גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
נשמע אדיוטי, אבל יש לי כרטיס 2GB בנייד ואני רוצה להחליף אותו ב-16G. את התמונות/סרטונים לא בעיה להוריד, אבל מה לגבי אפליקציות שעליו, הגדרות ומי יודע מה עוד? ניתן סתם לעשות copy-paste לתוכן שלו לתוך הכרטיס החדש וזהו? תודה.
-
- 14 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני רואה בחניות בהונג קונג שאין שם S3. יש HTC One X באזור ה-2500 שקל או S2 באזור ה-2000 שקל... מתי צפוי להיות זמין ה-S3? ויש משהו שאני צריך לבדוק ברכישה? כלומר יש לו דגמים/סוגי רשתות/2100-850-900 ושטויות כאלו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לשדרג את המכשיר שלי דיי דחוף (נוקיה 5800 שבקושי עובד, טוב - המסך לא עובד אז אני מניח שזה נכנס לקטגוריה של "לא עובד") בכל מקרה, התקציב שלי הוא 1800 ש"ח (עד 2000 גג), ואני צריך מכשיר דיי רגיל, כלומר - אין לי דרישות מיוחדות כלשהן רק שהוא יהיה עמיד, וזה למה שמתי עין על הדיפיי פלוס, הבנתי שחוץ מהחספוס שלו הוא סמארטפון דיי מוצלח (ביחס לטווח מחירים). מה שחשוב לי זה שיהיה לו נגן מוזיקה טוב, אינטרנט מהיר (עם יכולת להציג פלאש), שלא יקרטע במולטי - טאסקינג, ושיהיה לו ממשק נוח בתפריטי הבית. הבנתי שכל אלה ממולאים בתכל'ס בדיפיי פלוס, אבל רק רציתי לוודא - אולי יש מכשירים יותר טובים שיתאימו לי? תודה מראש! נ.ב: מערכת הפעלה לא כל כך חשובה לי אבל אל תציעו לי אייפונים, הכוונ…
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4 חדש שרכשתי לפני פחות משבועיים רציתי לדעת קצת יותר בפירוט איך אני מעביר קיבצי וידאו שאני רוצה לראות כמו סרטים,סדרות,סירטונים,קליפים וכ'ו. הבנתי שיש תוכנה מסויימת יעילה וקלה שיכולה להמיר את אותם קבצים . . אשמח להסבר תודה. נ.ב : ברשותי יש את הגירסא העדכנית ביותר לאייפון 4 והיא : 4.2.1
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מחפש חנות זולה ואמינה ששולחת לארץ אייפון(סיפ פרי כמובן), אפשר גם חנויות מומלצות מ-eBay. תודה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אז ככה אני הולך להיות בארה"ב תקופה יחסית ארוכה, הבאתי מהארץ טלפון סלולרי ישן, ואני מעוניין להשתדרג למכשיר חדש. בדקתי את המפעילות ו Verizone ו-Sprint ירדו מכיוון שהם HDCP ולא GSM. נשארו AT&T ו T-Mobile החבילה החודשיות (ללא חוזה) של T-Mobile הכי מתאימה לי ($30 ל-1500 דקות) אז אני מחפש לקנות סמרטפון שיעבוד איתם ושאני אוכל לעבור לתוכנית אחרת או למפעיל אחר בעתיד (כלומר Unlocked) חשבתי על ה Galaxy S2 מ-Ebay אבל הבנתי שיש לו בעיה עם T-Mobile, המסך שלו דיי גדול (אני מעדיף משהו שיכנס לי לכיס...) והוא זולל סוללה, זה נכון? על מה אתם ממליצים? ללכת על ה SGS2? משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, אני מחפש פלאפן לאבא שלי על מנת שיוכל לעבור לרשת הוט\גולן טלקום החדשים. אני צריך מכשיר סימפריי כמובן וחשוב שהיה די עמיד. ולא יהרס בקלות. (הוא לא אחד ששומר על המכשירים שלו) התקציב הוא: 500-600 ש"ח. אין בעה להביא גם יד שניה משהו טוב. חשבתי על המוטורולה defey אבל המחיר שלו גבוה יחסית והוא גם נראה לי "מסובך" מידי לאבא שלי. ככה שרצוי כפתורים פיזיים. אשמח להמלצות
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה להתשדרג למכשיר סמארטפון אך לא יודע בדיוק על איזה מכשיר ללכת. אני צריך אותו בעיקר בשביל שימושים בסיסיסים שהם בעיקר GPS ואינטרנט. איפה כדאי לקנות ? משתלם לקנות ב-ebay מבחינת מכס והובלה לארץ ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התעריפים הם בעצם כמו של רמי לוי : 20 אג' לדקת שיחה 15 אג' למגה גלישה 15 אג' ל-SMS דמי מנוי 29.9. המסלול על פניו נראה נחמד ומציע מחירים זהים לחלוטין למסלול של רמי לוי. אבל, וזה אבל גדול לדעתי, דמי המנוי כפולים ואני לא רואה שום סיבה בעולם ללכת על המסלול הזה ולזרוק 15 ש"ח לפח כל חודש.
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
משיקולים כלכליים אני שוקל לעבור מאורנג' לאחת המפעילות החדשות. למשל אלו. http://hwzone.co.il/tech/news/138201 הבעיה שלי היא שאני פשוט מאוהב ב-5110 שלי. יש לו כפתורים פיסיים גדולים ואין לו מצלמה או מסך צבעוני או גלישה או כל מיני דברים שאני ממש לא רוצה בטלפון. שיחות ו-SMS-ים מספיקים לי לחלוטין. לגלוש אני אוהב בבית - על מסך גדול - וכשאני רוצה לצלם יש לי DSLR עם כמה עצמיות. אבל מה, נראה לי שלא תהיה לי ברירה ואהיה חייב לצעוד קדימה אם ארצה להצטרף למפעילות החדשות. אז כדי לעשות את המעבר כמה שפחות כואב עבורי אני רוצה לחצנים פיסיים גדולים ככל האפשר. עם מסכי מגע אני לא מסתדר (עם סלייד אני מסתדר אבל ההקשות מוציאות אותי מדעתי) וטלפוני הבלקברי נראים לי כמו עינוי סיני מתוחכם. אז האם יש …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחר קריאה של מעט ביקורות הבנתי שלמחיר שלו מדובר בטאבלט המשתלם ביותר בשוק. יש לי שאלה, מאוד חשוב לי שלמכשיר יהיה GPS בביקורות שקראתי נאמר שיש למכשיר GPS אני רק שואל כדי להיות בטוח, האם למכשיר יש רכיב GPS קולט לווינים(לא אחד שפועל על האינטרנט או כול טריק אחר GPS אמיתי) כך שהוא יוכל לשמש כGPS לרכב? בהנחה שהתשובה חיובית הוא ירכש באילת ביום שלישי. המחיר שלו בבאג הוא 2000 שקלים נוריד את המעמ לדעתי עיסקה מצויינת מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר בישביל אבא בסביבות ה-1500 ש"ח (כמובן שיש עדיפות לכמה שפחות כסף). כיום יש לו Galaxy Ace שהוא די איטי, לא נתקע בשום מצב יותר מדי, אבל בהחלט איטי, אני מניח שזה בין היתר בגלל מעבד יחסית חלש ומעט זיכרון (נדמה לי 278M או משהו קרוב לכך). נפלה ההחלטה לקנות מכשיר חדש עם מעבד מודרני יותר, יותר זיכרון וכיו"ב. אין דרישות יוצאות דופן מלבד טלפון אול-אראונד איכותי ככל שניתן הן מבחינת הספיקר, המסך, הנתונים הטכניים, איכות השמע וכו'. אין שום דרישה ליכולת גרפית מבחינת משחקים או שום דבר כזה, כאמור המכשיר הולך לשמש כטלפון בלבד ומקס' קריאת מיילים מהג'ימייל. אני מתלבט בין שלושת הנ"ל כשאני מניח שהעדיף הוא ה-W שיצא אחרון ויש לו מעבד חזק משל כולם, אך גם המחיר שלו לא נמוך מהצד השני. …
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228035,00.html
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שר התקשורת מכריז על רפורמה חדשה שתצא לדרך תוך שבוע-שבועיים: מקורות: http://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-981d9e4a53f4731018.htm&sCh=31750a2610f26110&pId=2082585621 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229327,00.html מה אתם חושבים?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי רכב ואיתו הגיע דיבורית של מוטרולה דגפ ספיריט M900 אם אני לא טועה ברצוני לפתוח אותו לרשת סלקום, לצערי בחברה לא מוכנים לפתוח לי אותו כי לטענתם הם בעצמם לא יודעים על מי הוא רשום אשמח לדרכים לפתוח אותו בנוסף לדעת אם זה ישתלם בסופו של דבר מבחינת יכולת עבודה? האם המכשיר בכלל יכול לפעול בסלקום?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי הביא לארץ אייפד שהוא קנה בארה"ב - כשהוא נכנס להגדרות ICLOUD בשביל להירשם הוא נכנס לאפשרות של קבלת Id apple חינם, ולאחר שהוא ממלא את כל הפרטים ומנסה להמשיך הוא מקבל הודעת שגיאה: "קוד שפה שגוי". קראתי במקום אחר שמישהו עם אותה בעיה עקף אותה ע"י כך שהוא שינה את שפת המערכת לאנגלית (הגדרות - כללי - בינלאומי -שפה). אך השאלה היא האם לאחר מכן יש תמיכה מלאה לשפה העברית? אני לא בטוח ביעילותו של הפתרון המוצע ולכן אודה על קבלת עזרתכם המקצועית בעניין...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איזה טלפון יש עם פומית שמתאים להוט "HOT mobile תומכת במכשירי GSM דור 3 ומעלה " תקציב עד 600 שקל שיהיה נוח לאמא , נטו טלפון לשיחות הודעות ועם אפשר מצלמה פשוטה זה יהיה נחמד . תודה רבה נ.ב אפשר גם בלי פונית רק שיהיה נוח ולא מקשים קטנים מדי חשבתי על זה ף השאלה אם הוא יתמוך 3710
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלם חברים, אני מבקש את עזרתכם בבחירת מכשיר. אני מחפש משהו יחסית קטן, כלומר בגודל של אייפון בערך, ואם אפשר רזה יותר וקל יותר...מצויין. אין הגבלת תקציב, אבל כנראה שזה כן יצטרך להיות מכשיר שנמכר בארץ. אני צריך אותו בעיקר לצורך קריאת מיילים, ואולי אינטרנט מזדמן. מאחר ויש לי נטיה להפיל את הטלפון שלי בערך פעם בשבועיים, אני מניח שכיסוי סיליקון יהיה חובה, מה שעושה מהמכשיר עוד יותר עבה וזה מבאס. חשבתי על ה-Defy+, אבל הוא נראה לי קצת שמן מידי, ואני חושש שמאחר ואני מחליף מכשירים רק כשהם מתפגרים (אני עם נוקיה 3120 קלאסיק :-) היום), הוא גם יהיה עגלה לא עוד הרבה זמן. דבר נוסף שחשוב הוא דירוג קרינה נמוך כמה שאפשר. המליצו לי על סמסונג או HTC, אבל אני לא מוצא מכשירים מתאימים. האם כל מכשיר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התעניינתי בפלאפון הזה, הרעיון נראה טוב אבל מעניין האם היישום לא מאכזב..? מישהו מכיר? הג'ויסטיק שלו נוח במשחקים? איך הוא בשימוש רגיל? (הטאצ' שלו וכו'..) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עט סטיילוס שיהייה נוח לכתוב איתו ביד חופשית על טאבלט כך יוכל להחליף את הדפדפת לגבי המחיר נראה לי שהגיוני עט בסביבות ה 70 ש"ח אבל אם אין חייה שכזו אגיע עד 150 ש"ח (ממש עדיף שלא) אין לי בעיה להזמין מחו"ל, איביי וכדומה.. תודה
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סוללות ANKER סבב 5 עדכון - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526665.msg4510437#msg4510437 אם אתם מעונינים כנסו ומלאו את הפרטים פה: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEVPTy1LSUltY2ItUXBRdlZCdmd2c0E6MQ אחרי [סבב 1] [סבב 2 ] [סבב 3] [סבב 4] אני מתחיל את סבב 5 מדובר על סוללות חלופיות למכשירי סלולר השונים, רובן בעלות קיבולת גבוהה יותר מהמקורית, לדוגמא: גלקסי S1 : במקום 1500MAH הסוללה היא 1800MAH גלקסי S2 : במקום 1650MAH הסוללה היא 1900MAH מחיר - המחיר תלוי בסוג הסוללה ובכמות הכללית שאני אזמין, בגדול 70~60, הכי פשוט לשאול. משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) או ימסרו פנים מול פנים (אני מטבריה, אם מישהו קרוב) תשלום - יש 3 אפשרויות: 1) פנ…
-
- 89 תגובות
- 21.4k צפיות
-
-
הפאלפון שלי נהרס אז כרגע אני בלי פלאפון ואני צריך כמה שיותר מהר לקנות מכשיר האופציות הן: galaxy mini lg optimus one galaxy y sony ericsson xperia x10 mini pro השימושים העיקרים שלי בפלאפון זה הרבה גלישה באינטרנט מוזיקה רצוי שיהיה רמקול סביר ואני מוריד יחסית הרבה דברים מהמרקט אז שלא יתחיל להשתגע אחרי כמה אפליקציות בודדות או שתהיה אפשרות להעביר דברים שהורדתי לכרטיס זיכרון. אשמח אם תענו בהקדם כי אני כרגע בלי פלאפון ואני רוצה לקנות מכשיר כמה שיותר מהר תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי Archos SA A9 קיבלתי אותו עם ווינדוס 7 סטרת,אז החלפתי ל ווינדוס 7 מולטי סבבה הכל עובד כל הדרייברים פועלים חוץ מי אחד... וזה המגע.. הוא פועל עכשיו כמו ''מחשב רגיל'' מישהו יכול לעזור לי לסדר תמגע
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר המון זמן עם הרום האחרון של PILOTX לפי כמה זמן הטלפון התחיל לעבוד פחות טוב ( תקיעות ועיניינים )אמרתי שאני יחכה ויחכה אבל אני רואה שבנתיים הם לא מוציאים משהו חדש כדי להתקין מחדש , אין לי חשק להתקין מחדש רום שהוא כבר מיושן.מישהו יכול להמליץ על רום אחר להתקנה שעובד טוב עם הגלקסי 1?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הבנתי שהוא זמין לרכישה ב400$ בארה"ב ישירות מגוגל. 400 דולר זה קצת פחות מ1600 ש"ח שזה כ1000 ש"ח פחות מהמחיר שלו בארץ. מה שמטריד אותי קצת זה שבמבחני הביצועים הוא נופל מהGALAXY S2. מהמפרט הטכני נראה שהCPU דומה לזה של הGALAXYS S2 ואילו הGPU דומה לזה שבGALAXY S. בהנחה שהמתמטיקה הישנה של - רזולוציה גבוהה יותר מצריכה יותר כוח עיבוד, זה לא מוציא את הNEXUS טוב. לי יש כרגע GALAXY S עם ICS, שעובד יפה, ובכל זאת בגלל שאני מבלה הרבה באוניברסיטה ובתחבורה ציבורית הלוך ושוב ממנה, אני משתמש במכשיר הרבה מאד, ומסך גדול יותר וקצב עבודה קצת גבוה יותר, כן היו מתקבלים בברכה. מעבר לזה, המצלמה של הGALAXY S נטולת FLASH, וזה אומר שבעוד שבאור ניתן לקבל ממנו וידאו באיכות מעולה ותמונות סטילס באיכות סבי…
-
- 27 תגובות
- 3.6k צפיות
-