גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה נתקלתי ב ZTE Skate, שעולה ב ebay UK כ 150 פאונד + משלוח. זה יוצא בערך 1200 שקל, אחרי מסים והכל. על פניו, בסה"כ גרושים עבור מכשיר עם מסך כזה גדול, אשר לכאורה סה"כ עושה את העבודה טוב. זה גם יותר זול מחלופות זולות אחרות כגון ה DEFY , ה ACE וה C7. האם למישהו יצא פה להתקל במכשיר? להחזיק אותו במציאות? אשמח לחוות דעת על המכשיר ולמה שיש לכם להגיד עליו. נ"ב: אני לא מעוניין להפוך את הדיון לדיון המלצת קניה (לאנשים פה יש נטיה לגרור את הדיון לזה). אנא השאירו את הדיון על המכשיר הזה בלבד, באופן כללי.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HTC my touc 4G עם גירסה 2.3 יש למישהו מושג איך אני משדרג לגירסה האחרונה?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב. מעוניין לרכוש את הסמסונג גלקסי איזה דגם עדיף?: 1.samsung galaxy sii 2.samsung galaxy mini 3.samsung galaxy s 4.samasung galaxy ace. השימוש בעיקר למשחקים
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. איך לשנות את מסך הנעילה שסלקום שמו (טפט) לזה של האנדרואיד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך לאפשר פקודות קוליות שהמסך נעול (עם קוד)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לאבא שלי יש מכשיר סמארטפון של LG מהעבודה אבל אין לו מסלול עם אינטרנט. השאלה שלי היא אם אני מתחבר דרך WIFI ומוריד משחקים דרך המרקט שמוגדרים כ-FREE, האם בחשבון החודשי יירד לו כסף על כל משחק שהורדתי?
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישהו אולי מכיר איזו אפליקציה שמאפשרת להוריד מפות של כל הארץ ואפליקציה שתוכל להשתמש במפות האלה כ-GPS ייעודי בלי שום חיבור לאינטרנט (סלולרי או אלחוטי)? אם כן, האם אפשר להוריד את המפות האלה דרך המחשב ולהעביר לטלפון איכשהו כדי להאיץ את ההורדה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי מכשיר ניווט שמריץ win ce 5 ואני רוצה להוסיף לו פונטים בעברית. הבעייה שאין תיקיית font ב windows וגם כשהוספתי פונטים עבריים לתוך התיקייה, זה לא עזר. איך אני יכול לדעת אם המערכת הפעלה "פתוחה" או "סגורה" ואיך אפשר לפתוח אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באג, אידיגיטל, אופיס דיפו או KSP? האם האחריות שנותנת אידיגיטל כנציגות הרשמית של אפל (ללא תשלום נוסף) שווה משהו? יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בחנויות הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם איך מעבירים פליי-ליסטים ממדייה פלייר לגלקסי אס 2? תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
האם שווה לקנות עכשיו אייפון 4 או שעדיף לחכות ל-4S והמחיר שלו יירד? או שההבדל במחירים לא יהיה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיאה לעונת ההשקות שפוקדת אותנו נפתח ת'רד מרוכז חדש לגאלאקסי נקסוס (למה לא PRIME? ) ול-ICS 4.0 שהוצגו היום לפנות בוקר. כל המידע וההשגות שלך נא לרשום כאן, נסו לשמור על הדיון הפסים ענייניים, ויכוחי סרק על אפל מול גוגל יובילו לנעילה מהירה של הת'רד, ניתן להתווכח בנושא גם בלי להתיש או לחזור על עצמינו. אתחיל ואגיד כי גם הנקסוס החדש כנראה מהווה בעיני רבים אכזבה, מהמעבד שלא מצליח להפתיע עד המצלמה שממשיכה לעמוד על 5.0 וכנראה לא להציע איכות יוצאית דופן. ומה עם עברית כבר ??!
-
- 205 תגובות
- 21.4k צפיות
-
-
אני טס בקרוב לקנדה ומתכנן (בלי קשר) לקנות HTC sensation לפני שאני מתחיל לברר איפה יותר זול לקנות, האם מבחינת תדרים מכשיר שניקנה שם יעבוד תקין בארץ (או להפך, אם בישראל יותר זול לקנות אותו, אני יכול להשתמש בו לטיול)?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.iphones.co.il/main-news-iphone-ipod/article-thread205786.html
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל המלצות על רומים לגלקסי אס 2. תודה. לא משנה. השאלות שלמטה הרבה יותר חשובות לי כרגע
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נגן עם התכונות הבאות: רדיו ( AM + FM ) עם אפשרות לקביעת Stero / Mono. WIFI - לקליטת שידורי רדיו מהאינטרנט. תכונת SLEEP - כיבוי אוטומטי של המכשיר לאחר פרק זמן כלשהו. אפשרות להקלטה מתוזמנת מהרדיו + מ WIFI (כלומר תכנות הקלטה ל-משעה עד שעה לתחנה מסויימת) הצורך העיקרי הוא הקלטות של תוכניות מלל מהרדיו, כך שלא מעניינות אותי תכונות של וידאו / איכות צלילים או גודל של מעל 2GB. כמובן שאם התכונות שאני מחפש או חלק מהן נמצאות בנגנים עם עוד הרבה תכונות שאינו חשובות לי, הייתי מעוניין בהמלצה... תודה לממליצים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. מצטער אם אני בפורום הלא נכון (תעבירו בבקשה אם צריך ^^). יש לי חבילת גלישה בשתי חברות שונות, אוראנג' ופלאפון. לאחרונה ביטלתי את קו הטלפון בבית והתחלתי לטחון את הנטבוק (פלאפון) ואת הסלולרי (אוראנג') בחיבור. בהתחלה הכל היה Nice and Dandy, בלי התנתקויות או משהו מיוחד. אחראי בערך חודשיים, החיבור נהיה דיי מחורבן, וכשאני מביא פינגים לשרתים רנדומליים, אני מקבל Request timed out כל כמה עשרות בקשות. ידוע שבמדינתנו חברות התקשורת הן, בשפה כמה שפחות בוטה, זונות, וככל הנראה התקיעות באו בעקבות שימוש מוגזם (אך במסגרת) בחבילות הגלישה. התקשרתי לשתי החברות, ובשתיהן הנציגים טענו שהבעיה היא ככל הנראה בכרטיס הסים. כשביקשתי הסבר טכני לאיך בדיוק הסים קשור לבעיות בחיבור, התשובה גם-כן הייתה …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר נוקיה 6700 (מסך בעל רזולוציה 240x320). בקרוב צפוי לטוס לחו''ל ויש בעיה מסויימת- למכשיר אין תוכנות בסיסיות שיכולות לעזור בחי היום יום כגון מחשבון ו-сonverter. ואני בינתיים נמנע מלקנות סמארטפון... מישהו מכיר אתר בו ניתן להוריד אפליקציות Java למכשיר (לא משחקים)? כמו שאומרים... Please advice
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הGameboid זה לא פועל אני מכניס את הBIOS ואז בוחר את הרום זה עושה מסך שחור כמה שניות ואז חוזר לבחירת הרום לא משנה אם איזה משחק Galaxy S1 Darky 10.3
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר iphone 4 למסך חיצוני ולקבל תצוגה מוגדלת על כל המסך ללא בעיות תאימות כלשהן? תודה, levelone.
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
כשאני חושב על siri זה פשוט לא יותר ממגניב. אז נכון, אפשר להגיד לה כל מיני פקודות וזה מגניב שהיא מבינה אותך, אבל זה כזה לא פרקטי בסופו של דבר: - מי אשכרה הולך לדבר אל הטלפון שלו באמצע הרחוב/ משרד? אנשים אחרים יחשבו שאתה - אני קראתי לא מעט תלונות על זה שהיא לא מבינה אותך טוב וצריך לדבר ממש איטי וברור. - באופן אישי נראה לי יותר קל ופשוט לעשות את מה שאני רוצה בפלאפון (לדוגמא לנווט לכתובת מסוימת) במקום להתחיל להגיד את זה במילים.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לגבי התוכנה החדשה.... אני קצת מבולבל. קראתי בכמה מקומות שזה תומך רק (!) באייפון 4GS ובכמה מקומות אחרים קראתי שזה תומך גם באייפון 3GS. מה משתי הטענות נכונה? :-\ ובמידה וזה כן תומך ב-3GS.... איך משיגים את התוכנה? לא מצאתי את האפליקציה ב-app store. טיינקס!
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש את עזרתכם בקניית פלאפון לאישתי, אם מישהו יכול לתרום כמה שקלים... סתם סתם אני "מצחיק" על הבוקר.. מחפש לקנות לה מכשיר אנדרואיד חדש מחנות סלולר ולא מהחברה חס ושלום. חשבנו על הגלקסי 2 רק שהוא מעט יקר בסביבות 2400 ש"ח בארץ, וגם על ה Atrix שזול יותר אבל אני לא סגור על טיבו, האם יש דגם אחר שהייתם ממליצים עליו עד סביבות 2500 ש"ח ? או האם בכלל שווה לחכות למשהו חדש שיצא בקרוב ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-