גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום טאבלט ASUS TF101 ויש כמה דברים שלא מובנים לי כאשר אני מצלם (תמונות או וידאו) הקבצים נכנסים לי לתיקייה"גלריה" - כעת נניח צילמתי 100 תמונות ואני רוצה להכניס כל 10 קבצים לתיקייה אחת. האם ניתן לעשות זאת דרך הטאבלט או שאני חייב להתחבר למחשב ולעשות את זה? איך אני יוצר תקייה חדשה על הדסק טופ? איך עושים העתק הדבק לקובץ? כאשר אני פותח תיקייה מסויימת אני יכול לסמן את הקובץ ולעשות לו העתק אבל אם אני חוזר לדסק טופ אין לי שום אופציה לבצע הדבק (מה שמקביל לקליק ימני בעכבר)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי מחשב כף יד IPAQ ישן יחסית יש עליו WINDOWS MOBILE 2003 רציתי לשאול אם אפשר לשדרג את זה למשהו חדש יותר? או לפחות האם אפשר להוסיף לזה עברית תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב כף יד ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לחבר את המכשיר שאני קונה למסך חיצוני + מקלדת ... שיש אפשרות לחיבורים נוספים ואיפלו אם יש מכשיר בלי מתאם ? נקח לדוגמא את המכשיר מחשב כף יד MIO P350 + GPS יש בו חיבורים כאלה ?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אלה השאלות שלי אני מאוד יודה למי שיעזור לי!! איפה המשחקים בטלפון הזה? ולמה כל פעם שאני נכנס לנגן הוא מתחיל להשמיע מהתחלה של שיר ולא מאיפה שהפסקתי? בשעון מעורר יש נודניק?(זה חשוב מאוד ) ומהו השירות N-GAGE שקיים במכשיר? תודה לעוזרים!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות IPHONE בארץ (כן זה יקר בארץ אבל אין אפ אחד שנוסע לחול בזמן בקרוב לצערי :'( ) בכל אופן שמעתי שיוצאת בקרוב גרסה יותר מעודכנת, אז האם שווה לקנות בכלל עכשיו או עדיף לחכות ? אם כן לקנות אז איפה כלומר יש לכם המלצה על חנות כלשהי ( אני גר באזור חיפה -אם מישהו מכיר באזור זה יהיה מצוין) בינתיים המקום שמצאתי הוא ב http://www.tikcom.co.il/Product.asp?Pid=iphone16GB3G2&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE המחיר נראה עוד איכשהו סביר לפי שZAP זה המחיר הכי נמוך. ואין לי בעיה ללכת ולקנות אבל השאלה שלי היא מה ההבדל בין(וסליחה על הבורות ) simfree טורבו סים לבין "מכשיר פתוח על ידי היצרן" והאם שווה להשקיע עוד 600 שקל תוספת על זה ? תודה מראש לכל העונים....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום . עוד כחודשיים אני מתגייס . אני כרגע לקוח של סלקום ויש לי מכשיר שקניתי מהם בתחילת החופש הגדול . כשאני יתגייס אני יכול ללכת אליהם ולשנות את התוכנית שלי עם המכשיר שיש לי? ואם אני ירצה לשדרג את המכשיר אז אני יצטרך לשלם על הישן (מה שיש לי כרגע) ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר הזמנה וניסיון מוצלח עם ZTE V970, אני צריך להזמין גם לאמא שלי סמארטפון סיני זול. חשבתי להעביר לה את הV970 החדש שקניתי לעצמי ולהזמין Lenovo A820. הבנתי שמדובר במכשיר טוב, ומומלץ יש לי כמה שאלות: האם יש לו קהילת פיתוח? האם יש רום מומלץ שכדאי להתקין עליו? יש מישהו עם הטלפון כזה כאן שיכול לשפוך מניסיונו?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו כשיצאה לו עיברית רצינית סופסוף, הוא הפך למועמד רציני לקניה. אבל לפני יש לי כמה שאלות: 1) יש אפשרות לראות קבצים לפי סידור התקיות במכשיר עצמו (כמו בנגנים הישנים של אייריבר) או שרק לפי טאגים כמו באייפודים? 2) יש מערכת דרוג? אם כן, יש תמיכה בפלייליסט חכמות (שלמשל אני יכול להכין רשימה שתשמיעה רק את השירים שמדורגים מארבעה כוכבים ומעלה)? 3) הוא מגיע עם מטען או שהוא נטען רק מהיואסבי? תודה=]
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז השתכנעתי שהפלאפון יותר יציב ויותר טוב עכשיו הבעיה שאני לא יודע איזה אחריות צריך אם צריך בכלל יש אחריות יצרן ויש אחריות של החברה שמביאה לי את זה וכו.. הגעתי לאיזה חנות ליד הבית שמוכרת תמכשיר רק בהזמנה ב2100 שזה קצת גניבה לדעתי ואמרתי לו למה כזה הרבה ושראיתי שמוכרים תמכשיר ב1740/1800+- והוא אמר לי שכל אחד יש אחריות שונה וכו... אז כמה שאלות איזה אחריות אני צריך,אם זה משנה ממי אני קונה תמכשיר,מה אני צריך לבדוק/לדעת כשאני הולך לקנות תמכשיר/אם יש חנויות ממולצות זולות יחסית. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש אחד ולהלן כמה שאלות לפני הקניה: * מה ההבדל בין דור ראשון לדור השני? * האם ניתן לחבר לו GPS? * האם אמור לצאת בקרוב דור שלישי(ומשופר) וכדאי לי לחכות קצת? תודה לעונים.
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, מצטער מראש על החפירה, יש לי שלוש שאלות מקווה שתוכלו לענות לי, תודה.קניתי את הטלפון אתמול, אחר כך הסתכלתי באינטרנט עליו, ראיתי שאומרים שהחברה מביאה את הפלאפון עם קצת טעינה ואם אין לי פלאפון שהוא קצת טעון אז יכול להיות שנונות שקניתי ממנה, הביאו לי פלאפון מהתצוגה. אני באתי הביתה וישר הטענתי אותו כך שלא שמתי לב אם הוא היה טעון. יש מצב שהוציאו לי מהמחסן מכשיר שהיה בתצוגה? הוא היה ארוז כמו חדש. דבר שני, אחרי התעסקות עם הפלאפון הוא טיפה מתחמם, לא משהו רציני, ובטעינה הוא ממש חם.לא לוהט, אבל חם. זה תקין? דבר שלישי, זה רק אני או שהמצלמה קצת מאכזבת? התמונה לא הכי חדה, אפילו טיפה מטושטשת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד התלבטויות הגעתי להחלטה שאני קונה את sansa e280. אני מת לאיזה D2 אבל הוא כרגע יקר והסנסה יחסית מאוד זול לנפח שהוא מציע, וכמובן שעוד אפשר לשדרג. לפני הקניה (שאולי תהיה כבר מחר) מעוניין לשאול את מומחי הפורום כמה שאלות רק כדי להיות בטוח: 1) אני יודע שאפשר להתקין על הנגן rockbox (מה שאני כנראה אעשה), אבל האם הוא מחליף את הפירמווייר הרשמי או יושב בנפרד כך שמתי שרוצים אפשר לעשות בוט למקורי? 2) האם זה נכון שללא התקנת rockbox המכשיר אינו מצליח לקרוא כרטיסי HC (מעל 2 ג'יגה)? 3) שמעתי כבר כ"כ הרבה תשובות כך שאני לא בטוח אם גם כאן כדאי לשאול אבל בכל מקרה, האם הנגן מגיע עם מטען או שאפשר להטעין רק דרך USB? 4) האם לאחר שמכניסים כרטיס זיכרון הנגן מזהה את כל הנפח ביחד או שצ…
-
- 37 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1.יש אפשרות לעשות מקלדת בעברית? 2.אפשר לפרוץ את זה, ולחזור למקורי מתי שאני רוצה? 3.אפשר להוריד משחקים דרך המחשב אליו? 4.אפשר לקנות APPS וכו... בארץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מתנה לאחותי את הנגן בגרסת 2gb שעולה 400 שקל, אני די סגור על הנגן אז לא להעלות את כל עניין ה d2 האגדי. 1. השאלה הכי חשובה- רציתי לדעת איך התמיכה שלו בעברית (האם הוא תומך גם בשמות שירים ותקיות בעברית כמו שצריך או שרק התפריטים הם בעברית עילגת). 2. האם יש בארץ נרתיקים מתאימים עבורו. 3. איך המהירות שלו (מעבר בין שירים וכו', הדלקה וכו'). 4. האוזניות שמגיעות איתו שוות משהו? 5. האם הסיור בין הקבצים הוא רק על פי id3 או גם לפי תקיות. אני מעדיף את הm3 הזה על הסנסה c250 גם בגלל מה שקראתיי על איכות הקול שלו, גם בגלל שהוא מעוצב יותר גם כי התמיכה של הסנסה בעברית דפוקה למדי (ודופקת את המכשיר) וגם בגלל שהאיכות הכללית של הסנסה מרגישה בינונית (מה גם שראיתי הרבה החזרות של הנגנ…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב אז ככה דוד שלי הציע לי למכור נגני MP4 ....הם בערך בגודל של אייפוד ננו ... הם יכולים לנגן מוזיקה סרטים רדיו תמונות ויש להם נפח של 8GB.... זה נראה לי אמור להיות זיוף של אייפוד בכל מקרה לא רשמו על המוצר שם כלשהו על מנת למנוע תביעות... הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי מחירים של MP4 אפילו של חברות לא מוכרות והמחירים של 8 GB לא היו מתחת ל-800-900 לפחות.... הבעיה בערכה שהוא הביא לי היא שאת המטענים החרימו במכס ולכן אין מטענים....אפשר לטעון את המכשיר רק דרך הכבל USB (למרות שהטענה אחת מספיקה להרבה מאוד זמן זה מאוד מציק)... מקבלים את הערכה עם דיסק קטן כבל להעברה אוזניות והמכשיר עצמו...אהה ומקבלים אחריות מלאה (אם נשבר או משהו) דוד שלי אמר לי שהוא מוכר את זה במחיר בריצפה של 400 ש…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לעבור לגולם טלקום בעקבות טיסה לחול ויש לי כמה שאלות: 1. אם אני הולך לרשת באג, לוקח את הסים במקום, האם הסים עולה לי כסף? בעקרון יש להם את הדמי הצטרפות האלו בסך 50 ש"ח 2. אם אני מתנתק אחרי שבוע, האם אני משלם רק רבע מה 100 ש"ח? אם נניח בזבזתי את כל החבילת גלישה, אבל אני מתנתק רק אחרי 7 ימים של שימוש?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתעתד לטוס לברלין בעוד כחודש ומעוניין לדעת מה האופציות העומדות לפני בעניין הגלישה הסלולארית. האם הגלישה הסלולארית בחול במהירות סבירה? אני לקוח חברת פלאפון ויש להם כל מני חבילות לחול במחיר נסבל, השאלה האם האינטרנט יסחוב?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחדשתי לפני 3 ימים בגלסי,עד לפני כן לא היה לי סמארטפון וגם לא היה לי מושג מה הולך בדיוק בסמארטפונים. רציתי לשאול :האם יש דרך לקלוט את האנטרנט שיש לי בבית ללא ראוטר?אולי דרך הusb ?. והשאלה גם הפוכה:האם אני יכל לקלוט מהמחשב את האינטרנט של הפלאפון ללא קולט ראוטר? (אני מתכוון לחלק הקטן שמכניסים לusb והוא קולט וואיפי"גם אולי דרך usb . אולי השאלה שלי קצת טיפשית,אבל תבינו שלפני כן היה לי מכשיר סאמסונג מיושן ועלוב שמעבר אליו לא ידעתי כלום מהטכנוליוגיות המתקדמות של הסמארטפונים..בכל מקרה אם זה אפשרי,זה ממש יעזור לי.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קינדל מחו"ל ויש לי כמה שאלות: 1. אני יודע שאמזון לא שולחים לארץ, אבל האם השרות הסלולרי יעבוד? צריך להכניס סים משלך, או שזה עובד עם מה שמגיע עם הקינדל? 2. אם לא, אז איך קונים ספרים? אפשר לקנות מאמזון דרך המחשב ואח"כ להוריד לקינדל? 3. יש ספר שרציתי לקנות, אבל הוא כותב שאי אפשר לקנות מהאזור שלי, אפשר לקנות דרך פרוקסי או משהו בסגנון? (אני יודע שאסור לדבר על פריצות, אבל אני מדבר על לקנות בכסף ולא להוריד משהו פרוץ). זה הספר: http://www.amazon.com/On-Intelligence-ebook/dp/B0028QH5DE תודה!
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מתכנן ללכת לקנות היום את הN96 בין הפלאפונים של נוקיה שבדקתי הוא הכי התאים לי יש לו איזה שהן מגרעות חמורות וקשות שכדי לדעת עליהן ? ובכלל האם אתם ממליתים על המכשיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב.. קודם כל שלום. יש לי באיזור ה1200 שקל והחלטתי ללכת על הE270 (שש ג'יגה) בזמן שהייתי מאושר מההחלטה שלי שמתי לב להמון דיונים שמדברים על בעיות עם הנגנים.. לדוגמא ראיתי המון דיונים על נגנים שלא נפתחו.. זה משהו שכיח? או שאפשר להזמין בראש שקט? ואם אפשר אוזניות שיהיו יותר טובים מהאוזניות סטוק עד 100 שקל (שנכנסות לתוך האוזן.. לא היותר עבות) מפנדה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי את התשובות. 1) למישהו יש מושג אם מייקרוסופט ישראל נותנת אחריות על הנגן? כלומר אם אני קונה אותו בחול, האם יש לו אחריות? 2) רק למען הסר ספק - אין בעיה לשים בו MP3 או סרטים שכבר נמצאים לי על המחשב (להמיר אותם לZUNE MARKET PLACE), נכון? 3) בהנחה שיש לו אחריות בארץ, איזה נגן הייתם קונים בNY שיש לו אחריות בארץ? (כרגע זה ZUNE מול IPOD והZUNE מוביל בגלל המסך).
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האייפד החדש iPod Touch שיצא נורא קורץ לי וחשבתי לקנות אחד ולהביא לארץ מאמריקה (משפחה של חברים) עכשיו יש כמה שאלות שרציתי לשאול ולדעת 1) צריך איזה אישור או יש מס מתי שאני יעביר את המכשיר לארץ? 2) הדפדפן שלו ייתמוך בעברית? במידה ולא יש או אמור לצאת גירסא שנייה? 3) האם המחיר באמת מצדיק אותו (300 דולר) ביחס לסוללה וכאלה 4) איכות שמע.... היו עוד המון אני ייזכר תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הרגע רכשתי באתר את המשחק assassins creed iv deluxe רציתי לדעת אם מישהו התנסה באתר הזה ממה שאני מציץ בכמה מקומות אני מבין שזה אתר שכירות של משחקים מה שהזמנתי לא שלי באמת לתמיד הבנתי שיש גם דמי שימוש חודשיים האם זה נכון לגבי או רק לגבי משחקים מסויימים או תכנים מסויימים צריך לעבור אימות של paypal הוא מבקש להסתכל בחשבון הבנק ולראות את הפעולה שהשתנתה שם אך אינני רואה שום פעולה ולכן אני לא יכול לאקטב את החשבון אודה מאוד למי שנתקל באתר הזה בעבר יכול לעזור לי איתו.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני בתקופה האחרונה רוצה לקנות נגן, בהתחלה התלהבתי מה-ZEN VPLUS וה-I7 ,אבל הגעתי למסקנה ש-4-8GB לא יספיקו לי. לכן התחלתי לחפש נגנים עם לפחות 20-30GB, כל מה שהיה הוא כמובן גדול הרבה יותר ( מאוד מעצבן ) וגם מאוד יקר, סכומים של כ-250$. הנגנים שהכי התלהבתי מהם הם- IPOD CLASSIC 80GB, ה-creative zen vison m 30/60gb ( שאלה אם עדיף להוסיף קצת כסף בשביל להכפיל את הנפח, אבל גם לקבל נגן יותר עבה ) ו-microsoft zune. אצל ה-zune הגודל נראה פחות מפריע, בגלל שהמסך שלו יותר גדול משל השאר, אבל עדיין לא בהרבה. הוא הרבה יותר זול, לפי מה שהבנתי הוא עולה כ-150$, ואני יכול אולי להשיג אותו במבצע מיוחד ( לא בחנות ספציפית, אלא משהו אישי כזה ) של כ-30-40%. אז בגלל הסיבות האלה, הנגן הזה נר…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-