עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by harap,

שלום, מצאתי שתי לינקים לקנייה בשני אתרים שונים: http://www.geekbuying.com/item/ONEPLUS-ONE-5-5inch-Qualcomm-Core-Smartphone-Quad-Core-CPU-2-5GHz-LTPS-Screen-3GB-RAM-64GB-ROM-13-0MP-4G-FDD-LTE-OTG-NFC-Miracast---Black-329244.html ושני: http://www.ebay.com.au/itm/3GB-64GB-OnePlus-One-5-5-QUAD-CORE-Unlocked-4G-LTE-Smartphone-Black-/171551143851?ssPageName=ADME:X:AAQ:AU:1123 האם מתאימים לארץ? אני ברשת גולן טלקום מישהו מכיר את האתר הראשון? האם אמין? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. כותרת...

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אני מחפש תוכנת monitor טובה שנותנת מידע גם על שיחות וגם על 2g/3g/SMS/wifig ויש לה ממשק יפה??

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by dddddd,

איזה נגן הכי איכותי בעולם מכינת סאונד נטו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הלכתי למעבדות והם לא הצליחו וגם סמסונג לא יודעים, האם יש דרך כלשהי לעקוף את הקוד פין או למחוק אותו מהמכשיר מבלי לאבד את הנתונים ומבלי לעשות Factory reset? תודה

6. אוהבים להתנסות וללכת נגד הזרם? כעת אתם יכולים להשיג לעצמכם את סמארטפון ה-Ubuntu המתקדם ביותר שקיים, ובמחיר מפתיע לטובה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-meizu-mx4-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-ubuntu-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ophir555,

אני עומד לטוס למזרח בימים הקרובים ובין היתר אהיה בסינגפור ובמלזיה מישהו יודע מה מחירם של מכשירי הדגל בחנויות מורשות תאימות לארץ? והאם המחיר שווה את ההפרש והסיכוי שאצטרך לשלם מיסי קניה ומע"מ שמין הסתם יעקרו את כדאיות הקניה אני מדבר כמובן על רכישת מכשיר אחד מהשלושה לשימוש עצמי גאלקסי S3 HTC ONE X איפון S5 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omricon12,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם לגבי סמארטפון עד 2000 ש"ח (אפשר גם לחרוג מעט) כשהדרישות הן כדלקמן: אני לא מוריד יותר מדי משחקים, לא צריך אותו למדיה (גם לא מוזיקה) אבל כן רוצה מכשיר שיעבוד מהר וחלק, שאפשר לסמוך עליו לאורך זמן. אני כן משתמש בכל מיני אפליקציות, אבל לא מתכוון להכביד עליו יותר מדי. כרגע יש לי גלקסי S שקיבלתי משומש במתנה, בסך הכל הייתי די מרוצה ממנו, עד שלאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי סיבה מדי כמה שעות. שתי אופציות שחשבתי עליהן זה הנקסוס הקודם (גלקסי) או HTC One V. לגבי הראשון נרתעתי קצת מהרבה תגובות שאמרו שהספיקר שלו חלש. אני לא נוהג הרבה (ולכן לא אשקיע בדיבורית) אבל כן יוצא לי לפעמים וזה מרגיז כשאי אפשר לשמוע כלום בטלפון. מהHTC דווקא די התלהבתי אבל אני מפחד שהוא …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי רבותי וגבירותי יש ברשותי כרגע מכשיר דגל, סוני XZP עם מעבד 835. הכל נפלא, אבל הוא גדול לי מדי. אהבתי בזמנו את הIPHONE SE אבל אף אחד לא מייצר את הגדלים האלה עם מעבדים נורמלים (חוץ מסוני XZ2 שמעל לתקציב שלי ולא קיים בארץ) ולכן אני מסתכל כרגע על הS8 שהוא מבין הטלפונים הקומפקטיים ביותר בשוק. שמעתי על מספר בעיות... 1. נאמר שהמסך שלו נשבר ביתר קלות, יותר מכל שאר המכשירים בגלל בעיות תכנון 2. נאמר שהמערכת הפעלה שלו לא זזה בגלל תוכנות של סמסונג 3. נאמר שהכפתור ביגסבי הורס את חווית השימוש, ולא ניתן לבטלו. כל פעם כשנוגעים בוולים הוא נלחץ בטעות וכו' וכו' 4. נאמר שסמסונג לא יעדכנו יותר במכוון את הS8 והוא ישאר על מערכת הפעלה 8 לעד. …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אסוס מקווה לבצע קאמבק בעולם המכשירים החכמים עם דגם מתקדם בעל מצלמה בתצורה מיוחדת וסוללה גדולה יותר מזו של כל המתחרים לכתבה

11. הסמארטפון הסיני שמציע שבב Snapdragon 675 עדכני ו-128GB לאחסון במחיר תחרותי במיוחד זמין לרכישה ברשת חנויות באג לכתבה

12. Started by Jenia24,

מישהו שמע עליו? השתמש בו? איך איכות הסאונד שלו? ומה דעתכם עליו? הוא עולה עכשיו 300ש''ח 2GB האם הוא עדיף על Sansa C240 ?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by B.M.W,

ראיתי שלK800i יש מסך בעל 262 אלף צבעים, לעומת זאת, לרוב הפלאפונים האחרים בטווח המחירים הזה יש מסך בעל 16 מיליון צביעים, האם ההבדל באמת כל כך גדול?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. שלום לכולם, מדובר בפלאפון Galaxy S4 . יש לי התלבטות בין מטען נייד בקיבולת של 13,000mAh לבין 15,300mAh לפלאפון: 1) http://ksp.co.il/?uin=21969 או http://ksp.co.il/?uin=24472 , איזה עדיף יותר? 2) ובנוסף התלבטות לגבי כרטיס הרחבה SD לפלאפון, כולם 64GB אבל יש הבדל בהעברה של MB: מהזול ליקר- http://ksp.co.il/?uin=19098 http://ksp.co.il/?uin=24865 http://ksp.co.il/?uin=25079 3) אם יש באתר שלהם כרטיס SD או מטען נייד אחר מתאים יותר, אשמח לשמוע בבקשה המלצה, גג 300ש"ח (לכל אחד בנפרד). 4) שאלה: אם משהו יכול לעזור, אם ברצוני להגדיל את הכרטיס הראשי הפנימי של ההתקן (לא הרחבה), איזה כרטיס מתאים לכך, אם זה כדאי בכלל? תודה רבה לעזרה בבחירה ותמיכה חברים. המשך שבוע נעים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by Vidati,

התקנתי את הBETA של הנגן (2.50) הכול טוב ויפה רק שאני לא מוצא משחקים לשים במכשיר כי הכול זה באינטרנט ואין הורדות... עזרה משהו?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. נפח אחסון כפול, מערכת אודיו מתקדמת, צבעים חדשים וייחודיים ועוד מרכיבים את ה-G6 Plus הטרי לכתבה

17. רמקול ה-Boombox הוא מאסיבי, עוצמת יקר ובע וסוללה ענקית שתחזיק הרבה יותר מכל דגם אחר לכתבה

18. יש לי אפשרות לקנות את אחד מ2 הנגנים האלה בלבד אז נא לא להמליץ לי על אף נגן אחר תודה הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד!!! אני יודע שמדובר בהשוואה בין נגן פלאש לנגן הארד דיסק אבל בכל זאת אנא נתמקד בסאונד בלבד ולא בשום דבר אחר אני יודע של D2 יש עוצמת ווליום מטורפת ומגבר של 74W שזה פי 2 יותר עוצמה מלH10 אבל מי יותר איכותי מבחינת איכות הסאונד?

19. Started by yotam360,

אני ואח שלי קונים MP3 בערך ב-300-250$ אני מתלבט בן ה-ZVM לבין ה-ZUNE. על מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  20. Started by Nahum2,

הי חברים, קיבלתי אינספור המלצות טובות על החנות הזו. לפני שאני רוכש בה מכשיר במיטב כספי אני מבקש לשמוע אך ורק על בעיות שהחנות עשתה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום כידוע, ישנה אפשרות להפוך את הסמארטפון למעין "מחשב אישי" - אפשר לחבר אליו מסך, מקלדת ועכבר, ועם (לא מעט) התאמות, הדבר אפשרי. השאלה היא, האם קיים מוצר כזה שבו הכל ארוז בחבילה אחת, והוא נח לשימוש? במלים אחרות - תחנת-עגינה לסמארטפון? אני יודע שלסמסונג יש מוצר שנקרא Samsung Galaxy Smart Dock Multimedia Hub אבל מה קורה אם אין לי סמסונג ואני בכ"ז רוצה? האם נתקלתם במשהו כזה, או שצריך להמשך ו"לתפור" מוצר כזה (לקנות לחוד מתאם למסך, מקלדת/עכבר מתאימים, ולסדר הכל בעזרת תוכנה והגדרות במכשיר)? לחילופין, האם כבר מישהו מכם משתמש בסמארטפון שלו בתור "מחשב אישי" וחיבר אליו ציודים אלה? אם כן, האם יוכל לרשום מה יש לו ואיך זה עובד? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. היי לכולם אני מעוניין לרכוש mp3 שיכלול את הדברים הבאים 1.נגן איכותי 2.זכרון של מקסימום של-2g 3.רדיו בעל מספר רב של תחנות קבועות גם עבריות וגם לועזיות 4.מחברה ידועה ואיכותית 5.עד סכום של-300 ש"ח 6.רצוי תמיכה בעברית אך לא חייב להיות 7.יכולת שמיעת מוזיקה ורדיו של לפחות כ-10 שעות רצוף 8.אחריות של שנה לפחות רצוי יותר מכך 9.יכולת תפעול קלה ופשוטה קראתי בעיתון the marker על המלצה חמה על נגן של חברת סנדיסק בדגם סנסה קליפגן בעל זכרון של2g +רדיו+נגן+טייפ מנהלים שמחירו הוא כ190 ש"ח לכן ברצוני לשאול אתכם מה דעתכם על נגן זה? האם המחיר הוא הוגן? האם-הנגן באמת איכותי? כמה זמן אחריות אקבל עליו? האם יש בו תמיכה בעברית? כמה זמן אוכל לשמוע מוזיקה ברציפות? אודה לכם אם תשיבו לי בהקדם בתודה …

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות בארץ מכיוון ששבוע הבא אני טס לארצות הברית ואני רוצה לקחת את זה איתי! מישהו מכיר חנות אמינה ויחסית זולה שמוכרת את המחשב מיני pc הדגם החדש mk802 ii אני מוכן לשלם לא יותר מ600₪!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום ליושבי/ות הפורום המכובדים, חשקה נפשי בקורא ספרים אלקטרוני (טוב, אולי). יש כל מיני דגמים של כל מיני יצרנים, אבל מעיון מהיר באתר זאפ - דגמים חדשים וחשובים של כל מיני יצרנים לא זמינים בארץ. דוגמאות: Kobo Clara Sony DPT-C1 Sony DPT-R1 Nook Glowlight Plus Nook Glowlight 3 ועוד. שאלתי: האם אכן אין ייבוא מסודר של קוראי ספרים אלקטרוניים חדישים לארץ? או שאולי זה רק לא קיים בזאפ? אם יש ייבוא מסודר - אילו מפיצים/חנויות כדאי לשקול? אם אין ייבוא מסודר - על איזה ערוץ רכישה מחו"ל הייתם/ן ממליצים? (לא אמאזון בבקשה)

25. כי אין לי חיבור על חוטי של אינטרנט.

• 3 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.