גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מירס בצבא ולכן אני רוצה להיפתר מה5800 שלי ולקנות נגן נורמלי אני מעוניין ב16-32 ג'יגה נפח זיכרון (לא קריטי אם זה HD אבל לא ראיתי הרבה HD בנפחים האלה היום) ושיתמוך בכמה שיותר פורמטים ויחסוך לי את הכאב ראש של המרות ראיתי רק את 2 אלה שמתאימים לי: Iriver P7 16GB Iaudio O2 32GB יש למישהו הצעות אחרות כי ראיתי שה2 האלה יחסית לא חדשים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה סוני W995 באנגליה יש אפשרות לעשות לו ממשק משתמש בעיברית ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ענקית השבבים ממשיכה לרדוף אחרי הדבר הגדול הבא עבורה, ומוותרת על השעונים והצמידים החכמים בתהליך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התלבטתי בין שלוש אפשרויות: iriver h10 20gb, הוא אופציה זולה (בחו"ל), נגן ותיק בעל מוניטין. החסרונות שלו שאין LINE IN, ואי אפשר להחליף סוללה. creative zen sleek photo נגן חמוד ביותר, נראה נחמד, אולי קצת פחות משוכלל מהIRIVER אבל יקר יותר (אם מישהו מכיר השוואה ספציפית בין שניהם אשמח לראות) עוד נגן אחד שאומנם קטן יותר בנפח (רק 8 ג'יגה) אבל יותר חדש זה ה: creative zen micro photo הקנייה תבוצע בארה"ב, מחיר עד ה170$, יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בקנייה של מסגרת דיגיטלית/מסך LCD קטן (באזור ה7 אינצ'). הדבר הכי חשוב לי (ושאותו הכי קשה למצוא, ובגלל זה פניתי לכאן) הוא הדרישה שלי לחיבור AV INPUT. אני צריך את המסך לתפעול DVD (לא לצפייה, רק תפעול) ולכן לא נדרשת איכות תמונה גבוהה. חובה: AV INPUT יתרון: USB קורא סרטי DIVX מחיר : עד 400 ש"ח מקווה שתוכלו לעזור לי תודה מראש, אביעד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני בקיץ אהיה בארהב ואני רוצה להחליף את הטלפון שלי (nexus 4) במכשיר מסדרת lumia של נוקיה. יש מכשיר מהסדרה שממליצים עליו? חשבתי על ה Icon (929 אבל מוכרים אותו רק ב verizOn וכתוב עליו Global Ready ואני לא יודע אם הכוונה לUNLOCKED . בכל מקרה התקציב הוא עד 600$ (לא כולל מיסים מקומיים בארהב)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אני מתעתד לקנות את הטאבלט הבא מסין http://www.amazon.com/Ainol-NOVO-Elf-Multi-touch-Capacitive/dp/B006WOJZ68 אני מבקש לדעת האם יש תמיכה בכתיבה בעברית ובצפייה בעברית לכל מה שמבוסס אנדרואיד ICS (שאלת תם...) כמו כן עד כמה שהבנתי מירב התמיכה באפליקציות היא למעבדי ARM (כגון פלאש וכיוב') - האם הנחה זו מבוססת או לא שאלה אחרונה אם בטווח מחירים זה (תוספת של עד 25 אחוז) ישנו טאבלט 10 אינטש או טאבלט עם אופציה לכרטיס 3G ובלוטות' - אשמח לדעת (והאם אפשרי להשתמש ב-3G בדונגל) תודה רבה, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
כיוון חוברת ההוראות שהגיעה עם הנגן מסריחה ברמות ולא מספקת שום מידע על הפונקציות שלו אצטרך לשאול כאן אוקיי בחלק מהשירים על הנגן במקום שיהיה כתוב כמה KBPS השיר כתוב לי את האותיות VBR ולמשהו על פס הזמן יש קו איפשהו בהתחלה שהשיר מתחיל ממנו בכלל ואני לא יכול לעשות הרצה קדימה או אחורה כמו בשירים שכתוב בהם מה ה KBPS מישהו שיש לו את הנגן יכול לעזור אולי?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חייל ובדרך לבסיס ובבסיס אני רוצה לראות סדרות/סרטים אני צריך טאבלט לא גדול במיוחד עמיד עם הרבה מקום איכות הסאונד לא משנה לי אני עם אוזניות שיהיה מספיק ראם ולא יתקע מצלמה לא משנה לי ואולי כניסת usb לדיסק און קי לתוספת מקום ולהעביר סרטים מהמחשב סוללה חזקה שתספיק לפחות ל4 שעות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני לא מבין למה כשקונים טלפון ב 700 שקל אפשר לשים רינגטון בקלות, ובאייפון שעולה 3500 שקל צריך לשאול בפורומים איך לעשות את זה.... קניתי אייפון 4, גירסה 4.3.3 הכנתי רינגטון בפורמט המתאים ובאורך המתאים, ובעזרת ה itunes הכנסתי אותו לקטגוריה "ringtones". הכל עבד טוב ומגניב, הרינגטון עובד. עכשיו הכנתי עוד רינגטון, אני מסנכרן אותו ב itunes כמו שעשיתי עם הרינגטון הקודם, אבל כשאני נכנס באייפון להגדרות>צלילים>צלצול, אז מופיע לי רק הרינגטון הראשון שהכנתי.... השני לא מופיע (למרות שב itunes הוא מופיע)... אם אני אכנס לאייטונס, ואמחק את הרינגטון הראשון, רק אז אוכל לשים את הרינגטון החדש שעשיתי..... בקיצור, האייפון לא מוכן לעבוד עם יותר מרינגטון אחד...... מישהו יודע איך פותרים את ז…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הסינית הצנועה מקבלת את תורה לעשות שימוש בשבבי ה-Snapdragon 865 - ומשיקה צמד מכשירי דגל מודרניים ומתקדמים בסגנון קצת אחר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
באג, אידיגיטל, אופיס דיפו או KSP? האם האחריות שנותנת אידיגיטל כנציגות הרשמית של אפל (ללא תשלום נוסף) שווה משהו? יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בחנויות הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מתכנן לקנות Sansa m250. אני כנראה אקנה גם gp 1100mah, כמה זמן זה אמור להספיק? אני אישית מתכנן ללכת על MP3 שיחזיק לי לפחות 4 וחצי - 5 שעות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אנשים, רציתי לדעת מה התוכנה שאתם ממליצים עליה לגיבוי ושחזור אנשי קשר, תמונות, תוכנות וכו' באנדרויד. תודה אנשים.
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי בשעה טובה ניידתי את הקו שלי בשבוע שעבר מחברת פלאפון להוט מובייל. הניוד עבר בהצלחה והקליטה מעולה ואין תלונות. להוט אין כרגע ממשק וובי למעקב אחרי כמות השיחות/הודעות/דאטה. אני מחפש אפליקציה אחת שתיתן לי את האפשרות למעקב וניטור אחרי הנתונים הללו, אפשרי גם מהאפסטור וגם מהסידיה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנה תוכנה לעברית ל IPOD CLASSIC? היכן ניתן למצוא תוכנת להמרת קבצי וידאו ? תודה, איתן
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב אנשים אני התלבטתי יותר מידיי ועכשיו החלטתי לשאול אתכם... תראו יש לי נוקיה 6680 ברשת אורנג' וזה פלאפון מצויין הכול עובד אצלי חלק אינטרנט, מצלמה, מוזיקה וסרטים וחוץ מזה גם קניתי לו כרטיס זיכרון של ג'יגה אחד לפני כמה ימים... עכשיו ראיתי בקטלוג של אורנג' שיש את הנוקיה החדש הN73 הזה וחבר שלי קנה אחד וראיתי אצלו שיש לו איכות הרבה יותר טובה במצלמה ועוד כל מיני שטויות... אז רציתי לשאול אם כדאי לשדרג או שחבל על הכסף כי אני תאמת לא יודע ממש את ההבדלים בין שני הפלאפונים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם למותג ה-Desire המפורסם מתחילת העשור עדיין יש מקום בשוק המודרני? בואו לשפוט בעצמכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי טאבלט סוני מדגם S שמריץ אנרואיד. יש אפשרות לשדרגו למערכת הפעלה WIN 8? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
צהריים טובים , אני מחפש דרך לשמור על הE65 שלי נקי ללא שריטות בכלל... יש איזה מגן מסיליקון או משהו כזה לסלולרי שהוא סליידר?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה עושים אנשים הנגן לא נדלק .. יש מסך לבן שאני מחבר אותו למחשב ..
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום בכוונתי לרכוש את טאבלט הSHIELD החדש (X1ׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂׂ) אשמח לדעת כיצד משיגים את הראוטר שהם דורשים 802.11 a\g או 802.11n duel band
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-