גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
כמו-כן, יחול על החברות איסור לחסום את שירותי ה VoIP (הללויה!)... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש Ipod touch 4g 32gb, וKSP מציעים אותו במחיר של 1470, ובאג ב-1600. הבעיה, או יותר נכון מה שמטריד אותי אצל KSP זה המוניטין שיצא להם, ושאני ארכוש מכשיר לא תקין שלא אוכל אחרי זה לממש עליו את האחריות. הייתי מעדיף להשקיע את ה-130 שקל האלה בבאג על מנת להיות שקט נפשית ולדעת שאם יש בעיה אני אוכל לבוא ויתקנו לי אותה. אני אשמח לשמוע דעות, הצעות וחוויות מאנשים שרכשו ב-KSP.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שבת שלום לכל הפורום, קבלתי הצעה מפתה הבוקר מסלקום ולמרות כל רצונותיי לא להתחייב מחדש לחברות הסלולר אני מוכרח לציין שזה מפתה אותי... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מכשיר חדש (עכשיו אני עם נוקיה 7120 ) ובקרוב אני טס לניו יורק (תחילת דצמבר) והחלטתי שאקנה מכשיר שם. נכון לעכשיו אני מעוניין לקנות את הגלקסי אס 16GB והוא עולה באזור ה640 דולר... יכול להיות שאם הנקסוס אס כבר יהיה זמין אז אלך עליו אבל אי אפשר לדעת מה קורה איתו בינתיים... סלקום הציעו לי את המכשיר המדובר דרכם בהתחייבות לשלוש שנים שבהן אם אני עובר את ה150 ש"ח בחודש אני מקבל החזר מלא על המכשיר, ואני מתחייב לעלות שימושים בקו של 75 ש"ח. זאת אומרת שלצורך העניין אם עוד שנה וחצי מהיום אני אחליט להתנתק הקנס שאאלץ לשלם יהיה…
-
- 42 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
הי. אני מתלבט בין כמה מכשיר GPS ואני כדי להחליט אם שווה לי להשקיע במשהו אני רוצה לדעת מה הדרישות המומלצות (לא מינימום) של תוכנת הIGO8. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הCX300 II ואני משתמש בפלאפון שלי בתור נגן n95 8GB עד לא מזמן חשבתי ששומעים טוב עד ששמעתי את האוזניות על נגן על cowon לצערי אין לי כסף לנגן של cowon ואני גם לא מחפש את הנפחים הגדולים האלה הסאנסה נשמע מאוד דומה לרמה של הפלאפון יש משהו באמצע? נטו מוזיקה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום לכם, אני מעוניין מאוד בקניית סמארטפון מחו"ל (ארה"ב), ואני יודע שהמחירים שם מאוד זולים.. בכל מקרה, התלבטתי המון בין סמארטפונים בשוק והגעתי למסקנה שאני מעדיף את HTC DESIRE HD 2 בתור סמארטפון על פני IPHONE 4 הסטנדרטי (ולדעתי המיושן כבר) זאת עקב כמה וכמה סיבות; האייפון בקושי משפר את עצמו כל פעם מחדש, וגם אם כבר משפר, זאת רק בחומרתו. אפילו המערכת הפעלה בקושי מתחדשת, היא משעממת ולא מפתיעה. לכן אני חושב שהחלטתי על ה-HTC. בכל אופן, אני רוצה לדעת מה דעתכם על המכשיר הנ"ל.. אישית אני קראתי עליו הרבה, ראיתי המון סיקורים עליו ואני מאוד מרוצה ממנו. מהירות המעבד, גודל המסך (בגלל שאני חובב סרטים ותמונות), איכות המסך, מהירות המכשיר ומערכת הפעלתו. אם אתם חושבים שלמכשיר …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בטעות נמחקו לי כמה קבצים בזיכרון של המכשיר עצמו (לא בכרטיס) ועכשיו הוא פשוט לא עולה, רק מראה לי שהוא צריך שאני אחבר אותו למחשב. מה אני יכול לעשות? איך אפשר לשחזר את זה? בבקשה, זה ממש דחוף!!! תודה רבה רבה מראש לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.12.2010 בשעה 15:40:23 לא משנה, הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
השיחות שמתבצעות דרך התוכנה הזאת הרי עובדות באמצעות האינטרנט , כמה מגה לוקחת שיחה עם הדבר הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אני כבר די הרבה זמן רוצה לקנות משהו שיעביר לי את הזמן הפנוי בצבא . רציתי לקנות מחשב נייד פשוט 10 אינץ אבל היום בחנות התחרטתי כי אני מפחד שיגנבו אותו או שהוא ישבר לי בדרך לבסיס . עכשיו אני חושב על לקנות את ה IPOD TOUCH החדש ויש לי כמה שאלות . 1.אמרו לי שIPOD זה אותו דבר באפליקציות כמו אייפון חוץ מזה שהאייפון הוא גם טלפון+אינטרנט זה נכון? 2.בIPOD הדור הרביעי יש מצלמה ? 3.אני יכול להעביר אליו סרטים שיש לי במחשב ? או שצריך לשנות את הפורמט של הסרט ? 4. יש תמיכה בכתוביות שלא מודבקות על הסרט ? 5.יש אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון ? אני חושב לקנות אותו מKSP יכולה להיות בעיה עם זה ? וזה הדור הרביעי ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania תודה על העזרה .
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כמו שבכותרת - אני מחפש פלאפון עד 1300 (עם 100 תוספת אם זה ממש שווה את זה) שקל עם מקשים רגילים ומסך גדול, ז"א שלא אכפת לי שלא יהיה מסך מגע.. אני רוצה שהמכשיר שלי יהיה נוח לשימוש וזאת הסיבה שאני לא מחפש מסך מגע. ואני רוצה שיהיה לו רמקול שיעשה מספיק רעש כדי שאני אשמע שיש לי צלצול גם כשאני רחוק יחסית מהפלאפון. אין לי בעיה אם יש מסך מגע וגם כפתורים רגילים אבל אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו E72 או עם מקלדות QWERTY.. כמובן שפחות גרמים זה טוב יותר.. הבעיה שאני לא מכיר הרבה דגמים, במיוחד עם כל סערת המגע שיצרנים מייצרים היום כמעט אך ורק מסכי מגע מבלי הרבה כפתורים אחרים.. אני מעוניין לקנות אותו בחנות פרטית ולא חברת סלולר מוכרת עם כל מיני חוזים הזויים שרק הם יודעים איך לסחוט את הכס…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב, ברשותי גלקסי S עם רום JP8 ושאלתי היא האם לעדכן אותו דרך KIES [כיוון שיצא פרויו הרשמי]. האם כל העברית תשמר [נקנה מCLOVE]?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מעתיק קובץ MP4 פשוט, שהורדתי מיוטיוב, והוא תוקע לי את המכשיר. לקח לי זמן עד שעליתי שזו הבעיה. הוא תוקע לי אותו עד כדי כך שאני נאלץ להוציא את הבטריה כדי לכבות אותו. כשאני מוחק אותו מהמכשיר, המכשיר חוזר לעצמו. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחות של חברה שלי יש MILESTONE - אז הצעתי לה שנתקין לה כמה משחקים חינמיים וכמה ערכות והכי חשוב נבצע גיבוי. משום מה בשביל לבצע את כל הפעולות הללו חייבים להשתמש לפחות כפעולה ראשונית בMARKET. ניסיתי דרך הWIFI וניסיתי דרך האינטרנט של סלקום - ואני מקבל שגיאת תקשורת כשאני מנסה להירשם לMARKET וגם כשאני מנסה להשתמש בשם משתמש קיים ! ניסיתי לעשות ריסט למכשיר וזה לא הועיל - ניסיתי אפילו בלי כרטיס סים ! - פשוט לא רוצה לעבוד מה עושים ? (רציתי לעשות שחזור הגדרות יצרן אבל אין איך לגבות ללא תוכנת גיבוי שמורידים עם הMARKET)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש דרייבר עבור מחשב כף היד הזה שמתאים לWindows 7 64Bit. למישהו יש רעיון איפה (אם בכלל) אפשר למצוא כזה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אחי לאחרונה קנה את הHTC DESIRE מחו"ל ושמתי לב שבVOICE COMMAND אפילו אנגלית עם מבטא ישראלי לא תזהה אותו. לכן, חשבתי אולי יש ברשת הורדות לעברית בVOICE COMMAND וגם להורדת מבטא (יש שם בחירת מבטא, אבל כמובן אין ישראלי) ודבר נוסף הוא שהVOICE COMMAND מפנה אותך לחיפוש בגוגל, מה שאומר שאם תגיד CALL EFFI הוא יחפש בגוגל CALL EFFI, ולא יצלצל לאפי לכן, אולי יש איפשהו להורדה אפשרות לINTERNAL VOICE COMMANDS לHTC DESIRE? אז אני צריך הורדה לתוספת הנ"ל במכשיר, על מנת שנוכל להשתמש בVOICE COMMANDS באופן טוב יותר ואל תתנו לי לינק לLET ME GOOGLE THAT FOR YOU. כי ניסיתי, לא מצאתי שום דבר
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://androidspin.com/2010/12/02/galaxy-s-wanna-be-available-now-who-wants-one/
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עד מתי תהיה התקלה? (לא תופס את אישתי ועדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב עד 800 ש"ח. אני רוצה שיהיה בו נגן מוזיקה, עיצוב יפה ומשחקים. יש למישהו המלצות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם אתם קיבלתם בימים האחרנים הודעה על כך שקיים עדכון חדש? יש מצב שזה ה 2.2? בכל אופן בהודעה יש הוראות "הכנסו להגדרות -> אודות הטלפון -> עדכוני תוכנה". עשיתי את זה וקיבלתי הודעה שקיים עדכון חדש, הורדתי והתקנתי אותו - המכשיר עשה ריסטרט ואז קיבלתי Update Failed. אני מניח שזה קורה בגלל שהתקנתי את ה Vulnerable Update (מן פאטצ' לא רישמי שמאפשר להתקין ROM לא רשמיים), שכנראה מזוהה ע"י העדכון ולכן נעצר. כשאני אגיע הביתה אני אטען את ה ROM המקורי ואז אנסה את העדכון. מה לגביכם? מישהו הצליח לבצע את העדכון? מהו בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בנוגע לרכישת נגן. האם כדאי לי לקנות אייפוד 4 8 או 32 GB או נגן של ZUNE. מדובר על הנגן הזה: http://www.amazon.com/Zune-Video-MP3-Player-Black/dp/B002JPITXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291054101&sr=8-1 את הZUNE ראיתי וממש אהבתי ואשמח אם מישהו יוכל לפרט לי יותר במדויק פיצ'רים ותכונות שלו בהשוואה לאייפוד 4 כי לא יצא לי יותר מדי לחקור אותו. בנוסף גם את האייפוד החדש לא יצא לי לראות ואשמח לדעת איזה שיפורים יש מגרסאות קודמות.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל לפתח תוכנות לטלפונים, ובפלאש זמן הפיתוח הרבה יותר מהיר מג'אווה (שאיתה בד"כ מתכנתים לטלפונים), הקוד יותר פשוט והרבה יותר קצר, ורמת הגימור גבוהה יותר. לכן פלאש נראית לי פלטפורמה טובה לתחום הזה. יש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שבד"כ העכבר מסמל לחיצה. איך אני קולט מספר לחיצות ביחד (מולטלטאץ')? ואיך אני קולט את חיישני התנועה? 2. אני יכול בכלל לקמפל (מקמפלים בכלל את הקוד? אני ממש לא יודע איך זה עובד שם) איכשהו את קבצי הפלאש לקבצים שהטלפונים קוראים? 3. יש דברים שאי אפשר לעשות ב-AS2 שמאלצים אותי לעבור ל-3? אני מתכוון רק לתחום של הטלפונים, לא לשפה בכלליות. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב, לא היה הכי צפוי אבל... הלכתי היום לסלקום ופלאפון בשביל לראות מה האפשרויות שלי אצלהם מאחר וההתחייבות שלי באורנג' נגמרת עכשיו סלקום הציעו לי די די מעניין חבילת סטודנט עם 400 "יחידות" (SMS או שיחה) + 500 מגה בחודש + הI9000 ב 130 ש"ח לחודש נשמע לי די טוב יחסית לעובדה שעכשיו באורנג אני משלם באזור ה90~100 די קבוע מה מצחיק בכל הסיפור? הבאתי את הקפטיבייט שלי רק לפני חודש, עדיין לא יצא לי כמעט להשתמש בו בגלל כל נושא החלפת הרומים ואני עדיין עם הנקסוס (כן, מגיע מצב שבו לבן אדם יש 3 מכשירים במקביל כנראה) מה דעתכם? להחליף לסלקום ולקחת את הI9000? או לא לבזבז כוח ולהישאר עם הקפטיבייט באורנג
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://blog.gameloft.com/index.php/2010/11/29/twitter-advent-calendar/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/11/30/samsung-releases-gps-restore-app-for-captivate-and-other-galax/ בדיחה עצובה :s05:
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. הבנתי שהHD מגיע כבר עם אנדרויד 2.2 עם עיברית מובנית, האם זה כולל גם את כל התפריטים או שיש צורך לעדכן וכו'? 2. האם כדאי לקנות בחו"ל(EBAY) ריתי אותו במחיר נחבד שם, האם אחרי מכם וכל המיסוי המחיר עדיין ישאר נחמד?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-