עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Mike4Gaming,

אהלן חברים ! אני מוכר את הטאבלט שלי ASUS TF101 במצב מעולה , נקנה בשנת 2012 מגיע אם 16GB זיכרון אם אפשרות הרחבה לעוד 32GB נוספים בצבע ברונזה ללא שריטה אחת , מסך 10.1" אינץ' ברזולציה 1280X800 עובד מעולה ללא תקיעות מחיר : 700 ש"ח מס' פלא' - 0526701369

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by talsh1998,

היי, אשמח אם מישהו יוכל לשים לי מדריך (אם אפשר למתחילים ) לצריבת רום מתאים שמתאים למכשיר. חיפשתי אך לא מצאתי משהו שמתאים לגרסא האחרונה של האנדרויד 4.2.2 שתומך בעברית כמובן.. תודה לעוזרים מראש..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי לכם היום החלפתי מכשיר מסוג גלקסי 3 על נוקיה לומיה 920 והוספתי לבן אדם 600 שקל ונסעתי אליו מבאר שבע למעלה אדומים עד כאן הכל בסדר הבן אדם קיבל את המכשיר שלי אם כרטיס זכרון 16 גיגה ונתן לי את הלומיה 920 צבע צהוב ואת הקופסא של המכשיר אני בדקתי שמספר imei תואם שהכל היה בסדר לחצנו ידיים והלכתי אחרי 3 שעות אבא של אותו בן אדם מתקשר אלי ומתחיל לאיים עלי שאם אני לא יחזיר לילד שלו את המכשיר הוא ינתק את המכשיר דרך יורוקם כי הוא עובד שם רציתי לדעת אם זה אפשרי שהוא ינתק לי את המכשיר אין בכוונתי להחזיר את המכשיר שום דבר לא נעשה בלחץ ובכפייה יש מצב שהוא יוכל לנעול לי את מספר ה imei דרך יורוקום אפילו אם המכשיר והקופסא + תעודת האחריות שלו אצלי?

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. שלום! אני רוצה לקנות טלפון חדש . איזה טלפון עדיף Samsung Galaxy s3 או Nexus 4 ? תודה לעוזרים ...

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by ophir555,

כשאני קונה מכשיר חדש, לדוגמה סמסונג 3 , איך אני יכול לדעת בודאות כי הוא אכן כזה , לא מחודש ולא מתוקן ולא "רק הרגע הראתי אותו ללקוח לפניך" או "הייתי חייב לפתוח כדי להתקין מערכת הפעלה מעודכנת" אמרו לי כי צריך להיות חותם מתכתי על הקופסה שפתיחתו אמורה להיעשות לפני הלקוח. האם בחברות הגדולות ( אורנג סלקום פלאפון ) בודאות אמנע מעשה רמייה, או שגם שם יתכנו תחמונים? האם ניתן לסרב לקבל את המכשיר אם יש חשד שכבר היה בשימוש? (לדג' טביעות אצבע...כבל טעינה ארוז בצורה רשלנית, שקיות לא אטומות)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by elibadra,

שלום חברה. בבקשה דחוף, מה עדיף galaxy s advance או galaxy s3 mini . אני ממש על סף קניה. תודה.

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  7. שלום, איך מגבים את התכנים שעל המכשיר ? כמו כן אשמח לדעת איך מכבים את התוכנות שפועלות ברקע (כמו התחברויות לפייסבוק וכד' שמופיעות בחלון למעלה בצד שמאל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by leoleo,

מעוניין לרכוש נגן מוזיקה וסרטים + אפשרות חיבור לאינטרנט (בדומה לפיצ'רים שיש באייפוד). תקציב: עד 300-400 דולר. רציתי מאוד את אחד החדשים של cowon אך לא התרשמתי מהביקורות בפרט בכל הנוגע לאיכות המסך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by jorylit,

מישהו יודע עליו משהו? האם שווה להשקיע בו או שעדיף גלקסי 2 רגיל.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש חיה כאת? כל האפליקציות מפשלות כשזה מגיע לעברית.. המובנית, הofficesuite.. יש משהו מוצלח? גם אם יש משהו שמאפשר צפייה בקבצים האלו בצורה תקינה זה טוב. תמיד זה נצמד לצדדים וחורג, משנה דברים, מעלים שורות וכו'.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי אייפון 4gs ודיבורית בלוטות קבועה ברכב כאשר אני מנגן סרטים ופודקאסטים הם מושמעים דרך הרמקול של המכשיר להבנתי על מנת לאפשר ניגון האודיו מהדיבורית מבלי לפרוץ את האייפון, הדיבורית חייבת להיות סטריאו (אם כי לא אכפת לי שיהיה רק רמקול אחד) מחפש המלצות על דיבורית שהיא: 1. קבועה 2. סטריאו 3. לאייפון 4. בלוטות תודה

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  12. אני רוצה להעביר את אישתי מאיפון 4 לאיפון 5 בגדול אם יש גיבוי של ITUNES על המחשב , זה אומר שפשוט צריך להכניס את הטלפון החדש ולהכניס את השם משתמש והסיסמה של הטלפון הקודם והוא ישחזר הכול לטלפון החדש?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. חבר טוב מבקש המלצה לסמארטפון עד 2K ש"ח לקניה בחנות בירושלים. תהיתי אם יש כאן ירושלמים שמכירים חנויות ויש להם המלצות בנידון? מעבר לכך, בעבור מכשיר מה שעלה לי בראש שנמצא בתקציב- *נקסוס 4 8 ג'יגה *גלקסי 2 *HTC סנסיישן המכשירים מסודרים לפי הסדר האידיאלי לדעתי, האם אתם מסכימים? פיספסתי מכשיר כל שהוא? חשוב לציין שהוא מתעניין במכשיר חדש ואין אפשרות להזמין מהאינטרנט. הוא העלה רצון לכך שהמכשיר יהיה עם סוללה שתחזיק כמה שיותר מעמד ושהמכשיר יהיה עמיד פיזית. תודה רבה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  14. Started by elibadra,

שלום ! אני רוצה לקנות nexus 4 דרך ebay יש לי כמה שאלות בבקשה אם תוכלו לענות לי. 1. כמה מכס אני אצטרך לשלם. 2. האם בחישוב של המכס צריך להכניס גם את המישלוח (המישלוח לבד 40 דולר) 3. האם אני לוקח סיכון שאני מזמין מישם. (אפשר להביא את המכשיר 16G- כולל מישלוח ב 1300 שקל). תודה .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. אני מעוניין להביא HTC ONE מארה"ב, (לא במשלוח). באתר מצויין שהמכשיר תומך בתדרים האלו: HSPA/WCDMA: 850/1900/2100 MHz - GSM/GPRS/EDGE: 850/900/1800/1900 MHz - LTE: 700/850/AWS/1900 MHz (US). http://shopamerica.htc.com/cell-phones/productdetail.htm?prId=41599# היום אני מנוי של אורנג', השאלה אם התדרים בארץ נתמכים במכשיר, לפי מה שהבנתי יש בעיה בעיקר עם 3G והמון ישראלים חווים בעיות. אין לי בעיה לעבור לרשת אחרת. השאלה אם הוא תומך חלקית אות תומך לגמרי ואפשר להיות שקט. אתם יודעים מתי המכשיר אמור להגיע לארץ והאם הוא יהיה בגרסא מתואמת לתדרים? המון תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Blue-ThundeR,

ראיתי שכולם פה עפים על ANIOL אבל מסקירות בטיוב, ראיתי ש ה IBEX FLYTOUCH עם ה מרובע ליבות ומסך IPS, מוציא תוצאות יפות בבנצמרקים,המסך שלו מגיב הרבה יותר טוב,אין לו לאגים כאלה ואחרים... עכשיו השאלה היא מה לקנות ? אני מחפש אתר אמין מסך 10.1 9.7 וכו'. רצולוזיה מכובדת וכו', חשבתי לקנות דרך פה http://dealsprime.com/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.aspx מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום חברים.. קניתי כרטיס קול חיצוני של קריאטיב 5.1 שמתחבר למגברים, כרגע עובד עם לפטופ.. לא הכי נוח רציתי לקנות טבלט עם ווינדווס 8 ולשתול אותו ברכב.. לטאבלטים האלה יש יציאת usb, רציתי לדעת אם אפשר להתקין את הכרטיס קול על הטבלטים האלה.. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by CodeNinja,

עשיתי באנדרואיד איזה כפתור שכל פעם כשלוחצים עליו שומעים צליל קצר כזה... הבעיה, שאם אני לוחץ כמה פעמים.... בשלב מסויים כבר אני מפסיק לשמוע את הצליל.... כאילו הפקודה הפסיקה לעבוד. השתמשתי בMediaPlayer וכך הקוד נראה: private void bipSound() { // TODO Auto-generated method stub ourSong = MediaPlayer.create(Game1.this, R.raw.bip); ourSong.start(); } מה אתם אומרים? תודה, שחר

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח להמלצה לסמארטפון עמיד ואמין עם סוללה ארוכה. אחרי הרבה שנים עם הנוקיה שלי (6230I) אני מחפש סמארטםון שיהיה כמה שיותר אמין ועמיד, אשמח להמלצה... הבנתי שעל אף הכתוב הGO של סוני לא כזה אמין זה נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by achick,

היי אנשים טובים, זה עתה עברתי מסלקום לגולן טלקום. עד עכשיו לא רציתי לעדכן רום כדי לא לפגוע באחריות שהייתה לי בסלקום עכשיו כשעזבתי אותם זה לא שיקול. אני מחפש המלצות לרום מעודכן ומומלץ בעברית/או שלפחות אפשר לכתוב בו בעברית. אני לא מבין בזה כלום, וחבר יעשה לי את ההתקנה אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי מהידע שלכם מה הרום או הרומים שירוצו הכי טוב על גלקסי 1 כולל מה שצריך לדעת עליו - שם, גרסה, מאיזה מפתח וכו'. אם פרסמתי במקום הלא נכון בפורום, אשמח להכוונה איפה לפרסם ואם זה בר נשאל הרבה מדי פמים, אנ יפשוט לא מוצא אז אשמח להכוונה לפוסטים מעודכנים בנושא. עזרו לי להפוך את המכשיר למה שהוא באמת יכול להיות ( עם הרום של סלקום הוא בלי שום דבר פתוח עומד על ניצול של 260 מגה מתוך 330 מגה בייט…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה אני קניתי זיכרון לגלקסי 3 של 32GB של חברת silicon-power כרטיס עבד לי סבבה כל טוב ויפה עד יום בבוקר פיתום אני פותח את טלפון הוא רושם לי משהו כמו "שגיאה בכרטיס זיכרון..." וטלפון לא מזהה את כרטיס שלי! מה בעיה ואך אפשר לפתור אותה תודה !!

• 3 תגובות
    • 4.4k צפיות
  22. Started by ofir2808,

שלום לכולם, בימים האחרונים מתחילים לפרסם ברחבי האינטרנט את הגעתם הקרובה מאוד של 2 המכשירים הנ"ל, ויש לי התלבטות בין השניים, מבחינת ביצועים, צילום ואיכות סאונד, איזה מהם היה עדיף לי לקנות? לדעתכם. חשוב לציין כי ההבדל במחיר בין השניים הוא לא פונקצייה לבחירת המכשיר, אני מחליף מכשיר אחת לשנתיים-שנתיים וחצי כך שלא משנה לי הפער במחיר. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ghsu1234,

אני מעוניין לקנות מכשיר. אני מחפש מכשיר שיהיה בגודל של ה-s2 (הדגם הראשון) אבל עם ביצועים טובים יותר. המליצו לי על XIAOMI MI-2S אבל הבנתי שלא ניתן להשיג אותו בארץ עם אחריות. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  24. Started by shaks,

יש לי I9300. התקנתי את הקרנל SIYAH. ריקוברי של TWRP. בPRIMARY יש את הROM הרגיל של הS3 ובשני יש CM. איפה יש את הגירסה הכי מתאימה למכשיר שלי של GAPPS ואיך אני מתקין אותם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות טלפון בארה"ב. כרגע הנקסוס 4 מתאים לתקציב שלי ואני לא רוצה לשלם מעבר ל300 דולר שבהם ניתן לקנות אותו. האם במחיר הזה, הוא הטלפון הכי טוב שיש? אין לי צורך בהרבה זכרון אבל יש לי בעיה עם זה שהסוללה לא מתפרקת ולא ניתן להכניס כרטיס מיקרו אס די. האם קיים טלפון שהוא איכותי ובעיקר אמין באותה המידה ועולה אותו סכום? בנוסף, כל טלפון שאני מסתכל עליו יש לו טכנולוגיה אחרת למסך. עד כמה זה חשוב ורלוונטי? האם יש טכנולוגיות שהן לא גמור? תודה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות

דיונים חדשים בפורומים