גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
הכירו את הדגם הטרי שאמור לעשות חיים קשים למשפחת ה-Redmi Note העדכנית - ממש כמו זה שקדם לולכתבה
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
- 2 followers
-
-
דור מצלמות הסמארטפון החדש של סוני מגיע אל שיאומי, יחד עם שבב העיבוד המשודרג מבית קוואלקוםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 396 צפיות
- 2 followers
-
-
עם ההשקה של דגמי ה-ROG Phone 6 האלטרנטיביים ונחיתתן של ביקורות עבורם - אנחנו מקבלים הזדמנות נדירה לבחון את יכולות ה-Snapdragon 8 Plus Gen 1 אל מול ה-Dimensity 9000 Plus כששניהם נמצאים בסביבה דומה מאוד המאפשרת להם להגיע אל מלוא היכולת הגלומה בהםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-iQOO Neo7 הטרי הוא דגם מבית חברת האם של Realme, Oppo ו-Vivo שבהחלט היינו רוצים לראות כאן בישראללכתבה
-
- 2 תגובות
- 319 צפיות
- 2 followers
-
-
האם ראוי לשלם יותר מ-3,500 שקלים עבור מכשיר חכם עם 128GB של נפח אחסון בלבד, כאשר לוגו התפוח של אפל לא מעורב בסיפור? מוזמנים לשפוט בעצמכםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 337 צפיות
- 2 followers
-
-
חשבנו שהתחרות על התואר הזה תהיה בין סמסונג ל-OnePlus - אך יצרנית סינית אחרת חטפה את הבכורה והפכה לראשונה להכריז גם על מכשיר עם מוצר הדגל מבית קוואלקום וגם על מכשירים עם המתחרה הבכיר הטרי של MediaTekלכתבה
-
- 2 תגובות
- 332 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום יש לי s10 plus כמה שנים. מרוצה מאוד. היום פתאום התחילו להיות כל מיני קווים עם תאורה כלשהי. ראיתי שזה תופעה שקיימת ואפשר להחליף מסך. החלפת מסך מקורי ראיתי ברשת שעולה 700 שח בערך. טלפון חדש כזה קצת פחות מ1000 שח. האם יש המלצה איפה אולי כדאי להחליף מסך מקורי בזול יותר בצורה משמעותית? אפשרות אחרת, רכישת טלפון אחר עד 1000 שח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
- 1 follower
-
-
בזכות שיפור משמעותי בתחום הביצועים וצריכת החשמל, מצליחה AMD לנווט את עולם האולטרא-בוקים למקום חדש. בדקנו את ה-Zenbook S16 אשר מבוסס על שבבי Ryzen AI החדשים במטרה לראות האם סוף כל סוף ניתן לקבל חלק מהבונוסים של מקבוק במחשב מבוסס חומרת X86 מסורתיתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
- 3 followers
-
-
בתערוכת CES הוצג מטען חכם המשלב מערכת קירור אקטיבית - פתרון פשוט לבעיה מוכרתלכתבה
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
- 2 followers
-
-
יש למכשיר רדמי נוט 4 אנדרואיד 6 שהוא כבר לא תומך כמעט אף אפליקציה , הבעיה שיש לו מעבד מדיהטק ולא סנפדרגון ואני לא מוצא גרסה שמתאימה ל MTK אין דרך לשדרג את מערכת ההפעלה מאנדרואיד 6 ל 8 ? בגירסה 8 כל האפליקציות עובדות , הסנפדרגון למשל ברדמי נוט 4 יצאה לו גירסה תואמת לאנדרואיד 14 ! יש למישהו קישור לגירסה אנדרואיד 8 ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
חשבתם שה-Mi Max 3 הוא שיא השיאים? כעת יש לו מתחרה שמצליח לדחוס תצוגה גדולה קצת יותר לתוכו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
גם תג מחיר שמתקרב ל-5,000 שקלים חדשים לא מרתיע את חובבי הסמארטפונים, שכנראה מתלהבים מאוד מהיכולת לאחסן חצי טרה-בייט של מידע במכשיר החכם המלווה אותם לכל מקום לכתבה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
- 1 follower
-
-
הסמארטפון החדש של היצרנית הטאיוואנית המתכווצת כולל מראה מפוספס מרענן, שבב עדכני וסוללה בקיבולת סבירה לעידן המודרני לכתבה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
בגוגל חילקו הזמנות לאירוע תקשורתי רשמי שייערך בעיר ניו-יורק בעוד יותר מחודש - ויגלה לנו סוף סוף האם כל ההדלפות הנרחבות הן מחדל אמיתי או בעצם טריק שיווקי גאוני לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אישור רשמי של יצרנית הגיימינג על כך שהיא עובדת על סמארטפון גיימינג מדור חדש מביא גם לירידות מחיר משמעותיות עבור הדגם המקורי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש טלפון כמה שיותר אמין (שיוכל להחזיק לפחות 3 שנים בלי קלקולים) הביצועים ממש לא קריטים- הוא יחליף NEXUS 5X, וכל טלפון עם ביצועים כאלה או יותר זה מספיק טוב. מחיר בין 750 ל1500, כשעדיף יותר לכוון הנמוך. גודל מסך : בין 5 ל5.7 . אני מעדיף לא מחברה סינית (מכל מיני סיבות, לא בגלל החשש מאמינות) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין נוקיה (5, 6.1 או 3.1) לסמסונג (S7 או A7), אבל אשמח להצעות עדיפות עם יש. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, שכחתי את הפלאפון ואני לא מצליח לאתר אותו. (כרגע אני משער שהוא נלקח) הטלפון מועבר לתא קולי - כנראה שהוא הוציא את הסים החשבונות גוגל לא מסונכרנים יותר עם המכשיר (כנראה התנתק). Find My Device - כנראה כבוי גם הוא. האם יש דרך לגלות / למצוא את הפלאפון ? תודה רבה. ובמידה וכן, אילו הוכחות אפשר להביא אל האדם שלקח בטענה שהפלאפון שלי ? (אני לא מבין כל כך בפלאפונים במיוחד סינים) והאם המשטרה יכולה לעזור בנושא ? אני משער שהוא מחק את כל הנתונים ואין זכר לנתונים שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום אני מחפש פלאפון לילד בן 8 שאוהב לשחק. עד 1000 ש"ח, מכשיר שלא צריך להתעסק עם צריבות ובעיקר אמין ועמיד. אין בעיה גם מסין. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הסטרימר הזה אך האם אוכל לצפות בנטפליקס דרכו? הבנתי שיש בעיה בצפייה בנטפליקס דרכו בטלויזיות ישנות בגלל בעיית DRM או משהו כזה... יש לי טלויזיה 37 LCD אינץ של סמסונג FULL HD משנת 2012.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא משנה אם יש לכם אייפון או אנדרואיד בכיס - הנה שמונה משחקים שהושקו בתקופה האחרונה וכדאי לכם בדוק אותם בהקדם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מכשיר מבוסס אנדרואיד, טוב ופשוט עם מסך קטן כמה שיותר. חשבתי בכיוון של xiaomi 5A עם מסך "5. איך הוא? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
סמארטפון הגיימינג השני של היצרנית המפורסמת מהונג-קונג מציע שינויים קלים אך חשובים לעומת קודמו, בדרך להתמודדות עם מגוון החקיינים שקמו לו בשנה החולפת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
- 1 follower
-
-
הכל היה בסדר, עד שפתאום שאני לוחץ להציג את כל הביקורות של האפליקציה, אז נפתח לי מסך אפור כזה וזהו כלום. ניסיתי כל אפליקציה קיימת בחנות גם כאלה שכבר התקנתי וכאלה שלא. ועדיין משום מה שאני רוצה לראות ביקורת של האפליקציה מסך אפור. ניסיתי הכל בעצם, ניסיתי להפעיל מחדש את הטלפון, ניסיתי אפילו לעצור את התהליך של המרקט ואפילו למחוק את הנתונים שלו. אין לי רוט על המכשיר ואני לא מעוניין, ובגלל זה אין לי אפשרות למחוק אותו לגמרי ולהתקין מחדש, אך עצירת התהליך וניקוי נתונים שעשיתי לא עזר אותו דבר זה התחיל ככה פתאום ניסיתי אפילו להחליף לאנצר אולי הבעיה אצלו, אפילו עצרתי את האנטי וירוס שלי, מה לא עשיתי. שום דבר לא עוזר, זה התחיל וככה זה תמיד. יש לי one plus 5t מעוד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיווחים רבים ברחבי הרשת מצהירים כי הטכנולוגיה לה אנחנו מצפים עוד מתחילת העשור תוצג במסגרת דגם ממשי - לחלק מאלו שיבקרו בכנס המפתחים של סמסונג בסן פרנסיסקו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
- 1 follower
-