גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
ציפינו לכך שהיצרנית הסינית תכריז על וריאציה של ה-Redmi Note 2 המשתלם עם מעטפת מתכתית, אך מה שקיבלנו בפועל הוא סמארטפון חדש שפשוט לא משאיר שום סיכוי למתחרים לכתבה: http://hwzone.co.il/נגמרו-לנו-התארים-ה-redmi-note-3-של-xiaomi-הוא-מכשיר-חסר/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. יש לי איזשהו טאבלט סיני זול שמלא בתוכנות של רוגלות עם פרסומות שגם אחרי Restore למכשיר חוזרות, ומשום מה כל האפליקציות נשארות. המכשיר הוא: silverline SL1067 10" Tablet, מספר דגם: rk30sdk השאלה שלי אם יש למכשיר הזה בכלל RECOVERY ואיך נכנסים לזה. ניסיתי שיטות מוכרות של החזקת כפתור POWER עם חץ או למעלה או למעטה או שניהם ושום דבר לא פעל. השאלה הנוספת שלי, מה לעשות בתוך ה-RECOVERY על מנת למחוק את התוכנות עם הרוגלות אבל להשאיר את מערכת ההפעלה כמו שהיא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי אנדרואיד 2.3.5. מחקתי את ה-Google Contacts כי חשבתי שאוכל להשתמש במנהל אנשי קשר אחר. למזלי יש לי גיבוי של אנשי הקשר בחשבון שלי ב-GOOGLE, אני רק צריך לשלוף אותו משם בעזרת ה-CONTACTS. איך אני משחזר את האפליקציה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתובבתי קצת בת'ראדים שונים בפורום, ונדהמתי לראות איך אנשים נופלים אחד אחרי השני בכל מיני פלאפונים או מכשירי כף יד תומכי Windows Mobile 6, בעיקר בשל המלצות מחברי הפורום. אינני מתכוון לזלזל באף אחד, אלא רק לספר על חווית השימוש הפרטית שלי. היו לי כמה HTCים ואריקסונים בחיי, והייתי דיי מרוצה מהמכשירים. ואני אחד שניצל את אפשרויות המכשיר כמעט עד תום, משימוש בג'ימייל באופן קבוע, דרך GPS, שימוש במכשיר כמודם למחשב נייד ואפילו כניסה למחשב הנייח מרחוק, ועוד הרבה שבטח שכחתי... בכל אותו זמן הייתה לי דעה דיי רגילה על האייפון, אך אם לומר את האמת, מעולם לא ראיתי אחד עד לאותו יום. לפתע באחד הימים נפל לידי אייפון, ופשוט נפלתי מרצפה לכסא! תקשיבו, זה לא בר השוואה בכלל, וודאי שלא …
-
- 127 תגובות
- 15.1k צפיות
-
-
-
מפרט חדש שצץ במאגר מבחן הביצועים Geekbench מספר לנו היכרות ראשונית עם מכשיר הדגל הבא של המותג מבית לנובו אחד מסימני השאלה הגדולים בשוק המכשירים החכמים נכון להיום נוגע לעתידה של מוטורולה, שעברה מידיה היציבות והמבוססות של גוגל אל קורת הגג של לנובו, אשר עדיין מנסה למצוא את מקומה בשוק ומתחבטת, כך נראה, בין עולם דגמי הפרימיום המתקדמים לבין שוק מכשירי הביניים התחרותי במיוחד, בו שוחות רבות ממתחרותיה הסיניות. האם לנובו תמשיך בקו הנוכחי שבו מושקים רק כמה דגמים יחידים תחת המותג 'מוטו' מדי שנה, או שתפעל להפיק כמות גדולה משמעותית של דגמים במטרה להתאים לקהל יעד רחב יותר? האם תמשיך לספק את התמיכה התוכנתית האיכותית וארוכת הטווח והשיפורים התוכנתיים הייחודיים שהפכו לחלק ב…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הי, בעוד מספר שבועות אבקר בהונג קונג. חשבתי להשתמש בהזדמנות על מנת לרכוש סלולארי חדש במחיר זול יותר. המכשיר שנראה לי הכי מעניין כרגע הוא ה-Milestone 2 בגלל שילוב האנדרואיד עם מקלדת. 1) האם ניתן יהיה להדביק\לצרוב עברית על המקלדת? 2) האם ניתן יהיה להתקין םונטים עבריים על המכשיר? 3) איך הוא בהשוואה ל Galaxy s? מבחינת מסך למשל וכל בחינה אחרת.. 4) האם לדעתכם באמת זול יותר בהונג קונג? 5) האם יש המלצות אחרות שמשלבות אנדרואיד ומקלדת? תודה!
-
- 22 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אחי מעוניין להראות את הנכדים לאמא שלי מדי פעם בשיחת וידאו. עד עכשיו הוא ניסה HANGOUTS וSKYPE והתוצאות על הפנים - איכות תמונה זוועתית, לאגים ובעיות שונות ומשונות. שני המכשירים מריצים אנדרואיד ונמצאים בקליטת דור רביעי טובה. איזו אפליקציה מאפשרת שיחות וידאו באיכות נורמלית בלי באגים? HOOLICHAT? PIED PIPER?
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
המבצע היומי של אמאזון ארצות הברית מספק מחיר משתלם במיוחד עבור נייד ה-IdeaPad 700 של לנובו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה חמורה! חבר הביא לי IpaqHX4700 עם וינדוס מוביייל 6.. הוא רצה להוסיף תמיכה בעברית.. התקנתי לו את הLENG העברי. הוא ביקש ריסט ומאז המכשיר לא עולה יותר.. מראה את המסך של הHP ואז זהו.. נתקע ככה.. אין אני מסדר את זה?\איך מתקינים מובייל מחדש? איפה אני מוצא את הסיריאל של הוינדוס הזה? תודה מראש וזה ממש ממש דחוף!! ניק.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה היא MP3 עם יכולות הקלטה גבוהות (איכות הקלטה, זמן סוללה ארוך, אפשרות להרחבת זיכרון) איזה מכשירים אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי את XIAOMI באתר ibuygou.com בחרתי באפשרות לשלוח בדואר אויר רשום אבל הם אמרו שהם שולחים את הפלפון הספציפי הזה רק ב DHL כתבתי להם שאני אשלם הרבה מיסים במקרה כזה עכשיו קיבלתי מהם מייל שהם מוכנים לשלוח לי בדואר אויר רשום אבל הם לא אחראים אם זה ילך לאיבוד השאלה שלי מה הסיכויים שהחבילה תלך לאיבוד אם שולחים בדואר אויר רשום עם מספר מעקב? האם מספר מעקב יכול לעזור לי לאתר את החבילה במקרה כזה? האם יכול להיות מצב שזה ילך לאיבוד ובגלל שהם אומרים מראש שהם לא אחראים במקרה כזה אני לא אקבל את הפלפון ולא יהיה לי למי לפנות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שעשוי להוות מתחרה ל-Razer Blade Pro מקבל תוספת כוח משמעותית בגלגול השני שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
- 2 followers
-
-
האם מכשיר הדגל הבא של סמסונג ינסה להציב רף חדש וגבוה של תגי מחיר, שיחזיר אותנו אל עידן בו נדרש להשקיע מעל ל-4,000 שקלים בעבור חוד החנית? לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
במחיר של 1500 ש"ח. לפי מה שהבנתי, במחיר הזה, זה הנגן עם הכי הרבה אפשרויות. המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחיר טוב http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z צריך אישור ממשרד התקשורת להכניס אותו לארץ ? מדובר על יחידה ...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה? לפי הדוח באתר שלהם זה דיי גמור ויש כבר גירסא די סופית גם אני מחכה כבר שנה מאז שקניתי את הנגן לעברית מהיצרן ואין שום דבר (כמה צפוי) חשבתי להתקין את הרוקבוקס כי גם ככה עברה לי האחריות וזה לא ישנה כלום אבל אני בכל זאת מפחד שהנגן יתקע ויעשה לי בעיות וחבל לקחת סיכון מישהו ניסה? שמע? משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
אחרי שנים של סמארטפונים מרובעים עד מאוד בגימור שהיה מגנט לטביעות אצבע שמנוניות - מה תהיה הגישה החזותית החדשה של היצרנית היפנית המתייצבת? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך את הקובץ com.apple.locate.plist שנמצא תחת: /System/Library/LaunchDaemons אודה מאוד למי שיוכל להעלות אותו לשרת כלשהו
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם היצרנית הסינית תאמץ את "החריץ" שחותך את חלקו העליון של המסך ב-iPhone X בספינת הדגל החדשה שלה? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הקדמה: לפני מספר ימים קיבלתי סוף סוף נגן איכותי, ולא ג'נרי, לנגן הזה קוראים: Meizu miniplayer M6 SL מאז שאני זוכר את עצמי, כל נגני הMP4 שרכשתי היו נגני מדבקה (זבל) הנגנים היו מאופיינים באיכות סאונד עלובה, חומרים זולים ולא איכותיים הנוטים להישבר, איכות מסך עלובה בעלת זוויות צפייה קצרות, ואי יכולת לספק את מה שהנגן מבטיח. אני מתבייש לומר זאת :-[ אבל נגן מדבקה אחד אותו רכשתי עלה לי כ620 ש"ח, הנגן כלל מצלמה, מסך גדול, אפשרות למשחקים (עאלק), 512MB זכרון ואפשרות להרחבה בSD, עם יציאת TV, לצערי (או לא לצערי) הוא נשבר, לכן רכשתי את נגן הMeizu M6 SL. למי שמעוניין לראות את נגן המדבקה הקודם שלי, שיפנה ללינק הבא (דעתי האחרונה לגביו נמצאת בין ההודעות האחרונות): http://hwzone.c…
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן.. שמתי לב שלא משנה איך אני מכוון את המצלמה, זה לא עובד כמו שזה עבד ב WM, שם התמונות היו קצת יותר עם חיים, עכשיו הן דיי לבנות לא משנה כמה אני שם CONTRAST וכו' וכו'. המלצות כלשהן לכיוון המצלמה במכשיר? אולי יש פאץ' שמסדר משהו? או אולי טוויק כמו שהיה ל WM? אגב אני חייב לומר שנעלם הכתם הורוד לגמרי בכלל, אולי בגלל שזה היה במובייל..?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תערוכת המחשוב והאלקטרוניקה הבידורית הגדולה בעולם תיפתח השבוע בלאס וגאס, ארה"ב - אנחנו כבר שם! לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי חבריה, עם האקסיומי אכלנו אותה, כעת אני מתלבט מה עדיף יותר THL W8 ּפלוס UMI X2 ZOPO C2 נא לייעץ כאילו ואתם קונים לעצמכם תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
תוצאות ראשוניות עבור מכשירי הדגל מבית סמסונג מציירות תמונה מוזרה משהו בכל הנוגע ליחסי הכוחות בין שבב ה-Exynos 9810 לשבב ה-Snapdragon 845, ולשאר המתחרים בשוק לכתבה
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
- 1 follower
-