גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,773 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על טאבלט שמתאים לסטודנטים - כולל מעבד תמלילים, אפשרות לחבר מקלדת, אפשרות לקרוא קבצי PDF, ובתקציב של עד 1500 שקלים של חברה טובה ואמינה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
??? היי לכולם המקצוענים, אני צריכה המלצה על סוג, מותג של טאבלט בעיקר ישמש לגלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים וכד' נראה לי גודל 10 יתאים מאד... חשוב לי ממשק משתמש נוח, מהירות תגובה, חדות מסך, סאונד אשמח מאד להמלצותיכם גלי
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מחפש טאבלט אנדרואיד שיחזיק לי מעמד כמה שנים. כרגע מחזיק TAB note 10.1 של סמסונג בן 4 שנים ם, אבל הוא כבר עשה את שלו. הבטריה ה נגמרת מהר מאד וההטענה איטית ונראה לי שהגיע הזמן לשדרג.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי. התקציב לא מוגדר מראש. אני רוצה לעשות מתנה לבן משפחה. יעוד: 1. צפיה בסרטים (גם אונליין). 2. קריאת ספרים (רצוי מסך טוב ושלא יעייף את העיניים). 3. עדיפות למערכת Windows10 אבל אם יש Dualboot אז עדיף. 4. עדיפות למוצר שנמכר בארץ. אבל אם יש משהו חדש וזול בהרבה בחול - אשמח לקישור. 5. 12 אינץ ולא יותר. 6. דק וקל להביא לעבודה (מיועד לבנאדם שמרצה לסטודנטים). הכי חשוב, משהו איכותי וטוב. חשבתי ללכת על Microsoft Surface 4 אבל אם יש משהו יותר טוב אני אשמח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש באילת טאבלט אבקש את המלצתכם לטאבלט איכותי -תקציב 1500 שח אפשר לגלוש קצת - מסך איכותי עם רזולוציה של 4K לפחות 11 אינץ - תמיכה בסלולר אנא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
שלום לכולם אבקש את עזרתכם לדגם של טאבלט איכותי (אנדרואיד) 1- מסך לפחות 10.1 אינץ עם רזולוציה גבוהה של לפחות 2K. 2- עם סוללה חזקה 3- עדיף תמיכה סלולרית אם זה גולש מהתקציב ניתן לוותר. 4- תקציב 1500 ש"ח מעוניין לקנות בחודש הבא בלאק פריידי נא עזרתכם בבקשה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, אנחנו רוצים לקנות לסבא טאבלט ליום ההולדת. מדובר באדם שנולד בשנות ה-20 והשימוש העיקרי שלו במחשב נכון להיום זה תמונות של הנכדים ומשחקי קלפים. מה שכן הוא אדם מאוד חכם, חד וטכני, שיכול ללמוד בקלות גם בגילו. אנחנו לא יודעים מה התקציב כי אף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה. הדרישות הן קודם כל נוחות, יותר מכל דבר אחר. שיהיה ידידותי למשתמש ככה שגם אדם שמעולם לא השתמש באינטרנט יוכל לשוות בכורסא ולהנות ממנו, ולא להיות מתוסכל ממנו. מינימום סיבוך, מינימום תקלות, גישה נוחה לאינטרנט וכו'. זמן סוללה דווקא לא חשוב כל כך. אם יש דברים יותר ספציפים שהייתי צריך לכתוב אני מתנצל, אני פשוט ממש לא מבין בתחום הזה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, גילו לאבא שלי דמנציה/שיטיון (אלצהיימר) והוא קיבל המלצה לשחק במשחקי חשיבה, זיכרון ואולי גם קצת כאלו שדורשים מהירות תגובה (לא מהיר מידי). בנוסף הוא גם לא רואה הכי טוב אז הדברים צריכים להיות גדולים דיו. אני מתלבט בין מסך 8" למסך 10", כי אני רוצה מסך גדול מספיק ומצד שני שלא יהיה לו כבד מידי. ראיתי כאלו שממליצים על (IPad (IOS וכאלו שעל מכשיר מבוסס אנדרואיד... אני אישית מעדיף אנדרואיד אבל זה לא מחייב. מכשיר שיחזיק מספיק זמן עבודה זה יתרון. אין מגבלת תקציב אבל מן הסתם אני מעדיף להוציא את המינימום. עדיפות לרכישה בארץ. אין צורך בתמיכה בסלולר. תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מתעסק בעיקר בSEO/PP וצריך טאבלט שיאפשר לי לעבוד כשאני נייד. הדרישות העיקריות שלי: - מולטיטסקינג (וUI שתומך במולטיטסקינג) - אינטרגציה טובה עם אפלקציות של גוגל, ואם יש - תמיכה בכמה חשבונות מייל במקביל - תומך במספר רב של דפדפנים - יכולת עבודה כלשהיא עם אקסל (אפשר להתפשר על זה במקרה הצורך) חשבתי על Surface אבל הביקורות שאני קורא ברשת בנתיים לא הכי מפרגנות, וגם העובדה שאפשר להשתמש רק בדפדפן אחד (IE) מפריעה לי. על מה אתם ממליצים? תקציב עד 600$ אבל גמיש במידת הצורך
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המשפחה שלי רוצה לקנות לי טאבלט ליום ההולדת, וביקשו ממני לבחור את הסוג. בתכלס, אני לא צריך משהו מורכב מדיי - אני אשתמש בו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות (אז אני רוצה איכות טובה יחסית של המסך כמובן), ואופיס ואינטרנט בסיסי. לגבי גודל ומשקל - לא קריטי לי במיוחד האמת. תקציב - חופשי. אבל היות ואני לא מחפש כאן טאבלט למשחקים אין צורך להגזים. יש המלצות כלשהן? לאו דווקא על טאבלטים ספציפיים - הכל. חנויות מומלצות שכדאי לקנות בהן? אתרי אינטרנט שכדאי להזמין מהם? חברות ספציפיות של טאבלטים? כל זריקת שם או לינק תעזור לי מאוד! עריכה: לא טאבלט של חברת אפל, תודה! המון המון תודה לכל מי שיעזור! יונתן
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש המלצה על טאבלט אנדרואיד גדול וקל, ושיהיה לו עט. הוא ישמש לרוב לקריאה (וסימון) ולצפיה בוידאו.. יש לי כרגע את ה-galaxy tab 10.1 משנת 2014. עדיין עובד, אבל כבר זקן וכבד.. חשבתי אולי להישאר עם סמסונג, אולי ה-tab 6, אבל אולי הוא קצת יקר לשימוש שלי ובעיקר, העט שלו מתחבר לטאבלט בצורה רופפת מאוד (מגנט בגב המכשיר). בטאבלט העתיק שלי יש סלוט מיועד לעט והוא לא יכול לברוח לי.. אז המלצות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
הטייפ אמור לשמש להרצאות ורצוי שיקליט בפורמט בלי צורך להמיר אותם לאחר העברתם למחשב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות טלווזיה 40-42, לא smartTV לא קריטי תלת מימד. הטלויזיה תהיה רוב הזמן מחוברת למחשב ותשמש להקרנת סדרות.סרטים. יש דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקווה שאני לא עוברת על חוקי הפורום... שלום לכולם אני רוצה לקנות מכשיר חדש תקציב עד 1300 (עדיף פחות...) אני חייבת הקלטת שיחות (בלי להוריד רום, לשנות משהו וכו') מכשיר אנדרואיד יש לי שיאומי ואני מאוד מרוצה כך ששיאומי זה מצוין מבחינתי, או סמסונג כלשהו (כמובן שלא אלו ב3,000 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
- 1 follower
-
-
לאור ההיצע הרחב של כיסויים ומגנים למכשיר אני אשמח להמלצה על כיסוי ומגן איכותי למכשיר משיטוט הבנתי שבארץ דורשים מחירים מופקעים על כיסויים ומגנים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני כחודשיים נגן cowon d2 מאוד מרוצה ממנו בינתיים. רכשתי גם כן נרתיק בשבילו מעור שנסגר מלמעלה. ראיתי שיש המלצות על מגן מסך בנוסף לנרתיק. אז אני מחפשת המלצה על מגן מסך כזה, ראיתי שיש של cowon בבאג הוא עולה 60 ש"ח. השאלה אם אין אותו במקום אחר זול יותר? וראיתי שיש ב dealextreme במשהו כמו 2 דולר, האם למישהו היה ניסיון איתם? זה תוצרת סין אמנם זול אבל אולי עלול לפגוע איכשהו במסך.... כמו כן ראיתי אתרים של רק מגני מסך ושם יש טווח מחירים החל מ 25 דולר , 15 , 10 וכו'. עוד, מה צריך לחפש במגן מסך שיהיה במפורש רשום נגד שריטות מה עם נגד השתקפות? איזה סוג רצוי אחד דביק או מהסוגים ששמים עם מים וסבון? מדובר כמובן על מסך מגע.... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העונים אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד לאחר התלבטויות ובחינת מספר דגמים הגעתי ל3 האחרונים שאני מתלבט בהם אני פונה אלייכם להתייעצות והמלצה ממי שיש לו את אחד המכשירים מה היתרונות או החסרונות של אותו המכשיר. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1063&scat=182&tcat= מכשיר של HP ( הדגם המועדף עליי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3127&scat=182&tcat= מכשיר של MIO ( הדגם המועדף על חברה שלי) http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2972&scat=182&tcat= מכשיר של ASUS ( מכשיר שהומלץ ע"י המוכר) מבחינה טכנית 2 המכשירים הראשונים דיי זהים האסוס מגיע עם פחות זיכרון ומצריך קנייה של כרטיס זיכרון הוצאה נוספת מבחינת העיצוב הHP הכי יפה . בכל אופן אשמח לקבל המלצה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לברר בשבילו איזה מכשיר כדאי לו לקנות. הוא מחפש מכשיר MP4 לא גדול עם BLUETOOTH או משהו בסגנון. בסביבות האלף שקל. אם יש לכם המלצות...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לשדרג בימים אלו את המכשיר הסלולרי שלי (נוקיה 6070) וחשבתי באותה הזדמנות אולי גם להתשמש בו כמודם סלולרי למחשב. התכונות שהכי חשובות לי לפי סדר עדיפיויות יורד: 1. מודם סלולרי אמין במהירות של 2 מגה לפחות. 2. חיבור לאינטרנט דור 3.5 בשביל גלישה נטו. 3. פונקציונליות מסויימת של יומן אישי(בעיקר לרישום מטלות) כך שמקלדת נוחה תהיה בונוס. התקציב עד 2000 ש"ח. בנוסף מבחינת תעדיף גלישה בעיקר, מה הכדאיות של חיבור קבוע דרך המכשיר הסלולרי לעומת דרך מודם סלולרי חיצוני?
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום תקציב שלי בסביבות 700-1000 שקל חשוב לי מסך גדול 4.3" ומעלה אני מתלבט בין כמה דגמים וחברות Mio MOOV 500/300/CXX.1 2.Asus R700/R600 או חברות אחרות אם מדובר בהפרשים גדולים בגלל BT נגן שירים וכאלה אז מעדיף שלא לשלם על הפער
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הי, מחפש מכשיר לא יקר וכמה שיותר גדול (מיועד לאנשים מבוגרים) עם אנדרואיד 4 ומעלה. השימוש העיקרי - טלפון, SMS, וקריאת מייל בלבד + חיבור שן כחולה לאוזניה / רכב. אשמח לקבל המלצה... תודה, דני
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה אני יודע שפלאפון זאת לא החברה הכי "טובה " שיש אבל עברנו עליה . כמובן עם כול הדעות הקדומות שהיו לי על החברה לא רציתי לעבור , אבל בסוף עברנו . אני רוצה להמליץ לכם על המכשיר מוטורולה Z6M . רק עכשיו קיבלתי אותו ולפי דעתי זה פלאפון מצוין . לי אישית יש עדיין נוקיה 6120 קלסיק (שגם פלאפון מעולה) . היה לי גם סוני אריקסון K610I וגם נוקיה 6131 וגם נוקיה 6280 . אז יש לי למה להשוות אותו . MP3 : הנגן במכשיר הוא נגן די טוב לא מסורבל והשליטה בו טובה . 7\10 רמקול : הרמקול במכשיר חזק קצת יותר חזק מה 6120 ומנוקיה 6280 אבל הרמקול יותר איכותי . 8\10 מסך: המסך עצמו טוב בערך בגודל של ה6120 . סוללה: לצערי עכשיו הוא באעינה אז אני יוכל להגיד על הסוללה רק בעוד כמ…
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש מכשיר חדש, עד 5 אינץ', בתקציב של עד בערך 1000 ש"ח, אפשרי טיפה יותר... שימושים- וואטסאפ, פייסבוק, קריאה באינטרנט, קצת אפליקציות, ללא משחקים. מכשיר שניתן להשיג בארץ ,עם תמיכה מלאה בעברית. מחפש חיקוי סיני / אסיאתי שדומה לאייפון, לא אוהב את המכשירים של סמסונג, LG ודומיהם. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש מכשיר סליידר (רק סליידר ולא קנדי בר), נתקלתי בשניים של נוקיה: 3600 ו 6600 ההבדל ביניהם דיי קוסמטי לפי המפרטים, איזה מהם עדיף? יש מכשיר סליידר אחר עדיף עליהם באותו סדר גודל של מחיר? תודה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-