עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Milford Cubicle,

יש לי פיקסל בודד שתקוע על לבן, מישהו יודע מה מדיניות התיקון במקרה כזה? יש דרך "לשחרר" או מצידי "לבטל" אותו (שיקבל את הצבע של הפיקסל הצמוד אליו או משהו)?

2. Started by the man12345,

שלום, אני מעוניין לקנות סמארטפון לא סיני במחיר שלעד 850 שקלים עד עכשיו המכשיר הטוב ביותר שהוצע לי הוא lenovo s960 מישהו מכיר את המכשיר? מה אתם חושבים עליו? יש למישהו רעיונות למכשיר אחר? (לא סיני)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי יש טלפון מדגם NOKIA N73 והוא רוצה לעלות אליו קובץ וידיו והוא אמר לי שאם הוא מעלה קובץ ודיו כמו שהוא הוא לא עובד.... בקיצור אם תוכלו להסביר לי אך לעלות קבצי ודיו לNOKIA N73 זה יעזור לי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  4. המכשיר הוא mio 168 RS איך אני מסדר ?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by swisaman,

היי, אבא שלי מחפש סמארטפון חדש לשימושים דיי בסיסיים - גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה וכמובן לדבר במכשיר. כרגע יש לו vivaz של סוני אריקסון והוא לא מרוצה מהמכשיר,הטאץ' לא משהוא,הגלישה איטית והממשק שלה על הפנים(זה לא איזה דפדפן או משהוא...) הוא מחפש מכשיר בעל מחיר נורמלי ולא מופרז מידי לשימושים,רצוי שיהיה אנדרויד ויכיל אפשרות להשתמש בWAZE ושהתוכנה לא תקרטע גם אם אפשר. תודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  6. אהלן. אני מתכנן לקנות PPC בקרוב[ מאוד מאוד בקרוב], למעשה כבר יש לי אחד בראש, הIPAQ RX5940 של HP.. הוא בול באיזור המחיר שלי, שמעתי שיש לו אחלה GPS וWIFI מובנים, ולמעשה כל מה שאני צריך.... הצרכים הכלליים שלי הם WIFI שיכול לעמוד בשימוש רב. GPS מדוייק ושאין לו הרבה לאג בזמן שהוא נותן לי הכוונות, זמן הדלקה פחות מפריע לי. BT, אם אפשר IR [למרות שיש לי פחות צורך בזה] ... ו..זהו בעצם, שיהיה עמיד ועם בטריה כמה שיותר ארוכה. ברמת העיקרון הIPAQ ענה לי על כל הדרישות עד כמה שאני יודע, אבל אני אשמח לדעות עליו או על מחשבי כיס מקבילים אחרים. תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  7. אז אחרי מעבר על אינספור ת'ראדים בנושא, הגענו לשאלת מליון הדולר (שלי לפחות).. איזה נגן היום הכי משתלם למוסיקה וקצת סרטים?? העדפות: = כמה שיותר קטן ביחס לגודל המסך = מסך בגודל של 3 אינצ' לפחות (2.5 נראה לי קטן מדי לסרטים.. ועקב כך ה-ZVM לא מתאים) = איכות שמיעה עדיפה על איכות וידאו = תמיכה בפורמטים -יתרון = מחיר זול גם הוא יתרון שישקל בינתיים השניים שנראים לי הם הארקוס 404 והזיון של MS, מי מהם עדיף? יש לכם הצעות נוספות? (עדיף לא יותר גדולים מה-404)

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by shay1098,

BGR

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. https://blog.whatsapp.com/614/WhatsApp-Web

10. Started by תימני אסלי,

האם ניתן להתקין את תוכנת בבילון על מחשב כף יד או שלמחשב כף יד אמורה להיות תוכנה מיוחדת שמותאמת לו?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by devilh,

אני רוצה לשמוע ביקורת

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  12. Started by michaelr524,

שלום, אנחנו גרים בישוב בשומרון (מעלה שומרון). לא מזמן עברנו לרשת פלאפון. היום קנינו מכשיר חדש Xperia X8, יש פה בעיה רצינית של קליטה במיוחד בתוך הבית. על הקופסה כתוב: Mobile Phone GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800& UMTS/HSPA Bands 1/8 האם זה אומר שהמכשיר נתמך ברשת פלאפון? האם הוא תומך בכל התדרים שלהם או רק בחלק? עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת? עשיתי בדיקה עם מכשיר אחר Nokia 6267 מלפני 3 שנים עם אותו הסים של פלאפון ויש קליטה מצויינת... האם יש משהו שאפשר לשנות בהגדרות של המכשיר בשביל שיעבוד טוב או שרק נשאר להחליף? תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי Xperia X10. כשקיבלתי אותו עשיתי סנכרון לגי'מייל. קורה לי שאני מתחבר לרשת WIFI אז אני מתחיל לקבל הודעות מאנשי קשר בג'ימייל בלי קשר לכלום וזה מעצבן. אני הולך להגדרות, חשבונות, ויש שם את החשבון בג'ימייל וכשאני לוחץ להסיר אותו, הוא כותב לי: "חשבון זה נדרש על ידי כמה ישומים. תוכל להסיר אותו רק על ידי איפוס הטלפון לברירות המחדל של היצרן (פעולה זו תמחק את כל הנתונים האישיים שלך). אני לא רוצה לאפס את הפלאפון, לא יודע בדיוק מה זה ימחוק לי, אני רק רוצה להסיר את חשבון הג'ימייל ואני אתחבר לאימייל דרך התוכנה הרגילה של האימייל. יש מצב אולי להיות במצב של "Appear Offline" אולי? בג'ימייל במחשב ראיתי שיש אבל לא מוצא את זה בפלאפון. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by omer0777,

שלום רציתי לדעת איך מעבירים משחקים \ שירים לאייפון 8 gb דור 2

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  15. Started by Adun,

הי, התקנתי רום CM11 על הגלקסי 3, גירסה 4.4.4 לפני זה, עשיתי גיבוי לאפליקציה של "לוח שנה עברית" שהייתה ברום המקורי של סאני. ניסיתי לשחזר אותה, אבל זה לא עובד. ניסיתי כמה פעמים, שכל פעם מחדש אני עושה ריסטרט למכשיר, אבל עדיין האפליקציה לא מופיעה לי.. ככה ניראה המסך גיבוי של טיטניום למה זה קורה? ואיך אני יכול לשחזר אותה? (אני לא מעוניין באפליקציות אחרות של לוח שנה עברי, אלא זאת ספיציפית) נ.ב: ניסיתי לשחזר עם app+data וגם רק app, לא עזר. אחרי השיחזור, היה כתוב שהבאץ' שוחזר.. בכל אופן, אם זה משנה, כשגיביתי את האפליקציה, היא הייתה מסומנת באדום

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by spitzi,

היי, לקראת התחדשותי ב-G2, האם תוכלו להמליץ על דיבורית בלוטות' מתוך המבחר שיש באמזון? אני רוצה רמקול מצוין, סינון רעשים וחיי סוללה ארוכים. אין לי כל צורך במסך בדיבורית. מעולם לא היתה לי דיבורית, כך שאין לי מושג איך טוענים אותה. כמו כן, לצורך שיחות פרטית, אני תוהה האם אני יכול לבחור שהטלפון יתחבר אוטומטית לדיבורית אוזן במקום לדיבורית הרכב כששתיהן פעילות. ראיתי ב-Wisebuy המלצות חמות על Jabra Freeway מלפני שנתיים. באופן משונה, נראה שבאמזון מציעים את הדיבורית הזאת בחצי מחיר כשהיא באריזת Bulk במקום באריזת Retail. מובן שלא אכפת לי באיזו אריזה אני מקבל את הדיבורית, אז איפה הקאץ'?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. בדיוק ראיתי את המכשיר הזה ב73$ כולל משלוח. יש לו מצלמת 8MP, זכרון 2GB/16GB, דור רביעי, סוללה סבירה, איכות בניה וGPS של מכשירי DOOGEE: http://www.shareasale.com/r.cfm?u=1047204&b=416079&m=27868&afftrack=&urllink=www%2Etomtop%2Ecom%2Fhomtom%2Dht7%2Dpro%2D55%2Dhd%2Dscreen%2D1280720%2D4g%2Dsmartphone%2Dmtk6735%2D2gb16gb%2D130mp%2Dandroid%2D51%2D3000mah%2Dbattery%2Dsmart%2Dgestures%2Dwake%2Dgesture%2Dultra%2Deffective%2Dpower%2Dsaving%2Dmode%2Dp1379b%2Deu%2Ehtml המחיר הוא 69$ - אחרי קופון VE5OFF - יורד ל66.49$ - בדרך כלל אחרי הרשמה מקבלים 50 נקודות - המחיר יורד ל65.99% - אחרי משלוח מקבלים מחיר סופי של 73.72$ המחיר ברוב החנויות הוא 89$ והמבצע הזה הוא…

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. שלום,כאשר אני מנסה להעביר את הסרטונים שצילמתי מהנוקיה 6228 אז הם עוברים למחשב כקובץ TMP מה אני עושה לא בסדר?

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  19. מחפש מכשיר סמארטפון תקציב :1700 ש"ח שימושים: ג'יפיאס, לקיחת הערות, ניהול פגישות, שמיעת מוזיקה, צילומי מסמכים(ע"י תוכנת סקנר) לכן זקוק לפלאש, ומסך קריספי(תצוגה טובה ולא מגורענת) WIFI , ותמיכה ברשת גולן טלקום+אורנג'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Phobus,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש 5800 xm ורציתי לשמוע את חוות דעתכם, מעבר לכל מה שקראתי עליו באינטרנט. אני מתכוון לרכוש את המכשיר לבדו בחנות, ויש לי כמה שאלות: 1) רציתי לדעת קודם כל מה אני צריך לדעת לגבי רכישה מחנויות רגילות, האם זו "חבילה מלאה" עם אחריות וכ'ו? אני צריך הכוונה וטיפים לגבי הרכישה. 2) הטלפון יהיה לרוב בשימוש בגרמניה, ליתר דיוק במינכן עם המפעילה O2, אם זה משנה משהו, ולפעמים גם בארץ. האם תאימות המכשיר היא בסדר? 3) המכשיר מיועד לשימוש קליל יותר, ז"א בעיקר מוזיקה, קצת משחקים ומולטימדיה כמו תמונות וסרטונים (צילום, צפייה ואכסון). האם אני בכיוון הנכון? בחרתי את המכשיר בגלל שאני ממש אוהב את כל הפיצ'רים שלו אך אשמח להצעות אחרות שממוקדות יותר בצרכים שציינתי ועדיין דומים…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  21. חוץ מELINE? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by guyaros,

שלום לכולם, יש לי מכשיר PSP שנרכש לפני המון זמן (כשרק יצא המכשיר בחו"ל). גירסה: 1.5 , המכשיר פרוץ ומסוגל להריץ משחקים מכרטיס הזיכרון. המכשיר מחובר לרשת האל-חוטית Wi-Fi בביתי. הבעיה באה לידי ביטוי באתר youTube , שברגע שאני מנסה להריץ סרטון, מופיעה ההודעה שאין לי גרסת flash מתאימה. מה ניתן לעשות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  23. Started by psychuil,

אבא של חברה שלי רוצה GPS, והוא לא חזק בקטע הטכנולוגי, אלא אם יושבים ומסבירים לו טוב טוב. אז בגדול אנחנו רוצים משהו במחיר סביר, שיהיה דובר רוסית, ושיהיה כמה שיותר פשוט לתפעול. וגם רצינו לדעת איך עובד כל הקטע של עדכוני המפות, זה מתעדכן לבד או שצריך לעדכן את זה דרך המחשב אומשו?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by dddddd,

אז ככה אני מלבט כי אני רוצה לקנות השבוע נגן ויש לי התלבטות קשה בין ה-iAudio i7 לבין ה-CREATIVE ZEN V PLUS הדבר שהכי חשוב לי זה האיכות סאונד אז רציתי לדעת איזה יותר איכותי אני מדגיש לא סאונד חזק יותר אלה איכותי יותר ועם יש נגן עם סאונד עוד יותר איכותי מאלה אז תרשמו כי בגדול יש לי תקציב של 1200 שקל לנגן והאוזניות שיש לי זה סנייזהר PX100

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  25. מכשיר תקציבי עם ביצועים של מכשיר דגל? נראה כי הדבר עומד להפוך למציאות תודות לחברת שיאומי לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.