עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by לאנד,

שלום . האם מכשיר כזה ניתן לפתוח אותו בארץ - עם תוככנות הפריצה ו / או דרך משווקים ??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kletsman,

https://hwzone.co.il/עד-120-שקלים-שעון-חכם-במחיר-מצחיק/ האם השעון הנ"ל תומך בעברית? זאת אומרת מימין לשמאל או שרואים את העברית הפוך משמאל לימין?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by boom!,

לפי נתוני היצרן אפשר להכניס רק 1 גיג'ה, אבל רציתי לדעת אם למרות זאת אפשר להכניס גם 2 גיג'ה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Salwaby,

בגדול זה לשימושים ביתיים, לילד קטן (משחקים, תוכנות העשרה ..). אין זיקה לאפל, אני מחפש את הטאבלט הכי איכותי במחיר באזור 1500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by TempoMempo,

שלום תותחים, אני מחפש את הטאבלט הכי טוב שאני יכול לקנות בהתאם לקריטריונים הבאים : 1. השימוש היחיד שאני אעשה בטאבלט הוא לראות סרטים (בעיקר בטיסות). 2. חייבת להיות לטאבלט כניסה של USB, כניסה של כרטיס זיכרון ויציאה ל HDMI. 3. הוא צריך להיות קומפקטי ונוח לנשיאה עד כמה שניתן. 4. צריכה להיות לו רזולוציה טובה מאוד עם יחס בין האורך והרוחב ככה שכאשר אני סרט סטנדרטי לא ישארו שוליים שחורים. (בדרך כלל אני מוריד סרטי MKV מאתר מטורנטים) 4. לגבי המחיר כאן אני גמיש, בין 500 ל 4000 אשמח לקבל המלצות. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by T-Flash,

שלום אחותי רוצה לשדרג את ה iAudio U2 שלה בגלל הזיכרון המועט (1G), חשבתי על ה Sandisk Sansa E270 - כמה שאלות - 1. האם הזיכרון (6G) הוא זיכרון פלאש?. 2. מה משקל הנגן? (לא מצאתי בשום מקום...). 3. האם זה נגן משתלם ביחס למחירו? (כ-1100שח). 4. בהנחה שהנגן ירכש עם אוזניות איכותיות, איכות הסאונד שלו לא תיפול מהאיכות של ה U2? 5. האם התפריט של הנגן נוח? אפשר לסדר הכל בתקיות ולהתמצא? 6. עד כמה הוא שביר? כמו שאפשר להבין, חשוב שיהיה זיכרון פלאש, משקל לא גדול (כדי שלא יהיה הבדל ענק מה U2) ואיכות הסאונד, האם הנגן מספק את כל זה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש לי כמה folders שאני רוצה לגבות באופן קבוע. כיום אני עושה את זה ידנית, בעזרת התוכנה ES File Explorer, שכולל אפשרות ליצור ZIP ממחיצה/מחיצות שהמשתמש בוחר. מישהו מכיר תוכנה פשוטה שאפשר להזין לתוכה רשימה של מחיצות על המכשיר, ואז בלחיצה אחת היא תגבה את כולן ל-ZIP או RAR? ויותר טוב: תוכנה שאפשר להגדיר לה לעשות את זה באופן קבוע, למשל כל יום או כל X ימים? חשוב לי שאני אוכל להגדיר את המחיצות לגיבוי בעצמי, בניגוד למצב בו התוכנה תמבה את "כל הטלפון" על כל המחיצות שיש בו. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Aviko,

המטען שלי נדפק, חיברתי את המטען של 6070 והוא מטעין יופי... השאלה אם אין פה סכנה לסוללה... תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by TomerPerez,

לא מזמן רכשתי את הlg g2. הפלאפון עצמו מעולה אך אני לא יכול לצלם סרטוני וידאו עם האפליקציה המובנית שלו. כאשר אני מנסה לצלם סרטון מופיע "לא ניתן להקליט בזמן שיחת וידאו". שיערתי שהאפליקציה google + היא הבעיה ולכן כיביתי אותה אך הבעיה לא נעלמה, רק כאשר הורדתי אפליקצית מצלמה מבית google אני יכול לצלם סרטונים אך האפליקציה לא נוחה והשתמשתי בה רק למתן אינדיקציה- אני יודע שהבעיה היא בתכנה מסוימת של google בפלאפון שמקליטה ברקע. אשמח לקבלת עזרה,תומר.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Jules Winnfield,

שם הנגן: sandsik express הוא מראה רק את הlogo של סאנדיסק ושוב מתכבה מה יכולה להיות הבעיה?

11. Started by ofeky1,

שלום התחדשתי באייפון אני צריך להתקין עליו תוכנות מסוימות שיתנו לי אפשרויות שחסרות באייפון (כמו הספר טלפונים בסים ושעון מעורר וכו..)אבל אני לא יודע איך מתקינים שמעתי שיש תוכנה בשם Installer שדרכה מתקינים את הכל היא חינמית? אם כן איך אני יכול להשיג אותה? אני ישמח לעזרה תודה! ואני מקווה שהדיון הזה לא אסור או משהו פשוט אין לי מושג אם זה חוקי או לא

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by nesberr,

אני שוקל לקנות אייפון SE. זכור לי שכשאייפון 6 יצא, דובר על כך שהוא נוטה להתעקם כשמופעל עליו לחץ בתוך הכיס. חפרתי באינטרנט על הדבר הזה בהקשר של אייפון SE, והמסקנה שלי היא שאמנם המצב טוב יותר מאשר בגרסאות המוקדמות של אייפון6, הוא עדיין לא ממש קשיח. נטען שהגרסאות החדשות של אייפון 6 עמידות יותר מSE. לא הצלחתי למצוא טענות חד משמעיות לגבי סבירות התעקמותו בתוך הכיס הקדמי. מישהו בעל נסיון יכול לשפוך אור על הנושא? האם יש מקום לדאגה לכך שהמכשיר ייפגע בתוך הכיס הקדמי?

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש סמארטפון חדש ואמין והלכתי לאיבוד עם כל מה שיש לבחירה. אין צורך במשחקים. אבל גם לא רוצה לקנות משהו שירגיש זול. תודה (:

14. Started by lmlm,

Nokia N81 הוא כנראה הממשיך של N91 . יוכרז ב29 באוגוסט עם עוד פלאפונים בלונדון לעוד תמונות: http://justamp.blogspot.com/2007/08/tons-of-live-pics-of-nokia-n81.html

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. שלום לכולם! לאחר הבנה מרובה הבנתי שאני ממש צריך (רוצה ליתר דיוק) סמארט-פון. באופן חד משמעי ירדתי מהאיפון מהסיבה שהוא מאד נעול ואין אחריות! (אז בבקשה נא לא לדבר על האיפון כאפשרות..) הדרישות שלי מהמכשיר הן די פשוטות מהסיבה שאני איש שנמצא המון בדרכים, בשטח ויש לי מעט מאד זמן להתעסק עם המכשיר בבית. אז ככה: זמן סוללה - אין לי גישה לחשמל לפעמים לכמעט שבוע אני צריך להיות זמין גם כשזה אומר רק להתקשר למשך שיחה של 20 שניות פעם-פעמיים ביום ולהודיע שאני חיי . GPS - אני נמצא הרבה בשטחים ואני צריך GPS אמיתי כזה שיתן לי נקודות ציון גם כשאין לי אינטרנט או קליטה סלולארית או WIFI (במדבר לא מוצאים איזה הוט-ספוט על איזה גמל!) ולא כזה שעובד על אנטנות הסלולר (תתפלאו עדיין יש כאלה). כמו…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by First Squad,

טוב מעוניין לקנות נגן סרטים נייד שיעזור לי להעביר את זמני בצבא , אני לא מבין גדול בתחום תמליצו לי על נגן לא יקר ואיכותי. ראיתי בזאפ יש אמון כאלה אבל אני לא ממש מבין בזה ולא רוצה לקנות סתם נגן שיהרס תוך חודשים.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  17. חברים שלום, רציתי להתייעץ אתכם האם יש אפשרות להתקין על מכשיר Xaomi M1 MIUI רום אחר? הפלאפון עם הרום שתורגם לעברית מסינית נתקע כמה פעמים ביום ורק הוצאת הסוללה מאתחלת אותו. הבטרייה נגמרת מהר ואי אפשר לענות תמיד לשיחות. הייתי רוצה את עזרתכם במציאת רום אמין ונוח, לא בהכרח הכי מטריף, אבל אחד שייתן למכשיר הבאמת חזק לתת עבודה טובה. בתודה ענקית מראש.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by Cheif,

אם יש לכם שעה פנויה, קחו כוס קפה והאזינו להרצאה המאלפת של מיכאל גולן, מנכ"ל גולן טלקום.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

נסו באחריותכם המלאה ! (אצלי זה עובד יופי) http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=41134

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בעידן בו סמארטפונים מחליפים עוד ועוד מצלמות סטנדרטיות בכל יום ויום - זה היה רק עניין של זמן עד שנראה גם שילוב של מצלמות 360 מעלות בתוכם לכתבה

21. Started by SpEcToR,

אני מוצא רק סרטונים ביוטיוב.. =\

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  22. לאחר שהסתכלנו על חמשת הסמארטפונים המדליקים ביותר שיצאו מתערוכת CES השנתית שהתקיימה החודש בלאס וגאס, הגיע הזמן להסתכל על חמישה גאדג\'טים מהמוזרים ביותר שנראו בתערוכה השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%aa-ces-%d7%97%d7%9e%d7%a9%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%90%d7%93%d7%92%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%a7/

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן. קניתי זכוכית אחורית מקורית לאייפון 4 מebay, ניסיתי להרכיב אך זה לא מתאים. אחרי שקראתי מאחורה ראיתי שההבדל היחיד בכיתוב הוא שבאייפון שלי רשום 380b ובזכוכית החדשה רשום 380a. האם יכול להיות שזאת הסיבה שהזכוכית לא מתאימה או שפשוט אני לא מרכיב נכון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  24. יש לי אייפוד קלאסיק, 80 ג'יגה. שיחקתי איתו קצת, נכנסתי להגדרות, היה כתוב לנעול את האייפון, אמרתי מגניב ! שמתי סיסמה, עשיתי אוקיי, שבאתי לפתוח הוא לא נותן !! הוא אומר שהסיסמה לא נכונה ! מה עושים ? עזרה בבקשה !

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by omri_ro,

האם ישנה אפוציה שניתן להגדיר שכאשר מוסיפים אירוע ללא זמן ספציפי (נמשך כל היום) הוא יסתיר את זמן(משך) האירוע? שלא יראה את הטקסט "כל היום" בתמונה המצורפת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 978 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.