עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הי יש מישהוא שיודע היכן ניתן להשיג אייפד בזול ואם רוצים לקנות יש שניה איך אני יכול לבדוק שאני קונה מכשיר תקין תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  2. האם כל האפליקציות שעל המכשיר ימחקו בשדרוג? טרם יצא לי לשדרג תוכנה למכשיר כלשהו דרך הKIES.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by roy26,

מאיפה אני יכול להוריד עידכון גריסה בעברית לפלאפון HTC SENSE WITH תודה רבה ישמח לעזרה פלוס התקנה גם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by dbx22,

אהלן. אני נמצא כרגע בתוכנית עסקית בסלקום, אני בהתחייבות 18 חודשים. לפי מה שהבנתי אני אמור לשלם קנס יציאה כלשהו. אין לי דרך ליצור קשר עם האיש קשר שלי בשביל לשאול, והמוקד בסלקום לא רוצים לדבר איתי ואומרים שהם לא יכולים לענות לי על השאלה. אז אני מפנה שאלה זו אליכם, איך לחשב את הקנס שאותו אני צריך לשלם? ועוד שאלה, כלקוח עסקי אני צריך להודיע משהו לחברה בה אני נמצא לפני שאני עוזב? או שזה מספיק ללכת לחברה החדשה, להתחיל שם התניידות והם כבר יטפלו בהכול? תודה.

• 31 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. אני מחפש תוכנה כלשהיא בעזרתה גם מישהו ללא ידע בתכנות אך כן ידע בעיצוב, יוכל לבנות אפליקציה לסלולר שתהיה למעשה גרסא אינטראקטיבית של ספר ילדים עם ליווי מוזיקלי ראיתי את התוכנה הזאת שהשתמשו בה לפיתוח כמה ספרי ילדים אינטראקטיביים לסלולר http://www.kickstarter.com/projects/1653587994/create-your-own-interactive-childrens-books?ref=home_location http://www.kickstarter.com/start

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ZiggyMan,

ככה; אני צריל להעביר את אנשי הקשר לדיבורית ספיריט ברכב. הבנתי שהדרך היחידה לעשות זאת זה דרך הSIM של המכשיר. הבעיה היא שאין באפשרויות האנדרואיד שום אופציה להעביר את אנשי הקשר לסים. פתרון?

• 7 תגובות
    • 8.1k צפיות
  7. אני רוצה לקנות טלפון יד שניה שיוכל גם לשמש כראוטר למחשב הנייד. נאמר לי שרק מגרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה ניתן להפעיל את הנקודה החמה. האם נקודה חמה זה WIFI-שידור אנטרנט מהטלפון למחשב כמו ראוטר?? סליחה על הבורות. לא מכיר את המושגים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, עברתי להוט מובייל מפלאפון יחד עם 2 מכשירי סמסונג s6703 שרכשתי בזמנו מפלאפון. המכשירים נפתחו לסים פרי אצל פלאפון לפני המעבר. כרגע יש לי תקלה מוזרה ומעצבנת ביותר: כל שיחה שאני מוציא או מקבל למכשיר, הטלפון כבה ונדלק אחרי 4 דקות של שיחה בדיוק, ב- 2 המכשירים. למותר לציין שעם סים של חברות אחרות כגון אורנג' סלקום ופלאפון הכל עובד חלק וגם הסים של הוט מובייל עובד חלק במכשירים אחרים. בקיצור משהו מוזר לחלוטין ואני אובד עצות! אם למישהו יש רעיון לפתרון הבעיה אשמח אם ישתף! תודה רבה

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. היי לכולם אני בתהליכי רכישת samsung galaxy s3 ואני תוהה לגבי נרתיק מומלץ עבורו. אני מכירה את כיסויי הסיליקון הבסיסים ביותר מאיבי אבל אני תוהה עד כמה הם מגינים. בכל אופן מדובר על מכשיר לא זול וברצוני לשמור עליו מוגן. אני תוהה אם יש חברות המציעות כיסויים האמורים לספק הגנה מעבר למינימלית ובכלל מה מומלץ. בכוונתי לרכוש בחול, איביי, אמזון או משהו אחר (אמין מומלץ ולא יקר) ואוכל לשלוח לארה"ב כך שזה פותח עבורי אפשרויות נוספות. רצוי שהכיסוי לא יהיה במחיר מטורף ויתן תמורה למחירו. הן אם מדובר על הגנה, אבל גם עיצוב חביב (בנוסף להגנה, לא במקומה ולא כתכונה עקרית) יהיה רצוי. שמעתי משהו על נרתיקים של חברת case-mate אשמח לדעת מה היתרון בהם ואם יש חברות או דגמים מסוימים אחרים שכדאי לי לשקול…

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. לכתבה: http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/378/175.html?hp=16&cat=1924&loc=11 אולי סוף סוף טבלט לא רק למטרת בידור ?.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שחררתי השבוע משחק באבלס כיפי וממכר: https://play.google.com/store/apps/details?id=bubbles.android אשמח לפידבק - תגובות, באגים, ובבקשה תכתבו review של 5 כוכבים אם אתם נהנים !! זה יעזור מאוד. תמונה מהמשחק:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. משתמש כרגע בסים רמי לוי לנט סטיק ב-70 ש"ח לחודש. גולן מציעים סים הכולל גלישה ב-10 ש"ח לחודש. משהו ניסה להכניס סים של גולן לנטסטיק?? תודה, ניצן.

• 11 תגובות
    • 11k צפיות
  13. מקור: מאקו

• 97 תגובות
    • 14.4k צפיות
  14. Started by computers-man,

רכשתי מאדם בארץ שקנה איפון 4 מEBAY והמכשיר נעול לAT&T (כמובן שידעתי שהמכשיר נעול ) אני כבר 6 ימים נכנס בכל מיני שעות שונות(כולל שעות מאוחרות של הלילה) לצאט התמיכה שלהם וההודעה שאני מקבל היא " קראתי באינטרנט שעוד אנשים מנסים להשיג אותם ולא מצליחים, שלחתי להם מייל לכתובת שמצאתי באינטרנט ולא קיבלתי מהם מענה מה עוד ניתן לעשות על מנת לשחרר את המכשיר?

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. יש לי סמסונג גלאקסי טאב ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט דרך המחשב הביתי, האם יש אפשרות כזאת? חשוב להדגיש שאין לי אינטרנט אלחוטי אלא חיבור רגיל עם מודם השאלה האם יש אפשרות להתחבר למודם עם גלאקסי דרך המחשב הביתי? בנוסף יש לי בעיה שהמחשב שלי לא מצליח לקרוא את הטאבלט. כשאני מחבר את המכשיר למחשב נשמע צליל חיבור ובטאבלט מופיעה הודעה שהמכשיר מחובר דרך USB וגם מופיע איקס אדום על הסימן של הסוללה, אבל המחשב עצמו לא מזהה את המכשיר האם יש דרך אחרת להעביר את כל התמונות והקבצים שיש על הטאבלט למחשב?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניינת לעזוב כבר את סלקום ולעבור לחברה אחרת. המעבר כנראה יהיה לגולן טלקום. השאלה שלי היא כזאת: אני יודעת שגולן משתמשת ברשת של סלקום והאייפון שלי נרכש בסלקום במאי 2010. האם תהייה לי קליטה עם הסים החדש של גולן מבלי ללכת לסלקום ולבקש מהם לפתוח את האייפון לסים פרי (בגלל שגולן על רשת סלקום) או האם אני חייבת ללכת כדי שיפתחו את האייפון? תודה רבה על העזרה! מורן.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Proww,

אהלן. לא מזמן התקנתי על הגלאקסי הראשון מערכת הפעלה שדומה למערכת של גלאקסי 3. בכל מקרה, אני מחפש נגן מוזיקה (אפליקציה) שיהיה ניתן לראות את התיקיות שפתחתי

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  18. שלום, אני רואה שיש לא מעט לדעת בתחום ובשביל לחקור יקח שבועות של lurking בפורומים. וויתרתי מראש על מרובעי הליבות ועל המירוץ לחדש ביותר(כאחד שעדיין עם sony ericsson t650i מ2007 אני חושב שאשרוד בלי "החדש ביותר") 1)האם הSGS2 באמת הממולץ לקניה ולא סתם הראשון בזאפ? 2)איזה מכשירים דומים יש ברמת הSGS2 ומה החוזקות והחולשות שלהם? (HTC, Sony ומיניהם והאם הם יכולים להשתוות?) אם יש לכם שאלות שיכולים להועיל תשאלו בשמחה. תודה, עומר

• 17 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. שלום אני רוצה לבצע פרויקט של מחשב רכב מטאבלט אנדרואיד (9.7 אינ'ץ כנראה ONDA VI40W) אכשיו חשבתי על שימוש במצלמת אינטרנט וחיבורה לHOST USB כמצלמת רוורס העניין הוא האם יש תוכנה שאפשר להתקין אותה על הטאבלט כדי שהמכשיר אוטומאטי יכנס לתוכנה ויראה לי את התמונה ממצלמת הרוורס?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי חבר'ה התחלתי להתלבט בין IPAD3+4G לבין ה GALAXY TAB2 רציתי לקנות מחשב עבור לימודים לתואר באלקטרוניקה וטיפה בניית אתרים הדברים העיקריים שרציתי שיהיו לי בטאבלט זה: יצא לי להתחיל לשחק עם הכונן של גוגל והאפליקציות שיש שם וזה די נחמד אבל הבנתי שזה ניתמך רק ב ANDROID וגם חלקית רק ראיתי שאפשר להתקין תוכנות כמו MATLAB עבור הIPAD בלבד אבל הבנתי שהתוכנה רק חלקית שם - מישהו ניסה? עוד תוכנה שימושית לי היא ה PSPICE עבור מכשירים ניידים אבל גם שם הבנתי שהפונקציונאליות חלקית כנל מישהו ניסה את זה ? זה שווה את ההשקעה? דברים נחמדים כמו PHOTOSHOP עבור עיצוב אתרים ותמונות עורך קוד ל HTML CSS AJAX JS PHP ASP.NET כלי SEO כמו גוגל אנליטיקס וכדאי שתיהיה איזה אפליקציה נוחה לש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Xilver,

אני יודע שהגלאקסי הרבה יותר חדש, חזק וכו' וכו'... אבל אייפון זה פשוט יותר, נוח יותר, ושל אפל. הבנתי גם שיש לו הרבה יותר אפליקציות ושלגלאקסי יש בעיות עם הפריצה. מה מומלץ יותר? ואני לא מדבר מבחינה טכנולוגית כי אני משער מה תהיה התשובה. פשוט שאלה של התנסות, אם מישהו ראה/השתמש ויכול לתת חוות דעת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by sashakrik,

אני מתכנן לקנות HTC DESIRE משומש מארה"ב האם יהיה אפשרי לצרוב לו רום בעיברית ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by iakovl,

למרות שלא עדכנתי בזמנו... היה סבב 11 שהגיע כבר, יש כמה יחידות עודפות : פרטים עמ הדיון עודכן לסבב 10 סוללות ANKER סבב10 אם אתם מעונינים כנסו ומלאו את הפרטים פה: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHJLS25nRGRJek55WVN5OENCMVBTQXc6MA אחרי סבבים: אחרי סבבים: 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7, 8 אני מתחיל את סבב 10 אני יכול להזמין סוללות למכשירים שונים, אם אתם רוצים לדעת אם יש סוללה מורחבת למכשיר שלכם צרו איתי קשר, פרטים על הסוללה : הדיון הרשמי של ANKER בפורום I9100 : http://iandroid.co.il/forum/topic67703.html מחיר - לפי סבבים קודמים המחיר לסוללות עומד על 60~70 שח אבל תלוי בסוללה הפרטנית, יכול להיות יותר יכול להיות פחות משלוח - הסוללות ישלחו בדואר רשום (10 ש"ח) ת…

• 104 תגובות
    • 27.3k צפיות
  24. Started by omri_ro,

התקנתי את גרסת הניסיון ולמרות שהתפריטים מופיעים בעיברית ההוראות הקטליות באנגלית ולא מצאתי איפה ניתן לשנות את זה, בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אנשים אקראיים באינטרנט לא רוצים להפסיק עם התיאוריה הטיפשית הזאת? כל עוד תשתמש בסמארטפון שלך בדיוק כמו שאתה משתמש באותו טלפון ישן (כלומר, לא מדליק אותו בכלל מעבר לשיחות, מבטל כל אופציה של אינטרנט/GPS וכו' וסוגר את כל התוכנות שרצות ברקע) - הוא יחזיק לך בדיוק אותו זמן ובמקרים מסויימים אפילו יותר. למעשה, המכשיר שלי למשל (htc desire s) צורך במצב idle בערך 10ma, מה שאומר שהוא יחזיק בין 6 ל-7 ימים על הסוללת המסכנה שלו של 1450ma. וזה כאשר ה-wifi מחובר ופעיל, ה-gps פעיל, ה-BT פעיל ומחובר, ויש לא מעט תוכנות שיושבות ברקע. בבדיקות שעשיתי בעבר כאשר הכל היה כבוי גם הגעתי לצריכה של 7ma בלבד. זה כבר כמעט 9 יום רצוף.

• 66 תגובות
    • 8.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים