גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אז ראיתי כמה סמארטפונים זולים מאוד בebay במחירים של 200-300 ש''ח כולל משלוח לארץ. דוגמא: http://www.ebay.com/itm/5-Unlocked-Android-Cell-Phone-Quad-Core-Sim-3G-GSM-GPS-T-Mobile-AT-T-Smartphone-/291769905563?var=&hash=item43eed7719b:m:m-d_UuW45t4NX501kiFIwaQ רציתי לדעת האם הסמארטפונים שווים ואיפה הקאצ' בהם שהם כאלה זולים? וכמובן האם אפשר יהיה להשתמש בהם בארץ בכלל או שהם נעולים לחברות בחו''ל?
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום , דיברתי עם מישהו על הפלאפון שקניתי GTS5620 שקוראים לו SAMSUNG MONTE ועל כמה שמערכת ההפעלה שלו לא ידידותית למשתמש, ונזכרתי שקיימת אופציה, בעבור חלק מהפלאפונים לעשות להם FLASH אם אני לא טועה, כלומר, להחליף להם את מערכת ההפעלה באחרת . והמליצו לי על אנדרואיד. רציתי לשאול אם זה אפשרי עבור הדגם הנ"ל. אם זה קיים זה יעזור לי מאד, תודה גדולה מאד לכל העוזרים!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי שאלה בקשר למחזור חיוב בגולן טלקון, שלחתי להם את המייל עם השאלה הזאת: "אם אני מצרף קו חדש לחבילה של 99ש"ח נגיד בתאריך 15.11, כמה אני אשלם על התאריכים 15.11 ועד ה 25.11?" התשובה שקבלתי: במידה ומספרך ינוייד ביום 15 לחודש, עד יום 25 השימוש יהיה ללא עלות. החיוב הראשון יהיה ב- 25 באותו חודש בו הופעל הכרטיס, פרט לכרטיס הסים שמחוייב מיידית בעת ההזמנה על סך 39 שקלים. השאלה שלי באופן הגיוני אני כן אמור לשלם על השימוש בין ה 15 ל 25, אבל אני לא ממש מבין את התשובה שלהם ("השימוש יהיה ללא עלות") אפשר לקבל הסבר? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , אני כבר כמה חודשים מחפש מידע על סמארטפונים במטרה לקנות אחד בסוף החודש. אני חושב לקנות את הHTC DESIRE , אבל אני לא מבין כלום בכל מה שקשור לעניין הSIMים ,פריצות והתאמה לחברה סלולרית וכל מה שסמארטפון דורש כדי שהוא יוכל לתפקד כמו פלאפון רגיל. חבר שלי קנה את האייפון וננעל לו המכשיר, הוא לא יכל לפתוח אותו חצי שנה. אז לא מדובר באייפון, אבל עדיין. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך כל העניין הולך? ואם כבר פתחתי נושא אז יש חנויות בארץ ספציפיות שאתם ממליצים עליהם שאפשר לקנות שם את הHTC DESIRE? תודה (:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ,אין לי מושג אם זה מתאים לנושא של הפורום הזה אך אם מישהו יודע אם יש דרך לפתוח(או לעשות המרה ככה שיפתח...) קובץ PDF על מכשיר S3 אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עקב כמה אנשים שפתחו לי את הראש והעיניים החלטתי לרדת מהזן ויז'ן M ולקחת משו יותר זול, למרות זאת אני מרגיש צורך בכמות גדולה של מוזיקה ולכן הנגן המתבקש צריך להכיל בערך 20 ג'יגה אמ אין דרישות מיוחדות רציתי לשאול לגבי ה-H10 של ה-20 ג'יגה למה בכל כך קצת חנויות יש אותו ? (לפחות בזאפ) iRiver הפסיקו לייצר אותו ? וגם המחיר שלו לא ירד המון זמן ראיתי את גרסת ה-5 ג'יגה פעם וממש אהבתי בכמה ה-20 יותר גדול פיזית ? וכמובן פתוח להצעות אחרות איך שכחתי מה-X5! מה היתרונות והחסרונות של כל אחד לעומת השני ? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . אני כבר די הרבה זמן רוצה לקנות משהו שיעביר לי את הזמן הפנוי בצבא . רציתי לקנות מחשב נייד פשוט 10 אינץ אבל היום בחנות התחרטתי כי אני מפחד שיגנבו אותו או שהוא ישבר לי בדרך לבסיס . עכשיו אני חושב על לקנות את ה IPOD TOUCH החדש ויש לי כמה שאלות . 1.אמרו לי שIPOD זה אותו דבר באפליקציות כמו אייפון חוץ מזה שהאייפון הוא גם טלפון+אינטרנט זה נכון? 2.בIPOD הדור הרביעי יש מצלמה ? 3.אני יכול להעביר אליו סרטים שיש לי במחשב ? או שצריך לשנות את הפורמט של הסרט ? 4. יש תמיכה בכתוביות שלא מודבקות על הסרט ? 5.יש אפשרות להוסיף כרטיס זיכרון ? אני חושב לקנות אותו מKSP יכולה להיות בעיה עם זה ? וזה הדור הרביעי ? http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania תודה על העזרה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כר כמה שנים נגן MP3 של IRIVER H320 נגן מעולה רק לצערי בזמן האחרון הסוללה סובלת מאפקט הזיכרון ובקושי עובדת. בגלל שאני לא יכול לרכוש באינטרנט נישאר לי רק לקנות סוללה חדשה דרך באג שיעשו את זה תמורת 450 שח או משהו כזה וזה הרבה לדעתי. או שיש אפשרות לקנות באיזה חנות סולאן או משהו סוללה ולהרכיב אותה בעצמי. הסולאן האלו לא ניראים לי אמינים. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וחשבתי כבר על נגן חדש וכעת יש לי רעיון לקנות נגן של ARCHOS ואני די אוהב את כל הנגנים שלהם (רק חבל שבשביל להקליט מהטלויזיה נידרש לקנות תחנת עגינה מעפנה) הנגנים לדעתי כולם טובים אבל יקרים. בכל אופן אני טס בחודש הבא להולנד וראיתי שמוכרים אותו בדיוטי פרי אך לצערי לא רשום שם מחירים. כך גם אני לא יודע איפה לחפש מ…
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חבריה אני חדש כאן (הומלץ ע"י חבר רשום) אני אשמח לעזרתכם: מעוניין לקנות נגן mp3/4 הישומים החשובים לי הינם: הארד דיסק נייד למוזיקה בעיקר (לנסיעה לחו"ל - יש לי המון) וזמן סוללה רב ככל האפשר, הקלטה חיצונית(סטודנט), חיבור למצלמה דיגיטלית ללא מחשב(להורדת זיכרון תמונות), איכות שמע חשובה מאוד!!!, מטען חשמלי ולא דרך מחשב (טיול בחו"ל), TV OUT - יכול להיות נחמד מאוד ורצוי אבל לא הכרחי, (כנ"ל לגביTV IN לא בשביל זה הוא נקנה), אבל מסך לתמונות הכרחי (אולי גם PDF) מתלבט בין מס' דגמים: IAUDIO A2 (מעט מדי זיכרון),ומישהו שמע על מכשיר שנקרא - DIGIMATE - MP3,MP4 60GB (לפי המפרט הוא נשמע כעושה הכל) אבל לא שמעתי עליו מעולם לינק מצורף: http://digiworld.shopy.co.il/products/65128 ירדתי מהA…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: יש ברשותי נוקיה 6230I ואני מעוניין לקנות לו כרטיס זיכרון: א. איך נקרא הכרטיס המתאים (SD?) ? ב. מה הנפח המקסימלי שהפלאפון מזהה (2GB?) ? לפי אתר היצרן - http://www.euro-com.co.il/PhoneSpecs.aspx?PhoneId=46 הכרטיס הוא MMC ומכיל מקסימום עד 512MB ? האם זה נכון ??? :s05:
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לשדרג את הנייד שלי מה שממש חשוב לי זה שיהיה נגן עם איכות סאונד גבוהה רצוי מסך גדול מכשיר דק אם אפשרי וכמה שיותר נפח למוזיקה מחפש להשקיע באיזור ה2000
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש טלפון בסביבות ה-800 - 600 שח כשמה שחשוב לי זה בעיקר מצלמה סבירה וסוללה חזקה. כמו כן מעדיף צג 5' לכל היותר ולא כבד. בהינתן הנ"ל חשבתי על 3 האפשרויות הבאות: 1. שיאומי רדמי 4X - מחירו 600 שח, הבעיה - snapdragon מסדרת 400. אני מבין שהוא הפחות טוב סדרה אבל השאלה היא כמה הוא באמת רע ואיך זה משפיע תכלס - זה אומר זמן תגובה איטי (במצלמה/ אפליקציות)? שהטלפון ייתקע אם אני פותח כמה אפליקציות או דפי אינטרנט במקביל? אני לא מתכוון להשתמש בו מעבר למצלמה / גלישה / ווייז. 2. שיאומי רדמי 4 פריים - מחירו 700, מעבד מסדרת ה-600 וסוללה טובה יותר אבל לפחות לפי האתר הזה http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=4&idPhone1=8263&idPhone2=8608&idPhone3=…
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קיבלתי מתנה את ה- Iriver E30 8GB שנקנה בבאג במחיר של 330 (לפי האתר) השאלה היא אם שווה לי להחליף אותו למשהו אחר באותו המחיר / לא יקר בהרבה בבאג. חשבתי בהתחלה להחליף ל- Ipod Touch אבל ההפרש הרבה יותר מדי גבוה ברמה כזו שכבר כמעט יותר זול לקנות חדש מ-KSP. אז אם יש נגנים אחרים בסביבות המחיר הזה ששווה להחליף אליהם אשמח לדעת! תודה!
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
רק לידע כללי למי שעוד לא ראה את המכשיר: http://www.euro-com.co.il/Phone.aspx?Model=6120 אין מה להתלבט לדעתי למי ששוקל לקנות מכשיר חדש - באורנג המחיר מאוד מאוד זול (הם מאוד הפתיעו אותי אגב..) והוא שווה כל שקל אז אם יש שאלות אני פה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריה, חברת jiayu אשרו פתיחת סניף בארץ,איזה פחד, בטח יקרעו את המחירים כרגיל אצל הישראלים ראו כתבה מצורפת בלינק הבא:http://www.gizchina.com/2013/04/24/jiayu-warn-of-fake-online-stores-official-jiayu-distributors-listed-here/#comment-338259 בהמשך הכתבה רשומים הסניפים אותם אשרו כולל ישראל יום נעים
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני לפני גיוס, ככה שרציתי להתחדש בנגן מולטימדיה חדש. יש לי את cowon d2 שנהניתי מאוד ממנו ככה שיש לי רושם טוב מהחברה. הדבר הכי חשוב לי בנגן זה איכות השמע. וזהו גם היישום העיקרי בו אשתמש. חשוב לי גם שיהיה אפשרות לניגון וידאו(בעיקר סדרות ולא סרטים). עיינתי בכמה דגמים של החברה ומצאתי את אלה הכי מתאימים cowon v5/ cowon o2/ cowon j3/ cowon s9/ cowon x7/ cowon d3 אני יודע שמדובר בשישה מכשירים מעולים, אבל רציתי לשמוע את הדעות שלכם. איפה יש את איכות השמע הטובה ביותר? איפה יש עדכון עברית? הcowon d3 החדש-מישהו קרא המלצות עליו? בקיצור כל מידע יעזור לי להכריע, תודה רבה! ואני גם מחפש אוזניות. חשבתי על PX100 Sennheiser, PortaPro Koss כשכרגע הנטייה היא לאוזניות של קוס. יש לציין שהייעוד ש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש טלפון שיתאים לרשת פלאפון והאמת שאין לי יותר מדי דרישות אבל כדי שהוא יתאים לחבילה המוצעת הוא חייב להיות דור שלישי ומבחינת העדפות יהיה נחמד אם תהיה לו יציאה לאוזניות רגילות ואם תהיה לו מצלמה סבירה. בינתיים משיטוט קצר בזאפ ראיתי את הK800i שנראה דיי נחמד ותהיתי אם מישהו מכיר אותו ויכול להמליץ עליו.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי ה-oneplus one שלי מתחיל להראות סימני גסיסה אחרי 3 שנים. קודם היה לי נקסוס 4 גם כמה שנים מעולות. מחפש טלפון בסגנון - עם מע' הפעלה כמה שיותר נקיה, אפשרות קלה ל-root וביצועים נקיים ומהירים. אשמח להמלצות! בנוסף חשוב לי: מצלמה טובה, איכות בניה מעולה ועמידות (גוף ללא פלסטיק זול), סוללה סבירה+ אני לא בטוח לגבי תקציב (אזור 1500 זה ריאלי?) או לגבי קניה בארץ\בחו"ל. תודה חברים!
-
- 33 תגובות
- 5.6k צפיות
- 1 follower
-
-
נמאס לי. פשוט נמאס לי. לא רוצה דור 3, לא רוצה מצלמה, לא רוצה את הסימביאן המחורבן הזה, לא רוצה אינטרנט מהיר, לא רוצה MP3. אני מחפש מכשיר פשוט שיענה על הדרישות הבאות: * מסך גדול ואיכותי * מקשים גדולים ונוחים * מערכת הפעלה מטוס * Bluetooth (לדיבורית ברכב) * סוללה חזקה זהו. קיים דבר כזה? תקציב 1,000 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם ניתן להתחבר עם לפטופ לאיטנטרנט דרך ה-HTC Desire בעזרת Wifi? איזה פונקציה צריכה להיות למכשיר כדי לתמוך בזה?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ישנו טאבלט שיכול לקרוא מידע (סרט למשל) מדיסק און קי? הרעיון לשמור את המידע ב-DOK ולהתחבר בכבל מתאים לטאבלט ולצפות שם. האם ישנה אפשרות כזאת? אם כן באיזה מכשיר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סדרת סרטונים ויראליים מטעם שיאומי שנועדה להמחיש את עמידותו הפיזית של דגם הביניים הטרי לא עשתה רושם על בוחן הסמארטפונים המפורסם ביותר ב-YouTube לכתבה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , אני מתלבט להחליף את הנגן Creative ZVP 2GB שלי שהוא דיי סבבה האיכות סאונד מעולה אך העוצמה שלו פשוט נמוכה , אני משתמש בו במכון הכושר ולפעמים שומע את הסביבה , ניסיתי המון אוזניות , איכותיות של סנייזר , אלטק (ב500 שקל - האוזניות קשת עורפית הכי איכותיות שקיימות בשוק) , מכל הסוגים in ear , קשת עורפית , מעל הראש , פשוט חלש. אני מתלבט עכשיו על הנאנו החדש של ה8GB ב150$ , רציתי לשאול איך האיכות סאונד שלו ביחס ל ZVP והאם תמליצו לי על משהו אחר למכון כושר (במיוחד לאופניים וכו' שיהיה בעל פוטנציאל לעוצמה גבוה) בסכום הנ"ל. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בעקבןת המאמר : http://hwzone.co.il/articles/myvu/ מאוד סקרן אותי לדעת אם ניתן לחבר את זה למחשב.... יכול להיות מעניין לשחק ב Starcraft 2 בזמן שאני שוכב במיטה... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני עושה ADD TO LIST אבל כלום לא קורה וזה לא מעביר את זה לפלייליסט שלי... פשוט הPLAYLIST לא נפתח אז מכן הנחתי שפשוט אין בתיקיה כלום ובגלל זה היא לא נפתחת. וד"א אגב מה זה ה BOOKMARK שיש שם?
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-