גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מתרבות הידיעות על כך שמספטמבר ואילך יגיעו לשוק דורות חדשים של מכשירי הדגל. האם צפויה טעינה אלחוטית בסמארטפונים שעתידים לצאת עוד השנה?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת, כשאני שם סרט ששוקל ג'יגה בתיקיית DROPBOX במחשב ורואה את הסרט בפלאפון באנדרואיד האם זה יוריד לי ג'יגה מהחבילת גלישה?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות סמארטפון עד 2000 ש"ח . אני יודע שזה תקציב נמוך יחסית לסמארטפון,אבל אני לא כ"כ בטוח לגבי קניית מכשיר יד שנייה ,כי ניתן להסתיר בקלות בעיות במכשירים עד הקטע שבו אתה מגלה אותן. המלצות יתקבלו בשמחה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות את המכשיר הבא (ראיתי אותו גם בקצת זול יותר, אבל לא משנה לצורך העניין) הבעייה שלפי התגובות זה מכשיר פתוח של חברת T-Mobile שעובד עם התדרים הבאים: This device is compatible with 2G GSM 850/900/1800/1900 and/or 3G UMTS/HSDPA/HSUPA 850/900/2100 networks world wide. השאלות שלי היא הן: 1. הוא יעבוד לי בצורה מלאה (3G ) בארץ? 2. איך בדיוק אני מתקין עליו עברית? תודה לעוזרים!
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת סמארטפון מתאים התקציב שלי עומד על 2400 ש"ח+- צריך סמארטפון עם ביצועים טובים נוח השאלה השנייה איפה יש חנות אמינה והשאלה השלישית מה אני אצטרך כשאני אקנה אותו יש כל מיני שטויות של מגנים ואני די חדש בתחום ואין לי מושג מה עוד צריך
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
קניתי לאמא שלי את הRAZR והיא מרוצה ממנו. אני מחפש מגן מסך וקייס סיליקון למכשיר. יש דגמים\סוגים מומלצים? הקניה כמובן תתבצע מאיביי.
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום , אצלנו בחברה מתחילים שדרוגים של הטלפונים לכולם. האפשרויות הם : Sont Ericsson Ray Sony Ericsson ARC Samsung Galaxy W Motorola Droid Razr BlackBerry Bold 9900 Sony Xperia S כל אלה מגיעים לי בחינם , ובנוסף יש לי אפשרות לשדרג לשלושה הבאים : Iphone 4S 16GB ב-840 ש"ח Samsung Galaxy 3 ב- 1080ש"ח HTC שלא רשמו מה הדגם שלו ב- 1400 ש"ח. בעצם השדרוג אני גם קונה את הטלפון הזה אליי פרטי שכן במכשירים שבחינם אין הם הולכים אליי פרטי אם וכאשר לא אמשיך לעבוד שם. מה אומרים? האם יש מכשיר מהראשונים ששווה משהו? אייפון? גלקסי? האייפון אני מכיר אותו אחלה מכשיר , את הגלקסי לא יצא לי להכיר . תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי הנתונים היבשים והביקורות, נראה שה-Samsung Galaxy W מנצח את כל המכשירים ברמת המחיר שלו. הבעיה העיקרית שביקורות נוטות לציין היא האיכות הנמוכה של הרמקול שלו, מה שקצת פוגם במטרה הראשונה שלמענה הוא נועד - להיות טלפון. השאלה היא האם למישהו יצא באמת להשתמש במכשיר, והאם יש אמת בדברים, או שזו סתם הגזמה ואין שום בעיה לדבר בטלפון, גם במקומות רועשים (בהשוואה למכשירים אחרים, כמובן)?
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
את צעדי הראשונים בעולם האנדרואיד צלחתי בהנאה רבה עם ה-ZTE BLADE שלי והגיע הזמן להשתדרג. * אין ממש מגבלת מחיר מסיבות שלא אכנס אליהם כאן (לא אני משלם). * הכוונה לדגמים שזמינים לרכישה בארץ היום. * שימוש כבד ואינטנסיבי אבל לא צריך דגש על משחקים - אין לי זמן לזה. * יותר קריטי לי איכות שיחה/ספיקר/BT מאשר מוזיקה. * רצוי מסך גדול ככל האפשר ברזולוציה גבוהה ככל האפשר. * למרות הנ"ל, אם ניתן הייתי מעדיף מכשיר לא בגודל מפלצתי ולא משקולת. * יכולת צילום טובה. * רצוי מאוד מכשיר עם אורך חיי סוללה מכובד. הכל מכוון לדעתי ל-S3 כמובן - השאלה אם יש דגם בגודל שפוי יותר שלא נופל ממנו משמעותית. אני מניח שגם מסך 4.3 ברזולוציה גבוהה יהיה בסדר גמור אם בשאר הפרמטרים הוא לא נחות משמעותית.
-
- 45 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
[move][tt][glow=red,2,300]שבוע טוב לכולם ,[/glow][/tt][/move] אני מחפש נגן עם נפח גדול אחרי שהתמלא לי האייפוד טאצ' [64 ג'יגה]. אני צריך אותו רק למוזיקה עקרונית [סרטים זה סתם אם יש מקום מיותר], אז מבחינת מסך לא צריך משהו איכותי במיוחד, רק שיראה תפריט ודברים כאלה. התלהבתי שחשבתי על אייפוד קלאסיק, שיש לו הרבה מקום וסוללה טובה, אבל מסתבר שאין לו עברית משום מה - לא עוזר לי. כמובן כמה שיותר זול אבל עדיין איכותי, אז אני מקווה שיש משהו שהמחיר שלו לא יעבור, מקסימום, 1000. אם אין נגן כזה במחירים האלה אז מה שהכי קרוב לזה, אבל אני אחפש גם יד 2 אם יש משהו במצב טוב. עדיף מהארץ, אבל אם יש משהו ממש ממש טוב אז אני אשקול אם שווה להזמין מחו"ל, למרות שאני מעדיף שלא. אז סיכום - נגן עם …
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, אין לי סמארטפון והייתי רוצה להתחיל עם משהו פשוט וזול יחסית, בהחלט אין צורך ב"צעקה האחרונה". אשמח לקבל המלצות והכוונה למקומות בו אוכל לרכוש אותו במחיר הזול ביותר. תודה
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, לאמא שלי יש מכשיר סוני אריקסון W660 שנקנה בסלקום. לאחר המעבר לגולן טלקום גיליתי שהמכשיר נעול ע"י סלקום לכרטיסי סים של סלקום בלבד. הגעתי אליהם היום למרכז ליד קניון הזהב, בראשל"צ, והתיישבתי מול הנציגה ספיר. ביקשתי ממנה שתפתח את המכשיר עבור כרטיסי סים אחרים. הלכה. חזרה. סליחה אבל אני לא יכולה לעשות את זה. למה? כי המכשיר ישן וסלקום לא תומכת בו. זה מכשיר שאתם מכרתם לי ומראש כבלתם אותי. עכשיו, כשאני בחברה אחרת אני רוצה להשתמש בטלפון שאני -שילמתי- מהכסף -שלי- אתם לא מוכנים לשחרר אותו? אין את האפשרות, כי הקוד שגוי. קוד שגוי? זאת בעיה שלכם שהקוד ששמתם שגוי. לא, זה סוני אריקסון שמה. ואתם מכרתם. אבל עדיין אני לא יכולה לפתוח את זה. אוקיי, אז תביאי לי מכשיר אחר. אני לא יכולה להב…
-
- 80 תגובות
- 13.1k צפיות
-
-
היי, יש לי אנדרואיד 2.3.5. מחקתי את ה-Google Contacts כי חשבתי שאוכל להשתמש במנהל אנשי קשר אחר. למזלי יש לי גיבוי של אנשי הקשר בחשבון שלי ב-GOOGLE, אני רק צריך לשלוף אותו משם בעזרת ה-CONTACTS. איך אני משחזר את האפליקציה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. היום בזמן טיול שהיה לאחי הוא עשה קאייקים עם הטלפון שלו בכיס (MEIZU M9) והוא מת מוות אכזרי במיוחד. אי לכך ובהתאם לזאת, אחי זקוק לטלפון חדש, בתקציב שפוי הנע בין 1500-1700 ש"ח. כמה שיותר עוצמתי, כמה שיותר משתלם, כמה שפחות תקלות. שמתי עין על כמה מכשירים מחו"ל כגון הSony Xperia S http://www.clove.co.uk/sony-xperia-s אבל הבנתי שהוא יחסית מיושן מבחינת המעבד. שמתי עין גם על הMEIZU MX המעודכן (גרסת 2 ליבות חדשה) http://meizumxon.com/meizu-mx-new-2-core-16gb-hk.html אך יחס צפיפות המסך טיפה מאכזב אותי. בחיפוש קצר בפורום גם שמעתי על הטלפון הזה: (Xiaomi M2) http://www.ugoodbuy.com/xiaomi-m2-android-40-3g-smart-phone_g3223.html שרשמית נמכר היום ובמחיר הגיו…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום חברים... אני מחפש מכשיר קומפקטי, עד היום לא היה לי סמארטפון אז כל סמארטפון מבחינתי הוא קפיצת מדרגה. עדיפות לאנדרואיד. סקר שוק קטן שעשיתי הביא אותי למכשיר xpiria ray שנראה לי מאוד קומפקטי וסביר מבחינת המחיר. אשמח לשמוע את דעתכם או הצעות נספות. במידה ואמור לצאת מכשיר יותר מתאים בתקופה הקרובה אני גמיש ויכול לחכות. בנוסף הבנתי שבקרוב אמור לעבור חוק בקשר למכסי ייבוא על פלאפונים, אמור להשפיע על מחירי המכשירים שנמכרים כיום? או רק על מכשירים שייובאו אחרי הצעת החוק? תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חברים, שאלה קצת מפגרת אבל שואל בשביל להרגיש בטוח, גלקסי S2 בתוך קייס פלסטיק חצוני וגומי פנימי (קייס דו שחבתי) - אם נפל חצי מטר יש חשש לנזק? נפל על הפינה ואז נשכב על הגב ולא על המסך... רעיונות? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש את מכשיר הגלקסי אס 3. לאכזבתי גיליתי שבארץ מוכרים אותו עם מטען מיושן של גלקסי אס 2. השאלות שלי: 1) מהם החסרונות במטען מיושן? 2) איפה אפשר לרכוש מטען של גלקסי אס 3, או מתי הוא יהיה זמין לרכישה בארץ? תודה מראש על העזרה! עמית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתנסתי אצל כמה חברים במכשיר החלטתי לרכוש אותו,אחרי סקר שוק מצאתי את הדבר הבאה : Sgs3 16Gb כחול או לבן במחיר של 3,320 ש"ח Sgs3 32Gb במחיר של : 3,550 ש"ח ההפרש הוא 230 ש"ח, אני יודע ש- 16BG לא בטוח יספיק לי ויגביל אותי בעתיד (תכלס מתוך ה16 גיגה, 5 גיגה הולך למערכת וכל זה, זאת אומרת שנשאר לי 11גיגה)עכשיו יש לי שתי אפשרויות : לקנות את ה32Gb שהוא בטוח יספיק לי, או לרכוש את אחד מכרטיסי הזיכרון האלה : http://ksp.co.il/?select=.33..394..883..882..888.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כרטיס זיכרון של סאן דיסק 32GB יוצא יותר זול מההפרש בין מחיר המכשירים,והאם יש השפעה על מהירות המכשיר אם אני …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.macworld.co.uk/ipad-iphone/news/?newsid=3376046&pagtype=allchandate מילות פרידה, מישו?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן, ההורים שלי הלכו שבוע שעבר כדי לשקול ניוד מאורנג' להוט. נאמר להם שכל המכשירים שלהם תומכים. היום אני הלכתי, והבנתי מהנציג שהמכשירים לא יתמכו. אז החלטתי לבדוק - לפני שפתחתי את הפוסט כמובן שהסתכלתי בת'רד של המידע על המפעילות והבנתי שהוט תומכים ב850 + 2100. מדובר במכשירים הבאים: http://www.gsmarena.com/nokia_n76-1822.php http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_z610-1665.php http://www.gsmarena.com/samsung_c5130-2994.php http://www.gsmarena.com/nokia_e63-2599.php גלקסי 2 שלדעתי תומך בוודאות. וגלקסי 3 שאני קונה תוך שבוע ולדעתי ברור שתומך בהכל. מישהו יכול לעשות לי סדר ולהגיד לי איזה מכשירים כן יתמכו ואילו לא? שאלתי אותם גם לגבי שילוב של מיקרו סים וסים רגיל, כמו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מטען לרכב לאנדרויד GALAXY NOTE N7000 אבל אני לא סגור מה לקנות. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן, קניתי עכשיו את האפליקציה Tapatalk ונתקלתי בבעיה עם העברית: אי אפשר לערוך את הטקסט, משום שהסמן תמיד מופיע בצד שמאל. כלומר, לא משנה איפה הוא באמת נמצא, זה הוא תמיד נראה בצד שמאל, כך שאפשר לערוך רק ע"י מחיקה של כל הטקסט האם גם לכם יש את הבעיה הזו? יש פיתרון? תודה מראש לעונים!
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בוקר טוב, ניידתי קו להוט מובייל לפני חודש, ועכשיו הגיעה לי חשבונית על 13.06-12.07 ויצא לי 104.26 כולל מע"מ. 56.26 חיובים קבועים לפני מע"מ, 33.62 ציוד לפני מע"מ, סה"כ 89.88 לפני מע"מ, 104.26 כולל מע"מ. WTF?! ככה זה אמור להיות, זה לא אמור להיות 89 שקל כולל מע"מ?!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש טאבלט שיהיה כמה שיותר זול עם יכולת להתחבר לרשת סלולרית, המכשיר מיועד לאימיילים ותמונות... אנדרואיד כמובן, עדיפות ל4. נא להמליץ רק על מכשירים שאפשר לרכוש בארץ (מדובר בחברה והם לא מתעסקים ברכישות מחו"ל).
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-