עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. תקציב:200 יש מצב לחריגה? כן, 50. יד ראשונה\שניה: ראשונה. חברת הנגן: לא משנה, שתהיה איכותית. זיכרון: 2GB או יותר. גודל הצג: כמה שיותר קטן. מסך מגע/או לא: לא. גודל הנגן: הכי קטן שאפשר. תכונות מיוחדות: ניתן להרחבה,תומך עברית. (לא כ"כ חשוב לי). אני רוצה אחד לריצה, אז הכי קטן שאפשר עם ווליום גבוה ואיכותי. עדיף אחד עם איזה קליפס שאני יוכל לחבר לחולצה או משהו, כי אני לא רוצה להחזיק ביד ואין לי כיס במכנסיים. תודה רבה רבה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  2. Started by mosheva,

שלום לכולם! היום ה 22 לאוקטובר יצא מכשיר הG1 למי שלא יודע! אני כרגע נמצא בארה"ב ויצא לי לשחק איתו קצת ורציתי לשתף אותכם: ככה המכשיר עולה 179 עם חוזה לשנתיים ובלי חוזה 399!!! T-MOBIL פחות קשוחים מאפל ויש עובדים שיכניסו סושיאל סיקיוריטי רנדומלי ויהיה אפשר לקנות אותו ב 179!!! המכשיר ממש יפה ממש קל בהשוואה לאיפון כייף שבעתיד הקרוב יהיו לו המון תוכנות (קוד פתוח) אבל כרגע אין תמיכה באתרים בעברית במכשיר לדוגמא. המכשיר אישית אותי לא קנה חוץ מהמחיר המצויין! הסאונד נשמע טוב מאוד בהשוואה לאיפון! מבחינת גלישה באינטרנט המסך של האיפון מעט גדול יותר ולכן הרבה יותר נוח לראות דפי אינטרנט באיפון נורא כייף שיש מקלדת אמיתית ולא על המסך ממש הרבה יותר נוח! מבחינת שימוש בטלפון כנגן MP3 הרגשתי כ…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  3. הוא לא מזהה אותו כלומר אני לא רואה אותו במחשב שלי, מה עליי לעשות? תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by zilbermm,

היי, חשבתי להזמין את המוצר מ-Ebay. האם צפויות בעיות בתמיכה בעברית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום יש לי את הMP3 של סאן דיסק מדגם M240 ואני לא יודע אך אני יוצר שם רשימת השמע(אמרו לי שזה צריך להיות כמו תיקיות וזה עוזר בסידור של השרים) ואני כבר משתגעה אני לא מצליח.... חיפשתי באתר שלהם לא רשום אך יוצרים את זה למשהו יש את הדגם הזה ויודע או שמשהו סתם ככה יודע זה יכול מאוד לעזור לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  6. יש לי PSP שעבר עדכון קושחה לא כמו שצריך ועכשיו כשאני מדליק אותו (או יותר נכון מנסה להדליק) רק מנורת ה POWER הירוקה דולקת וזהו זה, המסך לא נדלק שום כפתור לא מזיז שום דבר בקיצור Brick אפשר איכשהו לסדר את זה? או שיש מקום שבו ניתן לתקן אותו בתשלום? חוץ מישפאר

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by Jenia24,

מישהו שמע עליו? השתמש בו? איך איכות הסאונד שלו? ומה דעתכם עליו? הוא עולה עכשיו 300ש''ח 2GB האם הוא עדיף על Sansa C240 ?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by ag43,

אני מחפש דיבורית BLUETOOTH לרכב. דרישות: אפשרות חיבור לכמה מכשירים, בלי קדיחה ברכב, וכמובן איכות שמע טובה. אשמח לקבל המלצות

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Jeka90,

כמה עולה 6280 בסלקום? תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  10. Started by triple_maxim188,

אני מחפש נגן איפוד או משהו בסגנון אבל אם נפח גדול 20-30 גיגה מה היתם ממליצים לי תודה

11. התגלגל ליידי MIO 558. אין לי מושג מה לעשות איתו >: מכירה לא באה בחשבון.. מה אפשר להתקין עליו? על אילו תוכנות אתם ממליצים? כיוון של רעיון של שימוש בו? תודה!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  12. Started by Biatch,

אמ נגיד שומעים בו מוזיקה והשיר נגמר .. הוא עובר לבד לשיר אחר ? :

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. אני לא מצליח להעביר סרטים צריך להמיר אותם אולי ואם כן מאיזו תוכנה?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by cold fire,

לא התמזל מזלי וכל נגני הסנסה e250 נגמרו בksp (ועוד ב480 ש"ח...זיל הזול) אני צריך נגן די מהר כי לגנרי נשבר הכפתור של הווליום אני רוצה נגן עם 1GB לפחות איכותי ובעל רדיו(ואפשרות להקלטה), בנוגע לmp4 ושאר הקישקושים ממש לא מעניין אותי. יש אולי דגמים של iaudio או סנסה אחרים? אני יכול לקנות רק בירושלים... תודה

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by biodome,

היי חבר'ס.. בת דודה שלי נוסעת לניו זילנד שבוע הבא לתקופה של חודשיים וצריכה המלצה למכשיר חדש ואיכותי. אני לא כזה מעודכן במה רץ עכשיו חזק בשוק אז אשמח לשמוע המלצות שלכם. מאוד חשוב שיהיה זמן סוללה ארוך ביותר, כי היא גם תצטרך את הנגן בטרקים, יכול להיות שאפשרות להחליף סוללות תקסום לנו. מבין הדברים שראיתי רצים בפורום בין השאר שמתי לב לנגנים של iAudio כמו ה-D2 (עם הזמן ניגון המאודדד ארוך שלו) וה-X5L. אהבתי ב-D2 שיש אופציה להוציא וידיאו לטלוויזיה (אני מכיר מישהי עם A2 וזה מאוד שימושי בשבילה) - האם הוא מתמודד עם כל סרטון divx/xvid ומריץ אותם בצורה נורמלית? לבעלי הניסיון פה - הוא תומך ב-SD 4GB שהוא לא SDHC? גם החברות הפוחות מוכרות כמו ה-Transcend X150? האם הוא תומך בעיברית?…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  16. אז ככה יש לי סנדיסק מיקרו 2 גיגה....ואני לא מצליח להפעיל את התוכנה של הU3 שלו בשביל להתקין עליו תוכנות וכו'....

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  17. Started by dark_zero,

אני מאוד מתבלט בין שני פלאפונים של סוני אריקסון K750i או W800i הקטע הוא שאני רוצה לדעת איזה מהם יותר שווה את המחיר אני לא רוצה לבזבז על הפלאפון יותר מ1000-1200. נ.ב בw800i אפשר להשתמש בו באורנג' נכון?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by galh,

שלום,יש לי IAUDIO G3 ויש אפשרות לLYRICS.סבבה,שמתי מילים איפה שצריך בהגדרות של השיר.עכשיו השאלה איך אני רואה אותם לעזעזל? את הספרון הדרכה אין לי,כי אמא שלי זרקה אז בבקשה תעזרו לי תודה גל

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  19. שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מכשיר כף יד + תוכנת GPS למטרת ניווט. (בסכום גמיש של בערך 2000-3000 ש"ח) על איזה מכשיר אתם ממליצים ? על איזו תוכנה אתם ממליצים ? על איזה מערכת הפעלה אתם ממליצים ? התכונות שאני מחפש מהמכשיר : * מכשיר כף יד ולא מכשיר שנועד רק לכף יד. * עידכוני מפות לעיתים תכופות (גם לאירופה). * יכולת גילוי מהירה של לוונים. * מכשיר שלא מתנתק בקלות מהתקשורת, ועם מעט באגים יחסית. * תוכנה מספיק פופולרית שאפשר להוריד אותה גם באי-מיול. הערה : אני מעוניין להשתמש במכשיר רק למטרת GPS, ככה שאולי ניתן לחסוך כסף בנקודה זו. תודה מראש, אלון.

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  20. מינימום 1 GB רצוי שלא יהיה ג'נרי ( לאחותי נקטנה ) תודה!

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by Aviko,

אני קניתי כ' זיכרון וכשאני מחבר למחשב הוא אומר שאני צריך לפרמט אותו.. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by shovel_xxx,

למישהו יש מוג אם אפשר לקנות את הגומי שיש על האוזניות של ה W800I ?!!? או שמקבלים 2 זוגות בערכה שלו למה נאבד לי גומי אחד ואין לי מוסג מה לעשות ( לא אוזניות שלי הלוותי אותם )

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  23. הדרישות הן 1 להיות בכיס כ 60 אחוז מהזמן ולחבר אוזניה אליו דרישות הכי חשובות הן שמע גבוהה GPS איכותי המכשיר מיועד לעבודה של שליח. התקציב עומד על 2000-3000 שקל למחשב כף יד עם GPS עמיד ואמין או למכשיר משולב שעושה את שני הדברים(סלולרי ו GPS וכף יד) בעליונות עם תקציב גבוהה יותר. יש להזכיר שעדיף שיגיע עם תוכנות ניווט ועדיף גם קולי. אשמח לעזרה או להמלצות אה כן אפשר גם שיהיה מהיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by big foot,

אם יש חיה כזו אשמח לדעת עם זה חבר שלי הוריד סרת למחשב כף יד שלו והוא לא מצליח ליראות אותו דרך המדייה פלייר שיש שם האם יש פיטרון בתודה big foot

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by Drek Boy,

יש לי תפלאפון ואני רוצה להרחיב לו זכרון עכשיו השאל היא האם הוא תומך רק ב512 או גם בג'יגה? בהוראות כתוב שעד 512 אבל אם אני לא טועה שמעתי ממישהו פעם אבל אני לא בדיוק זוכר שיש לו על זה ג'יגה וזה עובד לו בסדר אז אם מישהו יודע פה מניסיון אני אודה לו מאוד תודה מרש על העזרה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים