עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני רוצה לקנות פלאפון ליום הולדת של אמא שלי. אני מתמקד בשיאומי, ורוצה לקנות POCOPHONE F1 לא של המילטון (זול משמעותית), אבל אני עדיין מהסס כי יש לי ניסיון מר מאוד עם שני פלאפונים של סמסונג (גלקסי 3 + 5), וגם לדוד שלי שקנה סמסונג לפני קצת יותר משנה ( A5 2017 לא של סאני) והתבשר לפני כמה שבועות כי הטלפון שלו גוסס. האם אני צודק לגבי "מובייל ישראל" (היבואן החליפי של שיאומי)? האם מצפה מפלאפון כזה תקלות חומרה קשות כמו אצל סמסונג ? חיים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Pr0Xy,

אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן (בן 10). שימושים: שיחות, אינטרנט, משחקים קלים (BOSS וכו') וקצת מוזיקה פה ושם. חשוב שאיכות השיחה תהיה טובה ושיהיה עמיד לנפילות (לא צריך משהו בומבסטי סטייל DEFY, רק שלא יהיה שברירי ויישרט בשנייה). גודל מסך 3" ומעלה. המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by geigera,

שלום אני מחפש טלפון ראשון לילד. הוא לא צריך משהו משוכלל וחזק במיוחד (הוא לא משחק הרבה. את זה הוא עושה במחשב). חשובה לו איכות שמע טובה (לשמוע שירים ולצפות בסרטונים) וסוללה שתחזיק זמן סביר. לי חשוב טלפון אמין, שלא יתקלקל אחרי זמן קצר) ומחיר זול יחסית. חוץ מזה, לי חשוב מאד עניין הקרינה. אני יודע שהרבה חושבים שזה שטויות אבל לי זה חשוב. לטלפונים הסינים יש בדרך כלל נתונים של קרינה גבוהה (או שלא מפרסמים נתונים). לכן אני מעדיף סמסונג או LG. חשבתי על J5 אבל ראיתי דעות שונות לגבי איכות השמע. מה דעתכם על זה ועל הטלפון באופן כללי? עוד אפשרות היא Xiaomi 3 pro כי באחד האתרים ראיתי שהקרינה שלו לא גבוהה. הבעיה היא שאני לא לגמרי שקט כי ראיתי רק באתר אחד. בשאר המקומות לא מופיע …

4. Started by yambtz,

שלום, אני התחדשתי בעצתכם האדיבה במוטו G לאחרונה ובהחלט מבסוט. עכשיו אני צריך המלצה לטלפון שכל ייעודו יהיה וואטסאפ וווייז. שיהיה במינימום מחיר. לא משחקים לא כלום. הסמרטפון הכי פשוט שמספיק לווייז וואוטספ בשנה הקרובה בלי למות בדרך. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Moon-Mage,

אני מחפש טלפון שיתאים לרשת פלאפון והאמת שאין לי יותר מדי דרישות אבל כדי שהוא יתאים לחבילה המוצעת הוא חייב להיות דור שלישי ומבחינת העדפות יהיה נחמד אם תהיה לו יציאה לאוזניות רגילות ואם תהיה לו מצלמה סבירה. בינתיים משיטוט קצר בזאפ ראיתי את הK800i שנראה דיי נחמד ותהיתי אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ עליו.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by simla101,

שלום אני עובר לחול לאיזו תקופה מסויימת ורוצה לקנות שם טלפון עכשיו אני מבין שיש מיסוי כאשר אני מייבא פלאפון לארץ, השאלה, האם המיסוי יחול גם אם אני מביא את הטלפון עליי (סתם יהיה בכיס שלי נאמר)... שאלה נוספת היא, האם צריכה להיות בעיה של תאימות לארץ? במקרה אני עובר לטיוואן אז אני מניח שאני אקנה איזה HTC כלשהו, השאלה האם גרסאות מכשירים של המזרח שונות במשהו מכאלה אירופאיות? תדה

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by card,

שלום נתקלתי בטלפון, שאני חושב שהוא הכי יפה שראיתי אי פעם, מהסיניים. להלן תמונות שלו: הבעיה, המעבד שלו הוא MTK6577, שהוא מעבד יחסית ישן, עם כמה חסרונות: להלן כמה דברים שכתבו לי על MTK6577, בקשר לטלפון אחר: עקב כך, חשבתי אולי לנסות ללכת לאתר היצרן של הטלפון הזה, ולחפש שם עוד דגמים, יותר חדשים, כך המעבד יהיה חדש יותר, ואולי עם עיצוב דומה או זהה. הבעיה.. לא מצוין היצרן שלו.. הטלפון קיבל את השם הממותג "HDMIDroid", אבל יכול להיות ששם הדגם האמיתי שלו הוא סתם אותיות ומספרים. מישהו יודע מי היצרן של הטלפון הנ"ל? להלן לינק אליו: http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Phones/Large_Screen_Android_Phones/4.3_Inch_Dual_Core_Android_4.0_Phone_HDMIDroid_…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by lampit,

מחפש טלפון לשימוש די מינורי (קצת גלישה, ווטסאפ, ווייז). המטרה שישרוד כמה שיותר שנים מבחינת חומרה/תוכנה. עדיף שיהיה אנדרואיד. ראיתי באתר פה קישור למכשיר של שיומי ב-600 שח: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_563922.html?lkid=10191677&utm_source=YouTube&utm_medium=ARHZ&utm_campaign=gearbest למישהו יש המלצות/דיס על המכשיר? יודעים להציע המלצה מוצלחת יותר במחירים דומים? האם הוא תומך בכל הרשתות בארץ (אני בגולן). האם הטלפונים הסינים תומכים בעברית/וויז וכו' ? האם יש אחריות על מכשיר מסין? איך עובד הסיפור עם המכס ? בקיצור, האם לא כדאי כבר לקנות בארץ, להוסיף 200 שח, אבל לקבל אחריות בארץ/ בלי ענייני…

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. דרישות: 1. קטן יחסית אבל לא מיניאטורה. 2. תומך בלוטות' לסינכרון עם המחשב. 3. לא יקר (עד 1500 ש"ח אני מניח) 4. רצוי בעל מצלמה טובה - 2MP לפחות. 5. עמיד יחסית 6. פשוט להפעלה וזריז בלי יותר מדי תחכום (לא סימביאן). 7. ספיקר טוב. 8. רצוי לא דור 3, אלא אם אין ברירה. אשמח לחוות דעת על ה-Z610 או על מכשירים אחרים שיתאימו כאן. האם המעבר מנוקיה (כבר 7 שנים) ל-SE כל כך קריטי? מתרגלים בקלות? רוב תודות גונן. http://www.mobilegyan.com/images/sonyericssonz610.jpg

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום לכולם, בחודשים האחרונים השימוש שלי בטלפון הפך יותר משיחות להתכתבויות. כיום אני עם טלפון ללא מקלדת מלאה ומסך יחסית קטן (Nokia 6500 Slide) וזה מגביל אותי. לכן חשבתי שאולי כדאי לעבור לטלפון בעל מקלדת מלאה. האמת שאני ממש לא מעודכן ובקיא בשוק הטלפונים אז בשבועות האחרונים חיפשתי וקראתי פה בפורום וברשת כדי לאסוף קצת מידע. הדרישות שלי מהמכשיר: 1. מקלדת מלאה (וגם רצוי שתהיה נוחה). 2. מסך שיאפשר לקרוא דוא"ל בצורה סבירה (כלומר שלא כל שלוש-ארבע מילים יהיה מעבר לשורה חדשה) 3. שיהיה בעל יכולת חיבור לרשת אלחוטית. 4. שיהיה בעל יכולת GPS סבירה - זאת לא בדיוק דרישה, אבל נחמד אם יהיה. 5. אם ניתן, שיהיה בעל זמן סוללה סביר. 6. אם ניתן שיהיה בעל רמת קרינה נמוכה - אם כי הבנתי שבטלפונים האל…

11. שלום לכולם, אני נתקלתי באינטרנט בכול מיני טלפונים סלולריים שאי אפשר למצוא בארץ אצל החברות הגדולות. למשל ראיתי שיש טלפון שאפשר לשים בוא שתי כרטיסי SIM ויש לו צג מגע וראיתי טלפון שהוא חיקוי די קרוב ל I PHONE רק במחיר יותר זול וגם שעון יד עם טלפון נייד מובנה בתוכו וטלפון עם טלוויזיה והמחנה המשותף לכול הפלאפונים הללו זה שהם מיוצרים בסין, ובגלל שהסינים לא יודעים מה זה זכויות יוצרים הם פשוט לוקחים מכול מי שהם רוצים את הטכנולוגיה שלו, ומרכיבים טכנולוגיה מטורפת. אז למה אין את המכשירים הללו בארץ ???? האם זה אסור למכירה ? או האם מישהו מכיר מקום רציני ואחרי שאפשר לקנות מימנו את המכשירים הללו ? (לא איזה מודעה ביד 2 או משהו דומה ) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. שלום רב, היום קיבלתי SGS מפלאפון. אני מעוניין להשאר עם הנוקיה E72 שלי (ולצורך העניין, להביא אותו לאבא שלי). ניסיתי להשתמש ב SIM של אמא שלי במכשיר, אך מרגע זה והלאה המכשיר לא מוכן להוציא שיחות והוא במצב "שיחות חירום בלבד". המצב ממשיך גם כאשר אני מחזיר את הסים שלי. מה קרה ואיך ניתן לתקן המצב? תודה רבה *יש לציין שכל המשפחה שלי בפלאפון

• 2 תגובות
    • 16k צפיות
  13. אז הסיפור הלך ככה, כבר כמה זמן שאני מחפש סמארפון, המחירים שיש בארץ מחפירים גבוהים בין 40-100 אחוז המחיר בחול , ואין לי ממש חשק לממן את היבואנים החזירים שיש לנו בארץ אז התחלתי לחפש , אמזון , EBAY וכדומה עד שנפלתי על כמה אתרים שמוכרים טלפונים סינים , ושם מצאתי את ה ZOPO, הדגם הוא ZP100, המחיר נע בין 199-220$ (אני הזמנתי אותו ב 204$ , במקום 214$ , כי מצאתי קופון הנחה ;D ) המפרט הולך ככה מערכת ANDROID 4 Display - מסך של חברת SHARP !! Screen Size: 4.3" multi-touch capacitive screen, QHD display Display reulotion: WVGA screen, 960*540 pixels Color Support: 16 million colors Screen Technology: Multi-touch Screen - Camera - המצלמה היא של סוני תמונות הדגמה: http:…

• 63 תגובות
    • 17.4k צפיות
  14. Started by CyberBot,

עד 1200 שקל כולל מכס(במידה ויתפס) הכי חשוב עברית והשאר לא משנה שירוץ חלק בלי תקיעות בקאנדי קראש (ב S1 הוא נתקע לה ואז היא לוקחת את הטלפון שלי(S3)) מצלמה איכותית ושיהיה לפחות כיסוי מסך וכיסוי סיליקון

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  15. Started by needacomp,

הסינים הללו מדהימים. http://wiki.hacdc.org/index.php/$7_cell_phone תחשבו כמה עולה ערכה בסיסית של ארודרינו שמכילה הרבה פחות מהדבר הזה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני מחפש בשביל חבר מכשיר טלפון סלולרי שישרת אותו בעבודתו (עבודה פיזית). עברתי על המכשירים בהיצא, והבנתי שאני מתמצא ב- SP עדינים ולא מכשירים שניתן לעבוד איתם בעבודה פיזית. הוא צריך מכשיר אמין עמיד (עדיפות למכשיר עם מקשים רגילים), עם סוללה חזקה (שתחזיק 2-3 ימי עבודה, רק שיחות ואולי קצת ניווט). המכשיר צריך לכלול מסך ברור, GPS, WIFI, BT וכפי שציינתי זמן סוללה ארוך. התקציב הוא עד כ- 2,200ש"ח. קיימת כזו חיה או שכל המכשירים הזמינים עכשיו הם מכשירי SP עם מסך רגיש (לנפילות) ? תודה

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Access Denied,

אני מחפש המלצה למכשיר סלולרי בסיסי לילדה בכיתה ח'. הדרישה היחידה שאמת חשובה פה זה wifi (וגלישה נוחה לפייסבוק לפי המקור) ראיתי שני דגמים שנראים מתאים, ה-W705 של סוני אריקסון וה-5800 של נוקיה. מי מהם עדיף? יש לכם המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום אנשים ברשותי נוקיה 5310, פלאפון נחמד, אבל הגיע הזמן להחליף אותו. אני מעוניין בטלפון סלולרי חדש, לא חייב להיות סמארטפון - כל מה שאני רוצה זה שיהיה קטן (לא משהו בגודל של אייפון), מצלמה באיכות 3 מגה פיקסל ומעלה יהיה נחמד, ושתהיה בו אפשרות להקלטת שיחות (בנוקיה 5310 יש מערכת הפעלה series 40, אז אני מניח שמשהו עם מערכת הפעלה דומה גם יאפשר הקלטת שיחות...) יש המלצות? תקציב 2000 ש"ח ומטה אגב, אם במקרה ידוע לכם על סמארטפון שמספיק חכם בשביל לעשות תואר במדעי המחשב במקומי, אין הגבלת תקציב ואם במקרה אתם מכירים אתר שמפרט, בין היתר, אם למכשיר יש אפשרות להקלטת שיחות או לא, אשמח לקישור. הייתי מחפש מכשיר שמתאים לי בעצמי, הבעייה היא שאין פירוט אם המכשירים מאפשרים הקלטת שיחות... אנ…

19. שלום לכולם, אני מעוניין בטלפון סלולרי שהתכונה החשובה ביותר שלו מבחינתי היא הקלטת שיחות. כרגע יש לי WIN 8 שחסום להקלטה מבחינת מערכת ההפעלה ככה שגם תוכנות שעבדו בגרסאות אחרות לא עובדות עליו. היה לי אנדרואיד (גלקסי דור ראשון) שהקליט בצורה לא טובה, הקלטה אכן התרחשה אבל איכות ההקלטה לפעמים לא היתה טובה מספיק, ולפעמים היו דברים שלא נקלטו כמו שצריך. לאייפון שהיה (3GS) לא מצאתי בזמנו תוכנית שתקליט. אני מתחיל להיות נואש, מבחינתי תמליצו לי על טלפון אובונטו אם ההקלטה שלו טובה אבל אני חייב טלפון כזה. האם למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Yoav,

שלום, הנקסוס S שלי עושה סימנים של מת.. אני חושש שאאלץ להחליף אותו ומחפש משהו בטווח המחיר הזה. התרגלתי לנקסוס ולקהילת הפיתוח והעדכונים שלו, אז חשוב לי שלפחות תהיה קהילה גדולה וגרסת יצרן רשמית לפחות ICS. אפשר לחרוג קצת אם זה ממש שווה לדעתכם. אני אוהב את הגודל של הנקסוס S - לכן אני מעדיף משהו בסדר גודל של 4-4.3 אינצ', וחשוב חשוב חשוב סוללה טובה. פרט לכך - תתפרעו. כמו כן, קצת דחוף.. סופ"ש נעים ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  21. היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  22. היי, אני מחפש לקנות טלפון חדש עד 1000 ש״ח. דברים שחשובים לי זה מצלמה טובה וסוללה גדולה עם זמן שימוש ארוך. משתמש הרבה גם באוזניות למוזיקה וכו. תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by yaloner,

היי, מחפש המלצות טלפון עד 600 ש"ח לנער. יכול להיות מהארץ או במשלוח מחו"ל. תודה מראש

24. שלום לכולם רציתי לדעת איזה טלפון יש עם פומית שמתאים להוט "HOT mobile תומכת במכשירי GSM דור 3 ומעלה " תקציב עד 600 שקל שיהיה נוח לאמא , נטו טלפון לשיחות הודעות ועם אפשר מצלמה פשוטה זה יהיה נחמד . תודה רבה נ.ב אפשר גם בלי פונית רק שיהיה נוח ולא מקשים קטנים מדי חשבתי על זה ף השאלה אם הוא יתמוך 3710

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. האם ניתן לחבר 2 סימים של אותה חברה סלולרית בטלפון שכולל 2 סימים ? האם זה תלוי בסוג הטלפון ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.