עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ohad25,

שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד, וברצוני לדעת איך מורידים אפליקציות, משחקים וכו' בחינם מהמחשב בלי שום קשר למרקט?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Jeka90,

כשמישהו מתקשר אלי לפלאפון והמספר שלו לא שמור אצלי בזיכרון, אני לא יכול לראות אחרי השיחה את המספר שלו אלא אני רואה את המספר האחרון שהתקשר אלי שכן שמור אצלי במכשיר. לדוגמא אם מישהו מתקשר אלי ממספר שלא שמור אצלי בזיכרון, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין את המספר שלו בשיחות נכנסות אצלי. אותו דבר אם מישהו שאין לי אותו בזיכרון התקשר אלי ולא עניתי לו, אח"כ אני לא יכול לחזור אליו כי אין לי את המספר שלו. למי שיש K800I גם יש את הבעיה הזו? מה לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by GGuyZ,

אני מצרף ישירות כתבה שכתבתי בנושא: QuickTone, http://www.quicktone.co.nr, היא תוכנה חינמית חדשה אשר פותחה במטרה לאפשר למשתמשי האייפון נוחות מירבית בהעברת צלילי אס.אמ.אס ורינגטונים למכשיר. התוכנה מאפשרת סנכרון קבצי המדיה והפיכתם לרינגטונים או לצלילי אס.אמ.אס באופן אלחוטי, מכל מחשב באשר הוא. התוכנה מבצעת את פעולתה ללא תלות באייטונס, ולכן אין בעיה לבצע סנכרון עם מחשבים מרובים. QuickTone חוסכת למשתמש את ההתעסקות הסיזיפית שבהעברת צלילים למכשיר, וריבוי התוכנות הנדרשות לביצוע משימה פשוטה זו. בתוכנה אפשרות עריכה מהירה, אשר מחליפה את הצורך בשימוש בתוכנות קנייניות או באתרי אינטרנט שידרשו מכם להעלות את קבצי המדיה לשרת מרוחק, לחתוך אותם, ולהורידם מחדש. כעת ניתן לבצע זאת על קבצי…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by avz,

היי קניתי מכשיר שהוא חיקוי/שיבוט/זיוף של IPHONE שנקרא SCIPHONE I68. הכנסתי לתוכו סים ממכשיר ישן שלי (לא דור 3) ועל הצג של המכשיר כתוב באותיות קטנות INSERT SIM אבל, אני יכול להוציא ולהכניס שיחות. האם כתוצאה מכך שאני לא משתמש בסים דור 3 לא ניתן למצות את כל יכולותיו של המכשיר? שאלה נוספת: המכשיר מזהה את הרשת האלחוטית אצלי בבית אבל אני לא מצליח להתחבר ולגלוש. האם צריך להכניס את הMAC ADDRESS ואם כן, איך עושים את זה, או שצריך לעשות משהו אחר? אשמח לקבל מכם כל עזרה/הדרכה שכן אני לא מכיר ב כ ל ל את התחום הזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by sharon1973,

היי, ברצוני לדעת האם ניתן לראות סרטים בנגן עם כתוביות בפורמט SRT או SUB נלוות? האם יש צורך לסנכרן את הכתוביות עם הסרט טרם המרתן לפורמט של ה-D2 או שמספיק רק לשים את קובץ הכתובית עם קובץ הוידאו באותו שם תחת אותה תיקייה? האם יש עוד תוכנה מלבד JetAudio ( שמגיעה עם המכשיר) שיודעת לטפל בנושא המרת סרטים בצמוד לכתוביות? תודה מראש, שרון

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. קיבלתי מסלקום מחשב נייד קטן של אסוס עם מוקדם מובנה שרק מכניסים לו תסים עכשיו הכנסתי את הסים זה מוצא אינטרנט CH אבל זה מבקש סיסמה מאיפה אני אמור להביא אותה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אייפון 4s מערכת הפעלה 8.01אנשי הקשר לא סונכרנו מעולם לג'ימייל-שלא הוגדר בכלל במכשיר...הגדרתי את הג'ימייל דרך -הוסף חשבון-gmail-סינכרון אנשי קשר ,יומן - לא הסתנכרן כלום...הגדרתי את הג'ימייל דרך הוסף חשבון - אקסציינג' (מצאתי כאן בפורום...) - לא סינכרן כלום...האם צריך למחוק את החשבון שהוגדר דרך ה gmail ולהשאיר את החשבון שהוגדר דרך האסציינג'?מחקתי את החשבון שהוגדר דרך כפתור ה gmail , השארתי רק את הג'ימייל שהוגדר דרך האקסציינג'-לא מסתנכרן ולא מגיע לשם מיילים...מה קורה כאן?תודהערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.bgr.com/2012/02/27/samsung-galaxy-s-iii-full-specs-1-5ghz-quad-core-1080p-display-ceramic-case/ אם זה אמיתי זה טירוף.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות כבר LG חדש G4 או G3, אני שמעתי שיוצא עוד מעט LG חדש ואז ירדו המחירים. אין לי כוח לחכות 10 שבועות או קצת פחות.. זה מאוד דחוף לי, אין לי סמרטפון בכלל ויש לי אייפון מקולקל (הלך הלוח אם אולי) חיפשתי כתבתו באינטרנט היום ולא ראיתי כלום. מישהו יודע אם אמור לצאת שבוע הבא LG חדש? (ואז ירדו המחירים), ואני אקנה G3/G4 בזול יותר (דחוף) תודה לכם מקווה שתענו מהר.

• 3 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by hararim,

רוצה לרכוש מכשיר חדש ומתלבט בין Sony Ericsson W850i או SONY ERICSSON K800i.או שיש המלצה על דגם טוב אחר ברשת אורנג באותו טווח מחירים.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. סמארטפון הביניים החדש של החברה הסינית מציע חומרה דומה לזו של ה-OnePlus One באריזה קומפקטית יותר, עם עיצוב משודרג ותג מחיר של 250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/איקס-עיגול-ה-oneplus-x-מרגיש-כמו-עוד-בול-פגיעה-ע/

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן מותקן אצלי דפדפן גוגל כרום גם במחשב וגם בHTC, איך אני מעביר את כל הסימניות שלי מהמחשב לטלפון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by papoose,

שלום לכם! אני רוצה לקנות פלאפון באורנג וזה מה שחשוב לי: שיחות ווידאו באיכות כמה שיותר גבוה ספיקר טוב בשביל שהיה קל לעשות את השיחות ווידוא ולא נצטרך כל פעם להכניס אוזניות.. זה הכל אם יש איזה שהם אפשרויות נגיד יהיה לי שתי פלאפונים כאלה ובמרחק של 30 קילומטר נוכל לשחק שש-בש דרך הפלאפון או משהו כזה זה יהיה נחמד.. (אם קיים דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. שלום. אני מקבל בקרוב סנסה, וזה די הדאיג אותי העינין של להטעין את המכשיר דרך המחשב. איך אפשרות לקנות מתאם או משהו כדי שאוכל להטעין אאת המכשיר?

15. Started by asaf7501,

שלום רב, רציתי לדעת איפה יש משחקי מכוניות ועוד כל מיני משחקים שעובדים עם המנגנון של התחושה כמו באייפון וגם תוכנות טובות ל windows 6.1 רציתי גם לדעת אם אפשר לשדרג אותו ל windows 7 או למשהו אחר אני צריך גם מקלדת טובה שתהיה בעברית ובאנגלית.... תודה רבה, אסף

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  16. ברשותי אייפד חדש 64ג"ב , אני רוצה להשתמש בו לצורך קריאת מסמכי PDF , יש הרבה תוכנות מה הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אז אחרי שנאה ארוכת שנים לאורנג', החלטתי להפסיק לממן את הגנבים (האלה לפחות) ולעבור לאחת המפעילות החדשות. ברשותי HTC DESIRE HD ואני יודע שלחלק מהחברות הסלולריות הוא לא מתאים מבחינת תדרים. רציתי לשאול אם אוכל לעבור לגולן טלקום או הוט מובייל? והאם ששתי החברות יסיימו לבנות את התשתיות שלהם ויפסיקו להיות תלויות בתשתיות של המפעילות הגדולות יהיה שינוי בתדרים דבר שיוכל להוות לי בעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני מחפש סמארטפון בסיסי לווטצאפ, WAZE, מצלמה סבירה+ עם מערכת הפעלה ANDROID בסביבות ה1000 ש"ח לגיסי. בינתיים ראיתי את הLG G4C ב950 ש"ח, לדעתי נראה מעולה, מה אתם חושבים? יש חלופה יותר טובה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by MoMo-P,

שלום, ה-GPS לחבר. הוא הולך לעבוד בתור טכנאי, מה שאומר שהוא יצטכך ליסוע הרבה ולמקומות שהוא לא מכיר. הוא צריך GPS מהרמה הגבוהה, ללא תוספות אחרות, זתאמרת רק GPS יספיק לו. חשוב שה-GPS יהיה עם קליטה טובה, כי מאוד חשוב שלא יתקע לו באמצע יום עבודה (שלא ימצא לווינים פתאום וכד'). קיצור, אני סתם מקשקש. בבקשה פשוט המליצו על המוצר הכי טוב בטווח מחירים הנ"ל. תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by guybm,

היי, כבר הרבה זמן שאני רוצה סמארטפון נורמלי (כיום אני עם גלקסי מיני ומאוכזב מאוד). בעוד חודש אני נוסע ליפן למשך שלושה חודשים, ולאור העובדה שזו בכל זאת ממלכת גאדג'טים אני מתלבט אם לחכות ולקנות שם. הבעיה היא שחברה שלי, שנמצאת שם כבר חודשיים והגיעה לשם עם אייפון 4 או 4S (לא זוכר איזה), סיפרה לי שאמרו לה שם ששום טלפון שמביאים ליפן לא עובד שם, ושככה היה גם עם המכרים שלה שהגיעו לשם. זה לא מה שמפריע לי בסיפור, ולא מה שימנע ממני לקנות מכשיר שם. מה שכן ימנע ממני, הוא אם זה קורה גם באופן הפוך (כלומר, שאם קונים מכשיר ביפן הוא לא יעבוד לי בארץ או בשאר העולם). מישהו מכיר את הנושא? אני צריך לשם סמארטפון בכל מקרה, שביל מוזיקה ומצלמה, אבל לא יודע אם עדיף כבר לקנות אותם בארץ שגם ישמשו אות…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by The Dom,

פרסמו פה אפליקציות שמתאימות למכשיר הזה. 8)

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by Yuval Tsabar,

שלום, יש לי גלאקסי s3 9300, בן שנתיים. בזמ האחרון הוא עובד בא,יטיות מחרידה, כשהראם קבוע על מעל 75%, לא משנה כמה תהליכים אני סוגר. אני ממש לא מתפרע עם התקנת אפליקציות. אני לא מבין יותר מידי בסמרטפונים, אבל אפשר להגיד שיש לי אוריינטציה לטכנולוגיה. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות? יש אפשרות לפרמט סמרטפון כמו שמפרמטים מחשב? אם כן, יש מדריך עדכני לזה שניסיתם וזה עבר בשלום? אני ממש אודה לכל הצעה. יובל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום יש לי אפשרות לבחור בין שני המכשירים מה יותר כדאי לי ? ??? אומרים לי שיש הרבה בעיות עם המכשיר של סוני? ידוע לכם משהו? ניתוקים בשיחות,בעיות חיבור של הטעינה? או הרמקולים ? בקיצור .בין שני המכשירים הללו מה יותר כדאי??? :kopfpatsch: ???

24. מחפש נרתיק טוב ואיכותי לנגן Cowon i7 לא מוצא בשום מקום, לא נראה לי שקיים בכלל, אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה נס...

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  25. שלום לכולם, חברה של אימא שלי שולחת לי מתנה לארץ מארה"ב, והיא ביקשה שאני יגיד לה מה אני רוצה. התלבטתי, די הרבה, והחלטתי שהגיע הזמן להחליף את הU10 512MB שלי, כי הנפח כבר ממש מגביל אותי. כרגע שמתי עין על אייריבר קליקס מהדור השני, שנקרא גם U20, בגירסת ה2 ג'יגה (די והותר בשבילי)... רציתי לדעת, אפשר למצוא אותו בארה"ב? כי בארץ אני לא מוצא אותו כבר, חוץ מהמבצע שהיה לפני חודש או חודשיים בבאג, והוא נגמר... ואם כן, באיזה מחיר בדולרים? עוד שאלה קטנה, לגבי המסך שלו, הוא יותר טוב ממה שיש בU10? קראתי משהו על איזה מסך בטכנולוגיה חדשה...

• 3 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.