גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
מפתחת המקלדת הוירטואלית הפופולרית החליטה להפתיע את משתמשיה אשר מחפשים שינוי מרענן עבור המכשיר החכם שלהם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
השתמשתי בתוכנה Media Monkey כדי לעדכן את כל הטאגים של השירים במכשיר כי כל השירים היו מבולגנים (כפילויות של אמנים, סדר לא נכון של שירים וכו') וכל פעם שעידכנתי בתוכנה טאגים של שירים היה כתוב על צג המכשיר "writing". לבסוף ניתקתי את המכשיר מכבל ה-usb, המכשיר הפעיל את עצמו והציג הודעה שהוא "מעדכן את הדאטהבייס", ובסיום התהליך חשבתי שהכל יהיה מסודר כמו שרציתי שיהיה, אבל גיליתי ששום דבר לא התעדכן והסדר, או יותר נכון האי סדר שהיה לפני עידכון הטאגים נשאר בידיוק כמו שהיה ולא התעדכן. מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אתמול בערב קיבלתי את ה-SANSA E250 גרסת ה-2GB הוא באמת נגן מעולה רמה אחרת לעומת הג'נרי הקודם יש לי כמה שאלות בקשר לנגן האם יצא לו כבר עדכון בעברית אם לא מה חדש בעדכון והאם האוזניות שלו כל כך גרועות
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הסנסה שלי פשוט הפסיק להגיב הוא לא נדלק ואם מחברים אותו למחשב אז המחשב לא רואה שיש משהו מחובר בכלל... הדגם הוא Sansa e270-FM 6GB Sandisk זה ממש מוזר אתם חושבים שצריך להפעיל את האחריות או שיש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מספר השקות רשמיות של סמארטפונים בולטים מגיעות לישראל, בנסיון לכבוש את הצרכנים רגע לפני שה-Galaxy S8 נחשף לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ההצגה הרשמית אמורה להתרחש בכל יום, ובינתיים יש אתרים שמאפשרים לנו להתרשם מהמפרט המלא ואפילו מהמחיר הצפוי של ה-Mi A2 וה-Mi A2 Lite לכתבה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
- 1 follower
-
-
הרשת גועשת בשל עדויות שלפיהן הכנסת עט המגע של הפאבלט החדש בצורה הפוכה מביאה לפגיעה תמידית בו לכתבה: http://hwzone.co.il/הסקנדל-החדש-שגיתם-ה-s-pen-יהרוס-את-ה-galaxy-note-5-שלכם/
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם. הבוס שלי קנה פלאפון סיני בסין. ה-HONOR 5X. יש שם כל מיני אפליקציות סיניות שלא ניתן להוריד בדרך הרגילה (לחיצה ארוכה וגרירה לUNINSTALL האם חייבים להתקין ROM חדש? עצות הצעות? עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משתמשים ברדיט מצאו באג חדש ומוזר במכשיריה החכמים של אפל לכתבה
-
- 36 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כשאני מסיר אפליקציה מהמכשיר ,טאבלט אנדרואיד, האייקון נשאר על המסך. איך אפשר להסיר גם את האייקון? תודה מראש למשיבים
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשיר NOKIA 5700 שקניתי מאורנג' האם יש אפשרות להתקין לו מערכת נקייה בלי כול האורנג והזבל שהם סמו שם (אני מודע לכך שזה מוריד את האחריות ) לפני המכשיר הזה היה לי נוקיה אחר שהיתה לו בעיה תיקנתי אותו בחנות פרטית והוא התקין לי גם מערכת נקייה שלי בלי הסלקום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם. פתחתי ת'רד חדש בנושא לאחר שניסיתי את ההצעות הישנות שעלו בפורום ואף אחת מהן לא עזרה לי. כנראה שהמידע שהצלחתי למצוא על כך באתר לא עדכני או שלא רלוונטי לגבי הטלפונים החדשים. לכן, אני מבקש לדעת מישהו יודע איך ניתן להסיר את ה לוגו מפעיל מסוני אריקסון Satio של רשת אורנג'. אם עוד מישהו ניסה להסיר את ה לוגו מפעיל מהנייד שלו ולא הצליח, אתם מוזמנים לרשום כאן את שם הדגם והרשת המפעילה כדי לקבל תשובות עדכניות. תודה למגיבים ובהצלחה לכולם
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מכירים את זה כשמפעילים את המכשיר יש את הלוגו של אורנג' עם הלוגו שלהם ("נשמע מצויין - נשמע אורנג') אחרי הפתיח של נוקיה? למישהו יש מושג איך מעיפים את זה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
היי שלום קיבלתי אתמול את הנגן , חיברתי אותו למחשב , נכנסתי למדייה פלייר בחרתי מלא שירים ועשיתי העתק לנגן, כל השירים עברו, בדרקתי בנגן וגם המקום שלהם תפוס עכשיו בנגן אבל המבעיה היא שאני לא מוצא את השירים, איך עדיף להעביר שישירים, זה לא הראה לי את הנגן ככונן תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם למותג ה-Desire המפורסם מתחילת העשור עדיין יש מקום בשוק המודרני? בואו לשפוט בעצמכם לכתבה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
שלומות, יש לי בעיה(הפתעה, הא?) בסלולרי שלי, Nokia 6070, ישנו צילצול mp3 בגודל של בערך 300Kb(צילצול שהורדתי מהאתר של סלקום, שיר של אורפנד לנד). ברשותי השיר Bittersweet Symphony של The Verve ואני רוצה להפוך את ההתחלה שלו לצילצול החדש שלי. חתכתי את השיר לקטע שאני רוצה(19 שניות) והקובץ הוא Mp3 ומשקלו כ276 ק"ב. לסלורי שלי, אין בלוטות'. לסלולרי שלי, אין כבל USB(עולה יותר מהמכשיר). אז הפעלתי את המוח היהודי שלי וחשבתי, איך אני יכול להעביר את הקטע למכשיר? לקחתי את המכשיר של אחותי(לה יש דור שלישי, עם כבל USB) והעברתי את הקובץ. עשיתי בדיקה, והקובץ מושמע כהלכה. שלחתי מן המכשיר שלה הודעת MMS המכילה את הקובץ למכשיר שלי אך... לא קיבלתי כלום... אפילו לא הודעה של שגיאה כלשהי... …
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מצטער אם פתחתי את הת'רד במקום הלא נכון. לא הייתי פעיל פה בפורום כבר הרבה מאוד זמן ואני לא ממש יודע איפה המקום הכי מתאים לזה (גם אחרי שקראתי את הכללים). קיימת תוכנה או משהו אוטומטי כלשהו להכניס Lyrics של שירים לאייפון?
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
-
ככה; אני צריל להעביר את אנשי הקשר לדיבורית ספיריט ברכב. הבנתי שהדרך היחידה לעשות זאת זה דרך הSIM של המכשיר. הבעיה היא שאין באפשרויות האנדרואיד שום אופציה להעביר את אנשי הקשר לסים. פתרון?
-
- 7 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
איך מעבירים אנשי קשר מטלפון אנדרואיד אחד לשני? אבל רק את אנשי הקשר שיש להם מספר טלפון ולא את אנשי הקשר שיש להם כתובת אימייל בלבד. סינכרון עם חשבון גימייל מעביר מאות כתובות אימייל לאנשי הקשר בטלפון החדש. אנשי הקשר בטלפון הישן נמצאים בזיכרון של הטלפון ולא בסים. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מכשיר סמסונג גלקסי s3 חדש. העברתי זמנית את כרטיס הסים שלי מהנייד הקודם (נוקיה ישן) לסמסונג החדש אחרי שקצצו לי אותו כדי שיתאים למיקרו סים של הסמסונג (לא לדאוג כבר יש לי מיקרו סים חדש) סיבת ההעברה היא כדי להעביר את אנשי הקשר שהיו לי על הסים למכשיר החדש. ניסיתי את האופציה של "יבוא נתונים מכרטיס סים" בסמסונג. אך ללא הועיל. כשניסיתי לבצע את הפעולה לא ראיתי אף איש קשר על כרטיס הסים האם מישהו מכיר דרך אחרת יעילה יותר לעשות זאת. תודה, שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי Xperia Mini עם אנשי קשר על המכשיר. אני רוצה להעביר אותם למכשיר סוני אריקסון Hazel. מה הדרך הקצרה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
העברתי את כרטיס הסים שלי ממכשיר הנוקיה 6230I שברשותי למכשיר חדש שקניתי מדגם N85 משום מה רשימת אנשי הקשר שלי ריקה. מישהו יכול להסביר לי האם יש איזה שהיא אפשרות כן לראות אותה או להעביר אותה באיזה שהיא דרך קלה למכשיר החדש?
-
- 7 תגובות
- 5.4k צפיות
-