרוסופט אמורות להוציא מערכת הפעלה לפלאפונים... לפי מה ששמעתי זה לסוני אריקסון... זה נכון? אם כן.. טיפה פרטים או קישור קטן בבקשה :]

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  13. עם מעבד ה-Snapdragon 660 העדכני וכמות מכובדת של אחסון וזכרון דינאמי, ה-Mi Note 3 נראה כמו עוד הברקה של היצרנית הסינית לכתבה

14. בוקר טוב ותודה לעוזרים, שמי דור ואני מפתח כרגע אפליקציית תוכן, סיימתי את שלב העיצוב וכרגע אני צריך להמתין חודש - חודש וחצי עד שהמפתח יוכל לסיים את העבודה שלו בהדבקה של כל העיצוב ויוציא גרסא ראשונה. עכשיו הבעיה היא שכמה דברים השתנו ואני חייב לבנות מצגת שתתפקד בצורת אפליקציה עם הJPEGים שברשותי כבר כדי שאוכל לרוץ לעסקים ולשווק את האפליקציה.. מישהו יודע איך אני יכול לבנות "מיני אפליקציה" או :אפליקצית דמה" שאני אוכל לשים שם את כל התמונות המוכנות שיש לי ושהיא תתפקד ממש כמו אפליקציה? שאוכל לשים אותה על הטאבלט ולהתחיל לשווק אותה??? ממש חשוב לי... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by omery000,

אני מחר מתכוון לקנות גלקסי 4 ואני צריך כרטיס זיכרון 16GB למוזיקה, תוכנות ותמונות.. נתקלתי בשני דגמים שעל פניו זהים במחיר אבל שונים בביצועים.. יש את הדגם הזה של sandisk שהוא מאוד פופולרי - http://ksp.co.il/?uin=19352 עולה 75 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 30MB/sec והוא מגיע עם מתאם. ויש את הדגם הזה של transcend שהוא פחות פופולרי אבל מציג ביצועים טובים יותר - http://ksp.co.il/?uin=18011 עולה 70 ש"ח ומהירות הקריאה שלו היא 45MB/sec והוא גם מגיע עם מתאם. השאלה שלי איזה מבין השניים עדיף? הנפוץ והמוכר או הפחות מצוי אבל בעל ביצועים עדיפים? ד"א יש הבדל מורגש בין שני המהירויות? ואיך החנות go-mobile לקניית הפלאפון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אני מחפש מחליף ראויי לMicrosoft Office לטאבלט או ראיתי במרקט שיש מיקרוסופט אופיס גם לאנדרואיד אבל לא הצלחתי למצוא הורדה? אופיס שאפשר לעשות איתו משהו הייתי אני חושב עם דוקיומנט 2 גו ושם הוורד ניראה כמו מסמך טקסט אתם לא רוצים לראות איך ניראה הפוורפוינט

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by FeedMe,

אהלן (: תהיתי אם מישהו יוכל להעריך את שוויו של mio 558 בן שנה וחצי, במצב מעולה, עם תמיכה בעברית של איירון, מטען, cradle וכיסוי, וגם כרטיס SD בנפח 128 מגה. הוא יד ראשונה ובקושי נעשה בו שימוש מעבר למשחק jewls אינטנסיבי. הוא נקנה בארץ ויש עליו אחריות יבואן רשמית לעוד שנה וחצי כמדומני. *אם טעיתי בפורום- עם קובי הסליחה! D:

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  18. HTC One M9 - מתחיל ב-17:00 https://www.youtube.com/watch?v=BWhM_oHr558 Samsung Galaxy S6 - מתחיל ב-19:30 https://www.youtube.com/watch?v=CVk3ZWrhHxc

19. אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, מעוצב, לא ניתקע....בעל איכות טובה של מסך וגם מצלמה לא רעה. אני לא מחפש שיהיה מפוצץ בתוכנות ופיצ'רים כמו הn96 אלא פלאפון יחסית פשוט שעוה את העבודה ודואג להיות מה שרשמתי בהתחלה. מחיר לא כזה משנה כל עוד ניכנס בקטגוריה. חשבתי בכיוון של אלו: N5800 N85 בגבול של ההכי יקר. אפשר גם SE כמובן... תודה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  20. אחרי שהציגה גירסאות מתחרות משלה לרוב המכשירים החכמים החדשים של שיאומי, Meizu יוצאת לקרב מול בת ארצה גם בתחום המחשבים הלבישים לכתבה

21. Started by student1,

שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום לשאלה כזו, אם לא - אשמח אם תפנו אותי למקום הרלוונטי. אני מעוניין לפתח אפליקציה לסמארטפון (אייפון ו/או אנדרואיד), המתבססת על נתונים שהיא מקבלת מ-device חיצוני, שהוא למעשה סנסור כלשהו המבצע מדידה (ויש באפשרותו להתחבר למחשב PC ע"י USB או Bluetooth). רציתי לדעת איך אני יכול לגרום לטלפון (אייפון למשל) "לגשת" אל הסנסור הזה ולקבל ממנו את הנתונים שהוא מודד - כלומר איך גורמים לאייפון לזהות את המכשיר החיצוני שחיברתי אליו. אודה מאוד על כל הכוונה בנושא, אור.

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by dbx22,

כשאני מדליק את המכשיר יש לי הודעה refresh database fail וכל המוזיקה על המכשיר נעלמה. שאני מחבר אותו למחשב המחשב לא מזהה אותו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  23. Started by John Nash,

הי. אני מנסה להתקין שניי תוכנות שהורדתי מאיזה אתר ל נוקיה N 85 . תוכנה אחת למשיבון פנימי . ואחת לסינון שיחות כי אין את הסינון שיחות שאני רוצא בנוקיה . הבעיה בתוכנות האלה שצריך ליצור תעודת החתמה. יש מדריך באתר שהורדתי תתוכנות אבל כנראה שהוא לא טוב. יש פה אולי מישהו שיש לו תתוכנות האלה כבר עם תעודת החתמה. זאת אומרת שאני יכול להוריד ולהתקין בלי להסתבך עם זה. אני ישמח מאוד . כי אני בהתחיבות על הטלפון וחבל לי לשדרג. ואני צריך תתוכנות האלה. בעבודה שאני נמצא כרגע. תודה מראש.

24. Started by puffer,

היום קיבלת אותו, מקורי של אפל חיברתי אותו, הITUNES מזהה אותו התוכנה הכי עדכנית שיש, רק כשאני עושה RESTORE או SYNC או מנסה להכניס משהו מהפלייליסט הוא רושם שגיאה 1418 ניסיתי את כול האפוציות כמו שרשום באתר של אפל(לעשות ריסט, להחליף פורט USB וכ'ו) האפל מוטען עד הסוף... אולי פגם ביצור?

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  25. שלום, קניתי אוזנית בלוטוס מסוג Motorola H560 בשביל מחשב כף יד משולב פלאפון של ASUS מדגם P835. למכשיר יש מערכת הפעלה Windows Mobile 6.1 בשיחות סלולריות רגילות האוזניה עובדת בסדר וללא בעיות. אני מנסה לגרום לה לעבוד גם עבור שיחות סקייפ דרך המכשיר ומשום מה לא מצליח. מישהו ידוע אם אפשרי להשתמש באוזניה גם עבור שיחות סקייפ (ועבור עוד ישומים) ואיך עושים את זה? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.