גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
יש לי תוכנת ניווט של sygic על הגלקסי 1 שלי ואני רוצה לשנות את הפקודות שהיא נותנת (כמו:"פנה שמאלה" "בעוד 300 מטר פנה ימינה" וכו') אני רוצה לעשות שהתוכנה תגיד עוד מילים כשהיא אומרת את הפקודה (למשל: "פנה שמאלה עכשיו"וכו') מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? אולי מישהו יכול להביא לי תוכנה טובה שפותחת קבצי .pak ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש אני נתקל בבעיה לצפות בקובצי סי.אייץ'.אם נתקלתי בבעיה במספר אפליקציות מישהו מכיר את הבעיה? האם מישהו מצא פתרון ? תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז בשעה טובה רכשתי היום HTC XE בהמלצתכם... עכשיו לשאלה. שאני נכנס לPHONE שבתחתית המסך זה מכניס אותי לרשימת טלפונים. אבל משום מה יש לי הכל בצורה כפולה. כל מה שיש בסים קרד יש כניראה גם במכשיר וזה מציג לי הכל בצורה כפולה ומעצבנת. מישהו יודע מה עושים עם זה? ואיך מחזירים את זה למצב שהו יוצגו מספרים שנמצאים רק בסים? איך אני מיבא מספרי טלפון מהנוקיה הישן שלי? עוד שאלה, שמתי לב שהטלפון הסתנכרן לי עם הפייסבוק ונוספו לי עוד כ 500 אנשי קשר שאני לא באמת צריך, איך אני מבטל את הסינכרונים האלה? אפשרות נחמדה אבל כרגע אין צורך.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני שוקל לקנות אייפאד (תכננתי אייפאד 2, כנראה אמתין לאייפאד 3). העניין הוא כזה: המכשיר נועד בעיקר לשימוש כמחשב ללימודים. אני צריך להפעיל וורד על המחשב ושתהיה לי האופציה להעביר את הקבצים לאחר מכן למחשב. חבר אמר לי (שיש לו את המכשיר), שכשהוא מעביר את קבצי הוורד למחשב, הכיתוב מתבלגן, אבל הוא חושב שאפשר לסדר את זה. כמו כן, אני צריך שתהיה לי האופציה להריץ קבצי PDF במחשב. האם האייפאד יכול לתת לי תמיכה מלאה בקבצי docx ו-pdf? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. חשבתי לקנות טאבלט למטרת עבודת שטח, סרטים וקצת משחקים (קלילים פלוס לא משהו עצבני). עבודת השטח לא מתבטאת בהעברת מידע אלא עידכון ורישום במסמכי אקסל ווורד. אני לא יכול לחרוג מהתקציב כי הוא מבוסס על קנייה ב- 10 תשלומים מקסימום, כולל משלוח. דברים שהייתי רוצה במכשיר. מצלמה טובה WIFI (אני מניח שזה בסיסי) Bluetooth זיכרון 16GB לפחות מסך 10.1 כמה שאלות: כדאי שתהיה מקלדת? זה משנה איזו מערכת הפעלה והאם זה משנה עבור הדרישות שלי. כדאי לקנות בארץ או בחו"ל יש משהו שלא ציינתי? אגב אם אין חיה כזו ארצה לדעת איפה אני צריך להתפשר. אשמח לכל עזרה המלצה או טיפ. עריכה: אהלן שוב. הייתי בטוח שמישהו יוכל לעזור. הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי 3 מכשירים שנראה לי הכי מתאימים: Archos 101 G9 16GB Acer I…
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אודה מראש לכל תגובה. (רק לפני החג קיבלה אותו מהעבודה - מאד לא נעים לה)
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אהלן! היום חשבתי לשדרג את המכשיר הנוכחי לאחר כמעט 3 שנים עם אותו מכשיר (NOKIA E71). הלכתי לפלאפון לברר על מכשיר איפון 4S ומסלול חיילים וקיבלתי חושך בעיניים. המסלול חיילים, כן חיילים, 700 הודעות + 700 דק' שיחה + 500MB גלישה = 250 ש"ח. אם רוצים ללא הגבלת גלישה זה עוד 30 ש"ח, ואם רוצים ביטוח זה עוד 50 ש"ח. בקיצור, יקר העסק. כמובן שמקבלים זיכוי מלא על המכשיר שהוא 130X36. (בחישוב מהיר כמעט 4700 ש"ח) לחצתי לבחור את היד והלכתי. עכשיו, אני חושב לקנות מכשיר באופן פרטי ולפי בדיקה מהירה בזאפ נראה שהמחיר הממוצע הוא 3500-3700 שקל. ולפי מה שהבנתי בעקבות החוק החדש הם חייבים לתת לי זיכוי על המכשיר גם אם נקנה מחנות פרטית, כלומר חסכתי 1000 שקל בערך. עדיין נשמע לי יקר. רציתי לקבל ד…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לעשות עידכון לגרסה שלי בעקבות זאת בוצע הורדה התקנה ההתקנה נכשלה ועכשוי אפילו לא ניתן לעשות RESTORE למכשיר יש המלצות מה לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב חברה, לאחרונה התחלתי להתעסק בכל העניין הזה של פריצה של האייפון שלי. יש לי אייפון 4, מריץ גירסא 5.0.1. התעסקתי איתו די הרבה והוא משופצר עם כל מיני טוויקים ושטויות. הורדתי את התוסף של LockInfo מ- SinfulIphoneReop והכל עבד כרגיל. התעסקתי איתו עוד קצת והוספתי תוסף של שעון של HTC וגם זה עבד כרגיל. לאחר מכן ניסיתי להתקין תוסף נוסף שקשור בשעון של HTC ממקור אחר מבלי למחוק את התוסף שהתקנתי מלפני וזו כנראה הטעות שלי... עכשיו כשאני מנסה להתקין\להסיר\לשנות כל דבר בסידיה אני מקבל הודעת שגיאה וזה לא עובד. הודעת השגיאה: sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (100) הבנתי שאפשר לפתור את הבעיה דרך iFile או iFunBox במחשב.. יש לי את שניהם ואני רק צריך לדעת איך פותרים את ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לקוח של סלקום, וביררתי איתם את המחיר לשדרוג לגלאקסי 2 החדש. ההצעה שהם נתנו לי היא כזו: 200 שח על 500 דקות ו-SMS וגלישה ללא הגבלה + 50 שח שזה כולל הזיכויים על המכשיר, יוצא 250 שח בחודש.. לטעמי זה יקר מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם, והאם אתם מכירים אפשרות זולה יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי סירטון ביוטיוב שמישהו התקין את זה, איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים. הבנתי ששוחרר רישמית ICS לגלקסי S2. כרגע יש לי מכשיר שנרכש בתאילנד ושעליו הותקן רום של אורנג. עד היום לא יצא לי להתעסק עם רומים חלופיים ושידרוגים אך אני מעוניין לשדרג ל ICS. כמה שאלות: 1. מתוך הנחה שיש רום רישמי של ICS למכשיר, היכן ניתן להורידו ואיך מתקינים אותו? ב KIES לא מצאתי שום אופציה. 2. אם חייב לעשות רוט למכשיר, אשמח להפנייה למדריך מסודר ולהמלצה לרום הכי יציב כרגע ל ICS למכשיר הנ"ל. אין ממש צורך בממשק עיברי.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, שמי אודי וברשותי טרנספורמר פריים חדש. רציתי לדעת לגבי שימוש נכון בסוללה - מתי לטעון? למשך כמה זמן? האם להמשיך לטעון גם אחרי שהמכשיר מודיע שהסוללה מלאה וכו' וכל נתון שיעזור להאריך זמן שימוש וחיי סוללה. אשמח לכל טיפ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. ביצעתי CFROOT למכשיר גלקסי S2 לפי המדריך הבא: http://iandroid.co.il/forum/topic66779.html השלב בו מתקינים את קובץ ה TAR דרך האודין עבר בהצלחה (האודין ציין PASS בירוק חיובי), המכשיר נכבה ולא נדלק. מאז כל פעם שאני מנסה להדליק אותו הוא מגיע למסך בו רשום את הדגם של המכשיר והמשולש האזהרה הצהוב ונכבה. לשם הבהרה, הסוללה טעונה במלואה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
תקציב לא גבוה, אבל אני בכל זאת מחפש משהו כמה חזק שאפשר (לפחות 1ghz מעבד). מיועד לסרטים ומשחקים. ולא חייבים להציע דווקא מהארץ (כעיקרון גם מכשיר שאפשר לשלוח רק לכתובת בארה"ב מקובל). חשבתי בין השאר על HTC droid incredible 2, HTC Evo Design 4g ועל Galaxy s captivate. ואולי (כי הוא קצת חורג מהתקציב) על LG Optimus 2x. מה הכי כדאי? יש אפשרויות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לאחותי מכשיר גלאקסי מיני ויש בו אנטי וירוס של ESET והוא נעל את המכשיר הקשתי את הסיסמה והוא לא ניכנס התקשרתי ל-ESET הם אמרו לי לשלוח הודעת SMS לנייד השני בשביל לאפס סיסמה שלחתי SMS למכשיר השני והכנסתי סיסמה לאיפוס והוא לא פתח את המכשיר יש לכם אולי איזה תוכנה שאיתה אפשר לפתוח חסימה כזאת ? יש למישהוא רעיון מה לעשות ?? תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ועברתי על הנושאים האחרונים בפורום, ויצאתי משם רק יותר מבולבל. הבנתי שכדאי לבחור ב-Kindle או ב- Nook. השימוש העיקרי יהיה קריאת ספרים אלקטרוניים באנגלית. הדרישות הן: - תקציב של 400-500 ש"ח. - E-INK - דפדפן מובנה (יכולת לקרוא טקסטים מ- Howstuffworks ו- Wiki למשל) - 7 אינץ' - הצגת מסמכי PDF (לא חובה אבל יכול להיות בונוס נחמד) יש מע"מ על קורא אלקטרוני? מאיפה מומלץ לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשתי מעוניינת ב samsung galaxy s2. התקציב שמוגדר לצורך העניין הוא כ400$. איפה מומלץ לקנות (או מישהו מכם מוכר?)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך הרבה מאוד מקום... היו לי גם איפון וגם איפוד, ואיבדתי את שניהם בנסיבות מאוד מצערות . עכשיו יש לי Defy ואני מאוד מרוצה ממנו (זה ממש מגניב שהוא נגד מים בכל מקרה, למזלי גיביתי את אוסף המוזיקה שלי כמה ימים לפני שאיבדתי את האיפוד (iPod Touch 64gb) ועכשיו הייתי רוצה להעביר את האוסף לDefy... אבל אני לא בטוח שהוא יתמוך בכרטיסי Micro SD החדשים האלה שיצאו של ה64 (יצאו של Kingmax ושל Sandisk אם אני לא טועה...) מישהו מכיר את הנושא? אגב, off topic, היה לי יוזר ממש מזמן בפורום הזה והוא איכשהו נעלם, חבל, עכשיו אני מרגיש נוב
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום רב, מתכון לקנות שם את הגלקסי 2,רציתי לדעת ממי שקנה שם מכשיר,איך החנות? שירות? אמינות? האם הם עושים בעיות מימוש אחריות? בתודה מראש לכולם!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת כמה דברים על הגלקסי נקסוס: 1. אם אני קונה אותו בחו"ל ומביא לארץ, זה חוקי להשתמש בו? (הבנתי יש בעיה עם תדרים של צה"ל) 2. יש אפשרות לשנות את התדר של האנטרנט מ5 ג'יגהרץ ל2.4 ידנית? 3. יש מקומות בארץ שומכרים אביזרים אליו כמו מגן מסך וכיסוי למכשיר? 4. יש מעבדות שמתקנות את המכשיר הזה? ידוע לכם על כמה? 5. בשימוש באנטרנט ובייחוד ב5 ג'יגהרץ, יש שינוי בקרינה לא-מייננת שיוצאת ממנו? הוא באמת משתלם נכון לעכשיו בתור סמארטפון או שעדיף אחד אחר? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי צריך טאבלט דיי בסיסי לשימוש של אינטרנט ומסמכים. מבחינת דרישות נוספות יש כמה נקודות שהייתי רוצה להתייעץ לגביהן. ראשית, הוא רוצה להשתמש בו לשיחות בסקייפ ולכן כדאי מאוד שתהייה מצלמה בחזית המכשיר, עד כמה זה נפוץ בטאבלטים? בנוסף, הייתי רוצה לאפשר לו לגלוש על גבי אינטרנט סלולרי, האם כלילת אופציה זו במכשיר תעלה את המחיר משמעותית? מה בנוגע להסכם עם חברות הסלולר, אפשר לרכוש SIM שיהיה לצורך אינטרנט בלבד? התקציב בעיקרון הוא עד כ-2000שח (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה), אבל כמובן שאם יש משהו שעונה על הדרישות בפחות זה מבורך. מבחינת גודל לטענתו אין לו העדפה משמעותית, כל דבר באיזור ה-8-10" יתאים. אין העדפה לחברה מסוימת, רק לא Apple. יש המלצות למכשירים שעונים לקטגוריה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את הblackberry bold 9900 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. אני מבין שזה ספינת הדגל החדשה של blackberry?! 2. איך הוא מבחינת סוללה? 3. אתם מכירים חנות אמינה שאני יכול לרכוש ממנה את המכשיר עם sim פתוח? 4. כדי להשתמש בblackberry massanger יש צורך בתשלום נוסף חוץ מלחבילת גלישה? תודה רבה, levelone.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עובד אצלי קשה משום מה לא רץ חלק על Sg1s plus
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-