גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני מעוניין לעבור לחברת פלאפון וברשותי מכשיר w595 דיברתי עם נציג פלאפון והוא אמר לי שיש לי תמיכה מלאה בתדרים שלהם זה נכון? עפ"י הביקורת של המכשיר יש לי תמיכה רק ב 2100 האם הם מתעים אותי? קישור לנתוני במכשיר: http://www.gsminfo.co.il/sony_ericsson_w595-2469.html תודה. [table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] [/td][/tr][/table]
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי,התחדשתי במכשיר חדש מדגם HTC Desire HD . ראיתי שהסוללה הינה 1200mAh ורציתי לקבל המלצה על סוללה חזקה יותר ואיכותית למכשיר. לא סוללה שתתחמם לי באוזן. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השתמשתי בעבר בMIO MOOV BLACK שעליו הותקנה IGO8 והייתי די מרוצה, אז אם יש משהו טוב באותה מידה או יותר אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי מחפשת מכשיר חדש, אחרי שהנוקיה 6070 הגוסס שלה סוף סוף נכנע ומת. אנחנו מחפשים מכשיר עמיד, והשאלה היא האם יש בכלל מכשירים עמידים חוץ מ-Motorola Defy. סה"כ שמענו עליו ביקורות טובות... למישהו יש עוד חוות דעת עליו? חוץ מזה, אנחנו מחפשים חנות טובה לקנייה באיזור המרכז. תודה!
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את המכשיר, אבל לטעמי כל הגלקסי וכו' גדולים מדי פיזית. אני מחםש מכשיר בגודל נורמלי, ובכל זאת שייתן לי כמה שיותר מהאנדרויד ומאיכות טאץ'. מה המכשיר הכי חזק בשוק עם מסך של עד 3.5 אינץ וטאץ' טוב, שמריץ אנדרויד? אין לי בעיה לחכות עד כחודש או חודש וחצי אם אמור לצאת מכשיר חדש בקרוב, אבל יותר מזה זה כבר בעייתי, כמו כן המכשיר חייב להירכש בארץ. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר קטן, עם זמן סוללה ארוך. לא משנה מחיר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן חושב שהרום המצויין הזה צריך לקבל מכשיר משלו והינה היום הזה הגיע: פרטים על הטלפון: -Bootloader פתוח -מסך בגודל 4 אינצ' ברזולוציה של 480×854 -מעבד כפול ליבה של 'סנאפדרגון' S3 (דגם MSM8260) במהירות של 1.5 GHz -4 ג"ב רום (כרטיס הרחבה עד 32 ג"ב), 1 ג"ב ראם -מצלמה אחורית 8 מ"פ -כל הקישוריות -תמיכה גם ב-GSM וגם ב-CDMA -מנגנון ביטול רעשים -סוללת 1930 mAH לעבודה רצופה של 15 שעות -מידות: 125 * 63 * 11.9 (מ"מ), משקל: 149 גרם -4 כפתורי אנדרואיד רגילים (בית, חיפוש, תפריט, חזרה) -כפתוח Mi ייחודי שיפעיל תוכנה לבחירתכם. והמחיר? המחיר שלו יהיה רק 1999 יוהן סיני, שזה בערך 310$, שזה בערך 210 EUR, שזה בערך 1100 ש"ח בלבד. אגב, אם שכחתם – המכשיר הזה מגיע עם …
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עדיין מסתובב עם טלפון ישן ומתלבט אם להיכנס לעולם הסמארטפונים. פעם, לפני די הרבה שנים הייתי מתלהב טכנולוגי ורצתי לקנות כל גאדג'ט שיצא רק כי הוא היה מגניב. הימים האלה חלפו וגם הכסף שיש לי להוציא על דברים כאלו הצטמק (ילדים, משכנתא...). לכן אני אקנה סמארטפון רק אם יש לזה תועלת ממשית עבורי. בגדול יש לי מעט זמן פנוי כיום ולשחק איזשהו משחק בטלפון כשאני ממתין לרופא או משהו כזה זה לא מה שיגרום לי לקנות אותו. מכיוון שאני שונא את המדיניות של אפל שכובלת אותך לגמרי אליהם, אני לא אקנה אייפון אלא אלך על טלפון אנדרואיד (יש בכלל אופציה נוספת חוץ משתי מערכות ההפעלה האלו (וסימביאן עליה השלום)) ? אני ממש ממש לא מבין בזה וצריך עזרה כדי להחליט. הנה כמה שאלות שעלו לי ואשמח לתשובו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המכשיר הוא סמסונג גלקסי אס 2. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תוכנה חדשה שתעזור לכם לעשות סדר בקניות בסופר, עם צ'קליסט של מה נאסף ומה לא, עם ממשק נעים לעין ונוחה לשימוש. התוכנה ניתנת להורדה מהמארקט, אם תוכלו לתת משוב והצעות לשיפור, יהיה ממש נחמד. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נגן מוזיקה נייד וקטן. אני לא רוצה שיתמוך בוידאו או במשחקים, רק מוזיקה, ושיהיה נוח להפעלה. יש לי אוזניות ככה שלא צריך אוזניות עם זה. התקציב הוא בערך 500-600 שקל. ראיתי שהחברות המובילות הן Apple עם ה-IPod ו-SanDisk עם Sansa. על מה אתם ממליצים ? תודה, נועם
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב לאמריקה, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהצטרף סוף סוף לחגיגת הסמארטפונים. אני לא ממש מכיר את התחום ויש לי כמה שאלות 1. האם יש יתרון משמעותי במחיר לקנות שם, או שהמחיר דומה לחנויות פרטיות בארץ? כי בשביל 100 שקל חיסכון כבר עדיף לקנות בארץ ולקבל קצת יותר תמיכה ואחריות. 2. אני לא מחפש את המכשיר הכי חדש ומהיר, וצריך עזרה לגבי איזה מכשיר יתאים לי. הדרישות מהמכשיר: לא יקר מדי.פחות מ 400$ לא גדול. הסמסונג החדש גבוה ובעיקר רחב מידי. אני מחפש משהוא בגודל האיפון4 או פחות (115mm*60mm או פחות) משקל ועובי קצת פחות חשובים נוחות שימוש. אין לי בעיה אם התקנה וקינפוג "מסובכים" בהתחלה, אבל חשוב שהשימוש יהיה כמה שיותר פשוט ונח זמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות יומיים-שלושה אם משתמשים…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מדיווחים שונים וסקירות שונות ניכר של-s2 יש איכות שמע באוזניות גרועה. עכשיו אני כמי שמגדיר את עצמי כאודיופיל (ועם ציוד ששווה הרבה יותר מהפלאפון עצמו) מפחד לקנות את הפלאפון ולהתאכזב מהסאונד שאני אקבל מהאוזניות iem שלי (etymotic hf5 ו-monster turbine copper pro). למי שיש את הפלאפון כרגע יכול להגיד אם אכן איכות השמע גרועה עד כדי כך? האם חיבור למגבר נייד חיצוני שינה משהו? האם האיכות של האייפון הרבה יותר טובה?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לכתוב אלפקצייה שהיא בעצם קישור לאתר מסווים באינטרנט( כמו האפלקציות של Facebook ) מה שאני רוצה לבצע זה חיקוי פעולת Iframe בhtml לJava , כרגע סוג המכשיר אינו משנה. אשמח אם מתכנתי Java יכלו להפנות אותי להמקום הנכונים לביצוע הפעולה. נ.ב . יש אלפקציות מוכנות לזה? רז.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עברתי אתמול מסלקום לאורנג' עם הגלקסי שלי בחבילת הגלישה שלי יש לי גם חבילת טלויזיה כלולה למישהו כאן יש ניסיון עם זה? מאיפה משיגים את האפליקציה למכשיר ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי היום הייתי אצל החברות הסלולאריות...בלבלו אותי עם הקומבינות שלהם. החזרים במידה וככה ככה.. בקיצור היום אני משלם 150 ש"ח עבור 500 דקות 500 SMS עם מכשיר מאוד ישן. לעניות דעתי זה הרבה כסף. לא הצלחתי להבין את חוק ניתוק הזיקה לחלוטין. אני רוצה להביא מכשיר... ולא לשלם להם כל חודש סכום מסוים.. ואם צריך להביא מחול... לגבי החוק ניתוק זיקה, האם זה הגיוני שיש אצלהם "מדרגות" עבור החזרים מחנות פרטית....?? מה עליי לעשות באופן כללי.. רוצה אייפון/גלקסי ולשלם עבור כמה שאני מדבר..בתעריפים הגיוניים.. או שזה מוגזם וכבד על החברות בארצנו...??? מה אתם אומרים? להביא מחול או דרך החברות בארץ עם ההחזרים?? מה כדאי מבחינה כלכלית נטו.. תעזרו לי בבקשה.. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום! כמו בכותרת, נפל לי האייפון למים. בגלל העומק הוא שקע כולו, ולאחר כמה שניות של שוק מיד הוצאתי אותו. הוא התחיל 'להשתגע', הריץ כל מיני פעולות בלי שאגע בו, ואח"כ כבה. עכשיו אם אני מדליק יש מסך לבן-אפרפר עם כתמים. ניסיתי לייבש אותו ללא הועיל. לפעמים הוא מנגן מוזיקה בעצמו מתוך האוסף שלי מה שאומר שהמידע קיים. הסים לא ניזוק. רציתי לדעת אם אפשר לתקן את האייפון? ואם לא, לפחות להציל את המידע שעליו (תמונות, סרטים, אנשים קשר ו- Notes)? ואם כן, יש המלצה על מעבדה שעושה את זה טוב ורצוי באזור המרכז \ השרון? תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, שמעתי שאם הפלאפון נמצא תחת טעינה הרבה אחרי שהסוללה המתלאה, הסוללה נפגעת כתוצאה מכך וחיי הסוללה מקצרים משמעותית עקב כך. יש אמת בדבר?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן לשדרוג. החבילה הרגילה במכשיר ה"ישן" עולה יותר מקניית סמארטפון עם חבילות אבל... אני לא מחפש פיצ'רים בטירוף ולא חייב לקבל את הטופ הטכנולוגי. מה חשוב שיהיה? 1. מצלמה טובה. 2. זמן סוללה משובח, עד כמה שאפשר לבקש מסמארטפון. 3. WiFi (בדיקת מיילים). 4. יציב. 5. המכשיר נקנה בחו''ל, חשוב שיהיה קיים ברשתות בארץ על מנת לקבל החזר. 6. אם זה אפשרי, יחסית קטן. אבל רוחב מסך שעדיין יהיה נוח לגלישה (הגאלקסי 2 פשוט ענק ). 7. אפשרות להקשיב למוסיקה ובמקביל, לדוגמא, לבדוק מיילים (זה מה שנחשב מולטיטאסקינג בסלולרים?). 8. אם קיימת אפשרות שהסלולר, בעזרת 3G, יהיה AP לאינטרנט לנייד, זה יכול להיות דבר נפלא. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בקיצור משהוא כמו ה HTC Desire S... יש הצעות יותר טובות ממנו? בעיקר מבית HTC עם אנדרואיד. לא אייפון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, נרכש לפני מס' ימים המכשיר מהדגם MIO CRUISER 3100, על הקופסא רשום למעלה מ15 שפות אך בתאכלס, במכשיר עצמו ישנן 3 שפות, אנגלית עברית וערבית, ברצוני לבחור מגוון רחב יותר במכחשר אך איני מצליח, ממה שהבנתי צריך להוריד את ה RONLIGHT אך אחרי שאני מוריד ומתקין אותו, בתוכנה עצמה לא מופיעים לי שום עדכונים ולא מצליח לשים שום דבר. כיצד אני מצליח להוסיף שפות שונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הרבה זמן מכשיר סמרטפון זול עם סים כפול, ראיתי את המכשיר הזה: http://www.ebay.com/itm/Gigabyte-Gsmart-G1310-Dual-SIM-Android-2-2-3G-Phone-GSM-/300584284117?pt=Cell_Phones&hash=item45fc382fd5#shId מפרט: http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_g1310-3720.php ב 280$ + 50 $ משלוח לארץ = 330$ ורציתי לדעת: איך המכשיר מבחינת התמורה למחיר? שווה להשקיע את זה? האם הוא יתמוך בעברית (הרי הוא מגיע עם אנדרואיד 2.2) או אולי יש מכשיר אחר שתוכלו להמליץ עליו מכאן. כמו כן, המקום היחיד שמצאתי אותו לקניה היה באיביי, מישהו מכיר מקום אחר זול יותר לקנות אותו? (אפשרי בארה"ב או בארץ) תודה! כמו כן הבנתי שאפשר לקנות תוספת לאייפון שמוסיפה עוד חריץ ל SIM, יש כזה דבר גם למכשירי אנדרו…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
הדרישה היחידה היא שיהיה לו נגן מוזיקה טוב וחיבור 3.5 לאוזניות. אפשר גם משומש. תודה...
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-