עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז הסיפור הלך ככה, כבר כמה זמן שאני מחפש סמארפון, המחירים שיש בארץ מחפירים גבוהים בין 40-100 אחוז המחיר בחול , ואין לי ממש חשק לממן את היבואנים החזירים שיש לנו בארץ אז התחלתי לחפש , אמזון , EBAY וכדומה עד שנפלתי על כמה אתרים שמוכרים טלפונים סינים , ושם מצאתי את ה ZOPO, הדגם הוא ZP100, המחיר נע בין 199-220$ (אני הזמנתי אותו ב 204$ , במקום 214$ , כי מצאתי קופון הנחה ;D ) המפרט הולך ככה מערכת ANDROID 4 Display - מסך של חברת SHARP !! Screen Size: 4.3" multi-touch capacitive screen, QHD display Display reulotion: WVGA screen, 960*540 pixels Color Support: 16 million colors Screen Technology: Multi-touch Screen - Camera - המצלמה היא של סוני תמונות הדגמה: http:…

• 63 תגובות
    • 17.2k צפיות
  2. Started by CyberBot,

עד 1200 שקל כולל מכס(במידה ויתפס) הכי חשוב עברית והשאר לא משנה שירוץ חלק בלי תקיעות בקאנדי קראש (ב S1 הוא נתקע לה ואז היא לוקחת את הטלפון שלי(S3)) מצלמה איכותית ושיהיה לפחות כיסוי מסך וכיסוי סיליקון

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by needacomp,

הסינים הללו מדהימים. http://wiki.hacdc.org/index.php/$7_cell_phone תחשבו כמה עולה ערכה בסיסית של ארודרינו שמכילה הרבה פחות מהדבר הזה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. אני מחפש בשביל חבר מכשיר טלפון סלולרי שישרת אותו בעבודתו (עבודה פיזית). עברתי על המכשירים בהיצא, והבנתי שאני מתמצא ב- SP עדינים ולא מכשירים שניתן לעבוד איתם בעבודה פיזית. הוא צריך מכשיר אמין עמיד (עדיפות למכשיר עם מקשים רגילים), עם סוללה חזקה (שתחזיק 2-3 ימי עבודה, רק שיחות ואולי קצת ניווט). המכשיר צריך לכלול מסך ברור, GPS, WIFI, BT וכפי שציינתי זמן סוללה ארוך. התקציב הוא עד כ- 2,200ש"ח. קיימת כזו חיה או שכל המכשירים הזמינים עכשיו הם מכשירי SP עם מסך רגיש (לנפילות) ? תודה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Access Denied,

אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי בסיסי לילדה בכיתה ח'. הדרישה היחידה שאמת חשובה פה זה wifi (וגלישה נוחה לפייסבוק לפי המקור) ראיתי שני דגמים שנראים מתאים, ה-W705 של סוני אריקסון וה-5800 של נוקיה. מי מהם עדיף? יש לכם המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום אנשים ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...) יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות... אנ…

7. שלום לכולם, אני מעוניין בטלפון סלולרי שהתכונה החשובה ביותר שלו מבחינתי היא הקלטת שיחות. כרגע יש לי WIN 8 שחסום להקלטה מבחינת מערכת ההפעלה ככה שגם תוכנות שעבדו בגרסאות אחרות לא עובדות עליו. היה לי אנדרואיד (גלקסי דור ראשון) שהקליט בצורה לא טובה, הקלטה אכן התרחשה אבל איכות ההקלטה לפעמים לא היתה טובה מספיק, ולפעמים היו דברים שלא נקלטו כמו שצריך. לאייפון שהיה (3GS) לא מצאתי בזמנו תוכנית שתקליט. אני מתחיל להיות נואש, מבחינתי תמליצו לי על טלפון אובונטו אם ההקלטה שלו טובה אבל אני חייב טלפון כזה. האם למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Yoav,

שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  9. היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  10. היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  11. Started by yaloner,

היי, מחפש המלצות טלפון עד 600 ש"ח לנער. יכול להיות מהארץ או במשלוח מחו"ל. תודה מראש

12. שלום לכולם רציתי לדעת איזה טלפון יש עם פומית שמתאים להוט "HOT mobile תומכת במכשירי GSM דור 3 ומעלה " תקציב עד 600 שקל שיהיה נוח לאמא , נטו טלפון לשיחות הודעות ועם אפשר מצלמה פשוטה זה יהיה נחמד . תודה רבה נ.ב אפשר גם בלי פונית רק שיהיה נוח ולא מקשים קטנים מדי חשבתי על זה ף השאלה אם הוא יתמוך 3710

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם ניתן לחבר 2 סימים של אותה חברה סלולרית בטלפון שכולל 2 סימים ? האם זה תלוי בסוג הטלפון ?

14. אחי שנמצא בצבא מחפש טלפון חדש עבורו והדרישות החשובות עבורו הן: עמידות- הוא בתנאי שטח מרבית הזמן וחשוב שטלפון יוכל לשרוד את זה היטב- לשים כייס על טלפון רגיל לא מספיק הוא צריך טלפון עמיד. סוללה- יותר סוללה תמיד טוב, אין צורך בסוללות בגודל מטורף שהופכות את הטלפון לכבד מאוד, 4000 מיליאמפר זה טוב, אבל אין צורך מעל ל6000. ביצועים- הביצועים לא חשובים לו במיוחד, מה שכן היה לו לפני זה טלפון עם סנאפדרגון 625 (שיאומי רדמי 4 פריים) והוא לא רוצה שהביצועים יהיו פחות טובים. מעבר לזה אין דברים מיוחדים, לא צריך מצלמה מדהימה אבל זה יהיה נחמד, מסך לא קטן אבל לא מסך ענק (בלי מסכי 6.3 אינץ' ענקיים, 5 אינץ' זה בסדר אבל לא פחות), עדיף שמערכת ההפעלה תהיה עדכנית (בגלל שיקולי …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה. יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב) תודה וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by gilp123,

שלום, ברצוני לרכוש טלפוןSONE ERICSSON דגם W595 . ברצוני לדעת האם הוא מתאים לרשת פלאפון? אם לא האם יש המלצה מסוימת על מכשיר אחר. טווח המחרים עד 1000 ש"ח . תודה, גיל

17. טוב, זה שמאז שמוטורולה הוציאה לשוק את הדבר הכחול הזה שצה"ל מחלק לאנשי הקבע שלו, צריך היה לסגור את החברה ולהשליך את המפתח לים - את זה כולם יודעים (יחד עם המפתח של חברת מירס ביחד, אליו צריך לקשור איזה סלע של שני טון כדי לוודא שהוא לא, בטעות, יצוף חזרה). קשה אפילו להתחיל לרשום את הבאגים והזוועות שהחברה הזו ייצרה במכשירי הטלפון שלה. אבל היום נתקלתי בבאג שהוא באמת - אם כל הבאגים. פשוט בושה לאינטיליגנציה. קיבלתי שיחת טלפון ממישהו מאוד לא צפוי ולא יכולתי לענות. מרשים מאוד שבכלל היתה קליטה והצלחתי לראות בדיעבד ממי הגיעה השיחה בשיחות שלא נענו, אבל זה ... ניחא. בעודי מקשיב להודעה שהוא השאיר לי - אני מגלה שההודעה היא בכלל מאבא שלי ולא מאותו אדם. מוזר.... לקח לי כמה שניות לנתח את ה…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  18. אהלן, חייב להבין משהו, יש הרבה טלפונים של סמסונג אסוס וואן פלוס וכו' עם המעבד סנפדראגון 820, לכולם יש בערך אותם זכרון 4 ג'יגה 6 ג'יגה.... אז למה שאני אקנה סמסונג ביוקר ולא וואן פלוס עם אותו מפרט?(בלי קשר למצלמה) זה שזה סיני מה זה אומר? איזה חומרים יש שם שיוכלים להיהרס בזמן שבסמסונג יהיו חומרים אחרים? זה אותו מעבד בערך אותן ליבות אותו זכרון, מצלמות דומות, אז למה בכל זאת אומרים שיש פלאפונים טובים יותר מאחרים בזמן שיש להם כמעט אותו מפרט?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מה אתם אומרים ? יש מצב שהחברות מראש מייצרות טלפונים שבירים במטרה למכור את המסכים שלהם? (להרוויח ג'ובות). הרי מי שקונה אייפון לא יזרוק אותו לפח בלל שנשבר לו המסך (סמארטפון יקר יחסית). והנקסוס 4 שמכרו אותו בגרושים (יחסית) ואולי הרווח של LG הוא באותם אנשים שמחליפים את המסכים האלה , ויש כאלה בשפע . לעומת זאת אפשר לראות את המכשירים (לבנות חבלה) של נוקיה שפשוט שורדים גם בלי 400 במפארים עליהם.

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by h_yoav,

אני מתלבט בין htc desire לבין הטלפון של גוגל. וראיתי ששניהם תומכים רק בתדר אחד מהתדרים של רשת פלאפון בדור 3. האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי שלא תהיה קליטה במקומות מסויימים? או שאני יכול לקנות אותם בראש שקט ולא לפחד שיהיו בעיות קליטה? תודה יואב.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני אהיה פחות או יותר בכל ספטמבר בארה"ב. בגלל שהסוללה של הנוקיה n73 (הדי גרוע ובן ה5) שלי מתה, נראה לי שהגיע הזמן להחליף את המכשיר. מבחינתי גם ה iphone וגם מכשירי אנדרואיד למיניהם הם אופציה, כשאני מחפש את התמורה הטובה ביותר למחיר. התקציב שלי הוא בערך 400$, ואם אפשר לחסוך, אז כמה שיותר (200$ זה מצויין, אם לא מתפשרים יותר מדי). השימושים שלי, חוץ משיחות, יהיו בעיקר כיומן, ופחות כמכונת משחקים, מצלמה או נגן מוזיקה, כשכיום אני משתמש בעיקר בשירותים של גוגל. יש עדיפות לגודל סביר (לא כמו ה droid x), חיי סוללה טובים, gps, רזולוציית מסך גבוהה, ומחיר. אין צורך במקלדת יעודית, ויהיה נחמד אם המעבד יהיה מהיר. אשמח גם לדעת איפה כדאי לקנות (אהיה בעיקר בלוס-אנג'לס, סאן-פרנסיסקו, לאס-וגאס ו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום חברים. היום אני טס לקליפורניה לחודש וחשבתי אם אני כבר שם אולי ארכוש לי את האייפון החדש (:. (לא חובב אבל המחיר מפתה) האם יש דברים ספציפיים שאני צריך לחפש כשאני בחנות? SIM FREE גרסאות כלשהן מיוחדות שעובדות בארץ. וכשאני מגיע לארץ, יש לכם טיפים כלשהן לעבור את המכס בשושו? תודה רבה, שחף.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by smisrael,

מה אתם אומרים על זה? אני מתלבט אם זה מתאים לפה או לגדג'אטים. אבל יש פה בודק מתח = טסטר בלשון העם כלומר שלא צריך להכניס את המברג לשקע ולראות אם יש חשמל, מספיק רק לקרב אותו ויודעים אם יש חשמל או לא. זה דבר סביר שניתן לסמוך עליו? מישהו התנסה/מכיר מוצר שכזה?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by river1,

טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.