עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש למישהו כיוון לכזה דבר? מריץ CM9 nightly (מעודכן לאתמול) גרסאת baseband נוכחית: P7500JIKJ1 כרגע הוא מאותת שהוא מחובר לאינטרנט אבל אם אני מכבה wifi אז אין גלישה בנוסף, נראה שאין אפשרות לשלוח אליו SMSים (אבל כן יש אפשרות לשלוח ממנו... ממש מוזר) (הגדרתי APN ידנית כמו שצריך לפי ההוראות של הוט מובייל)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום וברכה, בששון ובשמחה התחדשתי בטאב ובהחלט הוא נראה טוב אך לא שמתי לב שיש צורך לקנות מתאם עבור ה-Travel Adapter.... איפה אני יכול להשיג מתאם כזה? קנה ובנה? רוזנפלד? אני מתכוון כמובן לזה: http://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-tab-accessories/ETA-P10JBEGSTA זה בטח ובטח לא נכנס לשקע החשמלי הביתי.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by dlogan,

הבנתי ששר התקשורת רוצה להכניס חוק שיקל על ייבוא פלאפונים מתי זה יכנס לתוקף ואיך זה ישפיע על שוק הפלאפונים?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. שלום, אחותי רוצה לקנות פלאפון חדש בתקציב של עד 1500 שקל או 400$ להזמין מארה"ב ושדוד שלי יביא לארץ. מה שחשוב ביותר (לפי הסדר) זה: -מצלמה -נגן מוזיקה טוב -גלישה נוחה באינטרנט -משחקים שירוצו טוב עוד משהו שמומלץ זה שהפלאפון יהיה עמיד כמה שיותר מפני נפילות ושריטות וכו'... בינתיים חשבתי על הרייזר שעולה באמזון 400$. מה אתם אומרים? יש עוד משהו שצריך לדעת חוץ מזה שצריך להזמין SIMFREE/UNLOCKED? המפעיל הסלולרי הוא סלקום. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. האם הוא תומך בכל הרשתות? ובייחוד בהוט מובייל. תודה.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  6. נוכחתי לשים לב לכך בתקופות האחרונות שכאשר אני משוחח עם חלק מאנשי הקשר שלי בטלפון הקווי (הן בבתים של הוריי והן באיזור שבו אני גר), שומעים את הצד השני "באיכות של מכשיר קשר" ("ווקי טוקי", "מירס", צליל מונוכרומטי [חד גווני] עם הרבה קטיעות, לעיתים לא שומעים כלל או יש ניתוקים). מבדיקה קטנה יחסית הגעתי למסקנה, כי התופעה הזו של איכות השמע המזוויעה בצד השני של הקו, קורית במצב רגיל רק כאשר אני מדבר עם אנשי קשר בעלי מכשיר אייפון (כאשר שאני משוחח עם איש קשר שאני יודע שיש לו טלפון סלולרי רגיל או מכשיר סלולרי שאיננו אייפון, שומעים אותו כמו שצריך). מהתרשמות זו, ששיחות באיכות נחותה קורות לי באופן קבוע רק עם בעלי אייפון, אני מניח שאיכות המיקרופון או האנטנה (או שניהם יחד) היא קטסטרופלית. ה…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אני פונה לתותחיי הפורום: אחת לשבוע אני מקבל משמרות של העבודה השניה שלי, הקובץ הוא XLS, קובץ שמייצא התוכנה אקסל. ניסיתי עשרות תוכנות ואף אחת מהן לא באמת ביצעה כהלכה את המשימה. חלקן יודעות לפתוח את הקובץ, אבל מחרבשות את הרשימות לגמרי! האם יש פיתרון בנושא? נ.ב- רצוי שהאפ' תהיה חינמית (לא אוהב לשלם על אפליקציות). עריכה, מדובר במכשיר אנדרואידי- HTC DHD

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by avive,

שלום לכולם, יש למישהו ניסיון עם שתי המכשירים הנ"ל או אחד מהם ויכול לייעץ לי איזה מכשיר יותר עדיף? תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. לאחרונה ביטלתי את הסים של ה netstick שלי שנרכש בפלאפון, שילמתי עליו 79 שקל כל חודש אין לי אייפון, אני מנוי בהוט מובייל עם החבילה של ה 89 ש"ח לחודש. ניסיתי לשים את הסים ב netstick והוא עבד. הבנתי שבהוט מובייל אין חיוב על חריגה אלא מהירות הגלישה נהיית איטית, האם זה נכון? ודבר שני, ה netstick גולש עם הגדרות של פלאפון, זאת אומרת יש שם בהגדרות שם משתמש וסיסמא ו APN של פלאפון. ניסיתי להתחבר ל "Office Connection" ששם לא מופיע שם משתמש וסיסמא וזה לא מצליח להתחבר. האם גלישה על סים של הוט עם המכשיר הזה תקינה או שפתאום יצוצו לי חיובים מפלאפון?

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. אחרי שהאייפון 4 שלי החליט שלא בא לו להטען יותר, אני חייב מכשיר אחר. חשבתי לערוק לכיוון האנדרואיד. עלו לי בראש שלושה כיוונים מעניינים. Samsung galaxy nexus - המסך המעולה והעובדה שהוא מקבל עדכונים נקיים ובאופן שוטף ישירות מגוגל. החיסרון היחיד שלו הוא אי אפשרות הרחבת הזיכרון. Samsung galaxy s II - דומה מאוד במפרט ל GN ובעל אפשרות הרחבה. (וכמובן קהילת המפתחים הענפה) Samsung note.- המסך המסך המסך. קראתי את ההודעה הזו, שדי סגרה אותי על ה S2. למעשה פתחתי את הפוסט רק כי לא הייתה התיחסות ל Note. *אני מעוניין במכשירים חדשים בלבד. ** התקציב יכול להמתח בעוד 500 שקל.

• 57 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. מישהו יודע איזה חברות תומכות 2 סים על אותו קו? ואם אחד מהחברות החדשות תומכת בזה?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by RnG,

שלום לכולם :-) אני רוצה להמליץ לכם על רום מהיר וטוב שאני משתמש בו במכשיר הגלקסי אס 3 שלי. לרום קוראים פשוט AOKP (לינקים בסוף), והוא מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד לסמארטפונים. בקצרה, כל רום מבוסס על מערכת ההפעלה אנדרואיד אך עם התאמות מהחברות שמייצרות את המכשיר. יש רומים שמבוססים על המערכת של החברה שיצרה את הסמארפון, יש כאלו המבוססים על מערכת הפעלה של יצרנים אחרים (כמו MIUI), ויש המבוססים על המערכת המקורית של גוגל AOSP (רײת Android Open Source Project). רום זה מבוסס על המערכת של גוגל עם תוספות מקבוצת מתכנים שקוראים לעצמם Kang Project (ומכאן השם AOKP רײת Android Open Kang Project). השתמשתי ברום AOKP כבר בגלקסי אס 2 שלי, ולכן כשקניתי את גלקסי 3 ידעתי שזאת תהיה אופציה לרום…

• 19 תגובות
    • 9.5k צפיות
  13. הטלפון החדש שלי עושה בעיות ואני הולך לשלוח אותו לבדיקה. יש סיכוי לא רע שיחליפו אותו. אני רוצה להעביר את כל התוכנות למכשיר החדש, אם יהיה. הגדרות, תמונות, SMS-ים ושאר דאטה יכולים ללכת לעזאזל. עם תוכנות חינמיות אין בעיה, אני רק צריך לרשום עם אלו מהאפליקציות שהתקנתי המשכתי להשתמש ולא הסרתי אחרי שעה (כי ב- play מופיעות גם אפליקציות שהוסרו, אוף), אבל מה עם כאלו ששילמתי עליהן? אפשר להתקין אותן על כל טלפון שמקושר לפרופיל שלי? או אולי צריך לבצע הסרה כדי להתקין אותן מחדש? או שיש פרוצדורת גיבוי כלשהי? או שאי אפשר, תשכח מזה, או שתקנה שוב או שהן לא יעבדו? מי יכול להסביר לי?

14. Started by greenvector,

אפשר לעשות לטלפון UNLOCK אם צורבים רום חדש? כלומר קנו טלפון בחו"ל עם קוד ל UNLOCK צפויה איזושהי בעיה עם זה מבחינת תפעול\עברית?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. היי לכולם משהו מוזר קרה לי פתאום היום בגלקסי S3. פתאום, באמצע היום כבר איני יכולה לענות לשיחות. בינתים אני בהחלט יכולה לראות מי מתקשר אלי ואף להוציא שיחות לכל מי שניסיתי. זה קרה פתאום היום לאחר שכבר עניתי לכמה שיחות בין אם היום או בימים קודמים. יש לי הרגשה שעשיתי משהו העניין הוא שאני רק מתחילה ללמוד את המכשיר ועדיין איני אפילו מתחילה להכיר אותו כהלכה. בכל מקרה גם כך כמעט לא עשיתי דבר. לא הורדתי דבר ומקסימום מעט שיחקתי בהגדרות שלו דבר שניסיתי להחזיר למצבו הקודם אך כנראה לא באופן מלא. כאשר נכנסת שיחה אני רואה ושומעת אותהאני מנסה לקבל אותה ע"י הקשה על העיגול הירוק - אין תגובה. גם אם אני מנסה לדחות אותה (להקיש על העיגול האדום) אין תגובה.עושה רושם שבעת כניסת שיחה המסך נעול ולא…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. *אני העליתי מחדש בצורה נוחה את כל הלינקים. *פרסמתי את אותו אשכול בפורום אחר אז אל תחשבו שהעתקתי. עבדתי מאוד קשה, כדי להכניס כל קובץ למקום שלו כדי שיהיה לכם מאוד קל לתפעל את זה. מודם הוא תוכנה במכשיר שמחליטה על איך האנטנה שלנו תפעל, המכשיר שלכם יקלוט בצורה הכי טובה אם יותקן אצלו המודם שהכי מתאים לו: אז אלו רשימת המודים שהבאתי לכם (כולם פורסמו ב-Iandroid אבל העלתי אותם מחדש והכנסתי כל קובץ למקום שלו). מודמים מקוריים של Samsung: חבילה של כל המודמים של סמסונג: http://adf.ly/Arp5D או בנפרד: XXKH3 - הורדה: http://adf.ly/ArmUv XXKI3 - הורדה: http://adf.ly/ArmQ2 XXKI4 - הורדה: http://adf.ly/ArmT4 XXKL1 - הורדה: http://adf.ly/ArmWN XXKP8 - הורדה: http://adf.ly/ArmcL XXLQ5 - הורדה:…

• 23 תגובות
    • 35.4k צפיות
  17. Started by OutRaGe,

שלום ההתלבטות העיקרית שלי בין האייפון ל-S2 היא המחיר(אם לא היה הבדל כבר הייתי קונה אייפון) לכן החלטתי לעשות בדיקת מחירים קטנה- יש סיכוי שמישהו יוכל להביא לי את המכשיר הנבחר מארה"ב את האייפון אין שום בעיה- פשוט מאפל-סטור כלשהוא לגבי ה-S2, מאיפה מומלץ לקנות ומה טווח המחירים פחות או יותר ? מצאתי בסביבות ה-440 דולר באמאזון..איך זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by SoapSeller,

המכשיר מיועד לאחותי, ראיתי שהיו דיונים דומים בזמן האחרון אבל יש לי דגש קצת שונה: יש דרישה חזקה למצלמה טובה(טובה כדי להעלות תמונות לפייסבוק וכו') ותמיכה בתוכנות כגון אינסטגרם וכו'(לא יודע אם יש מכשירים שלא תומכים). עמידות טובה היא פלוס גדול(היא לא מהאנשים שישמרו על המכשיר יותר מדי). הסתכלתי על ה-DEFY+ אבל מהדוגמאות הבודדות שמצאתי ברשת לא הצלחתי לגבש דעה מוצקה בנושא המצלמה, אז אשמח להארות בנושא. בנוסף, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת במספר רב של תשלומים(8-12) זה גם יעזור. תודה מראש,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Born2Kill,

מעוניין לקנות אותו, אבקש את דעתכם עליו... חסרונות/יתרונות.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  20. שלום צוהרים טובים ושיגמר כבר החום הנוראי הזה ! (שמעתי באייפון שזה אפשרי ) 1)אם יש כמה זה עולה ואיזה מכשיר צריך לקנות ? 2)אם אפשר לעלות סרטים מקלגסי 3 לטלוויזיה 3 ) אם כן זאת אומרת שקלגסי יכול לשמש סטרימר? 4)ואיזה פורמטים קלגסי תומך (mvk divx וכו')

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מחר בבוקר אני טס לארצות הברית וקונה את שני המכשירים שצוינו בכותרת. אני רוצה להחליף בהם את שפת הממשק לעברית (אם זה לא אפשרי, אז לפחות להוסיף את האפשרות לכתוב בעברית). אשמח לדעת איך לעשות את זה. יעזור אם אני אקבל את המידע הזה עד 12 בלילה (HWZONE עובד גם בארצות הברית?). תודה לכל מי שיעזור.

22. Started by mrBezos,

היי כולם, אני מחפש פלאפון חדש כי שלי התקלקל אחרי כמה שנים של שימוש :-\ . קראתי קצת על כמה טלפונים וה HTC One V התאים לי מבחינת מפרט ומחיר. 1. מה דעתכם על המכשיר? 2. מצאתי אותו באמאזון ב 1250 שקלים. האם במחיר הזה יש מכשיר אחר שכדאי לי לקנות? (כמובן שאפשר גם להציע מכשיר טוב יותר במחיר זול יותר). 3. האם למכשיר הזה מומלץ לקנות כיסוי / מגן מסך? אם כן אז על איזה אתם ממליצים. תודה מראש. נ.ב אם אני עובר על חוק כלשהו (בדקתי ואני לא חושב שאני עובר) בבקשה תעירו לי ואני אערוך

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. שלום לכולם,כל הזמן זה מראה לי בגלאקסי 3 שיש 18 שיחות שלא נענו למרות שמחקתי את כולן וניסתי להתקשר 20 שיחות שלא יענו.זה פשוט נתקע על 18 מאתמול. האם יש משהו לעשות כדי לסדר?בעיה מוכרת?בהוט אמרו שצריך לבצע איפוס לגלקסי..אבל זה נראלי הפתרון הקל ולא בא לאח שלי לאפס את הגלאקסי שלו. תמונה :

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by mc_elad,

יש איזה דירוג של איכות ועוצמת הקול של פלאפונים(הרמקול המובנה)..? (ניסיתי לגאגל ת'נושא אבל לא ממש מצאתי :\) תודה מראש למגיבים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by id3232,

שלום חברי! שמתי לב שמאז ומתמיד GPS בקפטיבייט שלי לא מתפקד כמו שצריך. אם הוא לא נמצא ישירות תחת השמיים הוא לא יכול להנעל על המיקום בכלל! ואם אני זז עוד יותר בעייה. לדעתי יש פתרון לכך,לא הגיוני שבאייפון חברי שמים את הWAZE על הכסא באוטו ומנווטים ואני לא יכול. איך אפשרי לתקן את הבעייה? האם בעזרת התקנה של מודם (RADIO) אחר? או בדרך אחרת? יש לי רום ICS לידיעתכם. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים