גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
המכשירים החכמים החדשים של גוגל ו-HTC, תחת המותג שחיסל את הנקסוס, ייחשפו באירוע רשמי ב-4 באוקטובר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ה-Nubia Z11 של תת המותג מחברת ZTE יגיע לשווקים המערביים בקרוב מאוד, עם חומרה של מכשיר דגל במחיר תחרותי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מצלמת וידאו בסגנון גו-פרו לצילום POV בידיים חופשיות. אני לא פוסל את האפשרות (הנוחה מאוד מבחינת שימוש בחומר המצולם לאחר מכן) פשוט לצלם עם הטלפון, אם יש איזשהו מתקן שיאפשר לי "ללבוש" אותו איכשהו בצורה בטוחה, אבל אני מניח שזה יהיה בכל מקרה פחות נוח ממצלמה יעודית. פעם היתה מצלמה סינית שאני לא זוכר את שמה שהיתה מתחרה דיי ראויה לגו פרו ועלתה באיזור ה-100$, אבל זה היה לפני כמה שנים ואני מניח שמה שהיה אז כבר לא רלוונטי היום. מה מומלץ היום, בסדר הגודל הזה של המחירים (100-150$) למצלמות "אקסטרים" שאפשר לקחת לטיולים וכו' ולצלם וידאו "ברקע" בלי שזה יפריע לי להתנהל באופן רגיל? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ה-Le Pro 3, עם שבב Snapdragon 821 ותג מחיר שמתחיל בכ-270 דולר בלבד, נמכר במאות אלפי יחידות בתוך שניות בודדות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אחרי הרבה מאוד שמועות, ב-Mediatek הציגו באופן רשמי את שלושת השבבים החדשים שלהם עבור הסמארטפונים של המחר - עם ייצור ב-10 ננומטר וליבות עיבוד מדור חדש לכתבה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
האם בחיבור טאבלט לחשמל (הטענה) באופן קבוע ללא ניתוק זה דבר מסוכן??? יכול לגרום להתחממות או קצר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב האנדרואיד העדכני של חברת Beelink מוצע למכירה בעלות שווה לשקול לכתבה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
האפליקציה הנודעת היא הראשונה להפעיל רשת עצבית מלאכותית ולומדת במטרה לשפר משמעותית את הצעות ההקלדה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
דגם הביניים של מותג השואבים הרובוטיים ILIFE מוצע כעת למכירה בעלות מוזלת לכתבה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה לאמא שלי היה moto g שפתאום המטען לא מצליח להטעין אותו וגם מטענים אחרים פשוט נגמר לו הסוללה שום דבר שעשיתי לא ממש עבד היה מהבהב בלבן וכמה שניסתי לעשות reboot ו recover וnormal power up לא עזר לי היה נקסוס 4 ששמתי תשים שלה וחיברתי למטען המטען התחמם בטירוף וגם הטלפון ופתאום הפסיק לעבוד אי אפשר אפילו להחיות אותו בשום צורה צריך עזרה על מה לקנות גם אמא שלי רוצה טלפון יחסית יותר טוב מ MOTO G אבל לא מחיר בשמיים ואני גם צריך טלפון במקום הנקסוס לא יודע מי מה מו חשבתי על נקסוס 5 לא ראיתי שמוכרים אותו עצות יתקבלו בברכה תדה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן שמימדי הפגיעה מחיסולו של ה-Note 7 רק מתחילים להתגלות, הפאבלט הבא של היצרנית הקוריאנית נמצא בדרכו לחשיפה רשמית לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הענקית הקוריאנית שולחת מסר שאפתני להמשך הדרך, עם המוצר הראשון בעולם כולו שמבוסס על ליטוגרפיה של 10 ננומטר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. אני מחפש סמארטפון חדש ואמין והלכתי לאיבוד עם כל מה שיש לבחירה. אין צורך במשחקים. אבל גם לא רוצה לקנות משהו שירגיש זול. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טלוויזיות של היצרנית הקוריאנית יגיעו עם יכולות הזרמה מובנות עבור פלטפורמת הגיימינג הגדולה ביותר בשוק המחשבים האישיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יוצרים רום לטאבלט? אם אפשר "לערוך" רום זה גם טוב, אני רוצה לערוך טאבלט שיתאים למטרה מסוימת ולכן צריך שיהיו בו רק אפליקציות מסוימות, כף שגם אם יפרמטו אותו שוב יהיו רק האפליקציות הנ"ל.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום החלטתי לפתח אפליקציה מסודרת,יעילה ונוחה , לניהול משמרות העבודה . הדבר הכי חשוב - היא חינמית וללא פרסומות ! על האפליקציה : -האפליקציה מותאמת באופן מלא לעובדי משמרות ,תפריט ההגדרות מפורט מאפשר להגדיר את האפליקציה למקום עבודתך באופן האופטימלי. -חכם,פשוט ונוח לשימוש יומיומי. -האפליקציה מותאמת באופן מלא לחוק (התאמת שכר שעתי, שעות נוספות , שעות שבת , הפסקות , וכו' ) ,וזאת על מנת שתוכלו לחשב את השכר בצורה המדויקת ביותר. -דף המשמרות מאפשר לכם מעקב מלא אחר משמרות העבודה , כך שתוכלו להשוות אותו לפירוט החודשי של המעסיק ולגלות אם חסרות משמרות . - אפשרות לניהול עד 3 מקומות עבודה. -האפליקציה תתעדכן בתדירות גבוהה, בהתאם לשינויי…
-
- 2 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
בשוק הניידים ההיברידיים לא אוהבים להמתין ולבזבז זמן מיותר, כך נראה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הפעולה תפקידים המוערך Jade Empire חוזר אל מרכז הבמה לאחר יותר מעשור, עם גירסה רשמית למכשירים האנדרואיד החכמים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
תיעוד וידאו חדש של התעללות מכוונת ב-Mi Max המרהיב של שיאומי מספק תוצאות מפתיעות, בערך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, ביצעתי כעת חיפוש באתר זאפ עבור טאבלטים עם גירסה 6 או 7. מצאתי תוצאה *אחת* בלבד וזה הפתיע אותי (פרטים בהמשך לגבי תוצאת החיפוש). לפי ויקיפדיה, אנדואיד 6 שוחררה באוקטובר 2015, כלומר לפני למעלה משנה, ואנדרואיד 7 שוחררה באוגוסט 2 מישהו יודע מה הסיבה לכך ? אמנם אנו מדברים על השוק הישראלי, אבל בכל זאת שנה זה הרבה זמן! פרט לכך, גם הדגם שמצאתי הוא עם מסך של ''7, ואני מעוניין עם מסך של ''10 לפחות. ברצוני להוסיף שאינני מעוניין לקנות בחו"ל דרך אמזון או בכל צורה אחרת מהרבה סיבות (אחריות, מכס וכו) הדגם שמצאתי הוא Asus google Nexus 7: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=856135 עוד אוסיף פרט אחרון: חיפוש של A…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדיין נשאר לכם כסף אחרי הבלאק פריידי הגדול? ברשת ממתינות לכם עוד מגוון הצעות מרשימות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לנובו ישראל השיקה היום את ספינות הדגל החדשות שלה - יוגה בוק, יוגה 910 ומיקס 510 לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ענקית השבבים ממשיכה לרדוף אחרי הדבר הגדול הבא עבורה, ומוותרת על השעונים והצמידים החכמים בתהליך לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-