עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כעת אני בחיפושים אחר טלוויזיית LCD. אחרי שדפדפתי קצת בזאפ החלטתי לעשות תחקיר מעמיק יותר על ידי חיפוש מספרי הדגמים השונים של החברות המוכרות כמו למשל פאנסוניק וLG בגוגל. נכנסתי לאתרי החברות וחיפשתי את הדגמים המופיעים בזאפ שעליהם אני רוצה לקבל קצת יותר פרטים וגיליתי שאלו דגמים שאינם מוכרים באתר המקורי! זו לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בתופעה הזו, גם עם מכשירים סלולריים זה קורה לפעמים ואני תוהה מדוע ? האם זה אומר שהדגם אינו מקורי? איך אוכל לברר עליו יותר פרטים ? תודה רבה למגיבים, קרן המבולבלת... :s05:

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. שלום ברשותי אקספריה מיני פרו מהדגם האחרון של סוני. הדגם הגיע עם אנדרואיד בגירסה 2.3.4. יצאה גירסה רישמית מסוני ל4.0, אבל כשאני נכנס להגדרות ולוחץ על Software update המכשיר מודיע לי שיש לי את הגירסה החדשה ביותר(מה שלא נכון בפועל). יש לציין שהמכשיר נקנה באנגליה, והוא לא נמכר בארץ כלל ביבוא רישמי. בנוסף הזמנתי לאבא שלי גוגל גאלאקסי נקסוס, הוא יגיע עם דוד שלי מארה"ב בעוד שבועיים, הבנתי שהוא אמור לקבל עידכון לגירסה 4.1(או שכבר קיבל), בהנחה והמכשיר יגיע עם גירסה 4.0 האם צפויות בעיות דומות בשידרוג לגירסה החדשה שתיצא?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. אין כמעט אף משחק בסיגנון קלאסי, למעט משחקים לקונסולות עתיקות שיבאו אותם למובייל. אין כמעט RPG קלאסי, אין משחקי מכות סגנון FINAL FIGHT. אני מנסה לחפש משחקים לשחק בהפסקת הצהריים כשאני ממתין לאוכל, אבל אין כמעט שום דבר מעניין. יש הרבה משחקים "מוביילים". או משחקים אונליין מתישים או כל מיני שטויות וגמיקים שאומרים לשעשע אותך בערך חצי שעה עד שאתה משלם על IN APP אחד. יש משחקים בסגנון יותר קלאסי במובייל? אני לא מוצא משחקים טובים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני לא מצליח להבין למה הסמארטפונים כאלה דקים. רציתי ללכת עם הסמארטפון החדש שלי בלי קייס, אבל הוא כל כך דק שמפחיד אותי שהוא יתעקם בקלות... סבבה, זה נוח שזה נכנס לכיס, אבל מתחת לעובי מסויים זה פשוט מיותר... האם זה מקרה של אבסורד בשיווק? או שאוליי פשוט הסמארטפונים משווקים בעיקר לילדים ובני נוער ובשבילהם זה חשוב? כאילו להערכתי רוב הפירסום והשיווק בעולם מיועד לצעירים וילדים... למעט אוליי מכוניות יוקרה אבל גם אז שאר המכוניות ה"רגילות" משווקות בעיקר לצעירים. פשוט יותר קשה לשווק למבוגרים יותר(או אלה שהתבגרו, שלא כמו חלק מהמובגרים) כי הם כבר הבינו כמה חירטוטים יש בדברים האלה...

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by za-david,

במה באמת עדיף הטאבלט על מחשב נייד? כי אם עוברים על מפרטים של טאבלטים ומחשבים ניידים, ניתן למצוא מחשבים ניידים חזקים ברבה מבחינת נתונים וזולים יותר.... אז למה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by natan805,

כשאני מפעיל waze פעמים קורה לי באמצע נסיעה שפתאום התוכנה משתבשת ואז האייקון של הwaze מהבהב-אין קליטה,האם האנטנה של הs3 כזאת דפוקה?כי באייפון של אחי זה לא קורה,או שאולי בגלל בעיות אינטרנט?(רימון).

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  7. ראיתי שהכריזו על גלקסי 6 ואני לא מבין מה הדחף. אני בעל גלקסי 4 ומרוצה עד הגג. לא רואה צורך לשדרג, ואני לא מבין את המניע של אנשים לשדרג למכשיר חדש יותר. אפשר לחשוב על שדרוג כשיהיה גלקסי 8 או איזה LG G6. לא עכשיו.

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by ran07,

אני יודע שיש את חיבור רדיו חיצוני כזה אבל זה סתם יקר ומרגיז

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. לא מצליח להבין את ההמלצה הזאת. כן אני יודע מה זה חוק ניתוק זיקה , שמאשר לקבל זיכוי על טלפון בלי קשר לאיפה שהוא נקנה. אבל בכל זאת אני מתקשה להבין , מה זה משנה , אם גם ככה אני מקבל את הטלפון מסלקום בזיכוי מלא ואין שום בעיה מחר לקחת את אותו הטלפון ולעבור לאורנג' ועדיין להמשיך לקבל עליו זיכוי מלא וכל זה בלי שום קנסות. אז מה הסיפור כאן ? תודה.

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  10. למה ב sansa c250 אני לא מסוגל לשמוע מוזיקה כאשר הנגן מחובר למחשב באמצעות כבל ה USB ?

11. יש לי גלקסי 2 שקניתי בתאילנד.. ושמתי את ההגדרות של פלאפון כמו שאמרו לי כאן לעשות.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  12. Started by ori007,

חבר'ה אפשר לקבל עזרה פה אני מחפש טאבלט 10 אינץ שאפשר להעלות משחקים, גלישה באינטרנט, אין צורך ב 3G אבל שיהיה לו את כל החיבורים. רציתי לשאול מה בדיוק ההבדל בין ASUS שזאת חברה מכובדת לבין אינול (ראיתי טאבלטים סיניים בעלי מפרט מכובד). האם כדאי לרכוש את האיינול שכן ההפרש במחיר הוא גדול? או שההפרש במחיר לא מצדיק רכישת טאבלט סיני ועדיף לרכוש אסוס? האם מישהו יודע מה המחירים של טאבלטים באלמ דיוטי פרי?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. אפשר אולי להגדיר חדות? יש לחבר שלי גלקסי s6, צילמנו שנינו תמונה מסויימת מאותה זווית ובשלו זה היה נראה הרבה יותר חד, האם זה אומר שהמצלמה של הגלקסי s6 יותר טובה, או שאני גם יכל להגדיר חדות?

14. אומרים שהמכוניות החשמליות המודרניות דומות יותר למכשירים סלולריים חכמים מאשר למכוניות הבערה הפנימית המסורתיות - ובקרוב תהיה חברה שתנסה לבחון את התיאוריה הזו במו ידיה לכתבה

15. חשבתי שזה אותו הדבר..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. היי לכולם אני עוזרת לחבר שעומד לקנות לאשתו sgs3 כרגע מבחינת המכשיר עושה רושם שהיא נעולה ואין על מה לדבר ולכן זה מה שיהיה. השאלה היא האם הוא צריך לשים לב למשהו בקניית המכשיר בחנויות בארץ או שפשוט ילך על החנות שמציעה את המכשיר במחיר הזול ביותר? בנוסף, המלצות לחנויות בת"א וסביבתה תתקבלנה בשמחה. תודה ושבש.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  17. שלום למה מכשיר טלפון סלולרי קטן שביחס למחשב רגיל, הסלולרי עולה יותר לי נראה שהחברות מעלות ב-100% את המחיר על המכשיר + חבילות לסוגיהם. למי יש תשובה ולמי יש לפנות. תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ramboli,

למחוק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by atomic rooster,

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by tal t,

.......

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. נציגי השירות שלהם הפנו אותי לגני התערוכה לחנות הסלולאר החדשה שלהם אבל שלחו לי גם את המיניסייט החדש של פלאפון למי שעוד לא ראה , זה בהשראת הפרסומת הזאת שרצה עכשיו בטלוויזיה http://tinyurl.com/c6tcov ----------------------- מובטל מובטל מובטל

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. השאלה בכותרת. תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  23. משהוא מכיר טאבלט ש GPS שיעבוד כמו מכשיר GPS בלי אינטרנט שינווט אותי ברכב ושלא יאחר שיודיע לפני כל פנייה מהיר כי יש מכשירי GPS שמאחרים בלי תקיעות ועוד דבר שיהיה תמיכה ברשת סלולרית המחיר לא רלוונטי תודה מראש ושבת שלום

24. Started by amisu,

אני לא ממש חסיד של פלאפונים מתוחכמים ולכן רציתי ללכת על משהו פשוט. אז קניתי את המודו לפני שבועיים, אך כמה שהוא חמוד ומקורי וכל מי שראה התלהב, הוא בכלל לא פרקטי עם סוללה חלשה וצלצול מגוכך בעוצמתו (לא שומעים אפילו מהכיס). בנוסף המעבד איטי, אין מחשבון ולוח השנה לא מראה את התאריכים של כל החודש, אהה והקליטה לא משהו. יש פוטנציאל. אבל חבל על הכסף. 500 ש"ח בבאג. התאכזבתי. עוד מישהו?

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות
  25. הלך חברים, למי שיש פה את טאבלט הזה, האם קיבלת איתו בקופסה, מתאם OTG?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.