עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. ברשותי iphone 4 (לא S) שנרכש מסלקום לפני כשנה בערך(במסגרת חבילה). מתכנן לעבור בשבוע הקרוב לגולן. האם ייתכן והמכשיר שלי נעול בצורה כלשהי? האם הוא לא simfree ? איך אני יכול לדעת? אם כן, אילו צעדים נדרשים ממני ע"מ שאוכל לבצע את המעבר? תודה

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות לאבא שלי טאבלט 7 אינצ' שיריץ waze כדי שיהיה לו gps נורמלי ברכב. מצאתי ב-dx את זה: http://dx.com/p/7-capacitive-screen-android-4-0-tablet-w-wifi-external-3g-g-sensor-camera-white-4gb-134416 מה דעתכם? יעשה את העבודה? אשמח לקבל המלצות והצעות. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by IG,

שלום לכולם. שתי שאלות בנושא: 1. מה כדאי? אני לא מחפש את המכשיר הכי חזק שיש. חשובה לי אמינות, יעילות וסוללה חזקה, בסדר הזה. אני מעדיף מבוסס אנדרואיד. תקציב- 700$+- 2. האים אפשרי ואיך מביאים לארץ, מבחינת מטען חשמל (לא מכיר איזה מטענים מגיעים עם המכשיר- רק USB או גם מטען לשקע?), יש בעייתיות עם חיבור לרשתות התקשורת בארץ? איך אני מתקין עברית? לא מבין בנושא הזה בכלל, אשמח להסברים מפורטים. תודה לעזורים.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום, רציתי לשאול... יש לי את האייפד החדש כולל אפשרות תקשורת סלולרית SIM. יש לי חבילת גלישה בסיסית ביותר בספקית הנוכחית שלי אוראנג'.. 30 מגה לחודש.., העניין הוא שאני מרוצה מאד מהחבילה הנוכחית (חשבונית ממוצעת על סך 67 שקל). אם אני פותח חשבון בגולן, ומזמין מהם את הסים ב -99 שקלים, האם זה יאפשר לי גלישה סלולרית ללא הגבלה באייפד? האם אני צריך לבקש מהם סים מיוחד לכך? או פשוט שני כרטיסי סים? מה האפשרויות שיש לי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by RamiBot,

חברים יקרים, בשעה טובה ומוצלחת אנו שמחים לבשר לכם כי סגרנו היום את העסקה הטובה והמשתלמת ביותר בארץ נכון להיום. הרכישה מתבצעת בשיתוף פעולה מלא עם היבואנית רמפל. העסקה שלנו כוללת: - אחריות יבואן ל12 חודשים. השירות ינתן בשלוש נקודות,בצפון בדרום ובמרכז. - מגן מסך מתנה. - 30% הנחה לרכישת ציוד ואביזרים נלווים. המחיר שלנו הוא 3399 ש"ח (מחיר סופי כולל הכל!) ניתן לשלם באשראי עד 3 תשלומים ללא ריבית וללא תוספת תשלום. ישנה אופציה לשלם במזומן במשרדי היבואן. למעוניינים במספר תשלומים גבוה יותר תינתן האפשרות לשלם בקרדיט. לרוכשים המעוניינים לקבל את המכשיר ישירות עד הבית יהיה צורך להוסיף עד 39 ש"ח. נכון לעכשיו המכשירים הם בצבע לבן בעקבות אספקת סמסונג העולמית. על מנת להתחיל בהליך ההרשמה…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by orel13orel,

אני רוצה לקנות אחד מהם מחול אבל אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בינהם ויש גם הפרש של מאה דולר. קראתי ביקורות ואני עדיין לא מצליח להחליט יש לי פחות מחודש להזמין ואני אשמח ליעוץ בנושא, כלומר מה ההבדלים בין מכשיר אחד לשני אני מדבר ממש מלא 800 דקות ואלף SMSים - ככה שהממשק והנוחות ממש חשובים לי אני רוצה גם פלאפון לתמונות ולמשחקים וגם לגלישה כרגע יש לי שילוב בין פלאפון של LG לשיחות וSMS ואיפוד טאצ' 4 למוזיקה משחקים ויומן סוג של... תודה מראש,

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. יש לי בלקברי ואני מחפש אתר לצפייה ישירה במשחקי כדורגל(בספורט 5 זה לא עובד לי...), מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  8. שלום לכם, אני מקווה מאוד שאני מפרסם את זה בפורום הנכון כי יש בHWZ המון, המון, המון, המון פורומים מסתבר. אני רוצה להכין סטאפ למטבח שלי שיורכב מ 1) זרוע גדולה של מנורה 2) פלאפון (אנדרואיד כנראה) 3) מקרן זעיר אני רוצה לעבוד עם זה ככה שאוכל להקרין מתכונים על השיש, שיציג לי באיזה גודל אני צריך לעשות את הפיצה, ויראה לי יוטיוב כשאני משתעמם זה פחות או יותר הרעיון הבעיות כדקלמן: לא כל פלאפון יכול להתחבר למקרן זעיר, האם הmotorola atrix יכול? רעיון כלשהו איך לעשות את זה? והבעיה העיקרית שלשמה אני רושם את ההודעה הזאת: גם אם אצליח לחבר פלאפון ומקרן זעיר אני צריך מקלדת וירטואלית כלשהי ככה שאוכל להקליד על המשטח עבודה אם אני צריך מקלדת או פשוט לגלול אז אשמח לעזרתם או שתפנו אות…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. לבן שלי יש את המכשיר הזה. הבעיה היא שהוא נתקע לעיתים קרובות מאד - כ-4 פעמים ביום ולפעמים יותר. תיחקרתי אותו וניסיתי למצוא קורלציה למצב מסויים שבו הוא נתקע אבל נראה שאין כזה. הוא יכול להתקע במסך הפתיחה, בעת משחק, בזמן גלישה וכד'. הפתרון היחיד הוא להוציא את הסוללה ולהחזיר אותה. יש לו עוד 2 חברים עם אותו המכשיר והם מדווחים על אותה הבעיה. האם זו בעיה ידועה? בחיפוש מצאתי את הלינקים הבאים אבל לא נראה לי שהם קשורים ישירות כי גרסת המכשיר לא שונתה מעולם. http://faq.orange.co.il/6250/%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%93%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%99-%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%95%D7%AA http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=8209434 מה זה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי טאבלט Hyundai A7HD, מעבד CORTEX A8, ג'יגה זיכרון, מסך 1024X600, ליבה גראפית MALI400. עכשיו, ניסיתי להתקין כל מיני משחקים (Machinarium למשל) וזה נכנס אליהם, עושה מסך שחור ויוצא. לפעמים זה רושם גם שהמשחק הפסיק לפעול.. יש פיתרון? *מריץ אנדרואיד 4

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  11. Started by ychig,

שלום, קיבלתי היום את הטלפון הנחמד הזה, והוא מלא בכל מיני שטויות של אורנג', לפי מה שהבנתי צריך להתקין רום נקי.. הfirmware בגרסא 2.3.3 הbuild הוא GINGERBREAD.JHJVG יש רומים מסויימים שעובדים טוב על המכשיר הזה? או שזה אוניברסלי לכל אנדרואיד? תודה

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. שלום לכולם!! לכל המשפחה חוץ ממני יש את המכשיר. לכן אני לא מבין בו כלום. ניסיתי להוריד להוריי תוכנות מהאפ סטור ואף תוכנה לא עבדה! כולן הקליטו רק אותי בשיחה ואת הצד השני שומעים מאוד חלש או בכלל לא. הבנתי שזה משהו בהגדרות של המכשיר שלא מאפשר לאף תוכנה להקליט שיחות בצורה נורמלית, ולכן חובה להחליף לרום ספציפי אחר...? זה נכון??? אם כן אשמח להמלצות על רום שיש בו את התכונה הנ"ל ונחשב אמין ועדיף שיהיה יחסית קל להתקנה. אני אוכל לעשות הכל ע"פ מדריכים באינטרנט אבל אשמח להכוונה כי אחרת זה ייקח לי שעות של חיפושים באינטרנט!! תודה מראש לכל העוזרים!!

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  13. אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  14. Started by ch33,

היי. אני צריך המלצה לסמארטפון אנדרואיד סביר באזור ה1000 ש"ח, עם חריגה אולי ל1200 +-. הוא ישמש ילד בן 14 ככה שכנראה יעמיס עליו הרבה מוזיקה, וידאו, תמונות וכו' והשימוש בו יהיה די בסיסי, בלי אפליקציות מתוחכמות מדי או צורך בפיצ'רים משוכללים. ככה שחשוב לי שיהיה נפח טוב (אופציה להרחבה זה גם בונוס) ומעבד מספיק חזק. סוללה טובה זה בונוס, כנ"ל עמידות מסיבות ברורות. כמובן שאין מכשיר בסכומים האלה שיענה על הכל, אבל אני מקווה שיש משהו מספיק קרוב. חשבתי על הDefy Plus, קינגפון מוכרים אותו ב1200 עם כרטיס 8GB במתנה, והעמידות שלו זה מה שמושך אותי כי מדובר במישהו שכבר נהרס לו סמארטפון בעבר בגלל מים. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  15. Started by CroCoDile,

אני מקווה שאין בשאלה שלי משום מעבר על חוקי הפורום. וסליחה מראש אם כן. חיכיתי לא מעט לעדכון התוכנה הרשמי של ICS שיצא דרך המפעילה שלי (פלאפון). לצערי, מאז שהתקנתי אותו אני מאוד מאוד מאוכזב - לא רק שהעדכון לא שדרג את המכשיר, הוא אף פגע בו. המכשיר שלי איטי יותר, מסך המגע עובד איך ומתי שבא לו, פונקציות מסויימות נעלמו (לכידת/צילום מסך), המכשיר נוטה להיתקע ותוכנות רבות נתקעות וקורסות, ובכלל נראה שקיבלנו מוצר "חצי אפוי" ולא מוצלח בכלל. לכן שאלתי היא האם תוכלו לתת לי המלצה לרום לא רשמי וכן מוצלח. כשאני מחפש בעצמי ברשת אני מוצא רומים אבל אין לי מושג אם הם טובים ואמינים או לא. תודה מראש, גלקסיונר מאוכזב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, הוצעה לי דיבורית לרכב ע"י נציג של אורנג'. ניסיתי לקבל ממנו מידע על יצרן הדיבורית והדגם, אבל הוא לא מצא את המידע ורק אמר שמדובר בדיבורית הסטנדרטית אורנג' ושהיא איכותית ומשתמשים בה עשרות אלפי לקוחות ללא תלונות. בקיצור, מישהו מכיר את הדיבורית הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ב"ה היי כל מה שאני רוצה לעשות זה דבר כזה: שהתוכנה תפתח דף אינטרנט, והמשתמש יוכל גם לשלוט, הכוונה להכנס לדפים וכו'. משם אני כבר ב"ה יסתדר. הרעיון הוא שאני מתכנת אתרים, ואני מעדיף לבנות את התוכנה שאני רוצה לבנות אותה ב PHP ו HTML.. שפות שאני בערך מכיר ויש לי ניסיון.. אני עכשיו מוריד אקליפס ו ANDROID SDK וכל הבלאגנים.. מישהו יכול לתת לי קצת כיוון איך לעשות את זה? הדבר הזה יעזור לי? http://developer.android.com/reference/android/webkit/WebView.html תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם קניתי את הגלקסי 3 והתחברתי להוט מובייל עם מספר חדש. הכל עובד טוב בינתיים (ממה שהספקתי לבדוק) חוץ מהאינטרנט, אין לי בכלל קליטת אינטרנט - זה קשור משהו למודם ? איך פותרים את הבעיה :s05: תודה רבה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  19. חבילות ישנות היו בנויים בצורה: *לדבר מינימום 100 דק בחודש *מהירות גלישה מקס' של 4MB 119 שקל הכל חופשי גלישה 200MB 139 שקל הכל חופשי גלישה 2GB 149 הכל חופשי כולל הגלישה התוכניות החדשות שיצאו היום: *אין מינימום שיחות לעשות *מהירות גלישה מקס' של 8MB 119 שקל הכל חופשי גלישה 200MB 139 שקל הכל חופשי כולל הגלישה לידיעת חברי הפורום

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. אני לא מתלהב מהמערכת הפעלה הזאתי בלשון המעטה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, רציתי לדעת מה קורה אם אני עובר עכשיו לגולן למשל, אחרי כמה ימים עובר להוט מובייל ואחרי זה שוב חוזר לגולן. האם אני אצטרך שוב לקנות את כרטיס ה SIM של גולן? או שברגע שיש לי SIM של חברה כלשהי אני תמיד יוכל להפעיל אותו מבלי לקנות SIM נוסף? איך זה עובד אני ממש לא מבין. תודה!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by MrAlex,

יש לי מספר שאלות: 1)האייפון הוא אייפון דור רביעי (אייפון 4) שהגיע אלי מחבר הוא לא שמושי בשבילו יותר... והוא גם שבור ב3 מקומות:סוללה נפוחה ולכן החלק האחורי שבור משהו כזה והמסך. הסוללה שלו התנפחה(לפני שבועיים לפני שהוא הגיע) אני אחליף אני יודע אבל לפני איזה חצי שנה הוא ניכנס למים והוא מאז עבד פיקס עד שפשוט הוא הפסיק להתשמש בו ביגלל סיבות אחרות אז הוא החליט לתרום לי אותו הוא השאלה שלי האם יש קשר בין המים לסוללה? 2)השפוץ יעלה לי בערך 700 ש"ח השאלה שלי מה ההבדלים בין מסך מקורי ולא מקורי ואיך אני יכול לדעת עם הוא מקורי או לא... 3)כדאי לעשות את הבדיקה בחומרה של האייפון ( החלק הפנימי)? כי הוא עבד פיקס חצי שנה.... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 1000 ש״ח, קראתי ברשת כבר על סוגי מכשירים אבל עדיין לא מצאתי תגובות של אנשים לגבי אותם מכשירים. הייתי שמח לשמו תגובות והמלצות ממכם על סוגי מכשירים. אני מחפש דברים בסיסיים, כמו whatsapp, waze ומשחקים בסיסיים כרגע אני ממש חושב על galaxy gio או פלוס.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  24. שלום לכם. פה בפורום התוודעתי לראשונה לאתר Handtec, ואני מעוניין להזמין ממנו מכשירי גלאקסי 3 (2 או 3 מכשירים, עוד לא החלטתי). הייתי שמח לדעת מראש מה התהליך, ומה אני צריך: יש לי כרטיס אשראי בין לאומי, עם הכתובת שלי פה בארץ, כמובן. לא כדאי להזמין ישירות לפה - כי אז יש בעיות עם המכס, נכון? מה עושים בדר"כ? מזמינים לארה"ב, דרך חבר שיביא? הם מקבלים הזמנות לארה"ב, עם כרטיס שהכתובת שלו פה בארץ? אשמח למידע בעניין. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. Started by Burkey,

שלום חברים יש לי בעיה, חשבתי לאתגר אתכם, אולי מישהו נתקל בה בעבר. יש לי מכשיר מסוג LG OPTIMUS ONE עם מערכת הפעלה אנדרויד 2.2.1. עם רכישתו הכנסתי שמות ומספרים לזיכרון, וכאשר אחד מאנשי הקשר מתקשרים, אני רואה שם ומספר, כנדרש. אולם, לאחרונה כל איש קשר חדש שאני מכניס, כאשר הוא מתקשר אני רואה רק מספר ולא את השם, כמו כן בשיחות אחרונות, רק מספר ולא שם, אבל אם הוא שולח SMS, אני כן רואה שם. יש למישהו מידע לגבי הבאג הזה ואיך ניתן לפתור אותו, זה מוציא אותי מדעתי. תודה !

• 0 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים