עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by TripMan,

חשבתי לקנות אחד בגודל 10.1'' אבל כשחשבתי על זה אני חושב שזה די גדול ולא נוח כ"כ. הייתי סגור כבר על ה WINDOW N101. כרגע אני חושב לקנות אולי בגודל 7'' - הדגמים המובילים בעיני הם : ainol-novo-7-aurora-ii http://www.aliexpress.com/store/product/2012-Newest-ainol-novo-7-aurora-ii-Android-4-0-Capacitive-1GB-DDR3-Ram-16GB-Storage/100712_534052879.html או את דגם המיני של טאבלט ה10'' של CUBE Cube MINI U30GT http://www.pandawill.com/oem-cube-mini-u30gt-tablet-pc-rk3066-70-inch-android-40-8gb-1g-ram-white-p65154.html מתמודד נוסף , PRESELL של דגם חדש WINDOW N70 -- נראה ממש טוב בשביל המחיר ! Window (YuanDao) N70 http://www.pandawill.com/window-yuandao-n70-dual-core-tablet-pc-rk3066-ip…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  2. Started by אריק,

שלום חברה. אני רוצה לקנות נגן MP3 עד משהו כמו 500 שח" הדגש העיקרי הוא על איכות הסאונד ההאמינות והאחריות. ואני דווקא מעוניין בנפח MB\GB הכי נמוך שניתן לקבל כדי להוזיל במחיר. 1GB בהחלט יספיק לי אפילו פחות. למישהו יש המלצות של מה לקנות ואיפה? תודה. שחכתי להוסיף שהמכשיר בעיקר נועד לחדר כושר אז הוא צריך להיות עמיד בקפיצות וכל הדברים האלה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by ophir555,

קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לשמור את ה SMS, רשימות אנשים כמובן ועוד ירקות ודברים חשובים לי מה PPC. מדובר ב HTC HD אם זה משנה.. התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם המכשיר אבל לא מצאתי איך להעביר מידע אל המשחב במקרה של הריסת תוכנה במכשיר (קרה בעבר ולא רוצה לחוות זאת שוב) יש לכם מושג איך אפשר לשמור את הדברים האלו על גבי המחשב שלי? אני לא מוצא שיטה עם ACTIVE SYNC, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by tamir245,

שלום רב. ברשותי המכשיר הנ"ל. רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף את השירים בצורה קלה דרך הסייר של חלונות ישירות לתוך הSTORAGE שהנגן מופיע ככזה?(כמו בנגנים אחרים) או שאין אופצייה אחרת אלא רק דרך הITUNES המעצבן?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  6. Started by xtract1,

רק אתמול שמעתי בפעם הראשונה על ה-Jellybam הזה. הבנתי שזה רום שמבוסס גם על AOKP וגם על CM10 ואמור לקחת ולשלב את כל הטוב מכל אחד מהם. מישהו התנסה ויכול להמליץ או ההפך?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. זכוכית על חצי מגב הסמארטפון - הברקה או בדיחה לא מצחיקה? לכתבה

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by Wormy,

אני לקוח סלקום ויש לי חבילת גלישה של 100 מגה לחודש דרך הפורטל שלהם (icellcom) כשאני מתקין את whatsapp, הוא מתחבר דרך נקודת הגישה internet ולא דרך icellcom. יש אפשרות להגדיר את התוכנה להתחבר דרך נקודת גישה שאני רוצה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אשמח לשמוע המלצות על מכשירים סלולרים ברשת פלאפון. 3 מכשירים, אם אפשר לדרג אותם בסדר יורד ולרשום מה אתם ממליצים ומה לא. תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  10. יש גרסאות שונות ? משהו שלא מתאים לארץ ?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by mordidot,

או שהוא ישן ולא שווה מבחינת אופציות של מכשירים מתקדמים יותר אני מדבר על מכשיר יד שניה.... תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  12. לאחר המעבר של טקסטרע ל Material Design, הממשק של וואטסאפ (או יותר נכון, וואטסאפ פלוס) כבר כ"כ משעמם ומיושן שבא להקיא. לעומת זאת טקסטרע נראית כ"כ טוב, פשוט עושה חשק לחזור ולסמס. תנו לה נסיון. עד היום אני מנסה להבין כיצד Whatsapp הצליחה לתפוס ; אפליקציה בינונית ומוגבלת אשר סובלת מהזנחה מזעזעת מצד המפתחים (אפילו ערכת ה Wallpapers לאפליקציה של אנדרואיד לא שודרגה מאז 2011), טרם רכישתה ע"י פייסבוק וגם לאחר-מכן.

13. מבחני ביצועים לליבת ה-Adreno 430 של השבב מתומן הליבות החדש מבית קוואלקום מציגים שיפור מתון לעומת ה-Snapdragon 805, שמספיק בכדי להפוך אותו למתקדם ביותר בסביבה נכון לזמן זה לכתבה: http://hwzone.co.il/snapdragon-810-%d7%91%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%9e%d7%90%d7%9b%d7%96%d7%91-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f/

14. שלום עברתי אתמול מה-Galaxy S3 שלי ל-LG G4 הבעיה היא שאני צריך לשחזר את השיחות ב-Whatsapp ולא מסתנכרן עם חלק מהמשחקים למרות שהם תואמים את Google Play Games יש דרך לעשות את זה מבלי רוט כי זה יבטל את השנתיים אחריות על המכשיר? אשמח לכל מי שיוכל לעזור בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אוקיי. אז ככה... אני מחפש פלאפון פשוט וזול בעדיפות למשומש שיש לו רמקולים חזקים וכו'. סטייל "מירס צבאי". אבא שלי צריך פלאפון לצרכי עבודה והוא כבר בן 60 ויש לו בעיות שמיעה (לא משהו רציני אבל עדיין עדיף לי אחד עם רמקולים חזקים). עד 300 ש"ח, אלא אם כן יש משהו שעדיף להגדיל את התקציב בשבילו.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  16. יש חוץ מאנדרואיד ואייפון סוגים נוספים. יש שימושים מסויימים שהם טובים יותר ? למרות שהרוב הם עם אנדרואיד ואייפון ?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  17. Started by xtract1,

מחכים להמלצות שלכם

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by GRiM,

יש לי אפשרות לקנות iPod 20GB צבעוני ב-700 ש"ח (משומש), עם אוזניות וכבל חיבור למחשב - האם לדעתכם כדאי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by panda2004,

היי, כולנו יודעים שבגלל ש HTC לא ממש נתמך ונפוץ בארץ יש לנו קצת בעיות. וגם אם אנחנו מצליחים להתקמבן עם Touch Group במקרה על האחריות, זה עדיין כולל 3 שבועות של הטסת הפלאפון לחו"ל לצורך תיקון. ראיתי שיש אפשרות לבצע ביטוח לכל הסמארטפונים (ביניהם גם HTC) ב 150 שקל בשנה! (כמובן בנוסף לתשלום חד פעמי פר תיקוף וסוג התיקון). למידע נוסף: http://www.eline.co.il/items/163292-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%9C%D7%A9%D7%A0%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-iKopell-%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Eternal Thought,

שלום לכולם. אני די חדש בכל העסק הזה של קניית מכשירים סלולריים, ומקווה שתוכלו לעזור ולהסביר לי קצת. אני מעוניין לקנות גלקסי S (הישן) מחנות פרטית, ויש לי כמה תהיות: 1. האם כרטיס ה-sim הנוכחי שלי יעבוד בו בלי בעיות? בשביל זה צריך שהמכשיר יהיה sim-free או unlocked? ובכלל, מה ההבדל? 2. האם המכשיר נתמך בכל הרשתות הסלולריות או שהוא פועל על תדרים שלא נתמכים על ידי כל המפעילים? 3. יש המלצות על חנות פרטית בארץ שממנה כדאי לקנות, או סתם לחפש משהו אקראי בזאפ? האם האחריות שאקבל תהיה מהחנות או מסמסונג? האם צריך לשלם עליה עוד כסף? 4. אם אני קונה מחנות, הבנתי שהמכשיר בא עם אנדרואיד 2.1, ואפשר לשדרג לבד ל-2.2 (או אפילו 2.3?), ושהעברית נתמכת שם באופן מובנה כבר, אבל האם העברית מוצגת מימין לש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by tfo,

טוב אני מחפש נגן MP4 שגם ישמש אותי כהארד דיסק נייד, חשוב שיוכל לנגן סרטים, ושיהיה מעל 20 גיגה, עזבו תקציב תגידו לי תכלס מה הנגן שעומד בדרישות שלי שהכי שווה, אני מוכן לשלם יותר על משהו איכותי, חיפשתי קצת בפורום ולא ממש מצאתי איזה נגן הכי שווה היום מבחינת התכונות שאני צריך. ועוד משהו חשוב לא חשוב לי איך הוא נראה, לא מעניין אותי שיש לו מסך מגע, או לא, העיקר שמבפנים יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  22. נשמח לעניין אותם באפליקציית מובייל חדשה אשר פיתחנו שתעזור לכם לנתח את הצרכים שלכם ולמצוא את האפליקציות הטובות ביותר אשר מתאימות לכם.תוכלו לעשות זאת בעזרת שאלון של שאלות "כן ולא" ולקבל תוצאות במהירות ובדיוק. או בעזרת ניתוח פרופיל הפייסבוק שלכם על מנת לקבל תוצאות. WiseApp

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Gil80,

שלום. אני מעוניין לקנות סמארטפון (לא אייפון) מארה"ב שגם יעבוד בארץ. הייתי רוצה משהו בסגנון HTC EVO אבל זה לא יעבוד בארץ. חשוב לי שלא תהיה עליו מערכת הפעלה של microsoft וכמובן שזה יעבוד בישראל. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  24. שלום. כבר תקופה שאני מחפש טאבלט סיני (תקציב לא בשמים), קראתי הרבה בנושא על hiro2 .אבל לא ראיתי שום מידע/ביקורת על הnovo9 (מקווה שלא פיספסתי שום דיון)... זה השם המלא:Ainol Novo 9 Firewire Quad Core Retina Tablet PC 9.7 inch 16GB מתוקצב סביב 200-250$ .. שאלה נוספת: האם כאשר אני מריץ קבצי PDF כבדים (200MB) פלוס עורך בהם שינויים (מוסיף תמונות, לינקים, הערות, הדגשות וכו) הייתכן שהטאבלט לא יצליח "לסחוב" את הקובץ ויהיה איטי מאוד ? תודה רבה מראש..

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by soundf,

בחירה ראשונהההההההההההההההההההה זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=B3FAC19&nplm=TN613LL/A תמונות נוספות: http://www.ilounge.com/index.php/ipod/review/power-support-crystal-jacket-set-for-iphone/ בחירה שניייההההההה או זה: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wa/RSLID?mco=DEE1ABF3&nplm=TN563LL/A בשחור... מידע נוסף: http://www.goincase.com/products/detail/protective-cover-cl59030/2 איזה כדאי?? לא יודע איזה לבחור ???

• 2 תגובות
    • 930 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.