גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעונין לרכוש GPS לרכב בתקציב שציינתי, אם יש משהו ממש מיוחד תהיה גמישות בתקציב. הדרישות: 1.מסך ברור מזוית צפיה של נהג ונוסע ליד. 2.הכוונה קולית 3.אפשרות למיפוי חו"ל 4.התקנה פשוטה ברכב+אפשרות הוצאתו להליכה 5.רצוי בנוסף לעברית, אנגלית ופינית. מיכוון שאינני מבין בתחום כלום למעט קריאה אשמח להצעות והמלצות. מה למעשה ההבדלים בין כל החברות שמציעות והאם יש במכשירים "פיצ'רים" נחוצים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם תיקון RTL של madmack מ-xda שנעשה לתיקון בעיית ערבית פותר גם את בעיית העיברית או שצריך לעשות עוד שינויים לסקריפט או התקנות של דברים נוספים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בDoubleTwist ובכל שיר שאין לו ALBUMART הוא כותב "GET MISSING ALBUMART" ומין הסתם זה לא עובד טוב על אלבומים ישראליים וזה ממש מעצבן (אם מישהו יודע איך להעיף את ההודעה הנ"ל מה טוב, אין לי בעיה שלא יראה את תמונת האלבום).
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אם יש לי גלאקסי I9000 שמקורו בסלקום, האם יעבוד כשורה גם ברשת פלאפון למרות העדר התמיכה בתדר 850 במכשיר ?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2837 אבל במחיר שפוי - אולי מדיל אקסטרים או איביי. מישהו רכש דבר דומה ויכול להמליץ? איך לדעת שמה שאני קונה מתאים למנורה בחדר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במהלך ההתקנה מתקבלת ההודעה "duplicate provider Authority", מדובר בGALLERY 3D אאל"ט התקנתי בעבר את התוכנה אז אני מניח שפשוט צריך לנקות CACHE או משהו דומה רק שאין לי מושג איך עושים את זה.
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לא ראיתי פה שום דיון על הטאבלט העתידי הזה שאמור לצאת לשוק ב-15 לחודש. מה כל הבאז שהם מנסים ליצור? מה כבר הם יכולים לשות ששאר החברות עדין לא עשו? מי שלא יודע במה מדובר הנה קישור לאתר הרשמי של החברה: http://www.whoistabco.com/
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי symbian על nokia n86. מה שעשיתי עד עכשיו זה להתקין Outlook ואז בעזרת nokia pc suite הכל עבד טוב ויפה. יש דרך לסנכרן: 1. לוח שנה 2. אנשי קשר ללא שימוש ב outlook?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ אוקי אני עומד לעדכן היום גרסה אז כמה שאלות אחרונות רק כדי להיות בטוח דגם פלאפון GT-I9000 גרסה 2.2 גרסת פס בסיס I9000JHJP6 גרסת ליבה 2.6.32.9 מספר גרסה BUILD FROYO.JHJPC חברת סלולר ORANGE זה בסדר להשתמש במדריך הזה?http://www.v00d00.co.il/GBFINAL.pdf יש לי DOWNLOAD MODE אז אני עושה את החלקים במדריך של 1 עד 4 עד פה הכול נכון? האם אני צריך לצרוב Damian GTO Ginger JVH - קרנל ? וגיביתי את האנשי קשר ומשחקים ודברים כאלה, אבל האם יש משהו חשוב שצריך לגבות? נגיד את הנקודות גישה של האינטרנט\EFS\ או משהו כזה? והאם אני יכול לעשות התקנת ROM בלי כרטיס SIM וכרטיס SD (להוציא אותם שלא ימחק כלום...)
-
- 0 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
נוקיה מקשיים וכשלונות , כאלו ואחרים החליטה לחבור למיקרוסופט ולהשתמש בווינדוספון יש שיגידו שנוקיה הולכת עם הראש בקיר והיה לה כבר ממזמן לייצר מכשירי אנדרואיד . ויש שיגידו שזה היה רעיון מוצלח , כי בלאו הכי השוק מוצף במכשירי אנדרואיד , וככה נוקיה היתה נבלעת בין שאר היצרנים . ימים יגידו ... מה לי הפריע זה שנוקיה הכריזה על נטישת הסימביאן ב 2016 . זה שבדור הN97 הסימיבאין היה סיוט אין ויכוח . אבל עכשיו בדור ^3 על מכשירי ה N8 C7 שאין שום באגים , אין תקלות , המכשיר טס וחלק מאוד מהנה לשימוש . עכשיו אתם נוטשים ? זה ממש כמו לזרוע ולא לקצור .
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר גלקסי S ואני לא מצליח להתקין את ADOBE FLASH בשביל לראות כל מיני סרטונים באתרים כמו יוטיוב ועוד. אני תמיד מקבל שגיאה שההתקנה נכשלת או באתר עצמו של ADOBE שזה לא מתאים למכשיר. ביוטיוב עצמו כמובן אני רואה סרטונים אבל באתרים אחרים של צפייה ישירה שיש FLV למינהם ועוד אני לא מצליח, הוא אומר לי להתקין תוסף פלאש (ניסיתי גם דרך דפדפן פיירפוקס על המכשיר שרואים מסך אפור עם עיגולים לבנים שאפשר ללחוץ ומוביל להורדת הפלאש) *חשוב להזכיר שאתרים מפוצצי פלאש כמו YNET הוא מראה לי מצוין בדפדפן המובנה של המכשיר וגם בפיירפוקס(פרסומות פלאש זזות), אבל אתרים אחרים לא מאיפה להוריד ולהתקין את זה כמו שצריך?
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הגלקסי אייס, נכנסתי למוזיקה ושמעתי טוב והכל אבל פתאום הרמקול הפסיק להשמיע.. ואני לא מצליח לסדר את זה. אני יכול לשמוע רק דרך האוזניות. ואני לא יודע אם זה קשור אבל אני החלפתי את הכרטיס זכרון לכרטיס של הטלפון הקודם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
מחפש לקנות את המכשיר HTC Sensation Unbrended (ישירות מהיצרן ולא מחברה) מי שהוא יכול להמליץ על המקום ? בינתיים לא מצאתי כזה(Tickom,eline לא מוכרים)
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 אחרי פרמוט ועכשיו לצערי כשאני מנסה לסנכרן בין האייפוד ל-iTunes, האייטונס רוצה למחוק לי את כל האייפוד... אני לא מצליח להעתיק את השירים מהאייפוד למחשב כי זה מוחבא וגם 'Show Hidden Files' לא עוזר, יש תוכנה טובה שיכולה לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
מעדיף שיהיה של חברה מוכרת כגון energizer או משהו בסגנון, לא משהו עלום שם מ dx. כנראה גם יקנה במהלך הטיול בארה"ב ככה שאין בעיה עם זמינות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת התוכנה של פאלפון לא פועלת הדיפי של אחי למרות שהוא משלם על זה ויש לו GPS או AGPS אין לי מושג אולי בגלל שהסלולרי לא ניקנה מהם הם עושים בעיות בכל מקרה צריך תוכנה שפועלת בארץ ולא רק מפות
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מכשיר שאפשר לשים בו 2 כרטיסי SIM בו זמנית, ראיתי שקיימים כאלו מכשירים בחו"ל (בעיקר בהודו): http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=Dual+SIM http://en.wikipedia.org/wiki/Dual_SIM ויש עוד הרבה, אבל בארץ לא ראיתי אף חנות שמוכרת כזה מכשיר, מישהו מכיר? אני יודע שיש הרבה מכשירים סיניים כאלו, אבל הם לא תומכים ברשת פלאפון. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש SGS2, ושוקל לקנות בחנות שנקראת טופ סלולר. מישהו מכיר? יכול לחוות דעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שכמעט שרפתי היום את ה 3120 של נוקיה שקיבלתי מתנה ואני משתמש בו בצבא..אני שוקל להחליף למכשיר אחר, זול ועם כמה שיותר זמן סוללה(ברשת פלאפון אז צריך דור 3) השאלה היא האם מישהו התנסה עם הj105 בשיחות ארוכות ויכול להגיד לי עד כמה הוא מתחמם? יש מכשירים אחרים מומלצים עם זמני המתנה ושיחה ארוכים בדור 3?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שיש בו נגן מוסיקה באיכות גבוהה חוץ מiphone תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לקנות גלקסי S2 מחנות פרטית,עכשיו אני זקוק לכמה עצות ותשובות: 1)יש חנות מומלצת לקניית המכשיר? למשהו יש חוות דעת על החנות "הצלצול" בפ"ת?. 2)זקוק להמלצות למגן מסך יחד עם המסך. זקוק למגן מסך כמה שיותר מגן על המסך משבירות/שריטות. לא משנה מה המחיר. 3)איזה דברים צריך "לשחק עם המכשיר"? (שמעתי על עדכון גרסאות עם איזו תוכנה ועל צריבת ROMים). שמעתי על בעיות עם העברית-יש משהו שצריך לעשות?. 4)יש סכנה ב"לשחק עם המכשיר" (שמעתי שיש סכנה עם צריבת ROMים או משהו כזה)? חוץ מOC. הערה:"אין לי בעיה לשחק עם המכשיר ויש לי הבנה בנושא,אני רק פוחד ליצור נזק. תודה רבה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברים.. יש לי בעיה קטנה.. לא יודע איפה שיחקתי אבל זה נוגע לטפט: פתאום לא ניתן לגלול את הטפט ימינה ושמאלה במסך הראשי.. הוא בעצם קבוע כאילו מן תמונה.. איך מסדרים את זה ? בנוסף העברתי תמונה מהמחשב לפלאפון וכשאני מגדיר אותה כטפט היא ממש ענקית על הצג או חתוכה ולא ממורכזת.. איך זה קרה ? חשוב לציין שזה לא היה בעבר עם אותה התמונה.. תודה לכולם !
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אשמח להמלצות על עוד חברות, במיוחד כאלה שכבר השתמשתם במגינים שלהן.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-