גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם אני מביא גלקסי 2 מחו"ל ולאורנג יש תוכנית שאני רוצה להצטרף אלייה אם קונים גלקסי 2. אז הבנתי מאורנג' שאני צריך להביא קבלה על שם בעל הקו אם אני לא קונה את הגלקסי מהם כדי לקבל את ההטבה של התוכנית, האם זה מספיק? בנוסף רציתי לדעת לגבי עברית, אורנג' טוענים שהפלאפון לא שלהם אז הם לא מתקינים עברית ולא שום דבר. אז איך אני יכול להתקין את התוכנה של אורנג'+עברית כדי שיעבוד לי בארץ? תודה - 

- 1 תגובה
- 2.1k צפיות

- 

- 

היי אני רוצה לקנות סוף סוף נגן MP3 נורמלי ובדקתי על הסדרה הזאת של סאן דיסק והיא נראית לי מצויינת... רק הייתי רוצה לדעת אם המכשיר תומך בעברית? (מלאה או חלקית) ואם אפשר לסדר שם את השירים לפי תקיות כמו במחשב? (פשוט העתק הדבק) ולא לפי ID3 TAG - 

- 2 תגובות
- 687 צפיות

- 

- 

אני מחפש מטען לסוללות AA וAAA. יש צורך בטעינה מהירה (עד שעה, עדיף פחות) ל8 סוללות. יש המלצות לחברה\דגם ספיציפי עד 100$? - 

- 8 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

לפני כמה חודשים הוצג פה הSamsung "אוריגמי", מדובר על הדור היותר ישן, מהיכן אני יכול לקנות אותו, בארץ? בחו"ל? אם מחו"ל אז חייב משלוחים לארץ. תודה, Aviko - 

- 3 תגובות
- 774 צפיות

- 

- 

שלום, יש לי XOOM ואני רוצה השתמש בו לניווט במכונית. 1. האם זה ריאלי? כלומר, האם מסך של 10' לא יהיה גדול מדי? 2. לצורך כך יהיה עלי לחבר אותו לאינטרנט דרך אחת המפעילות הסלולאריות. אני ארכוש SIM חדש אז אני יכול לגשת לכל חברה. יש מישהי מומלצת מבחינת כיסוי ומחיר? 3. כמו כן אני אצטרך להתקין עליו תוכנת ניווט. אני רוצה אחת שתיתן לי גם התראה על עומסי תנועה ועל מצלמות מהירות. האם waze היא המומלצת ביותר? ה-OS היא 2.3, אם זה משנה משהו. תודה מראש. - 

- 4 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

היי, אני מעוניין לרכוש gps ועד עכשיו הציעו לי את שני הדגמים האלה mio spirit s555 http://video.org.il/items/23986#Image_0 que nq502 http://www.palmnet.co.il/Product.asp?Pid=36456667&Cat2Cat1ID=3781&Cat2ID=6112&aff=Zap〈=he מה דעתכם ואם יש הצעות אחרות? נ.ב. צריך שיתמוך ברוסית - 

- 0 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

538 ש"ח ב-P1000. עסקה טובה? - 

- 19 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות IPOD NANO 8G. בארץ זה עולה כ-1200 שקל ובארה"ב/קנדה עולה כ-800 שקל. אני מתכוון לנסוע במאי/יוני. IPOD TOUCH 16GB עולה בארץ 2500 ובארה"ב כ-1500. האם כדאי לקנות בארץ בגלל האחריות או לקנות בחו"ל שם יותר זול? - 

- 3 תגובות
- 1k צפיות

- 

- 

לא הרבה זמן אחרי ש-HTC החלה לחלק הזמנות לאירוע השקה רשמי של מכשיר ה-One החדש שלה, האתר Upleaks מדליף שלושה סרטונים רשמיים של המכשיר המציגים כמה מתכונותיו העיקריות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9c%d7%a0/ - 

- 2 תגובות
- 1.8k צפיות

- 

- 

אחים שלי אני ובן דוד רוצים לקנות נגן הוא טס עוד יומיים לארה"ב ואנחנו מתלבטים נורא מה עדיף , מה יותר כדי , מה יותר משתלם לנו ולא יודעים מה לעשות.. ההתלבטות היא בין נגן CREATIVE ZEN VISION M 30G לבין COWON D2 4G המכיר של הקריאייטיב בחול' נע בין 170 דולר ל250 (בין 850 שקל ל1050 ובארץ הוא עולה 1450 הכי זול) המכשיר של קואון / איי אודיו עולה בחול אולי 900 שקל ובארץ הוא עולה 1030 ... אז ככה שאנחנו לא יודעים וממש מתלבטים.. כי הZVM ענק אבל ממש איכותי והאיי אודיו יותר קטן ובא אם זיכרון פלאש.. (שלדעתנו לפחות זה יתרון..) אבל הוא עולה כמעט אותו מכיר + צריך לקנות לו אביזרים נלווים ישר איך שקונים אותו.. אז תעזרו בקשה דעתכם חשובה לנו מאוד.. תודה מראש.. נ.ב אם מישהו טס לא… - 

- 17 תגובות
- 1.6k צפיות

- 

- 

שלום! כבר 7 שנים שאני עם הנוקיה 5120 שלי 3> 3> 3> בשעה טובה ומסיבות שונות אני מבין שאני צריך לעבור לסמארטפון (בעיקר בשביל ווטסאפ שיש אותו לכל חבריי ומשפחתי). עכשיו, לא אכפת לי בכלל מכל הדברים מסביב - מפרטים, רזולוציה וכו'. אכפת לי מהדברים המהותיים - שהכל יתקתק מהר בפלאפון בלי תקלות, איכות שמיעה ודיבור *מעולה*, שלא יתחמם או דברים כאלה, שהוויז יעבוד, שיהיה רדיו עם קליטה מעולה, בטריה שמחזיקה לזמן רב, שיהיה שעון מעורר מעולה ושכל הדברים המהותיים שאמורים לעבוד יעבדו. במהלך השנים שמעתי תשבחות רבות על G2, האם פשוט לקנות אותו? עוד נקודות - כסף זה לא פקטור בשבילי וכמו"כ אני רוצה סמארטפון לא גדול - אחד שאני יכול להחזיק ביד ולתפעל בלי שום בעיה. תודה רבה! - 

- 17 תגובות
- 4.5k צפיות

- 

- 

חיפשתי בגוגל, קוד איך להפעיל/להפסיק את 3G אבל לא מצאתי משהו שהוא עובד... אני לא על אמולטור אלא ישר על פלאפון. אשמח מאוד אם מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל את ה3G (קוד שעובד) תודה רבה מראש - 

- 6 תגובות
- 2.8k צפיות

- 

- 

Q5 80GB iAudio/Cowon Q5W 80GB iAudio/Cowon הQ5W עולה 10 שקל יותר אבל לQ5 יש בלוטוס ולשני אין. אז איך זה הגיוני? איזה הבדלים עוד יש בניהם? - 

- 5 תגובות
- 786 צפיות

- 

- 

רציתי לשאול אם יש מידע על טאבלט win 8 מבית אסוס בסגנון הטרנספורמר. ואם אין מישהוא יודע אם אני יכול להריץ בנוסף לאנדרויד על אחד ממכשירי הסדרה גם win 8 ? אני לא מדבר על הslate. תודה לעוזרים - 

- 2 תגובות
- 977 צפיות

- 

- 

נהרס לי ה6288 הישן שלי, שאגב ממש אהבתי אותו... אני מחפש פלאפון באותה רמה, ושלא יהיה יקר- בסביבות ה1200 שקל מפרטי בארץ... ראיתי את הפלאפון הזה בזאפ, והיו עליו ביקורות שנויות במחלוקת (חלק ממש אהבו, חלק לא המליצו).. אז מה דעתכם עליך? תודה מראש - 

- 7 תגובות
- 914 צפיות

- 

- 

סמארטפון ה-Moto X Style המוביל החדש של היצרנית האמריקאית מבטיח לספק לנו את כל מה שאנחנו מצפים ממוצר דגל, במחיר שנמוך בכמה מאות דולרים לכתבה: http://hwzone.co.il/מוטורולה-ממציאה-מחדשה-את-המונח-מכשיר-ד/ - 

- 5 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

התחדשתי לי ב- Sony Xperia S אחרי שנים עם טלפון גרוטאה. מכשיר נחמד, אבל לא רואה wireless בערוצים 12-13. כשהנתב שלי בערוץ נמוך יותץר, הטלפון מתחבר מיד, כשהוא בערוץ 13, היחיד בלי הפרעות נוראיות מהשכנים, הטלפון לא רואה את הנתב. מחשב הנייד של העבודה מתחבר בלי בעיה, ה- HTPC בסלון מתחבר בלי בעיה, כך שזו לא בעיה בנתב אלא בטלפון. ניסיתי Wifi Analyzer והוא לא רואה שום דבר בערוצים שמעל 11. חפירה בגוגל העלתה שזו בעיה מוכרת של דגמים שונים מחברות שונות: יש מדינות בהן חלק מהערוצים שמעל 11 אסורים בשימוש ולכן הטלפון צריך לזהות את המדינה כדי לאפשר אותם. אם אין זיהוי מדינה או שיש זיהוי של מדינה בה הערוצים הגבוהים אסורים, הם לא יקלטו. אבל המכשיר שלי ארופאי לפי היבואן, ה- SIM ישראלי (של הוט) … - 

- 10 תגובות
- 1.4k צפיות

- 

- 

יש לי מכשיר סלולרי נוקיה 6700 שקניתי לפני 8 חודשים. תמיד כשהייתי מטעין אותו היה שלב שסימול הטעינה היה מראה שהוא טעון ואז הייתי מנתק אותו מהמטען. בימים האחרונים הוא נטען ונטען ולא מגיע לידי סיום. אם אני מנתק אותו מהמטען הוא מראה לי שהוא טעון, וכמו כן הסוללה לא מתרוקנת מהר יותר מהרגיל. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה לעוזרים - 

- 2 תגובות
- 816 צפיות

- 

- 

יש לי גלקסי S3 עם 16GB זיכרון שנקנה בחנות פרטית ואני משתמש בapex launcher במקום בtouch wiz והכל בסדר גמור, המכשיר פועל מהר, התקנתי את כל האפליקציות והמשחקים שרציתי וסידרתי מסכי בית ותיקיות במסכי הבית אבל יש לי כמה שאלות: 1. כאשר יצא אנדרואיד 4.1 לגלקסי S3 האם אני יהיה תלוי בעידכון של סאני ורק אז אני יוכל להוריד את העידכון או שבגלל שקניתי בחנות פרטית אני יוכל לעדכן מהר יותר ובדרכים אחרות ולא דרך KIES או דרך הפלאפון עצמו? 2. יש לי בעיה שלפעמים שאני יוצא מאפליקציות ומשחקים למכשיר לוקח כמה דקות לטעון את מסכי הבית ואני לא מבין למה זה קורה. 3. במנהל המשימות המובנה של המכשיר רשום לי בשטח איחסון שיש לי 11GB ולא 16GB. האם ה5GB הפרש זה למערכת ההפעלה? איזה כרטיס זיכרון מתאים למכשיר … - 

- 4 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

בינתיים הכי אהבתי את Archos 5 (תמיכה בWIFI, קבצי mvk). הכי חשוב לי זה לראות סדרות/סרטים ולגלוש קצת באינטרנט עכשיו כשאני לא הרבה בבית. שתהיה לו תמיכה בכתוביות, סוללה חזקה ואיכות שמע טובה. מה אתם ממליצים לי? - 

- 11 תגובות
- 2.2k צפיות

- 

- 

ברשת מדווחים כי מכשיר הביניים העתידי של היצרנית הסינית הצומחת יהיה אחד מהראשונים להתבסס על שבב ה-Helio X20 של Mediatek היא איבדה את הבכורה שלה לטובת מותג ה-PRO, אך משפחת מכשירי ה-MX מבית Meizu, שמסמלת כעת את התחום הבינוני של החברה, ממשיכה להיות מסקרנת בהחלט, עם חומרה ראויה ועיצוב איכותי ברמות מחיר סבירות – ועם נוכחות רשמית בשוק הישראלי. אחרי ה-MX5, שהיה אחד מהסמארטפונים הראשונים בשוק עם שבב ה-Helio X10 של Mediatek והצליח להפתיע אותנו לחיוב למרות שלא היה חף מבעיות – אנחנו מתחילים לשמוע דיווחים גם על היורש, ה-MX6, שלכאורה יתבסס על שבב ה-Helio X20 המתקדם עוד יותר, עם עשר ליבות עיבוד בשלושה אשכולות. ה-MX5 היה סיפתח לא רע – האם ה-MX6 יצליח להשתדרג באופן מש… - 

- 0 תגובות
- 674 צפיות

- 

- 

היי לכולם, יש לי מספר שאלות: 1. איך ניתן לשלב טקסט (בעברית) באפליקציה של יותר משורה אחת? עד עכשיו השתמשתי בTextView... איך אני מגדיל אותו ליותר משורה אחת? 2. מה הדרך הכי פשוטה ליצור גלילה של תמונה (או יותר מתמונה אחת), זאת אומרת שניתן לגלול אותה מעלה ומטה? (אם יש קוד לדוגמה אשמח לראות אותו) 3. תודה לעוזרים (: - 

- 2 תגובות
- 1.3k צפיות

- 

- 

אני צריך שהאתר יזהה את הדפדפן כinternet explorer. הצלחתי לשנות את הuser agent אבל אני צריך שגם הappname ישנה ואת זה לא הצלחתי לשנות בכל מצב מתקבל netscape איך אני משנה?? תודה רבה - 

- 0 תגובות
- 657 צפיות

- 

- 

בשנה האחרונה האישה שברה/הטביעה 3 מכשירים שונים , גלקסי 3 , גלקסי 4 , sansui ופשוט נמאס לקנות מכשירים כל הזמן אני מחפש מכשיר בגודל 4-5 אינצ' , לוואטסאפ,מצלמה סבירה לצלם את התינוקת, ממשק עברית מלא,פייסבוק וגוגל אם אפשר שהמכשיר יהיה מהארץ עדיף כך שאוכל לקנות באשראי בתשלומים. המכשיר צריך להיות עמיד למכות,נפילות,זריקות,התהפכויות,תאונות ועמיד למים. - 

- 5 תגובות
- 3.8k צפיות

- 

- 

איפה אפשר להשיג בארץ אזניות סטנדרטיות של APPLE (אם אפשר בצבע שחור..) באזור הצפון (הלא רחוק...)וכמה זה יעלה לי? - 

- 4 תגובות
- 764 צפיות

-