גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם (הרבה זמן לא ביקרתי בפורום!), אשמח לקבל מכם המלצה לסמארטפון עד 500 יורו (קונה את המכשיר בגרמניה) עם אפשרות לחריגה קלה (אם שווה את התוספת). יש לי כרגע גלאקסי S8, מרוצה ממנו. הבעיה היא שהסוללה נגמרת דיי מהר (אני איתו כבר שנה וחצי לפחות). התחשק לי גם משהו אחר... אז לא חייב גלאקסי חדש או משהו בסגנון, ממש לא, אבל בגדול מעדיף אנדרוייד. השימושים שלי בגדול: מולטיטאסקינג, צילום, פייסבוק ואינסטגרם. חשוב לי(!) סוללה שמחזיקה משמעותית יותר זמן (לפחות 20% יותר זמן). עדיפות למסך טוב (OLED) ומצלמה טובה. לא חייב מערכת שבבים הכי טובה כי אני לא משחק במכשיר, כמעט בכלל לא, אבל כן משהו שהוא נחשב מעל לסביר של ימינו. תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלכתי לאיבוד כבר מכל הדגמים הקיימים והפונקציות שלהם לכן אני אפרט לכם את הדרישות מהמכשיר ואני אשמח לקבל המלצות למכשיר המתאים ביותר. אני לא מתכוון לקנות מהחברות בארץ - כנראה מארה"ב. דרישות לפי סדר החשיבות עבורי: 1. WIFI - גם לצורך VOIP וגם לצורך מיילים וגלישה 2. מערכת יציבה ומהירה- אני לא מעונין להתעסק יותר בזה מדי אבל שתהיה אפשרות להתקנת אפליקציות כמו סקייפ 3. יומן נוח לשימוש עם תזכורות 4. שעון מעורר שפעיל גם כשהטלפון כבוי 5. BlueTooth 6. סוללה חזקה 7. שיתמך ברשת פלאפון 8. מצלמת סטילס טובה 9. GPS - עם מפות ישראל 10. רדיו נכון לעכשיו מה שנראה לי אפשרי - HD2, Milestone, Nexus1 או הבלאקברי אני אשמח לשמוע את דעתכם ואולי גם מכשירים אחרים שנראה לכם. ההתחייבות שלי מסת…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שאלום, אני עומד לרכוש פלאפון חדש, על מה אתם ממליצים? התקציב: כ-1000 שקל (אפשר לחרוג קצת אם באמת שווה את זה). תודה רבה, מיכאל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא חשוב מאיזו חברה. תכונות חשובות לפי סדר יורד: ממשק עמידות גלישה באינטרנט / WIFI סוללה מצלמה / MP3 חושב על N85... שאלה נוספת: האם כדי לקנות מחנות בארץ (ולא מחברת סלולר) בהתחשב בעובדה שאני לא מדבר מספיק בשביל זיכוי ?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום,לאחר שה-W595 שלי שווק חיים, אין לי ברירה אלא לרכוש מכשיר חדש.. הדרישות שלי מהמכשיר הן: 1)שתהיה לו מצלמה איכותית. 2)שיהיה בו WI-FI. 3)שתהיה בו כמה שפחות קרינה. 4)שיהיה כמה שיותר זול. 5)שיהיה של אחת החברות הבאות:נוקיה,סמסונג,סוני אריקסון. 6)רצוי שיהיה טלפון רגיל(לא סליידר ,פומית או טאץ')אם אין, אז סליידר גם אפשרי. 7)שלא יהיה כבד. יש המלצות? נ.ב-אני מדבר באיזור ה-100 ש"ח בחודש.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לבקש ממישהו שיביא לי מכשיר סלולרי מבנגקוק עוד כמה ימים, ואשמח להעזר בניסיון שלכם כי אני לא ממש מכיר מכשירים. עד עכשיו הייתי כלוא בפלאפון, אבל עכשיו אני יכול לעבור אז אני רוצה מכשיר שיתאים לאורנג'/סלקום ויהיו בו התכונות הבאות: (אם אין מכשיר עם כל התכונות, או שהוא יהיה יקר מידי, אז אתפשר על חלק מהתכונות) אפשרות לשני מספרים על מכשיר אחד, כדי שאוכל לקבל שיחות עבודה ואישיות באותו מכשיר (נראה לי שקוראים לזה דואל-סים או משהו כזה ??) BlueTooth WiFi GPS קבלת, שליחת וסינכרון אימיילים אפשרות צפיה במסמכי וורד ו-pdf מזכירה אלקטרונית במכשיר (לא אוהב תא קולי) אפשרות לקבלת פקסים אפשרות להקלטת שיחות כמו שוודאי הבנתם, זה למטרות עבודה בעי…
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
ישמש אותי בעיקר לשיחות ולמוזיקה. חשוב לי בעיקר שיהיה מכשיר עמיד,מעוצב, עם ממשק נח ואיכות שמע,נגן מוזיקה ורדיו איכותי,ולא תזיק גם גלישה חלקה. חשבתי הרבה על המכשיר הזה שהומלץ מאוד ב-WISEBUY אבל אני רואה שהוא די ישן ואני מניח שהיום יש מכשירים שנותנים תמורה טובה יותר למחיר: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=594867&cid=1922 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, שמתי לב שיש חנויות שונות שמוכרות אותם מכשירי GPS כמו MIO C250 אבל עם תוכנות ניווט שונות (אחת מוכרות תוכנה של MIO וחנות אחרת מוכרת תוכנה שנקראת I-GO). רציתי לשאול מה ההבדל ביניהם ומה עדיף? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רכשתי מכשיר משומש Mio 168RS (מה שחשוב לי זה רק ה GPS ) ורציתי לדעת על איזו תוכנת ניווט אתם ממלצים? תוכנה שתהיה פשוטה נוחה אם כמה שיותר אופציות. כמו כן אודה גם לתוכנת ניווט שבילים טובה (לטיולי גיפים). תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי S3 ואני מטעין אותו כל לילה דרך המחשב.. המטען המקורי שלו הוא עם חיבור אמריקאי (לא קניתי בארץ) ואני צריך מטען לשימוש מחוץ לבית (לא נח לי לשים את המתאם על המטען האמריקאי) ניסיתי כל כך הרבה מטענים סיניים, אבל אף אחד מהם באמת לא עושה את העבודה. הם מטעינים בקצב של 4 אחוז לשעה במקרה הטוב.. במקרה הרע הם פשוט לא מראים שמחובר מטען, או שמראים ולאחר כמה דקות ההטענה נפסקת. ניסיתי את זה: http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-Wall-Charger-USB-Cable-For-Samsung-Galaxy-S2-II-Skyrocket-SGH-i727-/380465947715?ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123 וגם את זה http://www.ebay.com/itm/OEM-EU-AC-Home-Wall-Charger-Micro-USB-Data-Cable-For-HTC-One-X-S-V-AT-T-LTE-XL-/280886144644?ssPageName=ADM…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז מה שרשום בכותרת, אבל חשוב מאוד שאלו יהיו אוזניות איכותיות. מחיר: עד 500 ש"ח באיביי (אפילו אם זה 1000 בחנויות בארץ
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני מחפש אפליקציה של מילון או מתרגם שלא מצריכה חיבור קבוע לאינטרנט ויודעת לתרגם משפטים. עדיף שידע לדבר. שפות דרושות ספרדית ופורטוגזית. יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים מבקש את עזרתכם בהמלצה על טאבלט 10.1-9.7 אינץ' הכי איכותי שניתן לרכוש כיום ורצוי שיהיה מחברה מותגית הבנתי שהיום הסינים שולטים בתחום אבל אעפס...סמסונג וסוני(לדוגמה) מהסדרות הגבוהות קורצות לי יותר. אבל אולי תצליחו לשכנע אותי אחרת. חשוב לי: איכות בנייה,מסך,זמן סוללה,משקל,32GB זיכרון. רצוי שיכלול גם מודם סלולארי מובנה וכניסת SIM/ אשמח לקבל המלצות למכשיר שיתן תמורה הכי טובה לכסף שישולם עליו. מבחינת רכישה-שמתי לב שאמזון קצת "קמצנים" במבצעים על טאבלטים אלא אם כן מדובר במועדים כמו בלאק פרידיי וגד'. האם זה נכון? אז מהיכן מומלץ לרכוש(במידה והטאבלט אינו סיני). תודה מראש לעזרה בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש טאבלט סביר בסביבות 1000 ש"ח לשימושים הבאים: קריאת ספרים / מאמרים (לרוב pdf) שימושי אינטרנט רגילים (פייסבוק, אימייל, יוטיוב וכו') אפשרות לשמור מדיה (מוסיקה, סרטים) או חיבוריות ל DOK או דיסק חיצוני עם USB. אפשרות לחבר מקלדת ומסך חיצוני (יש דבר כזה בכלל) מתאים לנסיעות האם ''7 יתאים או שצריך גדול יותר (בסביבות ''10 ) אשמח לקבל המלצות או חוויות שימוש תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לקבל את המלצתכם לרכישת טבלט זול "7 שכולל GPS לטובת ניווט ברכב, שימוש ב-waze בעיקר וזאת על מנת למנוע מלשים את האייפון בדשבורד, דבר שגורם לו להתחמם, לכבות תאורה אחורית, ולפרוק סוללה מהר (למרות שהוא מחובר למטען ברכב) וכמובן לסכן מכשיר כה יקר. לפני כמה חודשים קניתי ב-DX מכשיר ניווט "5 מבוסס אנדרואיד 4.0 עם מקלט GPS, חיברתי את ה-WAZE לשיתוף רשת של האייפון והכל עובד מצויין, ה-WAZE מציג עידכונים וכו'. http://dx.com/p/australia-map-android-4-0-gps-navigator-w-5-0-resistive-wi-fi-tf-slot-av-in-144982 הבעיה היא שהמסך של המכשיר ירוד מאוד, והרגישות של מסך המגע נמוכה ומאוד, קשה להפעלה, מעבר לכך יש בעיה עם הטעינה דרך ה-USB שלא מתפקדת כראוי ודי התייאשתי ממנו, ולכן חשבתי על פי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לטובת העבודה, נדרש לי טבלט אנדרואיד זול בגודל סביב 10 אינץ. המטרה לטעון עליו מצגות, מסמכי PDF וקבצי WORD ולמסור להדרכות. כלומר, נדרש חיבור USB לטעינת קבצים ואולי גם כיסוי שיאפשר להעמיד את הטבלט בזווית. תודה מראש לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
יש לי את הטלפון Nokia 7230 ויש בו מערכת תזכורות טובה: כשקובעים תזכורת זה מצלצל כשמגיעה התזכורת, אפשר לקבוע שהתזכורת תהיה יומית, שבועית וכו', ועוד. יש לי עוד טלפון ישן של נוקיה עם מערכת תזכורות דומה. נראה שזה משותף לטלפונים של נוקיה. מישהו מכיר מכשירים עם מערכת תזכורות דומה או אפילו טובה יותר ושטח אחסון גדול יותר לתזכורות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: רדיו ( AM + FM ) עם אפשרות לקביעת Stero / Mono. WIFI - לקליטת שידורי רדיו מהאינטרנט. תכונת SLEEP - כיבוי אוטומטי של המכשיר לאחר פרק זמן כלשהו. אפשרות להקלטה מתוזמנת מהרדיו + מ WIFI (כלומר תכנות הקלטה ל-משעה עד שעה לתחנה מסויימת) הצורך העיקרי הוא הקלטות של תוכניות מלל מהרדיו, כך שלא מעניינות אותי תכונות של וידאו / איכות צלילים או גודל של מעל 2GB. כמובן שאם התכונות שאני מחפש או חלק מהן נמצאות בנגנים עם עוד הרבה תכונות שאינו חשובות לי, הייתי מעוניין בהמלצה... תודה לממליצים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיועד לשימוש בסיסי: שיחות, הודעות, תזכורות ואפליקציות. מישהו יכול להמליץ? וגם: איפה מומלץ לקנות?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני צריך את הטלפון לשימוש בסיסי. שיחות, הודעות ואפליקציות. הציעו לי את הגלקסי 3. מה דעתכם? כדאי?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אוקיי. אז ככה... אני מחפש פלאפון פשוט וזול בעדיפות למשומש שיש לו רמקולים חזקים וכו'. סטייל "מירס צבאי". אבא שלי צריך פלאפון לצרכי עבודה והוא כבר בן 60 ויש לו בעיות שמיעה (לא משהו רציני אבל עדיין עדיף לי אחד עם רמקולים חזקים). עד 300 ש"ח, אלא אם כן יש משהו שעדיף להגדיל את התקציב בשבילו.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קורא ספרים אלקטרוני לספרים בעברית, יש לי מספר שאלות לחברי הפורום : 1. האם יש מבחר של ספרים דיגיטלים בעברית ? 2. איזה מכשירים תומכים בעברית ? מה הבדלים ביניהם ? 3. על איזה מכשיר אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שקונה מיבואנים רשמיים בלבד ,באיזור קריית אונו\פתח תקווה\גני תקווה\יהוד בלבד. עם דגש גדול מאוד על אמינה.("קצת" יודע מה הולך בחנויות הפרטיות.) תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-