עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. האם ניתן להחליף את הדיסק הקשיח בנגן mp4 בזיכרון -flesh של 16 giga? לאור ירידת המחירים של זיכרונות ה-flesh (ניתן כבר להשיג ב-ebay זיכרונות של 16 GIGA ב-500 שח ) התעוררה השאלה האם יש דרך מעשית שאפשר לפרק את הדיסק הקשיח מהנגן ולשים במקומו זיכרונות flesh ובכך להרוג שתי ציפורים במכה אחת גם להגדיל את העמידות של הנגן בריצה וגם להאריך משמעותית את זמן העבודה (שהרי זה ידוע שדיסקים קשיחים לא מגלים אמינות לאורך זמן כאשר הם נתונים לזעזועים הנוצרים בעת פעילות ספורטיבית וגם שהם דורשים לפעולתם הרבה יותר חשמל לעומת נגני flesh)

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by Zinger777,

היי, אתמול אבי רכש את הSGS2 בחנות פרטית. נאמר לו בחנות שהתפריטים באנגלית אבל יש אפשרות שליחת SMS בעברית וגם קריאה שלו בעברית. אני יודע שאם אני רוצה עברית מלאה אפשר להתקין רום כלשהו ואז הכל יהיה בעברית אבל לצערי האחריות של החנות תפוג במידה ואני משנה את הרום. יש אפשרות אחרת להפוך את המכשיר לעברית? תודה, Zinger777.

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by geigera,

שלום אני מחפש טאבלט בגודל 9-7 אינץ'. מה שאני רוצה ממנו זה הצגת קבצי וורד באופן ברור (לא קטן מדי), חיבור לווייז (חיבור טוב, בלי בעיות ותקלות) ודואר אלקטרוני. כל השאר - פחות חשוב. לא משהו משוכלל יותר מדי, שלא יהיה יקר (עד 1000-1200 שקל), אבל איכות טובה (כלומר, אמינות). על מה אתם ממליצים? תודה ארי

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. טוב, לא מזמן חזרתי לאתר, וערכתי חיפוש על הzune בפורום, מצאתי כמה נושאים לפני כמה חודשים, שאמרו שלא שווה להיות שפן ניסונות, ועדיין לא הכול פתוח\ידוע. קיצר עוד מעט סוף ינואר, ועבר ים זמן מאז, אז מה עכשיו דעתכם על ה ZUNE, האם לא מוקדם מדי לחרוץ את גורלו? בעליו של המכשיר, אם תוכלו לתת חסרונות\יתרונות, בקצרה. בנוגע לתחליף ה ZVM הוא עולה ב200-600 שקל יותר, הזון עולה 1400, הzvm עולה 1600-2000 לכן הזון נתפס כאופציה המשתלמת ביותר. דעתכם?

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by Roy.T,

אז ככה הייתי בסין וקניתי נגן MP3 דמוי IPOD שמונה ג'יגה. התוכנה שבMP3 תומכת עברית והיא אותה התוכנה שקיימת בנגנים שנמכרים בארץ.. הבעיה היא שהתוכנה דפוקה ועושה לי ריסטרטים לנגן שאני מנסה להכנס לספריית שירים. חיפשתי בגוגל את התוכנה וכל הזמן הגעתי לאתרים סיניים מה שלא ממש עוזר לי.. משהו אולי מכיר את התוכנה ויודע מאיפה אפשר להוריד אותה? זה מה שמופיעה לי בFIRMWARE VERSION שבנגן: ACI_V3.5.37 DX85001 CM70038 אין לי הרבה תקווה אבל אולי משהו פה יציל אותי....תודה

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  6. Started by matrix66,

לכל אלה שהספידו את אפל ואת האייפון החדש http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000689502 נ.ב בבקשה לא להתחיל עם ויכוחים של למי יש יותר גדול (אפל-סמסונג וכו'..)

7. סמסונג חשפה שלושה דגמים ראשונים בסדרת הביניים הבינלאומית הפופולרית שלה לשנה זו - כולם עם הגנה רשמית מבורכת בפני מים ואבק ושניים מהם עם שבב ביניים מעניין פרי פיתוח עצמילכתבה

8. Started by orninyo,

שאני מתקין את הדיסק התקנה של המכשיר זה תמיד נכשל שהוא מגיע smec flash usb חיפשתי אותו באינטרנט ולא מצאתי, אבל מצאתי הרבה שזה קרה להם וגם לא מצאו :-\ מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, אני בטח מאחר קצת את הרכבת - אבל רק לא מזמן נחשפתי לזה וחשוב לי לברר כמה נקודות בנושא viber ו whatsapp... 1. עד כמה שאני מבין אין הבדל משמעותי בין שליחת הודעת SMS בVIBER לבין שליחה דרך whatsapp - נכון? 2. כדי להשתמש בתוכנות הללו יש צורך בחיבור לרשת האינטרנט - ואז ביצוע השיחות והעברת הודעות הוא בחינם לחלוטין, השאלה היא מה קורה כאשר לא מחוברים לרשת אלחוטית אלא מתחברים לאינטרנט דרך הרשת הסלולארית (יש לי מנוי של גלושה ללא הגבלה) - האם גם אז העברת הודעות וביצוע שיחות הוא חינמי לחלוטין? 3. מה קורה אם אני מנסה להתקשר או לשלוח הודעה למישהו שלא מחובר כרגע לאינטרנט - האם ההודעה תגיע אליו לאחר שיתחבר? האם יש אנדקציה ברורה בתוכנות למי מחובר ומי לא? 4. האם יש זליגה מהתוכנות…

• 22 תגובות
    • 5.9k צפיות
  10. יצרנית האופטיקה Carl Zeiss, שאחראית ללא מעט מהאופטיקה במצלמות הסמארטפונים שלנו, משיקה משקפי מציאות מדומה מתוצרתה בתג מחיר שובר שוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%93%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%a4%d7%99-vr-%d7%91-100-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%91%d7%9c%d7%91%d7%93/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. דגם שהיה אחד המובילים בשוק לפני שנה וחצי-שנתיים (אמור להיות קרוב לרמה של ה - Nexus 4) נמכר במבצע - 144$ למשך 15 השעות הקרובות בלבד. הנה - זה כלום כסף למכשיר ברמה הזאת.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by TaMiRn2,

שלום. אני רואה שלאחרונה יש פה הרבה דיונים על מה יותר טוב ועל חידושים והכל אבל יש לי נושא ענייני יותר אני מחפש כיסוי כלשהוא ישיגן טוב על האייפון שלי מפני שריטות ומכות ואם אפשר גם טיפה מים. חשוב שהמגן מסך לא יהיה שיכבה קטנה של הגנה אלא משהו רציני ועבה... התקציב הוא 200 שקל נ.ב. ראיתי משהו באופיס דיפוט שהוא מגן קריסטל כזה שעוטף את כל המכשיר אבל יש גם בעיה קטנטונת... המכשיר בצבע לבן והייתי רוצה משהו שיסתיר את הצבע הלבן שלו.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני עדיין תקוע עם טלפון "אנתיקה" של נוקיה. החלטתי שהגיע הזמן לקנות סמארטפון. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כלום. בפעמים שביקשתי ממישהו להשתמש בסמארטפון שלו, לא ידעתי אפילו איך לפתוח את המקשים או לדפדף בעמוד....:-) הדרישות שלי: קודם כל שיהיה "קטן". כשאני אומר קטן, אני מתכוון כמובן לקטן באופן יחסי לסמארטפון. האייפונים למשל נראים לי מאד גדולים. אני צריך דגם שייכנס לכיס ג'ינס לא כל כך מרווח. דבר שני: שיהיה יחסית אמין . שאני אוכל לבצע שיחת טלפון ולשלוח SMS, מבלי שכל שנייה הטלפון ייתקע או יעשה כל מיני קונצים(כפי שראיתי אצל מישהי). שפשוט יתפקד כמו טלפון. אינטרנט, איכות מצלמה, כמות זכרון וכו'- כל אלו לא מעניינים אותי. לגבי המחיר.............ראיתי באייבורי סמארטפונים בסביבות 500 שק…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. רשמי מסמסונג ICS יהיה זמין מה 10/03/12 עדכון רשמי מסמסונג לינק : News & Alerts SAMSUNG הערות של סמסונג על העדכון, לינק : Galaxy S II Ice Cream Sandwich Update

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%9f-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%94-galaxy-s6-active-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by omri9180,

היי , אני חושב על לשדרג את המחשב שלי הוא בן 4 שנים וסוחב טוב, הבעיה היחידה שלי כרגע זה כרטיס מסך. זה המפרט שלי: intel i5 2300 לוח: asus p8p67-m Ram 4x2 1600 ספק 650 וכרטיס מסך asus radeon hd6850. השאלה שלי בכללי האם שווה לי לחפש עוד כרטיס כזה ולעשות crossfire, או להשקיע 1000 שקל על כרטיס חדש (חשבתי בכיוון של radeon R9) ? או אולי בכלל לחסוך ולקנות מחשב חדש (כרגע אין יותר מדי כסף לבזבז).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by neogod,

האם יש אפשרות לשים כרטיס זכרון גדול יותר מ 1GB במכשיר? אם כן האם זה ישפיע על המהירות שלו? והאם ישנם הבדלים במהירות בכרטיסי הזיכרון מסוג memory stick micro ? ואיזה ממולץ לרכוש בשביל ה 610I ?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי. ברשותי טאבלט סיני Allwinner A31s 10.1" מריץ אנרואיד 4.4 KITKAT שאליו מחוברת מקלדת USB כזאת : http://tinyurl.com/o359zyz בהגדרות CZW USB KEYBORAD אין HEBREW מה ניתן לעשות בשביל להקליד מהמקלדת הפיזית ושיכתוב לי בעברית ?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by below_z,

למרות שמדובר במכשיר עתיק יש המלצות לטלפון אלחוטי אם רמקול? באזור 100-200 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by TaMiRn2,

שלום. קראתי בעיתון לא מזמן על מדבקה שהופכת את המסך שלך למסך מגע... אז חיפשתי מעט... ו http://www.wallaby.co.il/sap.aspx?xip=444611 אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר את זה? ואם יש את זה בגדלים שיתאימו למסכים רציניים יותר? תודה....

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. עם שבבים של אינטל שלא רואים כמעט בשום מקום אחר ונפחי אחסון ו-RAM נדיבים במיוחד, ה-Zenfone 2 הוא סמארטפון מעניין מאוד שיכול להיות שלכם כעת בעבור מחיר מפתיע לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ללכת-נגד-הזרם-ה-zenfone-2-זמין-לרכישה-במחיר-תחר/

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by SilverBlaze,

שלום לכולם, בשנתיים וחצי האחרונות השתמשתי בסוני אריקסון K850i והוא פעל מצויין. באיזשהו שלב קרה מקרה והוא בילה את הלילה בשלולית והפסיק לעבוד. הייתי כל כך מרוצה מהפלאפון שקניתי עוד אחד, במחיר זול משמעותית כיוון שהוא כבר לא היה מכשיר חדש, ולאחר טיול במקום בעל לחות גבוהה יחסית המסך שלו הפסיק לעבוד. זה נראה כאילו כל מה שנדפק היא התאורה, כי אפשר לראות צללים על המסך אם התאורה בחוץ מאפשרת וממש מתאמצים, ועד לאחרונה המסך היה עובד מדי פעם עד שהייתי נוגע בלוח מקשים ואז הוא היה נכבה. זה נראה לי כמו מקרה מתסכל מאוד של קצר אבל רציתי לדעת אם זאת בעיה שמוכרת למישהו ואם יש דרך לתקן אותה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by RaffiB,

היי שלום, אני פה כדי להיוועץ לגבי קניית סמרטפון חדש באזור של ה1500 ש''ח(100-300 ש''ח סטייה). לא מעניין אותי מותגים, אני לא "אוהד" של פירמה מסוימת. הדבר היחיד שאני רוצה זה Value for Money. אני לא מעוניין להזמין מחו''ל, אלא אם כן אני יכול לקבל אחריות על זה באחת החנויות בארץ(למיטב ידיעתי רק אפל מנהיגים את השיטה הזאת). הדגמים שעד עכשיו מצאתי שהם עונים לקריטריון הם להלן: LG3 Zenfone2 MX5 One+one -1 אני לא נעול על שום דבר..פשוט רוב הביקורת עמוסות בפרטים טכניים שאין לי אפילו חצי מושג מה הם אומרים... לכן אם זה לא יותר מידי לבקש אשמח לקבל Pros and Cons לגבי אותם סמרטפונים ואם למישהו אחר יש המלצה שמעבר לדגמים שפירטתי- אשמח לשמוע!

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by מוריס100,

האם מישהו יכול לעזור לי איך להגדיר בסטרימר את הכיתוביות בעברית על גבי סרט בחנות נאמר לי שהוא תומך בכיתוביות בעברית תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by yuvalm2,

לצערי הסלולרי שלי נפל באזור סלעי, והצליח להיסדק. לדעתי, נפגעה הזכוכית החיצונית של המסך, וגם ה-LCD שמתחתיה (כיוון שאני רואה דליפת צבע בסדקים שנוצרו). כמו כן, החל מנקודת השבר ומטה, מסך המגע אינו מתפקד. (להוציא את שני הלחצנים התחתונים) אני משער שמדובר בהחלפה של המסך - מישהו יודע כמה דבר כזה צריך לעלות ואיפה כדאי לי לעשות את זה? (האם חשוב לעשות את זה אצל היבואן המקורי, וכמה זה יעלה אצלו?) אלא אם זה ממש פשוט, ואני מנחש שזה לא, אעדיף שלא לבצע את התיקון בעצמי, ולהיעזר במעבדה. (רשמית או לא רשמית)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.