עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by K300K,

אחרי מלא מלא זמן שאני מחפש ומלבט הוא הגיע.. ZVM חדש מארה"ב במכיר של 220 דולר.. אני שמח להגיד שאני לא מתחרט אפילו לא שנייה.. המכשיר מדהים!!!!!!! איכות הוידיאו שלו מטורפת !יותר טובה מהטלוויזיה שלי חח והוא גם לא כזה גדול אפילו לא גדול בכלל כמו שחשבתי.. יש בוא הכל! החלתתי שכשימציאו לו חור או משהו כדי לעשות איתו אהבה אנחנו אפילו מתחתנים. חח קיצר ממליץ בחום.....................ותודה שעזרתם לבחור. נ.ב אם מישהו מבין או יודע או מכיר את תפעול הנגן.. אפשרי לצפות שם בתיקיות? כי כמו שאני רואה זה לא ממש אפשרי לסדר בתיקיות אלה רק בPLAY LISTS .. ועוד דבר אם מישהו מכיר מישהו שמוכר או חנות או מקום שאפשר לקנות מימנו נרתיק פלסטיק אם מגן מסך שידבר איתי בקשר לזה........ תודה.

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  2. ??? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  3. שלומות חברי פורום גאדג'טים. לצערי הרב, הIriver H10 הנאמן שלי החליט להפסיק לעבוד לפני כמה ימים ולכן לקחתיהו לPDA Store על מנת לבדוק מה הבעיה ולתקנו. היום הם דיברו איתי ומסתבר שהHard Disk דפוק ושאני אאלץ לשלם כ500 שקלים על תיקונו. עכשיו שאלתי היא - האם יש נגנים דומים לH10/בדיוק הH10 עצמו שיעלו בערך באותו מחיר? נראה לי מוגזם לשלם 500 שקלים על תיקון, זה ממש מחיר של mp3 חדש =/ הנה מה שאני "צריך" מהנגן החדש שלי: א. איכות קול טובה, לא אכפת לי מהאוזניות שמגיעות עם הנגן כי לי יש Sennheiser PX 100 אז מצידי שיבוא עם אוזניות שבהן יש ילדים סינים קטנים שצורחים את מה שאני אמור לשמוע. ב. ממשק נוח ואינטואטיבי - כמו בiriver H10 ג. תמיכה גם בניווט תחת תגי ID3 וגם בניווט Browser - כמו…

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by hararim,

רוצה לרכוש מכשיר חדש ומתלבט בין Sony Ericsson W850i או SONY ERICSSON K800i.או שיש המלצה על דגם טוב אחר ברשת אורנג באותו טווח מחירים.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  5. בסביבות ה5-6 ג'יגה, עם יכולות הקלטה טובות. בסביבות ה300-400 שקל, תודה.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by MoMo-P,

שלום, ה-GPS לחבר. הוא הולך לעבוד בתור טכנאי, מה שאומר שהוא יצטכך ליסוע הרבה ולמקומות שהוא לא מכיר. הוא צריך GPS מהרמה הגבוהה, ללא תוספות אחרות, זתאמרת רק GPS יספיק לו. חשוב שה-GPS יהיה עם קליטה טובה, כי מאוד חשוב שלא יתקע לו באמצע יום עבודה (שלא ימצא לווינים פתאום וכד'). קיצור, אני סתם מקשקש. בבקשה פשוט המליצו על המוצר הכי טוב בטווח מחירים הנ"ל. תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  7. המכשיר הוא mio 168 RS איך אני מסדר ?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by hercutrek,

אז ככה - אבא שלי נוסע לטאיוון ורציתי לשאול מה אפשר לקנות לשם ? מדבר חולה גאג'טים

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by SemteX,

שלום. בשל היותי אדם דפוק, אני התיישבתי על הנגן E280 שלי על כיסא כשהנגן בכיס האחורי שלי.. גיליתי את זה שניה אחרי כשהרגשתי שיש שם משהו.. בקיצור זה היה מאוחר מדי. נוצר מן סדק קטן ומכוער על השכבה העליונה של הנגן. אני לא חושב שזה סדק פנימי, זה נראה כמו סדק חיצוני על הפלסטיק השקוף של המסך. השאלה שלי היא האם יש אחריות על כאלה דברים? ואם אין, יש אפשרות של רכישת מכסה פלסטיק חדש לנגן שאני יכול להבריג בעצמי?? שוב פעם - זה לא נראה כמו סדק במסך עצמו, זה סדק בפלסטיק החיצוני של הנגן בחלק השקוף. אני אודה למי שיענה.

10. Started by CraZy,

אני מתנצל עם כבר דובר כאן, לא מצליח לחפש קיבלתי Ipod 8 גיגה דור 2, הבנתי שאין כרגע אפשרות להתקין לו עברית האם ידוע לכם על מעקף לנושא או צפי מתי כן אפשר יהיה עם בכלל. יש לי את העברית הרשמית של ידע שקיבלתי בזמנו עם ipod ישן יותר אבל נאמר לי לא להתקין אותה על דור 2 אשמח לכל מידע בנושא 10X

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה המטורפת שלי חירבה לי את הגויסטיק של ה PS2 המקורי שעולה 150 שקל חדש רציתי לדעת על איזה בקר אתם ממליצים שתואם את המקורי אבל לא כל כך יקר כי חוויתי כמה שהגויסטיק פשוט מעפן בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  12. תנקס...

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  13. Started by dror_gh,

שלום יש לחבר שלי את ה sansa m240 של sandisk. הוא מרוצה ממנו מאוד אבל לפי מה שאמר לי אין אפשרות לנגן ב random את השירים שיש לו בנגן. מישהו יכול לאשר או לא לאשר את זה ? אם כן יש אז מישהו יודע איך עושים את זה ? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  14. לא מזמן החלתתי לנסות את הגירסה הפתוחה של FIRMWARE לנגן שלי (IRIVER H10) וגיליתי שהיא ממש טובה אבל יש ברים שאני לא אוהב בה לכן אני מעוניין לשנות אותה או לבנות אחת לבד. איך אני עושה את זה? אם מישהו מכיר גרסאות אחרות חוץ מ ROCKBOX הוא מוזן לספר לי עליה ולהביא לינק להורדה תודה

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  15. בעודי מחפש מחשב כדי לצחוק עליו ולשים בת'ראד מפרט החלומות(בערוץ הקניות באינטרנט) נתקלתי בזההם מנסים להפחיד אנשים שלא מבינים אנגלית עם מילים כמו אקוויליזר או "איכות" Prosound נגן MP4 נפח 4GB דק דגם MP44096PR Slim מתנה: מטען לרכב! הדור הבא של נגני המוליטמדיה להנאה מושלמת. נפח ענק של 4GB לסרטים, קליפים ומוזיקה. דק במיוחד עובי 7 מ"מ בלבד לנשיאה נוחה. סאונד ותמונה איכותיים במיוחד להנאה מלאה. מק"ט: 52390 מחיר מחירון: ¤1190 מחיר רגיל: ¤286 הנחה נוספת! ¤-57 מחיר מגה דיל: מחיר + דמי משלוח: ¤229 ¤278 נותרו 9 יח' בלבד! עד 24 תשלומים ללא ריבית והצמדה דמי משלוח: ¤49 לפרטי איסוף עצמי למוצרים נוספים של הספק נגן MP4 בעל נפח ענק של 4GB !!! נגן MP4 מציג סרטים וקל…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  16. שלום לכולם רכשתי פלאפון חדש ונמחקו לי בטעות כל המספרים שהיו נמצאים גם על ה- SIM וגם על הכרטיס הפנימי . למזלי יש לי גיבוי על המחשב בקובץ וורד את השמות של כולם. השאלה האם יש תוכנה שאפשר להמיר מי- וורד או אקסל לתוך הנייד??? תודה רבה זאביק

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  17. קודם כל העיברית אצלי הפוכה .... כאילו השירים השמות שלהם יותר נכון רשומים הפוך... וזה מעצבן והייתירוצה לדעת אם יש דרך לסדר את זה...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. אהלן... עשיתי פורמט לאייפוד החדש שקניתי שלשום.. 80ג'יגה... באמצע הפורמט התכבה לי המחשב.. בלי שום סיבה.. ועכשיו האייפוד שלי פשוט מהבהב עם הסימן של התפוח... מה אפשר לעשות?.. דודה שלי קנתה לי אותו מארצות הברית.. ככה שלהחזיר אותו לשם יהיה בעדיפות אחרונה.. מקווה לטוב...

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by Slavikik,

1)יש אתר WAP רוסי שמצאתי (faint.ru) ויש בו הורדות של משחקים והורדתי אחד אז רציתי לדעת האם זה בחינם?? 2)אני יכול להשים סיסמה על תקיות בפלאפון NOKIA 6288? אם כן אז אך?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  20. עדכנתי ת'גרסא של הפלאפון... עכשיו היא יותר חדשה... הבעיה היא שהיא באנגלית!!!! בהגדרות>שפות אין לי עברית! מה עלשות!?!?!?!?1? תודה AVIKO

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  21. אבא שלי טס עוד שלושה שבועות לסין ואני רוצה שהוא יביא לי פלאפון משם. חשוב לי שהפלפון יהיה קטן יחסית, יפה,דור 3+, מצלמה טובה - יתרון, נגן MP3- חובה, עדיף פלאפון שתיהיה אפשרות לצרוב אליו עברית, ממה שראיתי הכי מצאו חן בעיניי הN95 וה E65. אני עדיין לא בטוח כמה כסף אני יוכל להוציא על המכשיר.. מה המחיר שלהם בסין, איפה אני בודק את זה? המלצות נוספות יתקבלו בברכה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by jetman,

היי אנשים ..בקיצור יש לי כרגה hs805 של מוטורולה אני מחפש אוזניה חדשה ...כמה יותר קלה ...וכמה שיותר נוחה גג עד 250 שקל ..אפשר גם פחות עם היא טובה ...כרגה זה ה crado 500 שגם בה עם תוספות רבות ....או משהוא של jabra ...160 נגיד ...אבל שתהיה נוחה על האוזן ושלא תעסה כעבים ...תודה רבה למי שיענה

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by ronaldo-9,

שלום לכל המבינים למניהם! יש לי מוטורולה V3X ורציתי לדעת האם יש מתאם בין חיבור האוזניות של המכשיר לחיבור של אוזניה רגילה. תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by mickycohen,

חברים שלי אני זקוק לעזרתכם יש לי mp3 ופירמטטי את המחשב בזמן הפירמוט עשיתי טעות ופירמטטי גם את הmp3 שלי ומאז אני מחבר אותו למחשב שלי והוא מופיע לי ככונן דיסקים ולא כדיסק נשלף אם אני מנסה לישלוח איזה שהוא קובץ או שיר הוא מגיב בהודעה נא הכנס דיסק לקונן מה עליי לעשות האם פי שלי הוא של חברת uptec ואין לי עליו אחריות אני מודה לכל מי שיוכל לעזור לי בתודה מראש מיקי כהן

• 3 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים