גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
אפליקציית ההיכרויות ממשיכה בנסיונות המוזרים שלה להרוויח כסף מאלו שמתקשים למצוא את שידוך החלומות שלהם לכתבה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי!, אז ככה, עד עכשיוו היה לי את הטלפון K750I, לאחרונה בעל כורחי נאלצתי להחליף אותו לW850I, לעומת הבטריה המדהימה של ה750 שהחזיקה 400 שעות המתנה! (לפי נתוני יצרן) ה850 התבלט בכמה באגים מעצבנים אופייניים לדור 3 כמו בעיית התחממות המכשיר לאחר שיחה ארוכה ובעיקר - זמן בטריה קצר - הייתי צריך לטעון את המכשיר כל יום! ואז עלה לי רעיון, באריקסונים, אם נכנסים ל->תפריט ראשי->הגדרות->קישוריות->רשתות סלולאריות-> רשתות GSM\ דור 3 ניתן שם לקבוע לטלפון להשתמש רק בGSM! מנסיון של כמה ימים, מצב זה פוטר גם את בעיית ההתחממות, וזמן הבטריה אפילו יותר טוב משל הK750, אני פשוט לא הטענתי אותו בשלושה ימים האחרונים והוא עדיין בועט! חשוב לציין כמה דברים להבהרה - מאוד יכול להיות שלא רק לס…
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
מסתבר שאבא שלי החליט ללכת על GPS של QUE מדגם NQ501. מכיוון שאני אמון על כל הנושאים הטכנולוגיים ואני לא מבין גדול ב- GPS, אני פונה אליכם - מה אני צריך לדעת בנוגע למכשיר הזה? איך הולכים העדכונים, מאיפה, כמה ולמה? יכול להיות שאין מה לשאול והכל נורא פשוט, אבל אני לא באמת יודע, אז אם למישהו יש טיפים, לינקים, מידע שימושי, אפילו דברים שנראים לכם טריוויאליים - אני אשמח. (מעבר לתוצאות ראשונות בגוגל, ראיתי REVIEWS ו- SPECIFICATIONS, אני יודע שהוא 5 אינץ' ...) כרגע הוא בחו"ל לשבוע הקרוב, אז אני מקווה לאגור קצת ידע/מידע בזמן הזה, כדי שכשהוא יהיה ברשותי אני אוכל לשדרג/לטפל בו כמו שצריך, ולדעת מה שצריך לדעת, אם צריך.
-
- 23 תגובות
- 17.8k צפיות
-
-
מה הטיפים שלכם להגנה על הפלאפון מMALWARE ומלהפוך את הפלאפון שלכם למשדר ספאם סמוי? הבנתי יש המון MALWARE בGOOGLE PLAY, וגם ככה "אף אחד" לא קורא או לא מבין את ההרשאות שהאפלקציות מבקשות. אז מה הטיפים שלכם לשמור על האנדרויד שלכם?
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש http://www.ibuygou.com/category/xiaomi- ... 7-473.html האם הגרסא הזו עובדת בארץ ללא תקלות (עם hot mobile)? מה לגבי GPS? כמו כן, באיזה אופן כדאי לשלוח על מנת להמנע ממכס? מה הסיכוי שיתפסו במכס, ובמידה וכן כמה זה אמור לעלות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ציטוט: Originally Posted by htc Traditionally WiFi, GPS, Bluetooth, and display brightness all greatly impact battery performance. -With Android 2.1 another feature that can kill your battery are the Live Wallpapers. If you’re using Live Wallpaper just turn if off. -Adjust the Brightness of the display (Menu | Settings | Sound & Display | Brightness). By default it is set to auto adjust but you can manually adjust it down. -Consider adjusting the display timeout (Menu | Settings | Sound & Display | Screen Timeout). The default value is 1 minute but you can reduce it to as low as 15 sec but 30 seconds. -By default your HTC Incredible vibrates every time you pres…
-
- 22 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ערכתי על מנת לקצר טיפה [אולי מישהו יגיב ] המלצתי לחבר לרכוש נקסוס 4 מELINE כי יש לה כמעט 700 ביקורות חיוביות, והמחיר נמוך יחסית... אצטט פה כמה דברים שנרשמו בפורום בעבר, ואם יש לכם עוד הנחיות וטיפים אשמח לשמוע [וסליחה שאני כבר לא זוכר מאיפה ציטטתי- תוכלו בכיף לציין מה שאתם רשמתם...] "ממליץ למי שקונה מכשיר SMARTPHONE בארץ לא לצאת מהחנות לפני שבדקת לפחות ש: א. אין נקודות מתות במסך המגע. ב. הרמקולים הפנימי וה"SPEAKER" עובדים כיאות. ג. התמונה על המסך תקינה וללא עיוותים. ד. שהמכשיר לא מרגיש רופף. (אם אתה מחזיק ומנער קלות, לא מתנדנד משהו בפנים)." דבר נוסף שצוין: "תצוגת עברית פועלת out of the box, אפילו עם RTL מושלם איפה שחשוב ובדקתי (ג'ימייל)" הניסוח מהציטוט הזה בלב…
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הפיתוח הטכנולוגי הבא של היצרנית הסינית יגיע אל השוק בתור מוצר אמיתי ברבעון השני של 2019 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Dimensity 900 המתומן החדש מיועד להמשיך את ההצלחה המשמעותית שחוו אחיו בשוק הביניים בשנה שעברה - עם חיזוק מתהליך ייצור משודרג ב-6 ננומטרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
- 1 follower
-
-
עם מראה חיצוני שמזכיר את מכשירי ה-iPod הראשונים ויכולת להעניק הספק כולל של עד 150 וואט - מיזם ה-Flash זוכה להצלחה גדולה ב-Indiegogo, למרות תג מחיר בלתי מבוטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
עלתה בי תהייה קלה לגבי המצלמות מובייל של Sony : איך ייתכן שחברה כמו Sony שמייצרת חיישני מעולים לחברות אחרות כמות סמסונג,Apple,ודומיה מגיעה עם טכנולוגיות הצילום הטובות ביותר עם החיישנים החדשניים ביותר עדיין מוציאה תמונות רעות ביחס למתחרות? אני לוקח כדוגמא את ה-XPERIA T/S/Z שמשתמשים בחיישני מצלמה בין הטובים בשוק,והמצלמות שלהן מוציאה תמונות מגורענות,צבעים לא מדויקים,WB לא תקין ויתר חשיפה גם כיווונון ידני לא כלכך עוזר. פשוט לא הגיוני בעיני שחברה שכזו נכללת במושג "הסנדלר הולך יחף". אשמח לחוות דעתכם בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום וחג שמח לכולם. אני כרגע במסע שיפוצים לחדרי ובין היתר אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה. לצערי, אני כבר שנים לא התעסקתי עם חומרה וטכנולוגיה, כך שאני כבר לא כל כך בקיא בכל הנושא ולכן אני זקוק לעזרתכם. אתן כמה פרטים לגבי הטלוויזיה- קודם כל, חשוב לי שהיא תהייה של מותג יחסית ידוע, שאני אוכל לסמוך על החברה באמת, לא פעם קנינו מסכי מחשב וטלוויזיה שאומנם על הדף נשמעו ברמה גבוהה, אבל במבחן האמת הם לא עמדו. שהטלווזיה תהייה חכמה- לא צריך חיבור לאינטרנט או דברים בסגנון, אבל שאני אוכל לחבר אליה מחשב ודיסק קשיח חיצוני שממנו אני לראות סרטים כראוי(אם יש אפשרות של הכנסת תרגות בעברית אז מעולה) עיקר הטלוויזיה יהיה צפייה בסרטים דרך מכשירים חיצונים וכמו כן צפייה בVOD של הוט, אני לא מאמ…
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קניתי מכשיר E71 של חברת נוקיה. גיליתי שאין לי אפשרות לגלוש מנקודות חמות של חברת 012, מכוון שהם דורשים שאני אאשר את התנאי שירות שלהם. אבל במקום זאת עולה לי דף לבן ריק. מבדיקה באינטרנט הבנתי שכנראה שהעמוד לא נכתב כראוי ולכן אני לא יכול לאשר את התנאים שלהם. אני מקווה שמישהו פה כבר חוה את הבעיה ומצא לה פתרון (כמו קישור לcapative.012.net.il שיאשר את התנאים), פשוט אם העמוד לא עולה לי אז אני לא יכול אפילו לבדוק מה אני יכול לעשות ידנית בשביל להתגבר על הבעיה. בנוסף - יש פה אנשים במשתמשים במכשירים אחרים שגם יש להם את הבעיה הזאת? תודה, JFord
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא טלפון קטן, מהצד הנמוך על סקאלת היוקרתיות, לאחותי בת ה 12. הדרישה העיקרית ואולי היחידה היא לפחות דור 3. שמעתי על מותג Blu ומכשירים סינים כאלה ואחרים... אצטרך להזמין אותו כבר בימים הקרובים כדי שיוכלו להביא לי אותו מארצות הברית. תודה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לרכוש טלפון אלחוטי לבית DECT ראיתי שיש שני סוגים DECT ו DECT 6 מה ההבדל ? והאם זה שווה לטלפונים אלחוטיים 5.8 GHZ או 2.4 GHZ
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש סמארטפון חדש לא מהחברות LG וסמסונג בתקציב זל אזור ה2000 ש"ח מעדיף שיהיה מכשיר עם אפשרות לכרטיס SD והכי חשוב שיהיה אמין ולא איכפת לי להזמין מאמזון וכו (מעדיף בארץ), יש למישהו המלצות למכשירים? במקור רציתי את המיזו פרו 5 אבל לא ניתן להשיג בזמן הקרוב בארץ ואני צריך מכשיר באופן דחוף. תודה רבה לעזרה
-
- 6 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
או עדיף להשתמש בחשבון נפרד לטאבלט? האם התוכנות שמותקנות בטלפון יותקנו אוטומטית בטאבלט? (ובגלל זה עדיף חשבון אחר) מה היתרונות והחסרונות?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ה-n95 המתיישן שלי ורוצה ללכת לכיוון של סמארטפון. אני לא בטוח לגבי האיפון למרות כל היתרונות, הייתי רוצה ללכת לאנדרואיד ולקחת את אחד הטלפונים הטובים יותר. מסקר קצר ברשת ראיתי שה Hero מאוד מומלץ אבל המסך שלו קטן יותר ואני לא ממש מבין למה הוא עדיף - חוץ מהGUI השונה שלו מעט. את ה-Nexus הייתי רוצה להביא מארה"ב ואולי את ה Hero לקנות בארץ (ראיתי שעולה משהו כמו 2000 ש"ח). אגב מה עם עברית -יש אפשרות לבצע המרה למכשיר קנוי או שצריך לפרוץ אותו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבל לא בישראל. :'( http://tech.walla.co.il/?w=/4008/2619942
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה די בכותרת. טלפון הכי זול שיש, לשיחות ו-SMS, מערכת הפעלה נוחה (NOKIA לא?) וסוללה ארוכה שבאה כבונוס במחיר הזה. יש כזה טלפון?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אני צריך לקנות מכשיר סלולרי ללא מצלמה לצרכי עבודה במכשיר לא יעשה שימוש מלבד קבלת והוצאת שיחות והודעות יש עדיין מקומות שמוכרים כאלה מכשירים? הכוונה לחדשים, מחנות או ספק רשום כלשהו
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-