גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
נראה שיש עתיד לטאבלטים הסינים מפרט : במחיר מצחיק ביחס לחומרה שכזו. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110680062989#ht_1411wt_1139
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את הפלאפון למחשב (והפלאםון נטען) אבל לא ניתן להעביר אליו קבצים. ריתי בחוברת שקיבלתי עם הפלאפון שצריך להתקין איזושהי תוכנה אבל איבדתעי את החוברת ואני לא זוכר את שם התוכנה... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
שלום, כיום, בניגוד מובהק לימים רחוקים, המחשב הוא כלי עבורי יותר מאשר מהות. אני מוצא שמירב הפעילות שלי מתרכז סביב גלישה, קריאה, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים (SD), שליחה וקבלה של דוא"ל והאזנה למוסיקה. לא נוח לי לקחת את הנייד למיטה על מנת לקרוא בשעות האחרונות של היום, לפני השינה. הוא שוקל כפול מה-iPad 2 ובניגוד לו גם לא נועד לשימוש במצב בו הוא אינו על משטח. עלי לציין שהקריאה שאני מבצע אינה בגדר "קריאה מרפרפת", אלא כזו שהיא אינטנסיבית ודורשת את מירב תשומת הלב והריכוז. במילים אחרות, אני כנראה זקוק לקינדל (כך זה נקרא?) בנוסף למחשב הנייד, אלא שנדמה לי של-iPad 2 יש מספיק כוח עיבוד כדי למעשה להחליף לגמרי את המחשב הנייד שלי (נטבוק מבוסס Atom 1.6GHz חד ליבתי), מלבד אולי לצורך כתי…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי כאלה לאיפוד נראה לי, לובשים את זה על היד ויש כיס שמחזיק אותו. השאלה אם יש כזה בגודל שיתאים לHTC DESIRE ושיהיה שקוף כדי שאפשר יהיה לראות את המסך, וצמוד מספיק שיחזיק על האמה. אם יש כזה שמאפשר שימוש במסך אז עדיף אבל לא חובה. עריכה: לא משנה מצאתי http://cell-phones.shop.ebay.com/Cases-Covers-Skins-/20349/i.html?LH_PrefLoc=2&LH_BIN=1&_nkw=iphone%20arm&_dmpt=PDA_Accessories&_ds=1&_fcid=100&_localstpos=&_sc=1&_sop=15&_stpos=&gbr=1 לכל המעוניין
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב, אז לכל מי שחיכה אייפד 2 מושק רשמית ביום שישי הקרוב כלומר מחר(29.04) באיידיגיטל המחירים יהיו כמו אייפד 1 אבל לפני ההורדה שעשו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4061172,00.html
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש דגם של QUE עד 1000 ש"ח. מחפש המלצה חמה מאנשים שיש להם ניסיון ישיר או עקיף עם דגמים של QUE השימוש הוא סטנדרטי,אני מחפש מכשיר אמין ומהיר,יש לי מספר דגמים בכיוון כמו: NQ503M GPS4700 NQ505 NQ503 ??? מה דעתכם על מה אתם ממליצים באמת?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
ברשותי איפון 4 איך אני ממיר שירים לרינגטונים בצורה פשוטה ולא מסובכת כמו באפלקציות IRINGTONE MAKER אלא באפלקציה שברגע שאני ממיר את השיר לרינגטון הוא נכנס אוטומטית לספרית הציצולים מחכה לעזרתכם תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן ההתלבטות שלי היא בין האייפון 4 לגלקסי S. אני יודע שהנושא הזה חרוש מהתחת. קראתי המון כתבות וראיתי המון סרטונים ביוטיוב, אבל אני ממש לא יודע איזה לקחת בסופו של דבר. אני יודע שלכל אחד יש את היתרונות והחסרונות שלו וקשה מאוד להגיד איזה יותר טוב. אבל בכל זאת רציתי לשאול ולקבל תשובה בצורה חד משמעית. איזה פלאפון לקנות?? אשמח לתשובות מאנשים שיצא להם להתנסות משני המכשירים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול להשיג מכשיר samsung Galaxy S שתומך ברשת פלאפון בצורה מלאה כלומר 850 ו-2100 hsdpa (בדגש כמובן על ה-850), שאינו זמין במכשירים הרגילים
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
נשבר לי מערמת השלטים בבית. אני מחפש 2 שלטים אוניברסליים "לומדים" (שניתן לתכנתם מול שלט קיים ולא מהסוג שבא עם קודים מובנים) שישלטו כל אחד על 4 מכשירים (אחד לחדר ואחד לסלון). אין צורך במסך מגע וכו'. כמו כן יש צורך שיהיו להם מקשים מוארים ושיעלו (בתקווה) עד 50$ לאחד. אשמח להמלצות.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מחפש טלפון סלולרי לאבא שלי. הוא צריך להוציא שיחות, לקבל שיחות ושיהיה לו מסך גדול - אבא שלי כבר לא רואה הכי טוב מקרוב. המחיר צריך להיות זול, מחפש מכשיר הכי פשוט.
-
- 17 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי, טוב אני מחפש מקור שילמד אותי לפתח משחקים לאנדרואיד, או לפחות יתן לי הסבר ראשוני.. אני מעדיף קורס וידאו (לא אכפת לי באנגלית). תודה לעוזרים, וחג שמח. נ.ב. אני ממליץ לעדכן את הלינקיה במקורות לימוד לאנדרואיד.
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בנוקיה 5800 אפשר להתקין ולדבר ב SKYPE ומסנג'ר ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני מתעניין ברכישת הדיבורית הזו. אשמח לשמוע ממי שמכיר או התנסה איתה איך הדיבורית הזו והאם המיקרופון שלה איכותי דיו ( כרגע סובל מזה בדיבורית הנוכחית ). בנוסף, האם היא מתאימה לכל רכב? ראיתי באתר שיש תאימות לרכבים וצורך במתאם מסוים. אם אני רוכש את הערכה המלאה של המכשיר, זה לא מספיק?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך ניתן למחוק סרטים ותמונות מהאייפון (אייפון 4) לצמיתות כך שלא ניתן יהיה לשחזר אותם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
איזה חברה נחשבת לאיכותית בתחום הכיסויים והמגני מסך לאייפונים במחיר שפוי ? קבלתי מגן וכיסוי כשקניתי את האייפון מאורנג' והוא מסריח ברמות,כולל בועות במגן מסך.. עוד משהו.. יש פריצה ל 4.3.2 ? שווה לפרוץ ? תודה ושבת וששששבת שלום
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הכוונה למכשיר שאפשר להתחבר אליו בעזרת בלוטות' (נטבוק, פלאפון, אייפוד) ויש לו יציאה לאוזניות\מערכת (בקיצור pl 1/8 אינצ') ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם אפשר לאפס את זה? מדובר בSGS
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בעקבות התגלית שפורסמה כאן באתר (ובאתרים אחרים) (למי שלא ראה- http://hwzone.co.il/news/134953) שלפיה מכשירים מבית אפל מקליטים ושומרים מיקומים מדוייקים של המשתמש, הוול סטריט ג'ורנל חשפו כי אפל לא לבד, גם גוגל רוצה להיות האח הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להגיע מחר לסלקום בגלל בעיה שיש לי במכשיר-הטאצ' משתגע לי המון ולפעמים גם בכלל לא עובד בחלק ימין של המסך. הבנתי שיש שנה אחריות על האלקטרוניקה אבל העניין הוא שהתקנתי על המכשיר 2.2.. זו תהיה בעיה לקבל מהם את האחריות? תודה רבה לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אבקש המלצה לנגן מוזיקה, בנפח 4-8GB, באזור 350 שקלים. אין דרישות מיוחדות חוץ מהעובדה שהוא ישמש אדם מבוגר אז עדיף אחד עם ממשק פשוט (גם ניהול קבצים פשוט - לא בסגנון איטיונז ודומיו). יהיה נחמד אם יתמוך בהצגת שמות ברוסית. אשמח להצעות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורם היה לי GPS של פוגיקום לצערי שרפתי אותו ..ובנוסף המפות שלו כבר לא היו מעדכנות היה לו IGO 6 ועידכון מפות עולה כ 300 שקלים אני רוצה פתרון זול ואורך זמן לכן כרגע יש לי כמה רעיונות 1) לקנות GPS עם IGO ולעדכנו כל שנתיים לערך ...(300 שקל עידכון) 2) לתקן את ה N95 שלי ו להשתמש WAZE יש עלות אינטרנט ...אין לי מוסג כמה ... 3) לתקן את N95 ולחבר אותו לNEVEGATOR של אורנג שזה גם 24 שקלים לחודש שאלתי היא מה עדיף ...מנסיון מה קורה שב WAZE פתאום הטלפון מצלצל ?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
איך הם בכללי כחנות ואיך הם לעומת CLOVE?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כרגע עם הסיליקון הפשוט, כבר הצהיב לי לגמרי, למרות שהוא מהווה הגנה נאותה למחירו. מחפש כיסוי איכותי - שיתן תמורה מלאה לכסף. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-