עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by lear,

לא יודע איך זה נוצר אבל כשאני נכנס לדונלאוד מוד הוא עושה לי 41.. כשהתקנתי את הרום הבריטי עליו (S3) היה COM7 ועכשיו אין.. איך אני מחזיר אותו? הצלחתי להגיע לCOM6 אבל הוא עוד היה דלוק..

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  2. אם אני מוריד אפליקצית אנדרואיד למחשב והיא נגועה בוירוס או מזיק אחר האנטי וירוס במחשב יגלה אותה ?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by za-david,

במה באמת עדיף הטאבלט על מחשב נייד? כי אם עוברים על מפרטים של טאבלטים ומחשבים ניידים, ניתן למצוא מחשבים ניידים חזקים ברבה מבחינת נתונים וזולים יותר.... אז למה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן! קיבלתי לאחרונה מכשיר Motorola Atrix ללא מטען. קניתי לו כבל Micro USB ככה שאני יכול להטעין אותו מהמחשב, אבל אני רוצה להיות מסוגל להטעין אותו בחיבור לחשמל וגם ברכב. יש הרבה מתאמים כאלה (עם חיבור לחשמל ויציאת USB), אבל הבנתי שלא כולם בהכרח מתאימים ל-Atrix ויכול להיות שלא יטעינו אותו... מישהו יודע על מתאמים (כאמור, גם לבית וגם לרכב) שבטוח יעבדו?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by SEangel,

שלום, המכשיר נקנה בארה"ב ונעול לAT&T. החלפתי לו רום (לסיינוג'ן 7.2) אחרי שעשיתי לו רוט, והוא עדיין עומד בסירובו לקבל סים ישראלי. עד עכשיו חשבתי שזה תוכנתי (כלומר, אם אחליף את מערכת ההפעלה, הנעילה תעלם). האם זו נעילה חומרתית? אם לא, איך אפשר למחוק את מערכת ההפעלה עד היסוד ולהתקין חדשה במקומה? תודה.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by m1ke,

https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_08_27_SeasonEndSale?feature=banner#?t=W10

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  7. משיטוט בגוגל וgsmarena מתברר שיש לו 2 גרסאות אחת עם 850 ואחת בלי. איך מגלים איזו תומכת ב850?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by YTZ,

אני מאמין שאני לא היחיד שנתקל בזה, אבל הוט התחילו באופן אקטיבי להאט את מהירות האינטרנט ב-HOTSPOT ל64KBit או 8KB/s, מה שמעניין זה שדרך FTP אין הגבלת מהירות. ברגע שאני משנה את הגדרות ה-APN דרך TETHERME ומנסה לגלוש, כל פעם מופיע לי האתר המסריח של הוט במקום האתר שאני צריך, וגם כאן ב-FTP אין הגבלת מהירות. למישהו יש פתרון יצירתי איך עוקפים את הבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם. יש ברשותי גלקסי 3 חדש שיש לי עליו מערכת הפעלה של Vodafone הגרמנית. השפה והכל פועל בסדר, רק שמפריע לי שהכל צבוע בצבע האדום של החברה וכל האייקונים והפרסומות שלהם שקופצות לי כל פעולה שאני עושה (מזכיר לי טלפונים של סלקום ואורנג)... *אני היתי רוצה להתקין רום חדש ונקי, הבעיה היא שאין לי שום חבר שמבין או עשה משהו כזה איי פעם. אני מאוד אשמח אם מישהו כאן מכיר איזה מדריך טוב בעיברית עם כל השלבים מההתחלה(כולל גיבואים אם צריך) ורשימת כל התוכנות שאני אצטרך על מנת להתקין רום נקי. *האם אחרי התקנת רום חדש אני עדיין יוכל לעשות את כל העידכונים וכל זה כרגיל ? זה לא נחשב לפריצה או משהו כזה, נכון ? תודה רבה לעונים.

10. הי! אני סטודנטית שלא ממש מבינה בכל הסמרטפונים וההבדלים ביניהם, מחפשת מכשיר די זול (פחות מ1000 ש"ח) - ראיתי שהיום אפשר לקנות סמרטפונים באותם מחירים של פלאפונים פשוטים ממש... אז למה לא?! עדיפות לאנדרואיד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by spitzi,

יצאתי ראשון :-) http://www.amazon.com/

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  12. דרישות הכרחיות מבחינתי הן מצלמה אחורית 8 מגה פיקסל מצלמה קידמית ושניתן לשוחח גם דרך המצלמה הקידמית השיחות בסקייפ. זמן בטרייה טובה וגלישה טובה באינטרנט חשבתי על אחד מדיגמי ה Xperia אך פתוח להצעות נוספות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cheif,

אם יש לכם שעה פנויה, קחו כוס קפה והאזינו להרצאה המאלפת של מיכאל גולן, מנכ"ל גולן טלקום.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ירמיהו3,

שלום אני רוצה לקנות לאמא שלי סמארטפון במתנה על כול השנים שעזרה לי ובכללי על כך שהיית אמא מדהימה וטובה. בכול אופן כיום יש לה נוקיה ישן וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג אותה. עכשיו אני פסלתי את האייפון 4S ואייפון 5 כי אי אפשר להשיג אחד כזה ללא משכנתא. כמו כן יש לי אייפון 4 ככה שהיא לא מפסידה כלום. אני חושב על שני סוגים של סמארטפונים: סמארטפון בעל אנדרויד או אחד הפלאפונים מסדרת הLumia. תקציב:עד 2000 ש"ח אמא בת 45 לא פריקית של גאג'דטים. אפשרויות קניה: רצוי מהארץ(אם אפשר המלצה לחנות ספציפית),אפשר חו"ל בתנאי שתסבירו לי איך מאיזה חנות ואיזה כרטיס צריך להוציא כדי לרכוש בחו"ל. אני קונה את הפלאפון בתשלומים ואני לא עשיר. רצוי מכשיר עם חיי סוללה חזקים !!

15. Started by Lior4543,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לפתח משחקים לאנדרואיד, יש לי ידע בג'אווה, איך אפשר להמשיך מפה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי לכולם, יש לי מספר שאלות: 1. איך ניתן לשלב טקסט (בעברית) באפליקציה של יותר משורה אחת? עד עכשיו השתמשתי בTextView... איך אני מגדיל אותו ליותר משורה אחת? 2. מה הדרך הכי פשוטה ליצור גלילה של תמונה (או יותר מתמונה אחת), זאת אומרת שניתן לגלול אותה מעלה ומטה? (אם יש קוד לדוגמה אשמח לראות אותו) 3. תודה לעוזרים (:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by wooper,

שלום אני משתמש בסמארטפון לקריאה בפורום רציתי לדעת האם יש דרך לקרוא שהכתב יותר גדול ומודגש? כרגע די קשה לקרוא את הפוסטים מפני שחלק מהכתב קטן לקריאה וחלק סביר

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by felakat,

מישהו יכול להביא קישור לאתרים סינים אמינים שעושים משלוחים לארץ? (מיותר לציין שיהיה אפשר להבין משהו מהאתר) אני מעוניין להזמין טלפון וטבלט, אשמח אם מישהו יוכל להוסיף מהניסיון שלו ולחלוק איתנו את חויית הקניה מהאתרים האלה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by psybrain,

מתי הוא מגיע לארץ ? וכמה יהיה המחיר שלו פחות או יותר ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי Galaxy Y S5360 אבל השאלות כלליות לגבי כל גלקסי, כי נתקלתי בבעיות דומות גם עם אחרים. א. הורדתי את התוכנה הכבדה של Samsung Kies. כשהמכשיר מחובר למחשב USB, איני רואה אותו ככונן נוסף ב'מחשב שלי' ובעצם אין לי שום גישה לתיקיות שלו. כשאני מחבר את הגלקסי עם הבלוטוף כן יש לי גישה לתיקיות שלו, שנראות ריקות לגמרי, ויש לי אפשרות להעתיק קבצים. עם זאת אין לי אפשרות לראות קבצים (התיקיות של המכשיר פשוט נראות ריקות. גם אחרי שאני מעתיק לתיקיה קובץ, בביקור חוזר בה היא נראית שוב ריקה). לא חוויתי בעיות כאלה עם הנוקיה C5, איתו לא צריך להתקין שום תוכנה- איתו כל התיקיות חשופות לגמרי. למישהו יש הצעות איך אני גורם למחשב לזהות את הסמסונג ככונן לכל דבר בMy Computer? ב. לאיזה תיקיות בגלקסי אני …

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by id3232,

אהלן חברים! אני מחפש מכשיר שאוכל לחבר בחיבור HDMI לטלוויזיה שבאמצעותו אוכל להזרים אליה ישירות מכל המחשבים בבית-מוזיקה,סרטי HD וכו' אז אני מבקש את עצתכם והמלצותיכם לסטרימר טוב שיכול לענות לי על הבקשות. חוץ מזה שמעתי על המחשבי DOK אנדרואיד החדשים האלו.האם הם מסוגלים לבצע את כל הפעולות הללו? האם צריך חיבור USB מיוחד (לי בLCD למשל יש USB שמיועד לתמונות בלבד למשל..) והאם הDOK עדיף על הסטרימר? התקציב עד 200$ (נמצא בדיוטי גם ביום חמישי). תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Lior4543,

שלום, פתחתי כבר נושא ב"תכנות למכשירים ניידים חכמים", http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=542712.0, אבל הנושא לא כל כך נתן לי את הכיוון שרציתי, אני יודע ג'אווה, ולאחרונה למדתי פיתוח לאנדרואיד בג'אווה, אבל מה שאני מחפש, זה איזה שהוא חבילת הרחבה שתעזור לי בפיתוח / סביבת עבודה יעודיית לפיתוח משחקים לאנדרואיד. חג שמח, שנה טובה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. תקציב: 1000-1200 ש"ח מכשיר א' להשוואה: אין מכשיר ב' להשוואה: אין מקור רכישה: אשמח לקבל המלצות! פיצ'רים חשובים: בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים, קצת משחקים, גודל מסך 9.7 אינץ' ומעלה. אשמח לקבל המלצה למוצר המיטבי בסכום הזה. בנוסף רציתי לדעת האם יש אפשרויות נוספות לחיבור לאינטרנט מלבד התוכניות של חברות הסלולר? תודה !

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by 1stcowgirl,

שלום, קבלתי samsung galaxy s3 gt-i9300 מארה"ב ואני פשוט לא מצליחה להתקין מקלדת עברית על המכשיר. אני רוצה לציין שאני לא צריכה את כל מערכת ההפעלה בעברית אלא רק שתהיה לי אפשרות לשנות את המקלדת מאנגלית לעברים (כשאני מסמסת ). האם משהו יודע או מבין בנושא הזה?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by ronbubl,

בהמשך לשאלתי לגבי מגן לגלקסי 3 שעליה קיבלתי תשובה מפורטת - תודה. האם יש תופסן לרכב שניתן לתפוס בו את הגלקסי 3 יחד עם הכיסוי של otterbox defender?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים