גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. כאשר אני מנסה להפעיל סרטים בmk802 אני שומע רעש של אפלקציות שאני מפעיל,לחיצה על תיקיות במערכת הפעלה וכו..(כל הדברים שקשורים למערכת הפעלה) אבל שאני מנגן סרט אני לא שומע סאונד... מישהו נתקל בבעיה ויודע לפתור אותה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות GPS לאוטו והחלטתי שאם כבר להוציא 300-400 שח למה לא להוציא עוד קצת(בערך כפול..) ולקנות כבר איזה טאבלט שישמש לGPS באוטו.. הדרישות שלי מהטאבלט הן מסך גדול מ-5'' כמובן עם מערכת הפעלה אנדרואיד + BLUETOOTH (אשמח אם הוא יוכל לענות לשיחות דרך הבלוטות'..) ואם יש אפשרות שהוא יוכל גם להציג תכני HD ויתמוך ב3G מה טוב אך אם לא והמחיר סביר זה גם מעולה!. אני את האמת מצאתי רק את FLYTOUCH 8 באייבי במחיר של 160$ ,זה עונה על רוב הדרישות שלי אבל אין עליו ביכלל ביקורות שזה מאוד מחשיד.. בכל מקרה התקציב שלי הוא עד 200$ ויכול לקנות מכל מקום שעושה משלוחים לארץ חח.. עריכה: שכחתי לרשום שאני גם אשמח אם הוא יתמוך WAZE..
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, חברה שלי התנתקה מחברת פלאפון ועברה להוט מובייל. בחשבונית האחרונה שהם שלחו לה מופיעה השורה "עמלת יציאה" חיוב על סך 8 שקלים. התקשרנו למוקד שם נאמר לנו כי הנוהל בחברה הוא לחייב את הלקוחות שמתנתקים מהחברה על סך 8 שקלים עמלת יציאה מהחברה. לקוחה רגילה לגמרי, לא עסקית ולא וועד. האם זה חוקי? הנציג התווכח איתי עד למצב שביקשתי שמנהל יחזור אליי (אין לך מה להמתין על הקו כי זה יקח המון שעות) לפנות למשרד התקשרות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. מאז שהורדתי את Firefox for Android ניסיתי לגלוש דרכו כמה פעמים לאתר. מסיבה כלשהי לגלוש דרכו אין בעיה אבל להתחבר דווקא יש. זאת כאשר עם הדפדפן המובנה אין כל בעיה. ניסיתי לבדוק ולשנות את מעט הגדרות הקוקיס שיש שם - כרגע קוקיז מאושרים. לא עזר ייתרה מזאת כאשר אני חושבת על כך איני זוכרת שיצא לי לראות הרבה שמחוברים לפורומים דרך פיירפוקס ולינוקס אבל נדמה לי שיצא לי בעבר לראות כמה כאלה - לא שזה אומר שהם גלשו דרך אנדרואיד אבל אולי.. בכל מקרה, אם משהו נתקל בבעיה, כן מצליח להתחבר, או חביב מכל נתקל בבעיה ופתר אותה, אשמח לשמוע על כך. תודה
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אהלן חברים, אחרי תקופה ארוכה של התלבטויות החלטתי להתחדש בסמארטפון (אחרי נוקיה עתיקה) ואשמח לעזרתכם. אז מה צריך להיות בו? * מבוסס אנדרואיד * אין צורך במכשיר המתקדם והיקר בשוק אלא אם כן הוא הבחירה היחידה. * מצלמה איכותית של 8MP * Tethering * סוללה עמידה, עד כמה שאפשר לצפות מסמארטפון * מעדיף עיצוב יותר "מתכתי" (לא מתחבר למגע הפלסטי של הגלקסי לדוגמא). * אין חשיבות לגודל מסך. למען האמת, אפילו מעדיף מסך יותר קטן על מנת שהמכשיר יהיה קומפקטי יותר. * יהיה נחמד לקבל יציאת אוזניות סטנדרטית וכמובן חיבור mUsb. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט בין שני טאבלטים: אזוס 700 (+רכישת סטיילוס נפרד) או סמסונג נוט 10.1. השימוש העיקרי יהיה: לצלם עבודות סטודנטים (אני מרצה), לרשום הערות על גבי צילומי העבודות, לשלוח את צילומי העבודות + ההערות אל הסטודנטים. מה המלצתך? תודה וכל טוב פיני מזרחי
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
ראיתי שתי סקירות על המסך של האייפון החדש, והמסקנה של שתיהן הוא שהוא מעולה. עכשיו מישהו יודע אם האייפוד טאצ' יקבל אותו דגם בדיוק של מסך, או דגם נחות כמו שהוא קיבל בדגמים הקודמים שלו (לא מבחינת רזולוציה, אלא מבחינת ניגודיות, צבע, דיוק וכד')?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש איזו אפשרות לגרום לפליי סטור לזהות את המכשיר בתןר מכשיר אחר? (גלקסי 3 או נקסוס) כי יש אפליקציות שהמפתח לא הוסיף תמיכה ל sgs2 ואני לא מצליח להוריד אותם ואם הפליי סטור יזהה את המכשיר בתור sgs3 למשל זה כן ירד.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי אנשים כרגע אני נמצא בחול ויש באפשרותי לרכוש כאן אייפון 5. כרגע אני משתמש בגלקסי הראשון וקצת נמאס לי מהתקיעות שלו. האם לדעתכם כדאי לי לרכוש את האייפון החדש? אני מחפש פלאפון שאף פעם לא יתקע לי והכל יעבוד חלק. ? האם שווה את הכסף או אתם ממליצים על משהו? אחר
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שאלה איך אני מנקה מגן מסך לגלקסי S2 כי הוא נראה מגעיל עם כל האצבעות עליו אבק ולכלוך (לא המסך המגן מסך ) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הלוויתי לחבר שלי את הסטרימר והוא הריץ אותו על הטלוויזיה שלו על 720p, אצלי בבית הסטרימר רץ על 1080P, היום שהחזרתי אותו לאחר הצום, הסטרימר נדלק ולאחר המסך הראשוני הטלוויזיה מאבדת את האות. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לאפס את הסטרימר במצב הזה?.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אדם מקסים ביותר החליט לתרום 200$ לנער שמאושפז במחלקה בבי"ח איכילוב - בה אני עובר ביקורת רפואית אחד לחצי שנה. המזכירה הרפואית סיפרה לי על ועקב היכרותה איתי (שמכיר את נושא הקניות ברשת) היא ביקשתי ממני לאתר את הטאבלט הטוב ביותר ב-200$ (מה גם שאני בדיוק הזמנתי לא מזמן)... וזה מה שעשיתי...עלו לי 2 "דגים" בחכה ומבינהם ארכוש אחד עבורו. טאבלט ראשון: PIPO M1 בעלות של 193$ כולל משלוח (אתר lightake.com). טאבלט שני: Cube U20GT בעלות של 185$-190$ כולל משלוח (חנות Shenzhen Senyong באתר ALIEXPRESS). באופן כללי - על 2 הטאבלטים ו-2 החברות יש חו"ד בהחלט טובות... המפרטים (ניתן לקרוא בהמשך) ממש דומים.... הדבר שאולי CUBE מובילה בו זה שיש ב-U20GT מסך Gorrila Glass אשר ממה שהבנתי - נחשב ל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק 9 חודשים אחרי הסייל של ה10 מיליארד http://officialandroid.blogspot.co.il/2012/09/google-play-hits-25-billion-downloads.html Every day you’ll be able to choose from a collection of apps from some of the world’s top developers including Gameloft, Electronic Arts, Rovio, runtastic, Full Fat and more. And all for just 25 cents. We’ll also be offering some special collections like 25 movies you must own, 25 banned books, 25 albums that changed the world and our 25 top selling magazines, all at special prices. Visit Google Play a little later today to check them out.
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
http://www.gsmarena.com/texas_instruments_backtracks_from_smartphones_goodbye_omap-news-4861.php Texas instruments מפסיקה את פיתוח פלטפורמות ה OMAP שלה, הנמצאת בשימוש במספר גדול של סמארטפונים וטאבלטים. עפ"י ההכרזה, TI לא מרוצים ממספר החברות שבחרו בפלטפורמה שלהם, ומנתח השוק שהם מכסים, ולכן ישנו את המיקוד שלהם לפלטפורמות רכב, שלמרות נפוצות הסמארטפונים- זה שוק הרבה יותר גדול ורווחי. גוגל הכריזה לפני כשנה על TI כשותפת הפיתוח העיקרית שלה, ושתשתמש בפלטפורמות שלה כבסיס עיקרי לפיתוח גרסאות של מערכת האנדרואיד, ולכן גם הגלקסי נקסוס משתמש ב OMAP4460 גוגל כנראה תצטרך למצוא שותפת פיתוח חדשה....
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. הוריי נוסעים בעוד שלושה שבועות לניו יורק וחשבתי לנצל את ההזדמנות לשדרג את הK610I שנמצא אצלי כבר איזה ארבע שנים. כמה שאלות: 1) האם באמת הדרך המשתלמת ביותר לקניית סמארטפון היא שם והאם זה שווה את זה? 2) משיטוט קצר בפורום הבנתי שצריך לקנות סים פרי/ אנלוקד, מישהו יכול להרחיב על זה? 3) האם אחרי שקניתי את הסמארטפון מספיק לי ללכת איתו לסלקום/פלאפון/הוט ולקנות מהם חבילה? 4) האם האייפון 5 שווה את הפרש המחיר מה4S בהנחה והמחיר של האחרון ירד עכשיו? 5) בהנחה ואני קונה אייפון, האם כדאי לקנות אותו באפל סטור בניו יורק או שיש חנויות אחרות אמינות שבוודאי יהיו זולות יותר? כרגע אני לא סגור על דגם ספציפי, ככה שאם יותר משתלם ביחס של תמורה לכסף ללכת על גלקסי או דומיו אני אשמח לשמוע.…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
הוספיו עוד 9 מדינות בהם ניתן לנווט עם GOOGLE MAPS 1. Saudi Arabia. 2. UAE. 3. Egypt. 4. Jordan. 5. Algeria. 6. Lebanon. 7. Qatar 8. Bahrain. 9. Kuwait. ושכחו מדינה אחת באמצע
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אולי מישהו יודע מה הסיבה - אבל קיבלתי חשבונית ראשונה של הוט על סך 111 ש"ח. זה קצת לא ברור לי כי אני במסלול 89 + כרטיס חדש יוצא קצת יותר. לא שאני מתלונן חלילה וחס, אבל רק רוצה להבין מה הולך פה. אגב, את החשבונית הם שולחים בדואר או במייל? ויש שם פירוט של כמות שיחות וסמס (לצרכי השוואה אישיים - לראות איזה מסלול עדיף). תודה למגיבים! צום קל!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שסביר להניח שהשאלה שאני מציג היא ממש בסיסית אבל ממש לא הצלחתי למצוא איך לבצע את זה. כשאני נכנס לאפליקציה של Youtube ובוחר בתפריט בצד שמאל "מעודפים" יש לי המון קליפים שהייתי רוצה להסיר משם (כנ"ל לגבי קליפים שנמצאים בפלייליסטים שיצרתי) אני לא מצליח להבין איך אני מסיר\מוחק את השירים מהמעודפים. הטאבלט שלי הוא בעברית. אשמח לעזרתכם האדיבה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
במיוחד איך שאתרים טיפשים מסקרים אותם: http://www.mako.co.il/digital-cellular/iphone/Article-a13d5c01525f931006.htm וואלה? ככה מודדים חוזק של מכשיר? זורקים ברנדומליות? הגלאקסי נפל ישר על המסך והאייפון נפל על הצד.. מה החוכמה פה!? ועוד הם כותבים שהגלאקסי התפרק.. ברור שהתפרק, המכשיר אמור להתפרק.. זה חלק מהקטע, שאפשר להחליף סוללה! @%#!$#@&^~@$~%!^ אייפון פאנבויז טיפשים -.-
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יצא לי לקרוא על ה HTC החדש ונראה נחמד והבנתי שגם נוקיה מכינים כמה מכשירים הבעיה שאני מנחש שלא יהיה שוק גדול של אפליקציות למערכת ההפעלה שלהם - WIN 8 מה נראה לכם? גם מענין איך הם ישווקו מכשירים חדשים במטרה לחדור לשוק שנשלט ע"י סמסונג ואפל?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, יש אפליקציית אנדרואיד להקלטת שיחות Voice רגילות על גבי המכשיר ? רצוי כזאת שמופעלת אוטומטית לכל שיחה נכנסת ו/או יוצאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו בסלון טלויזיה של סמסונג מדגם D550. הטלויזיה תומכת במתאם WIFI של סמסונג המאפשר העברת סרטים וקבצים בצורה אלחוטית(סטרימר) לטלויזיה. מתאם כזה: http://www.ebay.com/itm/NEW-SAMSUNG-WIS12ABGNX-LINKSTICK-WIRELESS-USB-2-0-LAN-ADAPTER-Wifi-SmartTV-NIB-/221079867399?pt=US_USB_Wi_Fi_Adapters_Dongles&hash=item3379631007 יש לי בבית שני סמארטפונים גאלאקסי נקסוס של גוגל/סמסונג, ואקספריה מיני פרו. הפרו תומך בוודאות בDLNA וגוגל נקסוס אין לי מושג. השאלה האם אפשר לעשות אחד ועוד אחד, כלומר לחבר את הטלפון לטלויזה בצורה אלחוטית בעזרת המתאם כך שיראו בטלויזיה את המסך של הסמארטפון? אם לא נפנה כנראה לכיוון של הדונגלים הזולים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך 10אינץ. גלישה טובה וחזקה באינטרנט. חיבור USB חובה. חשבתי על זה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16670&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו עם ניסיון בקניית אפליקציות בגוגל פליי יענה לי על שאלה שיש לי. האם יש עמלה בנוסף למחיר האפליקציה בכל רכישה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
הרבה פורמים שהייתי לא הצליחו לענות לי על השאלה ואני מבקש אם מישו יודע שיענה בפלפאון כרגע יש לי שלושה מצבים של זכרון אמצעי אחסון מערכת שמוגבל עד 2 גיגה אחסון usb שמוגבל עד 12 גיגה וכרטיס sd שמוגבל עד 2 גיגה למיטב הבנתי כמעט כול האפליקציות נשמרות על אחסון מערכת וגם התמונות שהמצלמה מצלמת ושאר התמונות שאנשים שולחים לי . איך אני גורם למכשיר לשמור את כול הדברים האלה על אחסון usb?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-