עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אני רוצה לרכוש טאבלט + מקלדת. הכי קורץ לי בינתיים זה הASUS EEE PAD TRANSFORMER - אבל עד עכשיו לא ברור לי איך האופיס שלו בעברית....ובכלל הבנתי שאין לHONEYCOMB בכלל אפליקציות ומשחקים :'( :'( :'( העניין הוא - לי הכי חשוב האופיס , שאני אוכל להקליד בו בעברית כמו במחשב , המטרה שלי להיעזר בו כמו לאפטופ ללימודים , אני לא רוצה מחברת אני רוצה להקליד...זה יותר מהר ! אז השאלה הנשאלת - האם יש תוכנת אופיס לטאבלטים שעובדת בעברית בצורה חלקה - אם זה לאייפד או לXOOM או לכל דבר אחר ?

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by pit18,

שלום אני מעוניין לקנות מכשיר חדש של נוקיה שתומך בסימביאן והמכשיר היחיד שמצאתי הוא ה 6680 (שאני לא בטוח שעדיין נמכר ), אבל גם הסתכלתי על ה- 6280 וה 6233 .. אני מעוניין להתקין בטלפון שלי תוכנות ומשחקים (אני חייל) ולכן רציתי לדעת האם עליי ללכת על ה6680 שהוא קצת ישן אבל נראה לי שהוא הכי תומך בתוכנות חיצוניות בגלל הסימביאן או על אחד האחרים תודה מראש לעונים !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by X-It,

היום רכשתי SanDisk sansa e250 ויש לי ויסטה.. הוא מבקש ממני דריבר ואני לא יכול להעביר קבצים בכללץץץ והאתר שלהם בכלל לא עובד... www.sandisk.com ובדיסק התקנה אין שום דריבר בבקשה עיזרו לי!!! אולי למישהו יש את הדריבר והוא יוכל להעלות אותו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Freemee,

שלום, אני מחפש נגן MP3 פשוט (בלי משחקים וכאלה - העיקר מוזיקה). אז מהניסיון שלי עם SANSA FUZE שהוא סביר מבחינתי, חשבתי ללכת על עוד אחד. עכשיו מגיע הקטע, הנגן הזה בא בגדלים של 2GB, 4GB, 8GB. ה2GB מאוד זול אבל הוא לא מספיק נפח. עכשיו הבנתי שאפשר להרחיב את הזכרון שלו על ידי כרטיס microsd. אז אם אני לוקח נגן של 2GB ומוסיף לו כרטיס של 16GB זה יוצא לי 18GB במחיר כולל של 270 ש"ח. לעומת זאת נגן רגיל של 8GB עולה 300 ש"ח (מחירים הכי זולים בזאפ). אם כך, מה הוא בעצם החסרון בלקחת עם כרטיס הרחבה או שאין חסרון? למה בכלל ללכת על הדגם של 8GB.. מה אתם אומרים עדיף יותר? האם יכולות להיות בעיות עם כרטיס הרחבה? ד"א, אם יש לכם נגן שווה ערך במחיר דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dj_horse,

היי, יצא לי לקרוא פה ושם על שני המכשירים, יתרונות וחסרונות,, כמו חימום, מכשיר חדש ופחות חדש,עיצוב וטכנולוגיה. אין טעם יותר מדי לחזור על כל הפרטים, אבל מה שכן, אני מעוניין לדעת, במידה ויהיה לי אפשרות לקחת את המכשיר, אם זה באמת משתלם, או כדאי לקחת את האייפון לעומת הסמסונג? מה ממליצים? אנשים עם המכשירים, דעות אובייקטיביות ככל האפשר, אין לי יותר מדי זמן להחליט והחלטתי לקבל מספר עצות. שמתי לב למשל באייפון שאתה מפעיל את ה WI-FI, ובאמצעות זה, הנייד מאתר את המכשיר ומתחבר אליו דרך ה WI-FI , ואשפר לגלוש במחשב כשימוש במכשיר כמודם. השאלה למשל אם אפשר לעשות את זה גם בסמסונג?(להזכיר שבשני הגלישה היא ב 21 מגה לעומת 10.2 מגה). אני מניח שקיימים גם חיישני תנועה, עד כמה החימום של הסמסונג קר…

• 43 תגובות
    • 4.8k צפיות
  6. 1.האם קיימות מספר גרסאות שלו בעניין היכולת לעבוד עם סים? 2.האם למישהו יש והוא יכול להמליץ עליו? 3.בכללי, איזה טאבלטים טובים בגודל 10 אינץ' יש שיעבדו ברשת סלולארית? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן! יש לי גלקסי 3 גירסא I9300XXELKC. אני רוצה להתקין CF-Auto-Root, הבנתי שהוא הכי נקי והכי פשוט. רציתי לדעת האם לגירסא של האנדרואיד שלי אני צריך גירסא מתאימה של CF או שזה בסדר להתקין את האחרונה. רציתי גם לדעת האם זה משנה באיזה גירסא של Odin אני משתמש או שגם פה אין חשיבות? תודה רבה, רגב.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  8. Started by tamir245,

שלום רב לכולם. אני קונה מתנת גיוס לאחי ומחפש לו נגן MP3 איכותי בתקציב המצויין בכותרת שינעים את זמנו בין פגז לפגז. מבחינת מאפיינים - עדיפות לרק MP3 אבל אם נכנס משהו איכותי בתקציב עם MP4,אפשרי. מבחינת נפח שיהיה לפחות 1 ג'יגה וכמובן כל המוסיף הרי זה משובח. בעל USB2 כמובן. מבחינת בטריות,לא כ"כ מבין בזה,ראיתי שיש בטריה נטענת מקורית או בטריות אחרות שצריך לקנות חד פעמיות או נטענות,בקיצור מה שטוב. איכות סאונד שתהיה טובה,לא גרועה,הוא לא כזה אודיופילי - כל עוד המכשיר יעשה את העבודה זה מה שחשוב. אם אפשר למצוא משהו בעל אופ' להרחבה ע"י כרטיס זה יהיה מצויין. רדיו מובנה גם יהיה מצויין. וכמובן שיהיה מפירמה מוכרת ואיכותית בעלת אחריות - איך הולכת האחריות בMP3,שנה או 3 או אחרת? מבחינת דגמים…

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  9. חוץ מ GSMPRO (שמעפון) ו-think3g שאני כבר מכיר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

טוב דבר ראשון עם אני רוצה להוסיף מפות אני רק צריך להעתיק אותם לתיקית MAP ? ודבר שני עם מישהו יכול להגיד לי למה רואים פה את מה שרואים ואיך מוסיפים את זה

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by Roger That,

או נשארתם במקורי בגרסת 4.2.2 בנוסף, אלו שלא רכשו את המכשיר בישראל, האם החלפתם לרום רשמי ישראלי? לא בדיוק ממהר לשנות משהו, כי המכשיר פשוט עובד חלק ומעולה ולא נתקלתי עד כה בבאגים, אך סקרן לדעת. רכשתי את המכשיר בחו"ל. המכשיר הגיע עם עברית מלאה ומיושרת לימין מהקופסה. אך רק במקום אחד חסר עברית, בחייגן המערכת. למרות שעבורי זה ממש לא משנה, כי אני משתמש ב exDialer המעולה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by shaks,

אז ככה: היה לי פעם אייפון (S4) שנגנב ועכשיו יש לי גלקסי S3 (כבר מעל שנה) שנפל ונשבר, ואת האמת שאני נוטה לחשוב להחליף חזרה לIPHONE (5S) ולא בא לי לשלם על התיקון מכמה סיבות. 1.אל אף שלא משנה כמה התעסקתי עם הגלקסי (החלפת מספר רומיםם, רוט, טוויקים למיניהם) חווית המשתמש שלי לדעתי הייתה פחותה, אין מה לעשות המכשיר בחיים לא רץ חלק ועשה את הכל ללא תקלות כמו שהאייפון היה עושה. 2.נכון אנדרואיד הינה מערכת פתוחה ובמסתכם ניתן לעשות איתה יותר פעולות מאשר IOS אבל הפערים כבר לדעתי כמעט ואינם קיימים ומה שהאייפון עושה הוא עושה יותר טוב (יציבות, מהירות, עבודה חלקה ונטולת באגים). 3.כן אנדאוריד ניתנת להתאמה אישית אבל אני במילא מעדיף את הממשק מינימליסטי ולא עמוס בפרטים ולכן זהו אינו פקטור מבחינ…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, מכעיס אותי שחלק מרשימת השירים בנגן מופיע בגיבריש וחלק בעברית הפוכה. איך פותרים את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  14. הכירו את הדגם הטרי שאמור לעשות חיים קשים למשפחת ה-Redmi Note העדכנית - ממש כמו זה שקדם לולכתבה

15. טוב לא בדיוק קונה אבל לא חשוב כנסו בבקשה לקישור הבא ותגידו לי אילו 2 מכשירים הם הכי טובים ומשתלמים שם.. חוץ מהN90.. ומתוך השניים שבחרתם, תגידו לי אחד שטוב יותר. אם זה משנה, מוזיקה ומצלמה זה חשוב. אז שאחד מהם יהיה הטוב ביותר עם מצלמה (חוץ מהN90) ושהשני יהיה הכי טוב בסאונד.. http://www.mccanndigital.co.il/cellcom/PC1207/ תודה מראש...

16. Started by geigera,

שלום ראיתי דרך זאפ נקסוס 4 בטווחים של 1270 ש"ח ומעלה. בחנויות (גיים אנד מובייל ורון-פון) אמרו שזה חדש. אפשר להאמין להם? תודה ארי

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by law89,

מסתבר שיש כבר פלאפונים שזמן ההטענה שלהם פחות מ-10 דקות כמו Redmi Note 12 Explorer Edition. פשוט מדהים: https://www.youtube.com/watch?v=EpV3w_mr3dw קצת נתונים של הטענה והבטריה: 4,300 mAh battery It brings 210W charging — the fastest on any phone to date אציין שיש פלאפון של אופו שבדרך (אולי אפילו כבר יצא) שיטען עם 240W.

18. Started by Sex$Booster2007,

יש קבצי JAR וJAD, מה אני עושה איתם ואיך מתקינים בV3X משחקים?

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש בתקציב של 1200 שקל. השימושים שלי הם להפעלת אפליקציות כגון וויז, וואטס אפ, פייס בוק , וכמובן גלישה באינטרנט וצפייה בסרטונים. חשוב לי שהמכשיר יהיה חזק ולא יתקע עם איכות צפייה וצילום. 1)רציתי שתמליצו לי האם עדיף לקנות S2 או S3. 2)האם קיים מכשיר אחר במסגרת התקציב שעדיף לקנות. 3)אני מתכוון לקנות את המכשיר מחנות והוא צריך להיות חדש. תודה על העזרה. ירון.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Koko Ben Hamin,

תראו,זה כמו זיוף כזה של חברת IKO לאייפוד TOUCH. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=656&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=88&aff=Zap〈=he# שווה ? ונראה לכם אפשר להתקין עליו תוכנות כמו במקורי ?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  21. Started by dave.r,

הי אני מקווה שזה הפורום המתאים. מישהו יודע האם יש דרך להשיג את הsony reader בארץ? למי שלא יודע - זהו מעין קורא ספרים אלקטרוני רק יחסית יותר מתקדם מהקודמים שיצאו. הוא מבוסס על טכנולוגיית eink, שאמורה לתת חוויה כמו של קריאה בספר. יש גם את הirex iliad - אבל הוא יקר מדי בשבילי. אין דרך להזמין את sony reader מחו"ל כיון שחנויות מורשות סוני שמוכרות את זה לא אמורות לשווק את זה מחוץ לארה"ב בינתיים. או לפחות כך כתוב באתר של סוני. תודה sony reader http://www.learningcenter.sony.us/assets/itpd/reader irex http://www.irextechnologies.com

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. רכשתי SGS2 חדש סוף סוף ואני לא יכול ליצור (או להיכנס יותר נכון) ולסנכרן אותו עם החשבון שלי בג'ימייל הוא כל הזמן רושם שהסיסמא או היוזר לא תואמים. יכול להיות שזה בגלל האבטחה הכפולה של ג'ימייל שנהוגה עכשיו? עם אותם משתמש וסיסמא אני נכנס דרך המחשב ללא בעיה - בדקתי הרגע. בכל מקרה, יכול להיות שזה כי אותו חשבון פעיל במכשיר הישן שלי? אם כן מה צריך לעשות? למחוק הכל?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן גלקסי נקסוס (מודל GSM)- וזה בעצם הסמארטפון הראשון שלי איי פעם. שדרגתי היום לחבילת גלישה באורנג'. הפעלתי את אופציית Mobile Data, וזה לא מתחבר לשום דבר. מישהו יודע איך גורמים לטלפון להתחבר לאינטרנט הסלולרי? לפני יומיים הטלפון שלי בטעות השתמש באינטרנט הסלולרי, וקיבלתי SMS מאורנג' שאומר שחייבו אותי. נטרלתי את אופציית Mobile Data וזה הפסיק. עכשיו כשרכשתי חבילה מתאימה והפעלתי את האופצייה מחדש, כלום לא קורה. אני מפספס משהו? אני ממש חדש בכל הנוגע לסמארטפונים.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by h.misha,

שלום לכולם! ברצוני לקנות נגן מוזיקה חדש בנפח 30 עד 40 G. אני צריך את הנגן רק כדי לשמוע מוזיקה לא חובה שיראה סרטים אבל הבנתי שרוב הנגנים החדשים בנפח הזה כן מראים סרטים. בכל מקרה אני לא זקוק לזה. מה שאני כן חייב זה שני דברים עיקריים: 1. איכות שמע הכי טובה שאפשר למצוא! 2. בטריה איכותית עם הרבה שעות עבודה! תודה מראש. אשמח לקבל המלצות לדגמים ומקורות מידע נוספים!

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by miz,

למישהו יש מושג, למה המחיר עלה בשבועות האחרונים בשלוש מאות שח ראיתי שגם באמזון המחיר עלה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.