עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by The_Wolf,

אני שוקל האם לקנות נוקיה 5800. הפונקציות החשובות בטלפון: WIFI GPS סוללה סבירה ומעלה אשמח לחוות דעת ממי שיש לו את הסלולר הזה והאם יש אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחיר שלו(1100 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  2. Started by פרז,

חבר נוסע לארה''ב איזה נגן+מצלמה דיגטלית איכותי עד 500שח כל אחד,מה מומלץ לקנות שם. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. חברים, לפני יומיים קניתי GALAXY S2 ב KSP (עלה לי 2380) והתחברתי איתו להוט מובייל. כבר ביממה הראשונה המכשיר שלי "נרדם" ונדלק מחדש כאשר הייתה לי סוללה לא גמורה. אמרתי לעצמי ננסה לשנות Rom אז עדכנתי Rom דרך מדריך ב XDA...שוב נכבה ונדלק כמה פעמים במהלך יממה (פעם אחת הייתי צריך ללחוץ על כפתור POWER בשביל ידלק שוב). נסיתי להחליף KERNEL בתוכנה ועדיין זה קרה שוב. נ.ב. לפני שעה עשיתי ניסוי נוסף - הוצאתי סוללה לשעתיים, לפני שהכנסתי חזרה הזזתי קצת את ה SIM רק ליתר בטחון והחזרתי סוללה, הפעלתי. בינתיים לא קרה אבל זאת לא אנדיקציה. רעיונות?

• 10 תגובות
    • 9.9k צפיות
  4. Started by afek101,

לנובו השיקה באפריל אשתקד את מכשירי ה-K80M שלה למכשיר ישנן שתי תצורות: בתצורה הקלילה שלו עם 2GB RAM ו- 32GB ROM ואילו בתצורה המתקדמת המכשיר יכלול 64GB זיכרון קשיח ו 4GB זיכרון ראם עלות המכשיר בתצורה המתקדמת מתחילה מ185$ כתלות בצבע המכשיר ללא מע"מ (כולל משלוח לארץ) ואילו בתצורה הקלילה מתחיל מ160$ אז מה בעצם יש לנו כאן? לנובו החליטו להישאר עם מערכת ההפעלה הקודמת של אנדרואיד, הקיט קט 4.4 אם תשאלו אותי אני חושב שזה נובע מהרצון לשמור על צריכת סוללה נמוכה יותר לעומת ה5.0+ המכשיר מגיע עם מעבד 64 סיביות של אינטל, ה Z3560, מעבד 4 ליבות של 1.8GHz מלווה במעבד גרפי איכותי של PowerVR G6430 533 MHz המוכר לנו מ iPhone 5S וה Asus Zenfone 2 …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by azorder,

הורדתי את הקובץ הבא שאני צריך בשביל לבצע רוט CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5.tar האם הוא יאפשר לי לבצע רוט?יש לי מערכת הפעלה ICS וגרסת ליבה JHLP9

6. Started by neo690,

קניתי היום זה עם ה 2GB הורדתי את תוכנת העידכון הרצתי אותה אבל זה מצא לי רק את החוברת הוראות בעברית בפורמט PDF איך משיגים את העידכון קשוחה לעברית בשביל שמכשיר יתמוך בצורה מלאה העברית? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by arik.sol,

הטאבלט הוא מתנה לאבא שלי ולכן הוא צריך להיות לפחות 10" כדי שיהיה קל לעבוד איתו. דרישות נוספות: 1. מערכת אנדרואיד לפחות גרסה 4.0 2. עד 1000 ש"ח (גג גג 1100 ש"ח) 3. רצוי מחברה יחסית מוכרת (כי יש אינסוף מכשירים שמריצים אנדרואיד) 4. רצוי מאוד שיהיה לו מעבד טוב ומצלמה טובה (נראה לי שלפחות מעבד כפול ליבה) תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי כרגע נוקיה 6680 שבא לי להחליף כבר זמן רב אני לא רוצה ממשק סימביאן, אז איזה המלצות יש לכם חוץ מה K530

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מתי מחיר של מחשב עובר מ'גבוה' ל'גבוה מדי'? מבחינתה של אייסר ונייד ה-Predator 21X החדש שלה נראה שגבול כזה לא באמת קיים לכתבה

10. היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להפסיד כסף, ומכריזה על תוכנית לצמצום משמעותי נוסף במספר ובמגוון המכשירים החדשים אותם היא מציעה מדי שנה לכתבה

11. ש לכם סכום בעל חמש ספרות שפנוי לרכישת מחשב? כעת תוכלו לנצלו על מנת להיות מהראשונים שעושים שימוש במוצר הראשון מסוגו של חברת Porsche Design לכתבה

12. Started by ori-silver,

האם אפשר לחבר הארד דיסק חיצוני לפלייסטישן במקום להתעסק עם מיליון צריבות?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by BoriTTo,

ראיתי שכמה אנשים דיברו על מבצע של newegg ב192דולר אבל אני לא מוצא את זה, יש אותו שם רק ב210.... שזה עדיין 300 שקל פחות מכל מקום אחר בארץ... אז מישהו מכיר חנות שאני יכול למצוא שם את הנגן בפחות מ200דולר? כי ממש אין לי 1200+ שקל להוציא על נגן... או שממש כדאי לקנות בארץ בשביל אחריות? עריכה: כבר נקנה, תעזרו לי עם השאלות בבקשה ועוד 2 שאלות קטנות... 1. מישהו פעם ניסה לראות אנימה על הנגן הזה? האם הכתוביות ניתנות לקריאה ממרחק סביר? ממש לא בא לי להיות צמוד למכשיר בנסיעות. 2. אם אני אשתמש במכשיר כאשר אני רץ (נקנה לו איזה רצועה לקשור לזרוע או משהו) האם זה ידפוק את ההרד דיסק, או שזה לא יזיז לו?

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  14. ה-ROG Zephyrus שמשלב מימדים של אולטרבוק עם ביצועים של מערכת גיימינג זוכה לגירסה עם תג מחיר שמתחיל "רק" ב-2,300 דולר לכתבה

15. Started by abyss20,

חבר שלי קנה PSP והתקין גרסה 2.5 ואין לו כסף לקנות הרבה משחקים ומשחק אחד או שניים לא שווים את הימצאו של הPSP נתקלתי לא מזמן באתר הזה וכתוב שהמשחקים בו נתמכים בכל גרסאות הPSP האם זה נכון? מישהו ניסה? אני רוצה לדעת לפני שאמליץ לו על האתר (הוא רוצה להישאר עם גרסה 2.5 אך אם זה לא אפשרי אז לינק למדריך על איך להוריד לגרסה 1.5 ).

16. Started by elibadra,

שלום חברה. בבקשה דחוף, מה עדיף galaxy s advance או galaxy s3 mini . אני ממש על סף קניה. תודה.

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. המפתחת הטאיוואנית תוציא את משפחת ה-Helio X שלה לחופשה ותשתדל להתמקד בתחום בו עדיין קיים לה יתרון יחסי מול קוואלקום לכתבה

18. Started by free fraek,

באתר הבית של הנגן כתוב שהוא תומך קבצי TXT אבל כמה זמן שיש לי אותו ככה אני לא יודע איך לשים בו ולקרוא את הקבצים... :s05:

19. שלומות. מחפש איזה סמארטפון מומלץ בשביל 200-225$ (ייקנה בארה"ב) מה שאני רוצה בו: 1) מקלדת QWERTY מלאה. אבל לא כמו בבלקברי אלא משהו כזה: שנפתחת מהצד. 2) משהו "פתוח" שאני אוכל לחזור איתו לישראל ולשים בו סים של הארץ. 3) מצלמה ראויה לשמה ;D תודה מראש. ZBBZ.

20. Started by eyes_wide_shut,

היי, מחפש gps בסכום של עד 700 ש"ח, עם מערכת הפעלה שתוכל להריץ i-go 8, שגודל המסך יהיה כמה שיותר גדול ושהמכשיר יהיה איכותי כמה שיותר. אם יש מכשירים שעולים מעט יותר, אבל הם גם טובים, אשמח להצעות. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by amir sheik,

GREAT DISCOUNTS ON NEW GADGETS. Apple iPhone X 256GB and Samsung Galaxy S9/9Plus Available. Apple iPhone X (64/256GB) $550 Samsung Galaxy S9 64Gb/S9+ 128Gb $550 Sony Playstation 4 PRO 1TB $230 Dji Phantom 4 Pro Plus $400 EVGA GeForce GTX 1080 Graphics Cards $250 Brand New (Factory Sealed) If you have any questions or concerns, please feel free to contact Us! Thank you Call.Text and Whatsapp : +256704096518 / +1 613-706-5737 Bazarphones@hotmail.com

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הי לכולם אני זוכר שאנדרואיד קצת בעייתית בקטע של הרשאות, בצורה שעלולה להפריע להשתמש בתוכנה כמו VNC או משהו דומה, על מנת להתחבר אל המחשב מרחוק. האם משהו השתנה בגרסאות החדשות יותר של אנדרואיד? אם כן, החל מאיזה גרסא כן אפשר? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by Henry55,

http://reviews.cnet.com/operating-systems/google-android-4-3/4505-3671_7-35760688.html http://news.cnet.com/8301-1023_3-57595290-93/google-nexus-devices-are-first-to-get-android-4.3/ נראה שהדברים היותר חשובים הם Open GL ES 3.0 ופחות בזבוז של הסוללה. הבנתי שמכשירי הנקסוס קיבלו את העדכון אתמול...

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Milford Cubicle,

לפני כמה חודשים קניתי סטיק DVB-T בכמה דולרים באיביי כדי להתנסות בעידן+, אחרי ש"הבנתי" שאני במילא רואה ב-99% מהזמן רק את ערוצים 22 + 10.... הוא הגיע (באופן טבעי אני מניח) עם אנטנה מאוד בסיסית, קטנה ועלובה. היא ממוקמת ליד החלון, אבל הקליטה שלה כנראה כלכך חלשה שאם היא קצת רחוקה ממנו הוא בכלל לא קולטת כלום כשהחלון סגור. עד כדי כך שחשבתי כבר שהמקלט עצמו דפוק. אבל כשהחלון פתוח והאנטנה יושבת ממש על הפתח - יש קליטה טובה. אומנם קירטועים בתמונה מדיי פעם, אבל זה עובד. וכשזה עובד - בשילוב עם XBMC במחשב ה-HTPC שלי - זה ממש מגניב. כולל אפילו אפשרות לסטרימינג של השידורים לטלפון/טאבלט בכל רחבי הרשת הביתית שלי (באמצעות Yatse). החלטתי שאני רוצה לוותר על הוט ולעבוד בלעדית עם עידן+. הבע…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.