גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
מבחינת ביצועים בפועל איזה מכשיר יותר טוב ? יש לי אפשרות לקנות מונטה ב500 (משומש) או אריקסון ב700(חדש) ,איזה מכשיר עדיף בתכלס? אני יודע שלמוזיקה האריקסון מצויין, וגם יש לו אחלה עיצוב ומצלמה נראה לי שסבבה לגמרי, אבל לעומת זאת נראה לי שלגלישה המונטה יותר טוב, או שמא אני טועה , בכל מקרה אני לא מחפש סמארטפון, אשמח להמלצות בין הדו קרב הנוכחי...
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מישהוא יכול יכול בבקשה להציע לי מי מהם לבחור? מצד אחד DEFY עמיד מאוד והכול אבל הSGSA יותר זול והממשק יותר טוב ומערכת הפעלה מעודכנת ומישהוא יכל להסביר איך משדרגים Android לDEFY ? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות עד סוף החודש מארהב IPOD 4G ב205$ או לחכות עוד חודש ומשו ולקנות בארץ 5G מה לדעתכם כדאי לעשות?????
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
יש לי בלק ברי ובעבר היה לי נוקיה e71 ואחרי חצי שנה או שנה כבר התחילו להופיע לי הודעות ביוטיוב. על זה שהפלאש ישן ואני צריך לעדכן אותו.אני הולך לקנות טאבלט samsung galaxy s 5.0 wifi השאלה שלי היא האם אחרי כמה זמן תופיע לי שוב הבעיה הזאת ואם כן איך אני יכול לפתור אותה?כי מהאתר של פלאש יש רק פלאש למחשב אז איך אני יכול לעדכן את הפלאש בטאבלט?ואם אפשר גם להגיד לי איך אפשר לעדכן את הפלאש בבלק ברי (זה פחות חשוב יותר חשוב עדכון הפלאש בטאבלט) תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אתמול אבי רכש את הSGS2 בחנות פרטית. נאמר לו בחנות שהתפריטים באנגלית אבל יש אפשרות שליחת SMS בעברית וגם קריאה שלו בעברית. אני יודע שאם אני רוצה עברית מלאה אפשר להתקין רום כלשהו ואז הכל יהיה בעברית אבל לצערי האחריות של החנות תפוג במידה ואני משנה את הרום. יש אפשרות אחרת להפוך את המכשיר לעברית? תודה, Zinger777.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ישנן מאות אלפי ספרים במרחבי הרשת,חלקן בתשלום וחלק גדול מאוד-בחינם. על כן החלטתי לרכוש מכשיר שאוכל לקרוא איתו הספרים בלי ללכת לספריה או לחנות וכד' אלא פשוט להוריד מה שאני רוצה לתוך מכשיר אחד ולסחוב לכל מקום. אמנם אני קורא ספרים מתוך הסמארט,אבל זה לא זה.. בהתחלה חשבתי על מכשירים שמיועדים לזה נטו,הנקראים "קוראי ספרים אלקטרוניים" המכילים בד"כ עוד כמה תוספות נחמדות באיכות לא גבוהה במיוחד. אמנם אחרי שהסתכלתי על מחירים של הנ"ל,חשבתי על איזה טאבלט.. אז הדרישות הן ככה. חייב להיות מסך גדול (לא פחות מ-9.7 אינץ'),זאת כדי לקרוא ספרות טכנית. הספרות הטכנית היא באה גם (והרבה) בפורמט DJVU ,אז חייב שתהיה תמיכה בזה. כנ"ל תמיכה ב-PDF,DOC ו-TXT. תמיכה גם ב-FB2 בקיצור,עדיפות לתמיכה בריבוי פורמ…
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מכשיר sgs שקניתי יד שניה לפני כשלושה חודשים, המכשיר עובד בצורה מזעזעת עם הרום של אורנג' (2.3.3), ברמה שאפילו להוציא שיחות מהטלפון קשה לפעמים כי הוא פשוט נתקע כל שניה! כבר מזמן רציתי להחליף לו רום, המדריכים בכל האתרים לא מספיק ספציפיים (או שלא נתקלתי בכאלה) לגבי מכשירים מהארץ עם רום 2.3.3 כל פעם שהטלפון מתחיל להתקע אני מחליט מחדש לעדכן רום, נכנס לחפש מדריך ורואה שכל הפרוצדורה מסובכת ולא בשבילי... הבנתי שאי אפשר לקבל רוט עם הגירסה הזאת של אורנג' וצריך לשנמך גירסה או משהו.. מישהו יכול לעשות לי סדר בבלאגן בבקשה? או לתת לי מדריך יעודי בשבילי שאני אוכל לשדרג רום למכשיר הצולע שלי סוף סוף? אגב אני מעוניין ברום של pilotx. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אם מישהו יכול להעלות לאנשהו או לתת לי לינק להורדה, אשמח. ב samfirmware.com יש רק את ה Kernel ומשהו נדפק לי במכשיר ואני צריך את הגירסא המלאה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש גרסאות שונות ? משהו שלא מתאים לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הי, קניתי HTC סנסיישן 4G מטי-מובייל בארה"ב והבאתי אותו לארץ. נראה שהכל עובד בסדר, הווי-פיי עובד מעולה ואני מצליח לחייג איתו ולדבר (פתחתי את הנעילת סים עם קוד מהאינטרנט). הדבר היחיד שלא עובד זה שהסנסיישן לא מצליח להתחבר לאינטרנט הסלולרי של אורנג'. בדקתי את התדרים, ונראה לי שהוא אמור לעבוד כאן. טעיתי? על הקופסא כתוב - GSM: 850, 900, 1800, 1900 UMTS: 1700, 2100, 1900 תודה!
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על טאבלט לא יקר. שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים כמו באייפד, שיהיה לו מקום להרחבת זכרון, ושיהיה אפשר לגלוש איתו באינטרנט ובWIFI. תקציב עד 1500 עם דרישה לחסוך כמה שיותר. תודה.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה SPORTS TRACKER ומשום מה לא רואים את המפה ותמונת לווין כן רואים, במכשיר אחר(NOKIA) מותקנת התוכנה ושם רואים מפות ללא כל בעיה. חשבתי אולי זה קשור לזה שהסרתי את GOOGLE MAPS מהמכשיר אך גם לאחר התקנתו מחדש לא רואים מפות, למישהו אולי יש פתרון לבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר הנ''ל לפני כמה ימים, והתרשמתי לטובה מאיכות הסאונד, אך אורך הסוללה פשוט מזעזע, משהו כמו שעתיים! ואין מטען! לא ידעתי את זה רק לאחר שפתחתי את האריזה בבית. למזלי יש לי את המטען של הנגן הישן שמתאים גם לSansa plus. גם אתם רכשתם ללא מטען? גם לכם הסוללה נגמרת אחרי שעתיים?
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני אתחיל מזה שאבא שלי שובר הרבה דברים (כמובן בלי כוונה) ולכן אני (וכל המשפחה) דורשים ממנו שיעטוף מכשיר כל כך יקר בשכבת הגנה טובה כדי שלא יקרה למכשיר משהו תוך שבוע.. אבא שלי רוצה בקרוב לקנות בארץ את הSGS2 ורוצה להזמין באמצעות EBAY כיסוי סיליקון למכשיר. חיפשתי כיסויים ומצאתי כיסויים מכל מיני סוגים.. קשיח, סיליקון, ג'ל, פוליקרבונאט וכל מיני שילובים שלהם.. במהלך השיטוטים ברשת הבנתי שcase mate ו ottorbox אלה "מותגים" בקרב הכיסויים של המכשירים והעלות שלהם כצפוי גם יקרה הרבה יותר (18$-32.5$ כולל משלוח) מהפשוטים ביותר (1$ בלבד כולל משלוח). לדוגמה ממה שראיתי: ottorbox: http://www.ebay.com/itm/OTTERBOX-COMMUTER-CASE-SAMSUNG-GALAXY-S-II-S2-I9100-/140603106660?pt=Other_MP3_Pla…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, האם יש למישהו מושג היכן כדאי לקנות כבל hdmi ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה. כמו כן, האם תהליך זה כרוך בהורדת תוכנה או כל מיני פעולות אחרות ע"מ שאוכל לחבר את האייפון לטלויזיה? אודה לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
עברתי על החנויות שמופיעות בזאפ ולצערי לא נתקלתי בחנות כזאת. למשהו יצא לקנות לעצמו/הורים/קרובי משפחה?
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן ה IPAD שלי ננעל לאחר שניסיתי להכניס ססמא לא נכונה כמה פעמים, עכשיו מופיעה הודעה IPAD IS DISABLED ולהחבר לאייטונז הבעייה שאני נכנס לאייטונז הוא אומר לי שהאייפד לא יכול להתחבר כי הוא נעול ואני צריך לפתוח אותו בשביל זה. כמובן שאי אפשר לפתוח כי הוא נעול. מה עושים מכאן?
-
- 6 תגובות
- 60.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אח שלי ניתקל בבעיות בתוכנה מעצבנת אחת שלא פועלת על 2.1 לי אין ניסיון עם אנדרואיד חוץ מלפתוח לו את הטלפון בזמנו להתקין עברית על 2.1 אני יודע שיש כבר 2.3 לאנדרואיד ואולי יותר בכל מקרה עברית חובה פה גם עם זה אומר לישתמש ברום של סלקום או אורנג מה גם זה סלולרי מאוד חשוב לעבודה שלו כעצמאי השאלות הן 1-איך לגבות כל דבר חשוב מהסלולרי למחשב אני מדבר על מספרים\כתובות וכו וכו -ברור לי שתוכנות אפשר להוריד מחדש 2-איפה יש רום של 2.3 בעברית שמתאים למוטורולה דיפי ועם יצא משהו מתקדם יותר בעברית אני ישמח לשמוע 3-איך מבצעים התקנה נקיה בתודה לעוזרים קרירין
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מכשיר: galaxy S1plus אנדרואיד: 2.3.3 תוכנת מחשבים: win XP וכן win vista במחשב אחר עם אותן תוצאות המכשיר פרוץ וחדש מחו"ל ויש לי כמה בעיות: 1. בניסיון להתקין pilotX או כל רום אחר במספר גרסאות של אודין (1, 1.3, 1.7, 1.82, מולטי 3.95, 4.3, EZ 1.7 ועוד) אין התקדמות אחרי שלב ה-SetupConnection.., לא מופיע פרוגרס בר או משהו אחר. 2. בניסיון רוט דרך superoneclick 2.1 כשיואסבי דבגינג במצב פעיל, הוא נתקע במשך חצי שעה בשלב 7 של enabling root. את הרוט ניסיתי לבצע בשביל לגבות את הרום הקיים. 3. אין גישה לרקוברי ב3 כפתורים וגם לא בדרך קונבנציונלית אחרת - יש הודעת ramdump mode, cause: force upload. האם להתקין Modified-SBL [בהנחה שהאודין כן יקבל את זה]? 4. בעיית דרייברים: על אף התקנת קיז וא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מדבר הרבה ההצעה היא כזאת: מסלול בסיסי הכולל ביטוח + 114 דק' שיחה ב40 ש"ח מעבר לזה 30 אג' לדקת שיחה ו20 אג' לSMS חבילת גלישה של 5GB ב68 ש"ח והכי שווה פה זה שיש לי זיכוי מלא על כל סמארטפון באורנג' על חשבונית מעל 50 ש"ח (ז"א התחייבות של 1800 ש"ח בלבד). ההתלבטות שלי היא בין גלקסי 2 לבין אטריקס. באטריקס אני מקבל גם תחנת עגינה שהופכת אותו למיני לפטופ - בנוסף במקרה של אובדן או גניבה אני משלם השתתפות עצמית של 1000 ש"ח. לגבי הגלקסי 2 - הוא חזק אבל יש לי חברים שיש להם אותו ואומרים שיש קריסות והתוכנה של סמסונג למחשב (KIES) פשוט לא עובדת - במקרה של אובדן או גניבה ההשתתפות העצמית היא 1500 ש"ח אני פתוח לעוד הצעות - אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב נגיד שייוצא משחק לאייפון ואותו משחק יוצא גם לאנדרואיד , המשחק שמתאים לאנדרואיד שוקל הרבה פחות מאותו משחק שמתאים לאייפון, האם זה אומר שאותו משחק נגיד ירוץ הרבה יותר טוב ואיכותי ב IOS מאשר באנדרואיד ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה קורה? הלך לי הפלאפון אחרי 4 שנים (מוטרולה V3) בקיצור אני מחפש סמארטפון מבחיר לכותרת. מה האופציות שלי מבחינת קנייה בחנויות פרטיות או אפילו בחו"ל כי הבנתי שהמחירים שם יותר זולים. לדוגמא ראיתי מוטרולה atrix ב 450 דולר באמזון שזה נשמע ממש נמוך, השאלה איך קונים דרכם ואיך מבצעים משלוח וכמה זה עולה. אגב אין לי סים דור שלוש וחצי והבנתי שאני יכול לשדרג את הסים הישן שלי באורנג, השאלה האם זה נכון? והאם זה עולה כסף (וצריך להתחייב למשהו?). אה ועוד משהו, אני טס בקרוב לספרד, אולי כדאי לי לקנות שמה? מישהו מכיר חנויות בספרד? סליחה על החפירה, אשמח לכמה יותר מידע.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפעם תורי להתייעץ. אני מחפש פלאפון נחמד בישביל אחותי. הקאץ' פה הוא כזה - אפשר לרכוש רק חדש ורק מהארץ לכן זה בעצם מתוך המבחר והמחירים שמופיע ב-ZAP פחות או יותר. הדרישות לא ספציפיות האמת - ובסה"כ ארצה שהיא תקבל את הטוב ביותר מכל הבחינות בתקציב. אם אין ברירה וצריך להתפשר על משהו היתי מעדיף להתפשר על מצלמה למשל (כמובן שעדיף 5MP אבל אם אין ברירה אפשר גם 3.2 או 5MP שלא נחשבת טובה וכו'). כעיקרון חשבתי על הסמסונג גלקסי ACE שנראה לי גם יפה וגם אופה - עיצוב טוב, מסך גדול יחסית שאמור להיות די איכותי, 5MP במצלמה, GPS וגם WIFI וכל זה בכ-1100-1200 ש"ח לחדש. מצד שני ראיתי גם את ה-X8 שנמכר משמעותית זול יותר (נדמה לי באזור ה-800) אבל לא התלהבתי - אלא אם כן מישהו יאיר את עייני במשהו חדש. כ…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-