גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
רובנו שמענו, לפחות במעורפל, על מערכת ה-GPS. מערכת לויינית שמאפשרת לנו לנווט ולדעת את מיקומנו בכל מקום בעולם. אם לצורך ניווט מטוס, או לצורך השלכת פצצה חכמה על האוייב, בדיוק מדהים, כמעט בכל מקום על כדור הארץ וגם בחלל. אבל איך זה עובד? מערכת ה-GPS מורכבת משלשה מקטעים: הלויינים, תחנות הקרקע של ארה"ב השולטות על הלויינים ומוצאות את מיקומם, הלויינים עצמם ,ומקלטי ה-GPS בהם משתמשים כדי למצא את המיקום. במערכת ה-GPS קיימים 24 לויינים פעילים, ומספר לויינים נוספים כגיבוי. בכל אחד מהלויינים שעון אטומי ומקלטים-משדרים לצורך תקשורת עם הקרקע ושידור אותות ה-GPS. הלויינים ידעו את מיקומם בכל שלב (וישדרו אותו - נגיע לכך מאוחר יותר) ע"י מדידות שנעשות באופן רצוף על באמצעות תחנות קרקע, …
-
- 29 תגובות
- 42.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד מזה שנתיים, אני מנוי בסלקום בחבילת גלישה של 300 מגה (וזה מספיק בהחלט - מטרת החבילה היא בעיקר מיילים), מעולם לא יצא שחרגתי אפילו ב-K אחד, אני מקפיד תמיד לוודא שאני נמצא במסגרת החבילה שכן חריגה ממנה גוררת חשבון של מאות שקלים. שלשום הייתי בשימוש של 148 מגה ומשום מה רוב היום לא היה לי אינטנט במכשיר, חשבתי שיש בסלקום תקלה והתעלמתי מזה, בערב אכן חזר האינטרנט ואיתו הודעה שאני גולש בתעריף מזדמן ושהחשבון עלול להגיע לאלפי שקלים. בדקתי את מצב החשבון שלי וראיתי שאכן יש לי חשבון של 600 ש"ח (שזה רק על הגלישה) ושצרכתי קרוב ל 500 מגה של גלישה. המכשיר שלי במוניטור עדיין מראה 170 מגה וחשבתי לעצמי שיש טעות. התקשרתי לסלקום, הם מתעקשים שהתבצעה גלישה בכמות המצ…
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בקצרה: אני מגיע ל100 ש"ח עם הפאלפון שלי (דגם ישן) בחודש בממוצע. 50% מהחשבון הוא מאסמסים, 15 שקל ביטוח ועוד 15 שקל על שיחות. (הכל בממוצע עם סטיות) אתמול לקחתי SMARTPHONE דיי טוב ועכשיו אני משלם 170 שח *(70 שח מכשיר-50 שח שיחות -15 שח ביטוח ועוד איזה 10-20 שקח אסמסים כי אני דיי בטוח שאני ישלח למרות הwhatsup) וזה כל כך מוגזם רק בשבל לקבל אפשרות להשתמש בwhatsapp ככה שיהיה אסמסים חינם.אם אני ימצא פאלפון שתומך בWhatsapp ועולה מתחת ל1000 שח. אז אני יצמצם את החשבון שלי לכלום כסף. לסיכום, אני ממש ממש מבקש עזרה לטלפון כזה (אם יש כזה דבר)יד ראשונה\שניה העיקר כמה שיותר מהר! תודה רבה!*נשאר לי עוד 12 שעות להתחרט מעכשיו אחרת אני תקוע עם שלי ל3 שנים! בבקשה מהר! כרגע יש לי : Sony Eric…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שיחקתי קצת עם המוטורולה razr החדש והחלטתי לכתוב פה את התרשמותי מהטלפון לטובת כל אלה שמתלבטים איזה סמארטפון לקחת. אז ככה - סופסוף מוטורולה נורמלי! כאחד שיש לו גלקסי 2, מאוד התאכזבתי להתעסק עם הdefy מהmilestone 2 ואפילו מהatrix, אמנם שלושתם זולים ממנו, אבל לא ציפיתי לכזה פער בהנאה מהשימוש במכשיר. שלושתם מאוד איטיים בתגובה שלהם, ומאוד מכוערים בתצוגה שלהם ביחס לסמסונג. אבל כאמור, לא עוד. נתחיל מזה שהמכשיר מרגיש ביד פשוט ממכר... הוא דק בטירוף למעט קטע טיפה עבה בחלקו העליון (בדומה לגלקסי 2 רק שפה זה למעלה במקום למטה), והוא קליל גם מבחינת המשקל. מבחינת המסך, הצבעים הרבה יותר עשירים מאשר בatrix, אחיו הקטן והמפגר, ובגדול לא נופלים מהסמסונג. מבחינת המגע - הד…
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לעבור לתקופה הנוכחית ולעבור למכשיר שמגיב כשלוחצים לו על המסך. מצאתי אתר שמסביר שגם אם אני רוכש מכשיר בחנות פרטית אני עדיין זכאי להחזר מהמפעילה: http://www.kamaze.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9A-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx כתוב שם- "אם המכשיר אינו נמכר בחברת הסלולר, יש טבלת החזרים שלפיה מגיע לכם החזר, שם לרוב ההחזר הוא נמוך יותר, "גם מי שיודע על התקנה לא בקיא בגובה ההחזר שמגיע לו, ומן הסתם גם לא דורש אותו", אומרת ליאת נחום."בנוסף, לעיתים רבות גם גובה ההחזר שניתן נמוך מההחזר האמ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו הכותר...... ועוד שאלונת: ככל הנראה עובר מאורנג' לסלקום עקב אין-ספור בעיות איתם. קיבלתי הצעה סבירה מסלקום. השאלה היא כזו: יש לי היום iPhone 3gs והסיבה שחשבתי בכלל על לשדרג ל-4S היא בגלל ההפרשים המינוריים. בפריסה לשלוש שנים (ממוצע חודשי), ללא שידרוג מכשיר - 284 ש"ח לחודש. עם שידרוג מכשיר - 318 ש"ח לחודש. האם ההשקעה החודשית של ה-34 ש"ח שווה שידרוג מ-3GS ל-4S? (למי ששואל - אמרו לי שככל הנראה המחירים ישארו זהים לכשייצא 4S). כאמור, כ-1200 ש"ח לשידרוג סה"כ (ואני נשאר כמובן עם שני המכשירים). תודה
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, פלאפון מציעים לי להתקין "אנטנת חלון" בגלל בעיות קליטה שיש לי בבית. רציתי לדעת אם מישהו יודע מה זה בדיוק. איזה גודל זה ובמה כרוכה ההתקנה. והכי חשוב, מה המשמעות מבחינת קרינה באיזורים שקרובים לאנטנה ובכלל בבית? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy Tab 7(ב-1800 ש"ח) ואני רוצה חוות דעת איך המכשיר. גם אשמח לדעת אם יש משהו יותר טוב במחיר. אני רוצה גם לדעת על טאבלטים עם OS(מערכת הפעלה) Windows 7. אשמח לקבל עזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אםשר להשתמש בפונקציות האלו בישראל? בכל מקום שניסיתי הוא לא נתן לי לעבור את שלב ההרשמה בלי להכניס כתובת, ואין אפשרות לשנות לישראל... מה אני מפספס? (על SGS2) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
LG Optimus Me P350 ב799 ש"ח: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743974 השאלה שלי היא למביני עניין - אם הוא שווה את המחיר של מה שהוא נותן. והאם הוא יוכל להריץ לי טוב משחקים.. וגם, האם נתן לעשות לו ROOT ושינוי גרסאות וכל הדברים האלה שאני לא מבין בהם. =) תודה לעוזרים, תבורכו.
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש Samsung Galaxy Tab 10.1 האם לדעתכם זה טאבלט האנדרואיד המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, זה כבר כמה חודשים שאני רואה שכל הזמן מתווספים לאתר Deal Extreme טלפונים מבוססים מערכת הפעלה אנדרואיד, והמחירים נעים בדר"כ בין 90-150 דולר (הזולים) ויש כאלה שעולים אפילו יותר, שזה מחיר דיי מצחיק לתמורה. קישור לקטגורית הפלאפונים באתר : http://www.dealextreme.com/c/android-phones-526 הבעיה היחידה היא, שכל פלאפון שם במפרט (אם תסתכלו בפרטים של כל פלאפון שם ב"LANGUAGE" לא בא BUILT-IN כתומך בשפה העברית / או שפשוט השפה העברית לא מוצעת שם מלכתחילה. השאלה היחידה שלי היא כזאת.. יש דרך איכשהו לשנות את שפת הממשק לעברית בפלאפונים הללו? ואם לא, האם אתם מכירים אתרים שמוכרים פלאפונים שכאלה בזול כמו בDX ושתומכים בשפה העברית? תודה רבה לעוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני אמור לקבל את המכשיר השבוע ויש לי כמה שאלות.. 1. למי מיכם שיש אותו-כמה זמן הסוללה מחזיקה נגיד בגלישהבאינטרנט? ראיתי שכתוב 7 שעות וידאו ו 42 מוסיקה,אז אינטרנט מן הסתם יחזיק יותר? 2.האם אפשר להתקין על זה ווינדוס אקס פי? 3. איך אני אוכל לגלוש (אם בכלל)ברחוב או במקומות שאין אינטרנט ? 4.אם יש לי אינטרנט בבית עם ראורטר אפשר להוא יקלוט מחוץ לבית או משהו?בעזרת איזה כרטיס מיוחד או משהו.? 5.חוות דעת כללית על המכשיר..אני מבין שזה לא אייפד אבל האם זה רחוק אאלפי שנות אור מאייפד? פרט לגודלו של המסך תודה
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום בידיעות אחרונות במוסף ממון יש הצעה לקנות טאבלט ארכוס 7 עם מעבד A8 זיכרון 8GB כולל WIFI ומערכת הפעלה אנדרואיד 2.1 ב400 ש"ח במקום 800 ש"ח כמה שאלות איך הטאבלט? ןווית משתמש? ביצועים? האם המחיר אטרקטיבי? האם ניתן להתקין עליו מערכת הפעלה אנדרואיד 3 או אפילו 4? תודה, חזי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הקסטה יצאה לדרך, גוגל שיחררה את קוד המקור של הICS! עונת ה-ROMים חוזרת http://www.androidpolice.com/2011/11/14/breaking-android-4-0-1-ice-cream-sandwich-source-is-uploading-to-aosp-now/
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, יש את העסקה הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GamvGama/1755485 רציתי לדעת אם זה שווה לצורך שימושים פשוטים (בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי נמצא בתאילנד והוא קנה שם גלקסי 2 עם גירסה Gingerbread.xwkh8 מה הוא צריך לעשות בשביל לשנות את זה לעברית? זה דחוף ממש ותודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי. אני יודע שיש חוק שמאפשר להחזיר מכשיר סלולרי (וכל מכשיר אחר) למפעילה גם אם נעשה בו שימוש. ובלבד שיהיה עד 14 יום ממועד הקנייה. בפועל- סלקום מסרבים לקבל את המכשיר בטענה שנעשה בו שימוש. מה אפשר לעשות? אילו טענות אפשר להציג? ואיך נלחצים מהסירוב? בפועל מה שאני רוצה לעשות זה לקנות את המכשיר בחוץ ולקבל ניתוק זיקה אצלם. אבל זה לא אמור לעניין אותם מה ענייני בעניין זה.
-
- 58 תגובות
- 57.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר את הגלקסי S לטלוייזיה בעלת כניסות HDMI ו-USB. אני מעוניין שהתוכן יוקרן ב-HD, מה הדרך הזולה והמומלצת ביותר? בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את מגני ה: Gecko Carbon Guards הסט כולל מדברה קדמית ואחורית אך מכיוון שההגנה היא אך ורק מפני שריטות הייתי רוצה להוסיף גם באמפר איכותי (אני רוצה באמפר לבן וזאת בכדי שיתאים לצבע המדבקות של GECKO שהזמנתי) אז אם מישהו מכיר מגן באמפר איכותי עד 100 ש"ח אני ישמח לקבל המלצה. בנתיים שמתי עין על באמפר מעולה לטעמי(מבחינת יופי ומבחינת החומר שממנו עשוי=אלומיניום) Luxury Design Deff Cleave Aluminum Metal Case Bumper for iPhone 4 4S White הנה הקישור לEBAY: http://www.ebay.com/itm/HOT-Luxury-Design-Deff-Cleave-Aluminum-Metal-Case-Bumper-iPhone-4-4S-White-/300625515795?pt=PDA_Accessories&hash=item45fead5513 אך אני בנתיים מתלבט, מכיוון שהעדיפות שלי לקנות בארץ(למרות שז…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קרה בעבר לאפל (והרבה אחרים) וקורה עכשיו גם לגוגל/סמסונג כנראה בעית חומרה שקשורה לבידוד/רדיו של המכשיר המכשיר משתגע בקרבת מכשירים דור 2 או כשהוא יורד למצב של דור 2 במקומות בלי קליטה טובה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני לוטש עיניים לכיוון הGalaxy Nexus. ידוע לכם במקרה עד כמה הוא נתמך ברשת הישראלית? האם יש מפעילה שהוא לא יעבוד בה? האם הוא ייחלש באזורים מסויימים כתוצאה מאי תאימות תדרים? הנתונים שלו: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 1700 / 2100 MHz AWS (T-Mobile USA 3G), 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 1700 / 2100 MHz (T-Mobile USA 4G), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות טאבלט במתנה לאחי בן ה- 15. הוא מאד טכנולוגי ויסתדר עם הכל. השאלה היא מה הכי טוב. כרגע אני חושב על ה- 10.1 כי מצד אחד הוא פתוח (בניגוד ל IPAD) ומצד שני יש עליו ביקורות ממש טובות ברשת. חשוב שהטאבלט יוכל לעשות כמה שיותר דברים שיהיה כמה שיותר פתוח וניתן לשינויים. כמו כן, ככל הנראה שהשימוש בטאבלט לא יהיה עם אפליקציות "קנויות" בלבד ולכן גם בגלל זה ה- IPAD מאבד נקודות אצלי. אני ממש לא מבין בטאבלטים אז אשמח אם תעזרו לי. תודה רבה, MODY.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-