גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אורנג' עשו לנו תרגיל מלוכלך (אני אפרט על כך בפורום 'צרכנות' בהמשך) ועכשיו אני תקוע בלי קו. long story short - יש לי סים של אורנג' באייפון ואין לי קו ('אין קליטה') כאשר מסלקום כבר נותקתי ע"י אורנג'. הם אמורים לסדר את העניין מחר, אבל עד אז אין לי (או לאחי ואחותי) קו! מצד שני - לאבא שלי יש קו, יש לו מכשיר נוקיה שנקנה מחנות פרטית. האם האייפונים נעולים? האם אני יכול לשחרר את הנעילה הנ"ל?
-
- 15 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר לפני פחות משנה ואני חייב לציין שזה מכשיר מדהים(אם בא לכם אני אפרט יותר) בכל מקרה,המכשיר עבד מצויין עד עכשיו עד שהמטען שלו עכשיו נהרס,שבק חיים ועכשיו אין לי איך להטעין אותו דיברתי עם באג(החברה שממנה קניתי את המכשיר)והם התחילו לגמגם לי שאין להם כרגע,ואם רוצים אז אפשר להזמין מהחברה בארה"ב,סיפור שייקח כמה חודשים,ואין לי את הזמן הזה. אז למישהו יש פיתרון יצירתי? איפה בארץ אפשר להשיג מטען ל A3(אם צריך תגידו אני ארשום פה את הדגם שלו) ואם לא,אז פתרונות יצירתיים גם יתקבלו
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קינדל אל מול טאבלט, מה יהיה עדיף לקריאת ספרים דיגיטליים ? האם חוסר התאורה בקינדל מהווה יתרון או חסרון מול טאבלט מואר ? אודה לתשובות גם מניסיון של משתמשים *בהתחשב שהתקציב מאפשר את שניהם.
-
- 22 תגובות
- 22.2k צפיות
-
-
עבור XP 32BIT. גיגול מביא הרבה תוצאות - 3 הראשונות לא ממש עבדו ולא בא לי לזהם את המחשב עם ספקולציות נוספות. מישהו יכול לתת לינק בדוק? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מנסה לחבר למחשב מכשיר SGS של אבא שלי (שכבר חובר ועבד בעבר) כדי להעביר קבצים. כשאני מחבר אותו אין שום זיהוי שלו ע"י המחשב והמכשיר רק מציג את עצמו כבטעינה. המכשיר לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר אותו למחשב נוסף והתקלה זהה. מחיפושים בגוגל עולה רק תקלה בה המחשב כן מגלה את המכשיר ומציג תקלה בזיהוי ככה שזה לא ממש עזר לי. מישהו מכיר? תודה גיא
-
- 6 תגובות
- 958 צפיות
-
-
איזה רום מתאים xpiria x10 שיפנה קצת מהאל וכמה רם יש לו במקסימום
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום מחפש מכשיר אלקטרוני אשר יכיל את הפונקציות הבאות (לפי סדר חשיבות וקצב שימוש כאשר מספר 1 הוא החזק ביותר) 1. יומן אלקטרוני ורשימות ומספרי טלפון ומוסנכרן ל- רשימה בגוגל. 2. נגן 3MP עם זכרון 32 גיגה. 3. GPS 4. אינטרנט WI FI ולא דרך הספק הסלולורי 5. טלפון סלולרי כללית מכשיר קטן ודק שניתן להכניס לכיס החולצה. מכשיר TOUCH קיבולי תקציב עד 1000 שקל רצוי מאוד מערכת הפעלה אנדרויד או בעדיפות שניה WINDOWS MOBILE 7 אשמח לשמוע דעתכם על ZTE BLADE (מחירו 250 דולר ) כמתאים להגדרות אלו או מכשיר אחר טוב יותר. בתודה מראש שאול
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן, הפוסט הקודם שלי (http://www.netcheif.com/blog/?p=1285), על התכונות החדשות והלא מקוריות של iOS 5, עורר כנגדי לא מעט מעריצים של חברת Apple. חלקם טענו שחוסר ההכרות שלי עם ה-iPhone מונע ממני את הזכות להעביר עליו ביקורת. כמענה לאותם כותבים, פרסמתי לפני מספר דקות את הפוסט המצ"ב. בפוסט אני מפרט את ההתנסות הארוכה שלי עם מכשיר ה-iPhone 3G שהחלה לפני שנתיים וחצי. קריאה מהנה. סופ"ש נעים. CHEIF -- אתם יכולים למצוא אותי בפורום רשתות ואינטרנט - http://hwzone.co.il/community/index.php?board=11.0 http://www.netcheif.com/blog/?p=1300
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום וברכה, מכיוון שהאפליקציה להרחקת יתושים משמיעה קול בתדר גבוה, רציתי לדעת האם זה יכול להרוס את התקן הקול המכשיר? יש בעיה כלשהי להשתמש בה? תודה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא חוויתי את התופעה הזו ברשותי מכשיר que nq502 מה שקורה זה שבמשך הזמן גם בזמן שהמכשיר כבוי הסוללה מתרוקנת כל יום קצת עד למצב של התרוקנות מלאה האם זה נורמלי או שיש פו פגם? תודה
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום רב! רקע: לאחרונה נפלה עליי השראה ל"פיתוח" (תכף תבינו למה מרכאות) תוכנה-משחק-אפליקציה-וואטאבר. יש לי ידע קל בתכנות, הקטע הוא שתמיד בגלל שאני או בן אדם מומחה אחר הפעילו את הסקריפט לא היה צורך בפיתוח ממשק גרפי מורכב שיקל על המשתמש. כלומר עבדתי רק עם ממשק קריקטריאלי. תכנתתי בעיקר בפרל, בעיקר סקריפטים של דיאגנוזה או הקלה בניהול הדומיין שלי, כלומר בעיקר פקודות סיסטם. בבית ספר למדתי גם C# כך שאני מכיר קצת (ממש קצת זה הבית ספר) את התכנות עם VS, אך הרמה שלי בפרל שונה משמעותית. עלה לי נרעיון לפתח סוג של משחק-תוכנה-אפליקציה כיוון שיש לי ים של זמן פנוי, אין באפליקציה הזו שום המצאה של הגלגל ואני מאמין שחוץ מכמה התאמות קטנות בקודים מוכנים ושילובם אפשר יהיה לכתוב אותה ממש בקלות. ו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רואה שיש פה הרבה חבר'ה שמבינים(ואני לא), אז אני אשאל אותכם: מה עדיף? Galaxy S? או אחד הטלפונים של HTC?(ואם HTC, אז איזה?) אני פחות או יותר מתלבט בין השלושה הבאים: HTC Incredible S HTC Desire HD Samsung Galaxy S בעיקרון אני מחפש משהוא בסביבות ה-2000-2500 שקל. אם תוכלו לספק גם המלצה לחנות - אני אשמח. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לפרק את השבב של הרשת האלחוטית מ- Nokia 5800? השבב מולחם או שאפשר לפרק אותו בקלות? אם אפשר לנטרל אותו איכשהוא, זה גם בסדר.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב? איכות המצלמה חשובה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: לא בעיה מכשיר א' להשוואה: IPHONE5 מכשיר ב' להשוואה: SGS2 מכשיר ג- IPHONE 4 מקור רכישה: פלאפון מפעילה סלולריפלאפון . פיצ'רים חשובים: משחקים ואפליקיציוווווווות זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב אני מתלבט אם לחכות ל5 כי אני רוצה לדעת אם ההבדלים יהיו עד כדי כך גדולים .... יש הבדל ממש ממש ממש גדול בי SGS2 לאייפון? אבל לאפל יש כפול אפליקצית...
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחשב כף יד iPaq rx3115 - דגם ישן מ 2005 הוא נפל ורואים קו שבר במסך ה LCD שלם - אין שינויי צבע ולא קורה כלום גם כשלוחצים אל הקו ה touch לא עובד מתחת לקו איפה ניתן למצוא הכי זול את החלק של ה touch להחלפה ? (רצוי לא כולל כל המסך) ?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש מטען מהיר לסוללות AA וAAA. כרגע יש לי מטען של GP שעושה את העבודה ב15 דקות. מחפש משהו בסגנון, אם אפשר ל8 סוללות בו זמנית, אפשר להסתפק ב4 אם זה לא נכנס לתקציב. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר נרכש ומגיע עם 2.1. אני יודע שיש עדכון ל2.2, אבל כשאני עושה לו לחפש עדכון דרך המכשיר הוא אומר שזה לא זמין. מישהו יודע איך להתקין את החדשה? האם חייבים ללכת למרכז של ORANGE או שאפשר להוריד את הקובץ ולעשות את זה לבד איכשהו?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מכשיר הבלקברי בולד 9780 מאחת החנויות "דים פון" או "אי-ליין" ורציתי לדעת מי מהן עדיפה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היום ביקרתי בבאג , ולטענת המוכר , כנראה שבשבוע-שבועיים הקרובים סוף כל סוף תצא המקלדת בעברית. אני רוצה לציין שהמוצר קורץ לי בגלל המקלדת....אני רוצה "לאפטופ" בתור מחברת ללימודים שאני אוטוטו מתחיל ומעוניין לשחק משחקים "קלילים" ולא חסר כאלה לANDROID (כמו שלא חסר כאלו לIPHONE שלי). בכל אופן...הייתי שמח להתנסות על המכשיר לפני שאני אזרוק למעלה מ2500 ש"ח , חשוב לי לראות איך GOOGLE DOCS עובד , איך הממשק עובד וכו' השאלה אם מישהו מכיר חנות שנותנת גישה להתנסות ?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, אז לקראת השירות הצבאי שלי בא לי להביא גלאקסי S, יש לי כמה שאלות לגבי זה שאני לא מוצא עליהם תשובה, אשמח אם תענו לי. א. אני יכול לקנות את המכשיר לבד (נגיד מחנות פלאפונים רגילה), ולהשים לו SIM של אורנג'? האם צריך לעבור פריצה בשביל זה? (אני מניח שלא, זה לא אייפון, תקנו אותי אם אני טועה). ב. האם אני יכול לגלוש במכשיר לא על חשבון הSIM, אלא על רשת WIFI רגילה? ג. אייפון זה קקה. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הי כולם! אני חושבת על לקנות קורא אלקטרוני (ולא, לא אייפד מכמה סיבות- הבנתי שחווית הקריאה בו פחות נוחה, הוא הרבה יותר יקר, ומעבר לזה כבר יש לי מחשב, ואני לא מחפשת מחשב נוסף...). אני חושבת שאני בעיקר מתלבטת בין הקינדל של אמאזון, לקוראים של סוני. רציתי לברר כמה דברים, 1. מישהו יודע האם איזשהוא קורא כבר מעוברת? (חוץ מe-ברית) 2. מאחר ואני עובדת עם הרבה קבצי PDF, עד כמה זה נח בקוראים האלקטרונים, והאם אפשר לעבור לפורמט האלקטרוני? 3. אה וכמובן, המלצות לכאן או לכאן לגבי קינדל/סוני/מכשיר אחר שיענה על הדרישות: חווית קריאה נוחה, זול יחסית, תומך בPDF ובפורמטים נוספים, תומך בעברית יתרון עצום! תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות גיבוי מלא לאייפון? ואם כן איך עושים את זה? (חיפשתי בגוגול מצאתי כל מיני מדריכים וכו אבל לא שום דבר חד משמעי, אני רוצה לדעת בוודאות שזה עובד לפני שאני מעדכן)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התכנון הוא קנייה של המכשיר מחנות פרטית וקבלת זיכויים מחברת פלאפון... בתור אחד שעוד מסתובב עם 5800 ואין לו מושג מה איפה ולמה, מאיזו חנות כדאי לרכוש את המכשיר? אני ירושלמי, אז אם יש אחת כזו בירושלים מה טוב. תודה רבה, בז'נגלו
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-