גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שחשב שזה יקח הרבה זמן או לא יקרה בכלל http://www.engadget.com/2010/12/18/samsung-galaxy-s-receives-gingerbread-port-right-from-the-nexus/ רץ, לא מושלם עדיין אבל רץ... כאמור, ALL HAIL XDA, ממתין לגרסה בשביל הקפטיבייט שלי כבר
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש פלאפון חדש.התקציב הוא גג 3000 ש"ח הדרישות שלי הם: סוללה חזקה מסך מגע גדול מצלמה טובה חשוב שהפלאפון יהיה מהיר. יצא לי לבדוק לגבי הGALAXY S והוא עונה לדרישות שלי וגם לתקציב. אבל בחנויות דורשים 250 ש" על עדכון לאנדרואיד 2.2 ועוד 200 ש"ח לעברית. יש אפשרות לעשות את זה לבד בחינם ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אשתי מלמדת בין שמונה לתשעה קורסים באוניברסיטה ויחד עם החוגים של הבנות, המילואים והעבודה שלי, ישיבות ועד בי"ס, פגישות עסקיות, חברות, וסדנאות היומן שלה עמוס לעייפה ומשתנה ללא הרף. כיוון שהסלולרי שלה נפח את נשמתו אני מחפש עבורה מכשיר חדש שיאפשר לה ניהול זמן מיטבי גם מבחינת נוחות העידכון והתצוגה וגם מבחינת תזכורות וסינכרון עם מקורות מידע אחרים כמו מפות, כתובות, מספרי טלפון ואם אפשר אפילו מידע מצורף (יכול להיות off-line במידת הצורך). משהו שיתן יכולות דומות ליומן של Outlook, GMAIL או Thunderbird לדוגמה. פיצ'רים רצויים נוספים: * משהו קומפקטי יחסית ואלגנטי - לא iPhone ענק ומסורבל בבקשה (אבל חייב מסך נוח לעבודה וקריא מצד שני). * איכות שיחה טובה + ספיקר טוב. * קרינה נמוכה ככל…
-
- 118 תגובות
- 22.6k צפיות
-
-
Nokia X6 Nokia 5800 Express Music או Nokia E72 אשמח לביקורת , ואיזה מכשיר יותר טוב ואשמח גם לייעוץ למכשיר אחר במידה ו.. טווח מחירים 1000-1300 ללא אפשרות לחריגה רשת סלולרית סלקום אפשרות לקניה של E72 בסלקום אבל מעוניין בקניה בדוכנים פרטיים או חנויות פרטיות סמארטפון ייעוד לוידאו מוזיקה אינטרנט הפעלת אפליקציות ומשחקים מסך מגע או מקלדת QWerty זה לא עקרוני יצרנית מועדפת נוקיה אבל אם יש משהו יותר טוב אז אשמח לשמוע (שעומד בטווח מחירים הזה) מצלמה חשוב אבל אין לי בעיה שתהיה בינונית גם רמקול וסאונד איכותיים חשוב סאונד באוזניות חשוב
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו שיחק לי עם הGPS ורם לו לחשוב שהוא נמצא בנצרת. מכיוון שלא מצאתי איך להחזיר אותו למיקום הנכון איפסתי את הגדרות המשתמש. עכשו הוא חושב שהוא בירושלים (כנראה אצל היבואן). מה אני יכול לעשות כדי שהוא יודא את המיקום שלו ע"י לוין ויחזור לכיול? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני לא אוהב את כול הטאץ האלו, רוצה פלאפון פשוט וקטן כי אני מכניס אותו בדרך כלל לכיס של הג'ינס. לא מבין מה זה המחירים המופקעים שאני עושה חיפוש באינטרנט בשביל סלולר... יש לי K800I אחרי 6 שנים עכשיו הוא עם מלא תקלות, צריך כול פעם שעה לשחק עם זויות הסוללה כדי שידלק, ואז הוא נכבה אם יש תזוזה קטנה. GPS כי אני נוהג הרבה יחסית. אני בחברה סלקום. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מצב שגרסת ITune האחרונה (אחרונות) אינן מאפשרות העתקת קבצים ל Ipod Touch ?? לאחר עדכון גרסה אחורנה 4.2 - בהפעלת תוכניות להעתקת/העברת שירים מהמחשב למכשיר כגון Bigasoft Ipod Transfer וארחות (דומות) אינן מזהות שה Ipod Touch מחובר, כאשר ב iTune רואים את המכשיר מחובר ואת תוכן הקבצים שעליו ?? משיהו נתקל בתופעה דומה ??
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אני לא צריך יכולת ניגון MP4 (אלא אם יש משהו נחמד בתקציב), אבל יכולת להציג תמונות תתקבל בברכה. שאר הדרישות הטכניות די סטנדרטיות למיטב הבנתי - רדיו FM באיכות סבירה, אפשרות הקלטה, סוללה נטענת שמחזיקה כמה שעות טובות ואזניות בחיבור סטנדרטי שיהיה פשוט להחליף במידת הצורך. אה, ורצוי שתהיה אפשרות לתפריטים ברוסית. בנוסף, אני מעדיף גימור מתכתי ואפשרות לתליה על הצוואר. חשבתי על משהו כזה: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11348 יש אופציות יותר טובות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת אני צריך עזרה יתרונות וחסרנות של כל אחד מהמכשירים והאם ה-4 שווה את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישות: מערכת הפעלה פתוחה,נגן שמע סביר,מצלמה סבירה,בטרייה שמסוגלת להחזיק לפחות חצי יום ללא טעינה,wifi ודפדפן סביר. אין חברה מועדפת, אבל אני נוטה לכיוון פלאפון עם אנדרואיד אז אני חושב שאין הרבה אופציות. קונה במזומן אז אפשר להכניס פלאפונים שעולים קצת יותר, כי יש מקום לחריגה . עריכה, ראיתי איזה MEIZU M9 , נראה מאוד נחמד, רק לא שמעתי ממנו הרבה חדש ולא הבנתי אם הוא כבר נמכר או לא ואם אפשר להביא אותו לארץ. בכל מקרה, אם יוצא איזה משהו בחודש הקרוב ששווה בדיקה תגידו. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה בדיוק הפורום המתאים, אבל זה נראה יותר קשור מכל פורום אחר... לענייננו - בהליך הרישום כ-Android developer בגוגל נדרשים להכניס כתובת של אתר אינטרנט, אפילו אם מדובר על חשבון שהוא להפצה בלבד ולא למכירה. במקרה של מכירה, בישראל חייבים לעבוד עם AdSense - למיטב הבנתי זה כבר בכלל מצריך אתר אמיתי עם תוכן כדי 'להתקבל' לשרות. יש לי משחק כמעט מוכן ונראה לי טפשי שאני צריך להקים אתר שלם ולשלם על הוסטינג וכו' בשביל שאני אוכל לשים אותו במרקט :-\ מישהו פה התנסה עם זה? האם יש דרך למכור או אפילו רק להפיץ בלי שיהיה לי אתר אמיתי...? יש שאלה בעניין הזה גם ב-iandroid, ללא תשובה, אז בבקשה לא להפנות אותי לשם...
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
יש לי את המכשיר כבר תקופה ומאז העידכון 2.2 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית שלי כמו בגירסה הקודמת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, האם הכוונה שדקת שיחה תעלה 8 אגורות? ואם כן, אז כל העסקאות של 'דבר ב149ש"ח וקבל את המכשיר ב0 שקל', לא משתלמות. כי זה אומר לדבר המון? תודה.
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הכי חשוב לי שיהיו לו רמקולים חזקים (כמה שיותר יותר טוב.. ) ובכללי שיהיה טוב...(אני לא רוצה "נעל" אם רמקולים חזקים חחח ;D ) אני לא מבין בפלאפונים ובנתונים שלהם אז סליחה אם זו שאלה טיפשית.... :-\ תודה מראש למגיבים....
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לכתוב תוכנה אשר תרוץ על ANDORID ותקושר למסד נתונים של SHAREPOINT. האם הדבר אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כיביתי והידלקתי את המכשיר, הוצאתי סוללה, וזה לא עוזר, בדקתי במחשב אחר, וזו אותה בעיה usb לא תקין?רציתי לשאול מי יודע את קוד האבטחה של סוני ,כדי שאוכל לאתחל את המכשיר להגדרות יצרן .אולי זה יעבוד ? :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מכשיר מEline של חברת HTC, והיום התקשרה המוכרת ואמרה שיכול להיות בעיות עם חברת פלאפון בגלל שהמכשיר תומך רק ב 2100HDSPA שקראתי שכבר נפרסה בצורה ארצית. רציתי לדעת אם יש פה מישהו בחברת פלאפון ועם יש לו בעיות של ניתוקי שיחות וכו', בקיצור האם זה באמת כל כך מפריע? ולא כדאי? אני באר שבעי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבד לי המטען המקורי של המכשיר, הנתונים שלו היו 5V 1A. קניתי מטען חלופי גם הוא 5V אבל 1200MA ז"א 200 MA יותר. השאלה פשוטה, האם יכול להיגרם נזק למכשיר\סוללה ? או שאין נזק, והמטען פשוט בנוי להחזיק מכשירים שצורכים יותר אמפר ועל המכשיר זה לא משפיע ? אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי לראות באתרים בנגנים. . למשל אני רוצה לראות תקצירים באתר של ספורט 5 זה לא נותן לי ..מראה לי את החלון של הנגן שחור! אה ויש לי אייפון 4 גירסה הכי עדכנית : 4.2.1
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מציב רף חדש של ביצועים? http://www.engadget.com/lg-star/preview
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני כיום עם N73 MusicEdition (איתו כבר שנתיים-שלוש) והוא עכשיו עושה המון צרות אז הגיע הזמן להתחדש. מבחינת הדרישות שלי מהמכשיר: -אני סטודנט (וגם חייל אם זה רלוונטי), אני בעיקר משתמש בו לשיחות והודעות SMS. -למכשיר הנוכחי שלי נגמרת הסלולה תוך דקות בודדות של דיבור וזה מאוד מעצבן - הדרישה העיקרית שלי היא שהמכשיר והסוללה יחיו הרבה זמן (גם מבחינת זמן בין טעינה לטעינה וגם מבחינת בלאי מצטבר). -יש לי במכשיר הקיים אינטרנט אבל אני לא משתמש בו כמעט בעיקר בגלל שהוא ממש לא נוח, וגם כי אני לא באמת חייב את זה. יחד עם זאת - אם יהיה לי מכשיר שהשימוש באינטרנט בו יהיה נוח (בעיקר Gmail, Facebook יומן ומסמכים), אז אני מאמין שכן אשתמש בתכונות אלו. -בנגע לנגן MP3\סרטים ומצלמה - אני לא משתמש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4 חדש שרכשתי לפני פחות משבועיים רציתי לדעת קצת יותר בפירוט איך אני מעביר קיבצי וידאו שאני רוצה לראות כמו סרטים,סדרות,סירטונים,קליפים וכ'ו. הבנתי שיש תוכנה מסויימת יעילה וקלה שיכולה להמיר את אותם קבצים . . אשמח להסבר תודה. נ.ב : ברשותי יש את הגירסא העדכנית ביותר לאייפון 4 והיא : 4.2.1
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום לכם, http://www.cellcom.co.il/shop/phones/search_results/Pages/default.aspx?features=461a333c-b8d4-4012-9bf1-49ccaa5bbc14 - זו הפרסומת. איזה מהמכשירים עדיף, בלי קשר לסכום? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני מבטל את כל אנימציות הפלאש כדי שיעבוד חלק יותר בעת גלישה באינטרנט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי סלולרי עם שני סימים. מישהו מכיר ? http://www.dropper.co.il/cheap/prodView.asp?idproduct=4322 ויש את זה : http://www.dropper.co.il/cheap/prodView.asp?idproduct=4348
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-