גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
מחפש נגן טוב ואמין עם כמה שיותר נפח. תמיכה בעברית חובה ( לא רוצה לראות את שמות השירים בג'יבריש). לא חייב להיות גם MP4 מה שחשוב שתהיה לו איכות שמיעה טובה ולא יותר מידי כבד ומגושם. טוב,יש חיה כזו ?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה נגן חדש ואני צריך לבחור מאחד מאלו מה דעתכם? גם רציתי לדעת אם אפשר להיכנס לאינטרנט zune כי כתוב שיש לו wifi. CREATIVE ZEN VISION M 30GB APPLE IPOD VIDEO fifth GEN 30GB BLACK Microsoft Zune 30GB MP3/4
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי! מחפש לרכוש פלאפון בסביבות ה-1,000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת לפה ולפה) מה שחשוב לי בעיקר זה: מצלמה טובה ככל האפשר (ביחס למחיר כמובן). שלא יקרטע וידע לסחוב אפליקציות בסיסיות כולל NFC טעינה מסוג Type C עד היום היה לי LG G5 ולא הייו לו בעיות עד לאחרונה שהוא התחיל קצת לקרטע. נתקלתי כמה פעמים בGALAXY S8 בעלות של 1000 ש"ח יד שניה - תוהה אם זה משהו ששוה את ההשקעה + הרעיון של קניה של יד שניה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
1. האם יש קיימת לנקסוס 4 בטרייה גדולה יותר וטובה יותר מהבטרייה הסטנדרטית של המכשיר שמספיקה ליותר זמן ? 2. מישהו כאן מכיר מעבדה באיזור חולון/ראשל"צ שמוכרת ומתקינה בטרייה בזול ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב בגלל שאני אשמח להשתדרג לאנדרואיד התחלתי להסתכל על השוק, אני אוהב טלפונים קטנים, כאלו שיושבים בכיס בכיף, עכשיו יש לי סליידר של נוקיה ואני באמת נהנה מחוסר הגודל שלו. אני לא לחוץ לקנות כרגע (אולי תתאפשר הבאה מארה"ב בעתיד) אז אני יכול לחכות לדגמים עתידיים ראיתי מכשירים כמו htc aria לדוג' והwildfire, איך הם ביחס לאחרים הגדולים? (הARIA נשמע מפתה אבל אני רואה שהוא לא מופיע בשום מקום) ואם יש משהו ששווה לחכות כמה חודשים זה גם אפשרי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי את הפלאפון למחשב (והפלאםון נטען) אבל לא ניתן להעביר אליו קבצים. ריתי בחוברת שקיבלתי עם הפלאפון שצריך להתקין איזושהי תוכנה אבל איבדתעי את החוברת ואני לא זוכר את שם התוכנה... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
עדכון לאייס קרים מי שרוצה לעדכן ידנית: http://www.androidcentral.com/how-manually-update-your-gsm-nexus-s-ice-cream-sandwich בעיקרון זה עדכון ל-I9020T (הגרסה הנפוצה) ואנשים מ-XDA דיווחו שזה עובד על ה-9023 (הגרסה האירופאית), אני אבדוק את זה תכף על ה-9020A שלי ואעדכן אם זה עובד. עריכה: לא עובד על ה-9020A.. לא נורא, עניין של ימים עד שיהיו רומים מבושלים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי מחפש סלולר יחסית פשוט (עדיפות לסליידר או צדפה) עם קליטה טובה וזמן סוללה טוב. אם יש מצלמה טובה אז עדיף כמובן. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
YotaPhone, הסמארטפון הרוסי הייחודי שכולל מסך E-Ink משני, חוזר בגירסה חדשה עם מפרט עוצמתי יותר - ומחיר גבוה תואם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%99%d7%94-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%9c%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%95%d7%91-%d7%a9%d7%a0%d7%99/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי קרובים כרגע בארה"ב ואני מעוניין לקנות דרכם מכשיר חדש, יש להם כתובת והכל ככה שאני יכול לקנות דרך אמזון ואיביי ולשלוח אליהם. מה ההמלצה לפלאפון מבוסס אנדרואיד בסביבות ה200-300 דולר? הסתכלתי על הamazon fire phone אבל הבנתי שהוא לא אנדרואיד אז זה בעייתי בשבילי. תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הפלאפון שלי ויתר סופית על עצמו ונשארתי בלי פלאפון... החלטתי לנסות סמארטפון אבל ממש אין לי תקציב לאייפון או גלקסי או אחד מה״גדולים״ מה שאני מחפש - אולי זה יראה הרבה אבל נראה לי שזה בסיסי ג׳יפיאס טוב חשוב יכול לשמש כהוט ספוט של אינטרנט לאייפד 3 נגן מוזיקה טוב מצלמה טובה אפשרות לאפליקציות כמו וואטס אפ וסקייפ מסך שמגיב טוב סוללה חזקה עובד חלק בלי להתקע להתרסק או לגמגם לא עדין מדי או שביר כזה שאפשר לשים בכיס עד 1500 שקל ודבר אחרון - טלפון שאני לא אצטרך להיות מבין גדול כדי להשתמש בו תודה למגיבים ושנה טובה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום לכולם. אם אני אקנה מכשיר WP8 מחו"ל יהיה בו עברית מובנת? בתפריטים ובכתיבה? האם יש אפשרות להוריד לו במקרה שהוא מגיע באנגלית...? http://www.clove.co.uk/nokia-lumia-920 http://www.clove.co.uk/samsung-ativ-s
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי גלקסי S5 G900F אנימנסה להתקין CWM על מנת שאוכל לשנות רום. עקבתי לפי מה שרשום בXDA ומשום מה כל פעם שאני לוחץ לכניסה לרקברי אני מקבל מסך עם הלוגו של הגלקסי ולמעלה בכחול אדום וצהוב רשום: recovery booting... recovery is not seandroid enforcing set warranty bit:recovery מה פשר הדבר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נו, אולי עוד כמה ימים אחד כזה יידלוף בארץ . השאלה הגדולה היא אם עכשיו אפל ישלחו את הCIA להחזיר את האייפון "האבוד". נראה שהעיצוב נקי יותר: אין ברגים ויש הדפסה מלאה מאחור. ומי יודע - אולי הסינים כבר הוציאו זיוף לאייפון 4 עוד לפני שהוא ייצא, יותר מדי "אייפון הלך לאיבוד" לאחרונה. אולי לאנשי השיווק של אפל יש תשובות לגבי זה. http://www.gsmarena.com/the_nextgen_iphone_spotted_again_this_time_in_vietnam-news-1649.php http://gizmodo.com/5536912/another-lost-iphone-4-shows-new-details?skyline=true&s=i
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כאמור בכותרת, אני מחפש למצוא פתרון לשמיעת מוזיקה תוך כדי שחייה. ההשקעה הכלכלית בנושא היא בסביבות ה-500 שקל. למיטב הבנתי יש לי שתי אפשרויות - האחת - קניית מארז עמיד למים ל-Ipod Classic הנוכחי + אוזניות חדשות עמידות למים, והשנייה קניית מכשיר חדש. אשמח לשמוע דעות בנושא. תודה לעונים,
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום יש הרבה דיבורים על מסכי רטינה, כאשר בסופו של דבר זה סתם שם שיווקי שאפל המציאה למסכים ברזולוציה גבוהה שלה. אני אפילו לא יודע אם יש איזה תקן של רזולוציה שממנה ומעלה זה נחשב מסך "רטינה". בכל מקרה, אם אנחנו עוסקים בטאבלטים סיניים אז יש מספר טאבלטים גדולים שמתהדרים במסכים כאלו אבל הם עולים 250 דולר וצפונה. יש את הטאבלטים הקטנים של 7 אינטש עם רזולוציה של 1280x800 שגם הם בתחום הרזולוציה הגבוהה. אבל אני מרגיש ש-7 אינטש יהיה לי קטן מדי ולשלם 260 דולר על טאבלט אני לא רוצה, אז אני מתחיל להסתכל על הטאבלטים הגדולים יותר של 8,9,10 אינטש ורואה ששם הרזולוציה יותר נמוכה (רזולוציה אופיינית למסך 9.7 אינטש היא 1024x768, או למשל ה-ainol hero שמחזיק ברזולוציה של 1280x800 כמו ה-fire,…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם תיקון RTL של madmack מ-xda שנעשה לתיקון בעיית ערבית פותר גם את בעיית העיברית או שצריך לעשות עוד שינויים לסקריפט או התקנות של דברים נוספים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני כבר מזמן לא בקיא במכשירים הקיימים ולכן אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה כדאי (והכי חשוב - למה) סמסונג גלקסי S4 נוקיה Lumia 920 תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
למי שאין כח לקרוא הכל שידלג את הסוגריים >>> (נפל לי הגלקס s3 לבריכה בהתחלה לצערי הדלקתי אותו,אחרי זה אמרו לי שלא טוב להדליק אז הפרדתי את הסוללה ושמתי את המכשיר באורז למשך יומיים. עד לפני כן מצב המכשיר החמיר ואפילו לא נדלק,לאחר יומיים בתוך אורז לשימחתי המכשיר נדלק ופעל כאילו לא קרה כלום,4 ימים המכשיר היה תקין ופתאום חטפתי אותה ובגדול,התצוגה נעלמה לגמרי והמכשיר עובד כרגיל ואז הבנתי את המלכודת. הלכתי לחברה ואמרו לי שמבחנתם אי אפשר לסדר כי יש בעית קורזיה רצינית והמסך נהרס,אז שלחתי לעוד מעבדה בעלות של 90 ש"ח חנות i labאם כל הביקורות הטובות עליהם באינטנרנט לא אהבתי את השירות שלהם וממש לא סמכתי עליהם וקיבלתי גם כן תשובה שלילית,אז שלחתי לעוד מעבדה והתנאתי שאני לא משלם כל…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני יודע שאפליקציית הפייסבוק עושה זאת אוטומטית, אבל רק לאנשי קשר שהשם שלהם מופיע באותה השפה בשני המקומות. הבעיה שלי היא שכל השמות של החברים שלי בפייסבוק הם באנגלית, ובאנשי קשר רשמתי אותם בעיברית. האם יש דרך כלשהי לסכרן בינהם ידנית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
נראה שהנבואות שטענו כי טכנולוגיית ה-NFC לא תגיע לארץ עוד שנים רבות לא מתגשמות: מקור: http://it.themarker.com/tmit/article/15789
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי קצת את מערכת הטריידזון באתר והעמדתי אייפוד שאפל (דור שני) למכירה הוא חדש, הוא קטן, נשמע מצויין ונראה אפילו עוד יותר... בחנות של אפל הוא הולך עבור 79$, שזה בערך 320 שקל בימינו בבאג(היחידה שראיתי שמוכרת) הוא נמכר ב-450 יש מישהו שמוכן לקנות ב-300 - העצה המבוקשת היא אכן קטנה -- כן או לא?(אה כן, ולמה)
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש בסלקום את המכשיר המדובר (V3i) ורציתי לקנות אותו, ולפרוץ אותו כדי שיעבוד עם כרטיס SIM של Orange. אפשרי ? הורדתי כמה תוכנות שטוענות שהם יכולות לעשות את זה זה אבל אין לי מכשיר שאני יכול לנסות עליו ולא בא לי לקנות סתם וגלות שאי אפשר לפרוץ. יש רעיונות ?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות MP4 שיקרא וידאו תמונות ויהיה רדיו מובנה קיבולת 2GB ומחיר עד 450 ש"ח חייב תמיכה בעיברית מלאה(שירים בעיברית יהיה בעיברית ולא בג'יבריש) ורוסית(כנ"ל) וכמובן אנגלית... מסך מינימום 1.5 אינץ' ID3 TAG ועדיף(אם זה טוב) שיהיה תוכנה שממירה קבצים לפורמט מתאים וקטן יותר רצוי שיהיה עם סוללה נטענת אוזניות ויהיה אפשר להטעין את הסוללה דרך המכשיר... לא חובה: שיקרא תמונות ושיהיה רדיו מובנה עדיף: אוזניות, נרתיק נסיעה שאלה בקשר לדבר מסויים: מה עדיף USB2 או כבל? אממ אם שכחתי לציין משהו תכתבו תודה לכל התגובתיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-