גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות בקרוב galaxy nexus ואני מחפש אביזרים( כן מעכשיו ) בעיקרון אני צריך מגן מסך כיסוי ועדיפות לתחנת הגינה שתכלול חיבור לחשמל+חיבור אודיו בקשר למגן מסך והכיסוי אתם פשוט יכולים להגיד לי על חברות שאתם מכירים (כמובן רק חברות איכותיות אני מחפש משהו טוב) ואני כבר יבדוק אם יש להם דגם לנקסוס או לא בינתיים אני חושב לקנות כיסוי של otterbox שמעתי שהיא חברה טובה אבל הייתי רוצה לבדוק עוד קצת בקשר לתחנת עגינה אני מאמין שלרוב החברות (אם לא לכולם) אין תחנת עגינה לנקסוס ככה שאני ישמח אם תביאו לי קישור לעמוד קניה או עמוד מידע על תחנת עגינה לנקסוס תודה.
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
קניתי היום טאבלט ASUS TF101 ויש כמה דברים שלא מובנים לי כאשר אני מצלם (תמונות או וידאו) הקבצים נכנסים לי לתיקייה"גלריה" - כעת נניח צילמתי 100 תמונות ואני רוצה להכניס כל 10 קבצים לתיקייה אחת. האם ניתן לעשות זאת דרך הטאבלט או שאני חייב להתחבר למחשב ולעשות את זה? איך אני יוצר תקייה חדשה על הדסק טופ? איך עושים העתק הדבק לקובץ? כאשר אני פותח תיקייה מסויימת אני יכול לסמן את הקובץ ולעשות לו העתק אבל אם אני חוזר לדסק טופ אין לי שום אופציה לבצע הדבק (מה שמקביל לקליק ימני בעכבר)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אני יכול לשים קישור באינסטגרם שהוא קישור אפייליט או לדוגמה כל קישור שהוא סוג של פרסומות שהוא לא יחסם אוטומטית על ידי המערכת ויעלם.. הבנתי שיש שיטה לזה וראיתי כמה פרופילים שעושים את זה השיטה הישינה היא לשלוח מהאינסטגרם לTUMBLR ומשם רק לקישור של אותה פרסומת, ואני לא רוצה להשתמש בשיטה הזאת! תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה, אמא שלי הביאה איתי כל מיני מכשירים מספרד שהיו אצלה בשימוש בשנים האחרונות. אחד מהם הוא Sony Ericsson T303, ומוטבע עליו הלוגו של Movistar (מפעיל סלולרי ספרדי) (המכשיר יהיה בשימוש אחותי הקטנה, עד כמה שזה משנה) אני רוצה לדעת אם הוא נתמך על ידי המפעילים בארץ ובפרט גולן טלקום? אעריך כל עזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בלעשות רוט לסמסונג גלאקסי אס3, מכיוון שלא הצלחתי (או שאולי אני לא יודע איך לעשות את זה) עם SuperOneClick. המכשיר שברשותי הוא סמסומג גלאקסי אס3 (gt-i9300), עם רום מקורי של סמסונג בגרסה 4.1.1 (XXDLID). מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה רבה, levelone.
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש אותו כרגע ב3 אתרים במחיר של 180$ http://www.pandawill.com/ainol-novo-10-hero-android-41-tablet-pc-ips-hd-screen-101-inch-16gb-bluetooth-dual-camera-p69460.html 180$ לאחר 10% הנחה קופון. http://www.buyincoins.com/new_en/details/10-1-ainol-novo-10-hero-dual-core-a9-1-5ghz-android-4-1-tablet-pc-16gb-wifi-ips-product-20750.html 180$ לאחר 10% הנחת קופון. http://www.ainolstore.com/ainol-novo-10-hero-android-4-1-10-1-inch-ips-dual-core-bluetooth-v2-1-dual-camera.html רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם הבא? כדאי לרכוש אותו? יש משהו עדיף מהדגם הזה במחיר הזה? יש חנות עדיפה מבין שלושתם? הבעיה שראיתי פה בפורום - שלא ניתן לשלוח מוצרים כמו טאבלים, ומוצרים על סוללות ליטיום מחוץ לסין...נפתרה…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מפרוייקט הגמר באוניברסיטה אני צריכה לבנות אפליקציית אנדרואיד מבוססת GPS התוצר אמור להיות מפה עליה מסומנים מסלולים בהם אנשים הלכו עם ניתוח כלשהו של הנתונים. כיוון שזו ההתנסות הראשונה שלי בפיתוח אפליקציות אני צריכה קצת ייעוץ, איך ניתן ליצור תיעוד על גבי מפה של מסלולים בהם הלך מישהו? אם יש בזה צורך, יש לי אישור מWAZE להשתמש בAPI שלהם. תודה גלית
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שהבנתם מהכותרת אני עכשיו מריץ עכשיו sgs 3 על jellybean 4.1.1 עם רום של firefds v5. הבנתי שברומים בדר"כ מכניסים כל מיני דברים שגורמים לבטרייה ללכת יחסית מהר. וכמובן יש דברים חדשים ב 4.1.2 שהייתי מעוניין להתנסות בהם. שקלתי להחליף ל 4.1.2 של הפולני הזה : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2030384 רציתי לשאול אם מישהו גם עדכן ויש לו באגים ? ( הכי חשוב לי בעולם זה ה gps בלי זה אני לא יכול לזוז מהבית אני לא טוב בניווט בדרכים) במידה והכל בסדר . הבנתי שממעבר מרום לסטוק הולך ה root וגם ה cwm איך אני מחזיר את זה ואם אפשר קישור לקבצים אותם צריך לצרוב תודה ענקית לכולם אביחי
-
- 24 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אז ככה, לפני זמן מה עשיתי הזמנה מוקדמת של ה aiki5 מבאג. ואז התחלתי כמו תמיד לחפש משהו טוב יותר. מצאתי את הדבר המושלם: XIAOMI M2 Quad core http://www.aliexpress.com/item/XIAOMI-M2-Quad-core-Android-4-1-MIUI-1-5G-CPU-4-3-IPS-1280-x720/674349160.html הוא חזק יותר יפה יותר מעניין יותר וכו, ממה שמצאתי באינטרנט מחיר שלו היה אמור להיות 350 דולר פלוס מינוס, בפועל לא מצאתי מי שמוחר ב 450 (כולל משלוח) שתכלס לא כל כך רע. אז להלן כמה שאלות, 1) מאיפה אני יכול לקנות את הxiaomi בפחות מ400 דולר אם יש מקום כזה בכלל ? 2) שווה לי בכלל לקנות אותו ב450 ולא את הaiki ? יש משהו שאני לא יודע על המכשיר? 3) אותה שאלה לגבי ה aiki, הוא לא מכשיר מושלם, אבל הוא זול יחסית, שורה תחתונה מה עדיף? . תודה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כמי שעושה את צעדיו הראשונים בעולם הסמארטפונים (בעליו הגאה של מכשיר נוקיה 3100) אני מעוניין לרכוש עבורי ועבור אשתי שני מכשירים בתחום המחירים 1000 עד 1300 ש"ח. סדרת ה Xperia מסתמנת כאופציה מועדפת לאור חוות דעת שהתקבלו כאן ובאתרים נוספים. הדרישות הינן: 1. מכשיר 1 - מצלמה ראשית סבירה. מצלמה קדמית נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). 2. מכשיר 2 - מצלמה ראשית - לא משמעותי. מצלמה קדמית לא נדרשת. גלישה נוחה באינטרנט (גודל מסך, רזולוציה). לאור ריבוי המוצרים מסדרת ה Xperia בתחום המחירים שציינתי אבקש לקבל: 1. הסבר בסיסי לגבי פרמטרים נוספים שעלי לשקול לדעתכם בעת הרכישה לאור הדרישות שציינתי 2. הסבר בסיסי לגבי פערי המחירים (למשל, למה ה GO יקר מן ה U למרות נחיתות מבח…
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי נוסע לניו יורק בסוף החודש וחשבתי לבקש להביא Galaxy 3 אבל מבדיקה קטנה באינטרנט עולה שהמחיר בארה"ב זהה ובחלק מהמקרים יקר יותר מהמחיר בישראל. כמו לדוגמא http://www.jr.com/samsung/pe/SAM_I930032BL/ או כאן http://www.walmart.com/ip/Samsung-Galaxy-S-lll-I9300-GSM-Phone-Pebble-Blue-Unlocked/21281013 כלומר בסביבות 2800 שקל (700$) כאשר ב ZAP המחיר מתחיל מ 2600 שקל. כל העסק נראה מאוד מוזר בהתייחס שכל הזמן אני שומע כמה יקר לקנות סלולר בישראל ושבארה"ב המחירים הזולים ביותר בעולם. אז מה דעתכם אולי אני מחפש במקומות הלא נכונים או שאולי המחירים בארץ מצוינים ובכלל לא שווה לקנות בחו"ל ? שאלה נוספת, האם כבר ניתן להשיג את ה נקסוס 4 בחנויות בניו יורק?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נניח שאני מזמין טאבלט (או כל מוצר אחר) דרך אתר אינטרנט מחו"ל 1) מה גובה הסכום שממנו והלאה צריך לשלם מס? 2) מה גובה המס? 3) איך יודעים במכס כמה עלה לי המוצר בכדי לדעת אם לחייב אותי במס או לא? 4)האם יש הגבלה על מספר המוצרים שאני יכול להזמין ביום/בשבוע/בחודש/בשנה? הרי אם נניח הסכום שממנו צריך לשלם מס הוא 100 דולר לא הגיוני שאני אוכל להזמין כל יום מוצר ב-100 דולר ועדיין לא אשלם מס
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש מאות סרטונים ביוטיוב של אנשים שמקבלים את המגנים מהחברה ו"מבקרים" אותם. אבל מעט מאוד מדברים על התמורה למחיר בהשוואה למגוון שיש. אני לא צריך דרישות מטורפות מהמגן מסך, רק שיהיה מט ולנקסוס 7 tl;dr : האם כדאי להשקיע במגן מסך יקר? נ.ב שי, לא ראיתי שהת'רד הועבר אז העתקתי אותו מפורום התייעצות.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני חושב ש 4.3 אינצ זה מושלם בשבילי. האם ה htc one s עדיין שולט בתחום הזה?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני שוקל לרכוש נייד מארה"ב (במשלוח ישיר או דרך מכר). עוד לא נסגרתי על הכיוון (אנדרואיד או RIM)... בגלל שההבנה שלי בסלולר די מוגבלת, רציתי לשאול האם יש דברים כלליים שצריך לבדוק/לחפש? - מבחינת שטויות של תדרים, סים וכו' (כרגע באורנג'..). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר גרסת וואסטאפ שעובדת על ווינדוס? גוגל לא תורם הפעם. תודה מראש, Zinger777.
-
- 18 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, אני רשום במסלול הרגיל שלהם של 89 ש"ח לחודש עשיתי בדיקת מהירות אינטרנט וקיבלתי נתון מהיר ממה שציפיתי זה נחשב בסדר לעומת חברות אחרות?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. אני מעוניין לקנות מכשיר מאתר מסויים ששולח רק באמצעות חברות שילוח כגון DHL . אם אשלח ישירות משם לארץ, אז 100 אחוז זה יעצר במכס. על מנת להימנע, יש לי אפשרות לשלוח את החבילה לאר"הב ניו- יורק ומשם חבר יביא את זה לארץ יחד עימו. השאלה האם אצטרך לשלם מס מסויים שם בארה"ב או שלא? אשמח לדעת ! תודה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
סמסונג שחררו עדכון 4.1.2 עם הרבה פיצ'רים מגניבים. http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_ii_gets_android_412_update-news-5188.php כשאני מסכרן את הנוט עם Kies, התוכנה אומרת שיש לי את הגרסה החדשה ביותר. מה אני עושה לא נכון? כיצד מעדכנים? יש לי גרסה בינלאומית פתוחה שנרכשה מ-Handtec.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[table][tr][td] הייתי עד לפני כמה ימים בהוט מובייל ועברתי לגולן טלקום,האם ברגע שארצה לחזור להוט מובייל אוכל לעשות שיש חוזר בסים שלהם? או שאצטרך לקנות שוב סים חדש?[/td][/tr][/table]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים אני רוצה לספר לכם על מקרה שקרה לי עם הנקסוס 7. אני קניתי את המכשיר ביום שישי בחנות KSP כשאני אמור לטוס לחצי שנה ביום שני עם המוצר. בכל מקרה, הגעתי הביתה שמתי את המכשיר בטעינה לכ10 שעות טעינה. לאחר מכן הפעלתי אותו וגילתי שהטעינה שלו עומדת על 0% בהתחלה חשבתי שאולי הוא מזייף אך כשהוצאתי את המטען מהחשמל המכשיר נכבה במקום. נבהלתי מאוד, סרקתי את גוגל וקיבלתי המון תוצאות על כך שיש פאק בהרבה מאוד מכשירים כאלו בקשר לטעינה והם פשוט לא נטענים. עד שמצאתי תגובה אחת שהצילה לי את הלייפ..! ה"כבל שמחבר בין הסוללה לבין הלוח אם של המכשיר לא מחובר בחלק מהמכשירים או מחובר חלקית" אני פתחתי את המכסה של המכשיר עם הציפורן ואכן כך! הכבל של הסוללה לא היה מחובר לתקע עד הסוף! כמוב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתעניין ברכישת קניית קינדל ורציתי לשאול מספר שאלות: 1. לפי הבנתי אמאזון שולחים לארץ את הקינדל בעלות של 20$ לחבילה וזה לא כולל מע"מ פה בארץ לכן יצא לי לשלם עוד 17% מע"מ, האם יש עוד מיסים שאני צריך לקחת בחשבון? אני מניח שמיסים פנימיים של ארה"ב אני לא משלם. 2. אין בעיה להעביר PDF-ים רגילים לקרוא אותם ישירות מהקינדל? 3. יש כיסוי ומגן מסך מומלצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש מקווה שאני בפורום הנכון... אני מחפש כבר הרבה זמן סטיק אנדרואיד שיעשה עבודה אצלי בסלון. הבנתי שלדור הראשון של המכשירים האלו היו הרבה בעיות (הMK802 וחבריו). אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות סטרימינג עם XBMC בעזרת WIFI ושאני אוכל לחבר אליו בנוסף לעכבר אוויר/מקלדת גם הארדיסק נייד של 500GB.ברוב המכשירים שראיתי יש רק חיבור USB אחד, כלומר שאם אני רוצה שלט והארדיסק אני צריך לקנות מפצל. אבל בUG007 יש גם בלוטות מובנה. השאלה היא אם אפשר להשתמש בו בכדי לעבוד עם עכבר+מקלדת ואז יש עוד USB פנוי להארדיסק נייד?למישהו יש את הUG007? הוא אמין? מריץ XBMC? קליטת הWIFI שלו טובה?תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אקספיריה S בקושי יום וחצי, עברתי מ IOS היום אני נכנס למנהל הקבצים פתאום רצות לי למטה GOOGLE ADS למישהו יש מושג איך מעיפים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדוגמא הטאבלט הזה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=830744
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-