גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש חיה כאת? כל האפליקציות מפשלות כשזה מגיע לעברית.. המובנית, הofficesuite.. יש משהו מוצלח? גם אם יש משהו שמאפשר צפייה בקבצים האלו בצורה תקינה זה טוב. תמיד זה נצמד לצדדים וחורג, משנה דברים, מעלים שורות וכו'.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש מוג אם אפשר לקנות את הגומי שיש על האוזניות של ה W800I ?!!? או שמקבלים 2 זוגות בערכה שלו למה נאבד לי גומי אחד ואין לי מוסג מה לעשות ( לא אוזניות שלי הלוותי אותם )
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי אני מקווה שמישהו פה יוכל לענות לי על השאלה קראתי באתר כתבה לגבי מערכת הפעלה חדשה לטלפון ubuntu touch ובחלק מהכתבה נאמר שהיא יושבת ישירות על החומרה כמו ios ולעומת זאת אנדרואיד מתקשרת עם החומרה דרך אמולציה. http://hwzone.co.il/gadgets/articles/Ubuntu_For_Smartphones_Editorial/2 השאלה שלי קצת כללית אבל אני בעיקרון מחפש הרחבה על הנושא ובעיקר מעוניין לדעת למה גוגל לא משנים את זה כך שאנדרואיד תעבוד ישירות על החומרה ? תודה על התשובה ואשמח גם אם יש למישהו הפניה לחומר קריאה בנושא
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטען למכשיר סלולרי USB 3 יטעין יותר מהר מ USB 2 או שאין קשר ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש טלפון לאישתי. צריך שיהיה אנדרואיד, מסך גדול יחסית. מכשיר טוב אבל לא חייב להיות מהיקרים. בעוד חודש אהיה בארה"ב אז לרכוש שם זו אופציה טובה. אשמח לשמוע המלצות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש למישהו נסיון עם המכשיר של מירס I-One? אני שוקל להיות בעלים של אחד כזה ומעוניין לדעת אם יש לו חסרונות שאינם נראים במפרט או בעיות מיוחדות אחרות. בנוסף הבנתי שהוא מגיע עם גרסאת אנדרואיד מיושנת 1.5 האם זה משמעותי? למה? והאם ניתן לשדרג אותו באמצעים ביתיים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע אני בחברת אורנג אני בודקת אופציות למעבר פלאפון או לסלקום. אני מדברת בחודש בממוצע 140 שקל פחות או יותר. מה שחשוב לי במכשיר זה: -זמן סוללה -שיהיה עשוי מחומרים טובים(עמיד בפני נפילות) - שיהיה אפשר לגלוש בו - רזולוציה טובה. -משחקים. מה שהכי פחות חשוב לי זה מוזיקה,כבר יש לי מכשיר מוזיקה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דור הסלולר הבא עדיין מרגיש די רחוק מאיתנו, אך יצרניות רבות כבר מתכוננות אליו במרץ - ואחת מהן היא הסינית התחרותית והפופולרית לכתבה
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי נגן IRIVER 10S ויש לי בו עברית והיא מופיעה הפוך? איך ניתן לסדר זאת? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, לפני כחודשיים הsansa שלי התחיל לעשות בעיות. הכל תקין פרט לבעיה במגעים של הsound in , ככה שאני שומע רק בצד אחד. המכשיר נקנה ב 22.10.06 , ואני לא יודע אם יש אחריות מעבר לשנה אחת. מה לעשות עם המכשיר? כמה עולה תיקון במקרה שאין אחריות? ולמי לשלוח את המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי יש לי הזדמנות לשלוח עם חבר סמרטפון מארה"ב. אני מחפש מכשיר שיהיה קטן יחסית עד 3.2-3.3 אינץ'. יהיה נחמד אם הוא יעלה סביבות 150-270$ ושיהיה לי פשוט לגייר אותו, או שהוא כבר יבוא עם עברית מובנית. אני מעוניין שהממשק יהיה באנגלית, אבל שאני אוכל לכתוב בעברית סמסים. אשמח כמובן לאנדרואיד. אשמח לזריקת כיוון. תודה מראש אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום 1.אני רוצה לשים סירטונים במכשיר מהמחשב לפלפון דרך USB ולכרטיס זיכרון ולא מצליח לי או שזה לא רואה בפלפון או שזה לא עובד לי? 2.וגם איזה דברים אפשר לעשות לפלפון של מבחינת הגברה ושיפור המצלמה וכול הדברים שיש בפלפון ומישהו שניסה את זה בארץ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום אפשר לקבל המלצה לאתרים מחו"ל שאפשר דרכם לקנות גאדגטים ופלפאונים וכדומה עם אפשרות משלוח לארץ ומחירים סבירים בבקשה כי אישית נמאס לי מEBAY תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אבא שלי מעוניין לקנות סמארטפון זול לענייני עבודה שיהיה קל לשימוש, לא חייב מקלדת, אמין, סוללה חזקה יחסית וזול. הוא יגלוש הרבה באינטרנט, Google maps, Word, מוזיקה וסרטים. חשוב שהפלאפון לא יהיה יקר מדי. על מה תמליצו? אני אישית עם מוטורולה מיילסטון A853 ואני מאוד מרוצה אבל יש קת בעיות (אנדרויד 2.1) וזה מפריע לאבא שלי. יש לי שאלה. הוא עובד בחול והוא נמצא פעם בחודש בערך בארץ לשבוע בערך. עכשיו, איך אשר לסדר את זה שהוא יוכל לעשות שימוש מלא (כולל שיחות,SMS, גלישה ברשת הסלולרית בחול) בחול. הוא צריך שיהיה לו אינטרנט באמצעות רשת סלולרית (החבילות של ה-512MB,1GB וכו'...) גם בארץ וגם בחול ושזה לא יצא מחיר מופרז. האם זה אפשרי בכלל? והאם כן, כמה זה אמור לעלות? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית הטאיוואנית השיקה דגם ביניים חדש ומעניין, שמרגיש כאילו היה משתלב יופי בשוק הצפוף - לפני שנה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי סנסה קליפ+ ואני בסה"כ מאוד מרוצה ממנו, אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב לוקח לו אח"כ איזה 10 דקות לעדכן את הדאטה-בייס (גם אם לא הוספתי שירים). זה מאוד מעצבן, כי אני ממילא מעדיף להשתמש בתיקיות ולא בתגיות. בעיה נוספת היא שלוקח הרבה זמן לעשות סקרול, כי אין גלגל. יש נגן שפותר את הבעיות האלה?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות טאבלט לעצמי. תחילה נציין לטובת הגילוי הנאות שאני קצת משוחד כלפי ה-IPAD החדש, יותר בגלל הבאזז מאשר סיבות פרקטיות. עברתי קצת על דיונים בפורום על מנת לראות המלצות לגבי המכשיר שיתאים לי ולדעתי ה-ASUS PRIME לא יתאים לי מהסיבה הפשוטה שאני צריך אינטרנט סלולארי. עכשו כשעברנו את זה האם יש המלצות מעבר למוצרי אפל למיניהם? האם יש מישהו שכבר עובד עם האייפד החדש ויכול להגיד איך הוא באמת לעומת הדור הקודם? איכות המסך וכו.. והאם באמת שווה את הכסף? אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב אני מתחיל ללמוד ואינני רוצה לרכוש מחשב נייד שאין לי ממש שימוש בו. חשבתי על קניית מקלדת אלחוטית לטלפון שלי ולהשתמש במעבד תמלילים שיש שם ע"מ לכתוב את הדברים שאני זקוק להם. האם למישהו יש המלצה על מקלדת טובה שתעבוד עם הטלפון בצורה הטובה ביותר? אני מודע לבעיית גודל המסך, אני מקליד בצורה עיוורת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, איך מגבים את התכנים שעל המכשיר ? כמו כן אשמח לדעת איך מכבים את התוכנות שפועלות ברקע (כמו התחברויות לפייסבוק וכד' שמופיעות בחלון למעלה בצד שמאל) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה משנה האם המכשיר מיוצר בפינלנד או במזרח? ואיזה חנות הכי טובה לקניית מכשיר N85? בנוסף האם יש לכם המלצות למכשירים דומים באותו טווח מחיר ששווה לבדוק?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה להחליף את ה-Motorola Atrix המזדקן שלי במכשיר חדש. אני מחפש מכשיר באותו סדר גודל, ולפי מה שראיתי שני המכשירים בכותרת (וה-z1 compact) הם הקומפקטיים היחידים שאינם מסורסים לעומת אחיהם הגדולים. מבחינת רוב המפרט (כוח עיבוד, מצלמה, מסך) המכשירים די דומים, אבל לכל אחד יש יתרונות משלו: ל-Z3 Compact יש סוללה משמעותית יותר גדולה, הוא עמיד בפני מים ואבק, יש לו חריץ microSD, והממשק שלו קל יותר (אני לא הכי מת על ה-Touchwiz) ה-Alpha יותר זול, יש לו סוללה שניתנת להחלפה, מגיע עם 32gb זכרון אחסון לעומת 16 ב-z3 (אמנם אין לו מקום להרחבה, אבל 32 זה די והותר בשבילי - כרגע יש לי 16 שאני בקושי ממלא), ולמיטב הבנתי הוא יותר חסין (לא בפני מים ואבק, אבל כן חסין יותר, והבנתי שהזכוכית …
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הי רציתי לשאול אם יש בארץ איזה מקום שעושה ציפוי נגד מים למכשיר סלולרי? תודה איתי
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב עד 800 ש"ח. אני רוצה שיהיה בו נגן מוזיקה, עיצוב יפה ומשחקים. יש למישהו המלצות? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
16 גיגה-בייט של נפח אחסון ותמיכה בדור רביעי בעבור כ-315 שקלים הופכים את הסמארטפון החדש של Leagoo לאחד מהתחרותיים ביותר מאז ומעולם, אך יהיה עליכם להזדרז ולנצל את ההזדמנות לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-leagoo-elite-4-הוא-סמארטפון-מודרני-ב-80-דולר-למהירי/
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-