גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
עכשיו הורדתי בזמנו את המשחקים לאייפוד והכל עובד מצויין, השאלה היא האם כשאני אתקין את העדכון הם יימחקו? השירים יימחקו? תודה..
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד שישמש אותי גם כפלאפון. במחיר טוב, שיהיה רק איכותי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים שאלתי על נגן עם הפרטים האלו: (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289924.0) ושניצל המליץ לי על נגן של Sandisk כדוגמת זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372567 בסופו של דבר החלטתי לחכות עם זה.. עכשיו החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן. השאלה שלי היא האם ההמלצה עדיין עדכנית - כלומר האם באזור המחיר הזה זהו הנגן הכי טוב שתואם את הדרישות שלי (הדרישה היחידה שהשתנתה היא 2GB מינימום)? אשמח לתשובה בהקדם כי אולי אלך לקנות את הנגן השבוע.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מבקש מחבר שיקנה לי Psp בארה"ב ויביא איתו. יש משהו שאני צריך לקחת בחשבון לגבי תאימות לארץ לפני שאני קונה? הבנתי שמבחינת אינטרנט אין סיכוי לראות אתרים בעברית. אבל מיילים נגיד Gmail אפשר יהיה לבדוק בנוחות? הגלישה באינטרנט נוחה או מסורבלת? זה משנה איזה מכשיר אני קונה מבחינת גירסה? או שזה לא משנה ותמיד אפשר יהיה לשנות את הגירסה? איזה עוד דברים לקנות עם המכשיר? זיכרון של 4 גיגה יספיק? מוזיקה אני לא הולך לשים שם. רק סרטים טיפה ומשחקים. איזה מגן מסך לקנות? בקשר ל Gps: ידוע מתי זה ישווק רשמית בארה"ב? תודה על התשובות
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מחפש מסנג'ר נורמלי, בחיפוש בגוגל אני מוצא גרסאות דפוקות, לא עובדות, ולא חינמיות וחופשיות להורדה ישירה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהפלאפונים הנ"ל טוב יותר ? לא שמתלם מביחנת מחיר, לא יפה.. אלא טוב. הבנתי שהם מאוד דומים ויש כרגע דיל ואני יכול להשיג אתK530I, האם כדאי?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שלK800i יש מסך בעל 262 אלף צבעים, לעומת זאת, לרוב הפלאפונים האחרים בטווח המחירים הזה יש מסך בעל 16 מיליון צביעים, האם ההבדל באמת כל כך גדול?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר את ה mp למחשב, המחשב לא מכיר אותו כלל , לא ככונן נוסף ולא כנגן האם זה בגלל חיבור usb 2 - שכנראה אין לי ? (איך אני יודע איזה usb יש לי ?)
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הית אולי משהו יוכל לעזור, יש לי מכשיר חדש של nokia מדגם N81 8GB שקיבלתי מחו"ל וחיברתי לו את הסים של סלקום. הבעיה היא שהמכשיר לה מזהה את הדור השלישי של סלקום וגם אני צריך את מספקי הגישה של סלקום (כמו חיבור לאינטרנט וכדומה....) תודה מראש.....
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש פלאפונים שיכולים לעבוד עם עד 7 מכשירי BT ויותר בו זמנית רציתי לדעת מה קורה אם אני מחבר 2 אוזניות BT (רגילות) לאותו פלאפון ואני מקבל שיחה ישמעו משניהם? זאת רק שאלה תאורטית כמובן כי לי בכל אופן אין אמצעי לנסות...
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר.... בבקשה תמליצו... עדיף שלא יהיו מהסוג שאטים לחלוטין לרעשים חיצוניים
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לבקש ממישהו שיביא לי מכשיר סלולרי מבנגקוק עוד כמה ימים, ואשמח להעזר בניסיון שלכם כי אני לא ממש מכיר מכשירים. עד עכשיו הייתי כלוא בפלאפון, אבל עכשיו אני יכול לעבור אז אני רוצה מכשיר שיתאים לאורנג'/סלקום ויהיו בו התכונות הבאות: (אם אין מכשיר עם כל התכונות, או שהוא יהיה יקר מידי, אז אתפשר על חלק מהתכונות) אפשרות לשני מספרים על מכשיר אחד, כדי שאוכל לקבל שיחות עבודה ואישיות באותו מכשיר (נראה לי שקוראים לזה דואל-סים או משהו כזה ??) BlueTooth WiFi GPS קבלת, שליחת וסינכרון אימיילים אפשרות צפיה במסמכי וורד ו-pdf מזכירה אלקטרונית במכשיר (לא אוהב תא קולי) אפשרות לקבלת פקסים אפשרות להקלטת שיחות כמו שוודאי הבנתם, זה למטרות עבודה בעי…
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
הנגן עבר פרמוט (חובר למחשב, קליק ימני ופורמט) ועכשיו כשמדליקים אותו אחרי המסך פתיחה הוא מציג מסך שחור עם תמונה של הנגן ועלייה איקס. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות sidekick של t-mobile מארצות הברית והשאלה שלי אם סים ישראלי יעבוד בטלפון הזה ואני אוכל להשתמש גם בטלפון וגם באינטרנט שהמכשיר מספק. מי שיכול לתת לי מידע על המכשיר הזה זה יהיה נהדר. ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את המכשיר ואני לא ממש מסתדר יש אולי איזה מדריך שימוש, מדריך עם כל הטריקים הקטנים? איך אפשר להוסיף כתוביות לסרטים? איך להוסיף תמונה לאמן מסויים כשאני מפעיל את השיר? איך להקליט עם המכשיר? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.apple.com/iphone/ סוף סוף... מתי רק דור שלישי ותמיכה עברית רשמית ?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אבא של חברה שלי רוצה GPS, והוא לא חזק בקטע הטכנולוגי, אלא אם יושבים ומסבירים לו טוב טוב. אז בגדול אנחנו רוצים משהו במחיר סביר, שיהיה דובר רוסית, ושיהיה כמה שיותר פשוט לתפעול. וגם רצינו לדעת איך עובד כל הקטע של עדכוני המפות, זה מתעדכן לבד או שצריך לעדכן את זה דרך המחשב אומשו?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
וצריך שתהיה בו אופציה שכשמכבים אותו ומדליקים הוא יפעל מהשיר האחרון שהיה לפני הכיבוי או מאמצע השיר במקרה שכיביתי אותו באמצע. רצוי תמיכה בעברית אם אין אז לא נורא 2-4 ג'יגה לא קריטי סוללה חזקה שלא מצריכה לרוץ למטען כל הזמן אם אפשר עם הטענה מהחשמל עדיף אפשרות לחריגה מהתקציב בקטנה תודה רבה מראש ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום! אני לא מחפש פיצ'רים, רק שיחות וSMS. מכיוון שזה כל מה שאני צריך, אני רוצה להשקיע עד 500 שקל. הדבר היחיד שחשוב לי הוא אמינות המכשיר. אני צריך מכשיר שיחזיק לטווח הארוך. הנטייה שלי היא לנוקיה, על סמך נסיון קודם, אבל אני מוכן לקבל הצעות. למקרה שזה משנה, אני לקוח אורנג'. חיפוש קצר בזאפ מראה שיש כמה וכמה נוקיות בפחות מ500 שקל כולל הצביקפון האגדי. http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-Cellphone&DB188396=188402&DB175837=175848 מה שקופץ לעין כאן הוא הצביקפון, במחיר נוח. לא הצלחתי למצוא סיבות לקנות דגם אחר ספציפית, או סיבות למה לקנות את הצביקפון מעבר לכך שהוא פשוט ידוע כ"טוב" ולכן רציתי לשאול לדעתכם והמלצותיכם. תודה, משה.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
תודה עריכה : אני אעדיף להצטרף לחברות סלולר ארציות עקב חבילות טובות . דיברתי עם נציג אורנג והוא המליץ לי על בלאק ברי סה"כ 290 לחודש ,( שכחתי לשאול אם זה כולל מע"מ ) כולל חבילת גלישה באינטרנט עם תעבורה של 5 גיגה . איך הוא ?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מחפש נרתיק טוב ואיכותי לנגן Cowon i7 לא מוצא בשום מקום, לא נראה לי שקיים בכלל, אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה נס...
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אהלן חבר'ס!! יש לי בעיה ב-cowon a2 שלי. :'( כשאני מדליק אותו אני בהתחלה רואה את המסך הכחול שכתוב עליו cowon וזה.... ולאחר מכן אני פתאון רואה מסך שחור עם תמונה קטנה במרכז המסך של המכישר עצמו שלידו יש איקס אדום קטן כזה בתוך עיגול. בבקשה בבקשה בבקשה עזרו לי! אני נואש! :-X ניסיתי להטעין אותו לא עבד, ניסיתי לשנות אותו למצב LCD ו- AV OUT לא עבד, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים בזמן שרואים את המסך השחור לא עבד חוץ מפעם אחת שזה הראה לי מסך כזה שכתוב עליו Firmware update ומתחת לזה איזה 5 נקודות וזה נתקע ככה. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה רץ כבר שבוע ברשת, לא ראיתי אזכור בפורום מכשיר מדהים מבוסס אנדרואיד מסך 4 אינץ ברזולוציה 852X480 מעבד Qualcomm QSD8250 במהירות 1GHZ מצלמה 8MP עם AUTO FOCUS אמור לצאת השנה וסה"כ צריך לתת לUI לדבר בעד עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה "קוד האבטחה" לאיפוס המונים בנוקיה 5610?
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-