עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אחרי הרבה סיקורות ובדיקות מצאתי אתר אמריקאי בשם DBA cases http://www.dbacases.com/ יש להם שרות מצויין והמוצרים שלהם מעולים ויחודיים אומנם לא הכי זולים אבל שווים כל שקל. (ניתן לקבל מהם גם הנחות/קופונים פשוט לדבר באימייל עם Scott Weiner) המוצרים שרכשתי מהם עבור גלקסי S3 שלי : אישית רכשתי מהם מדבקת מגן מסך -just like glass screen protector ולאחר שימוש של כשבוע פשוט תענוג ,המגן הכי טוב שיצא לי להרגיש נותן אותה תחושה של זכוכית מבלי לאבד את הרגישות של המגע ואף האצבע מחליקה יותר נעים מאשר הזכוכית המקורית ומבלי להתפשר על הגנה נגד שריטות ואף יותר : כיסויים - רכשתי מהם שני כיסויים שונים : 1. THIN GRIP -כיסויי מאוד יפה דק קל ואלגנטי ומתלבש על המכשיר כמו כפפה ליד ולא פ…

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by ToMeRv32,

http://store.antec.com/Product/power/AP-6000/0-761345-29510-9%20%20.aspx 6000mAh במטען של 1A. התחלתי להטעין מיותר מ1% ב11:15, עכשיו השעה 19:45 (8 שעות וחצי) וזה עדיין לא ב75%.. אני מפספס פה משהו? פעם שעברה שהטענתי אותה (מהקופסה למטען) זה היה בלילה אז לא עקבתי אחרי הזמן. (היא מטעינה מעולה וכמו שצריך) ראיתי איפשהו שאמרו שבגלל שהסוללה היא 3.7V והכניסה היא 5V אז מתבזבזת אנרגיה בהמרה, מה שאומר שהסוללה לא באמת נותנת 6000mAh. יכול להיות שהיא בעצם יותר מ6000mAh והמספר הזה הוא אחרי ההורדה של ההמרה, ובגלל זה לוקח הרבה יותר זמן להטעין? (לפי החישוב התיאורטי הפשוט - 6000mAh/1A = י6 שעות.. -- או יותר גרוע ממה שחשבתי, הסוללה נטענת בפחות מ1A? או שני הדברים ביחד? פתאום נד…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי אייפון 4 שצלל למים, תוקן והחזיק מעמד עוד כמה חודשים עד אשר שבק לבלי שוב. תיקון שלו - שזה אומר לוח אם חדש - יעלה בסביבות ה-1300-1400 ש'ח. אני מתלבטת האם שווה להשקיע את הסכום הזה או לקנות סמארטפון זול יותר אבל חדש. התקציב שהייתי רוצה הוא - 1000 ש'ח - ואם אני מתגמשת - אז עד למחיר החלפת לוח האם, כלומר 1400 ש'ח. יש לציין כי אני כבולה לאורנג' עד עוד שנה בערך.. אשמח לדעתכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zedisdead,

קבלתי HTC שהיה שייך לרשת סלקום הSIM שלי שייך לאורנג המכשיר לא מזהה את הסים שלי מה צריך לעשות

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  5. Started by yaloner,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס זכרון 32GB לגלקסי אס3 שלי ומצאתי אחד באיביי בפחות מחצי מחיר מאשר בארץ: http://www.ebay.com/itm/SanDisk-32GB-32G-microSD-microSDHC-micro-SDHC-SD-Card-200X-30MB-s-free-shipping-/170984695862?pt=PDA_Accessories&hash=item27cf7b6836 שמעתי שמועות ש-class 10 עלול לעשות בעיות למכשירי אנדרואיד, האם הוא יתאים למכשיר שלי?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Blue-ThundeR,

ראיתי שכולם פה עפים על ANIOL אבל מסקירות בטיוב, ראיתי ש ה IBEX FLYTOUCH עם ה מרובע ליבות ומסך IPS, מוציא תוצאות יפות בבנצמרקים,המסך שלו מגיב הרבה יותר טוב,אין לו לאגים כאלה ואחרים... עכשיו השאלה היא מה לקנות ? אני מחפש אתר אמין מסך 10.1 9.7 וכו'. רצולוזיה מכובדת וכו', חשבתי לקנות דרך פה http://dealsprime.com/flytouch-10-tablet-pc-10-1-ips-quad-core-a31-google-gps-android-4-1-1.aspx מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Klayhamn,

שלום לכולם השבוע רכשתי HTC ONE X חדש וחביב -- ומשום מה כשאני הולך ל: Settings > About אין שום אופציה של "Check for updates" (וראיתי בכמה מקומות שהיא אמורה להופיע מעל אופציית ה-"דיווח על תקלה") יש לי כרגע גרסת אנדרואיד של 4.0.4 מישהו יודע אולי: [list type=decimal] [*]מדוע האופציה הנ"ל לא מופיעה? מישהו מכיר תופעה כזו? [*]האם יצאה כבר גרסה חדשה יותר של אנדרואיד למכשיר? [*]אם כן, כיצד אני יכול להתקין אותה, בהתחשב בכך שאין את האופציה? תודה מראש לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by liorc,

שלום, קיבלתי מ- ainolstore את ה- fire. ראיתי שהרבה שאלו לגבי זמן ואמינות המשלוח - אז לי לקח 3 שבועות דרך דואר סינגפור. שאלתי - הטאבלט הגיע עם אנדרואיד 4 (שהעברתי לעברית) אבל עם הרבה תוכונות סיניות שלא ניתן להסיר כגון לוח שנה, יומן בסינית וכו". לפני שאני מתחיל להוריד אנגרי בירדס וטמפל ראן ... 1. האם ניתו להסיר להתקין משהו ללא כל הסינית? 2. האם יש רום שבלי קשר עדיף להתקין כי הוא מהיר יותר . טוב יותר? חיפשתי ולא כל כך מצאתי תשובות. ליאור

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  9. Started by משה 54,

שלום.כאשר אני מניח את המכשיר ללא כיסוי(יש לו מגן אחורי וציפוי שקוף)בכיס לפעמים מתחילה לפעול אפליקציה מסויימת -שכאילו נבחרה.אם המכשיר יהיה בנרתיק סגור האם הבעיה תפתר?האם מומלץ נרתיק אנכי? מבחינת נוחיות שימוש.אני לא מעוניין בנרתיק המחובר לחגורת המכנס אלא בנרתיק קל שיש בו גם הגנה למכשיר ולמסך בזמן נפילה וניתן להכניסו בקלות לכיס המכנס.תודה.

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  10. Started by KvodHagab,

אהלן, אני משתמש במערכת של אפל כבר מעל 4 שנים, מאד התרגלתי אליה והכל טוב ויפה.. השבוע קיבלתי S3 מהעבודה, וסוף סוף יש לי זמן להתפנות וללמוד את המערכת החדשה. ארשום כאן את כל השאלות שיש לי לפי מספור, שיהיה קל לענות עליהן. 1) אנשי קשר - מבחינת העברת אנשי קשר, סנכרנתי את כל אנשי הקשר של האייפון עם הגיימייל שלי, ככה שאני מאמין שזה יעשה את העבודה מבחינת העברת אנשי הקשר לטלפון החדש, נכון? איך אני מונע מאנדרויד לקחת אנשי קשר "לא רצויים" (סתם כתובות מייל ששמורות לי בגימייל)? 2) תמונות - כל התמונות שהיו לי באייפון נמצאות בסנכרון של הדרופבוקס. האם הוא ידע לסנכרן לי אותן בחזרה לטלפון החדש? 3) יש קייסים/מגני מסך מומלצים? (ספציפית מוצרים מאיי ביי או DX) 4) המכשיר מגיע עם הרום של סמסונג …

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by CyborgRAT,

שלום! יש לי (Sansa Clip Plus (4 GB שהיה מוצר למון (פאק בייצור) כבר מהיום הראשון אבל התעצלתי ללכת לחנות ועכשיו, לאחר כמה חודשים, הוא כבר בקושי מתפקד (+ נתקע לי הכפתור הדלקה בדיוק אתמול) כך שאני לא יכול לכבות את המכשיר. הבעיות שקיימות: 1) בטרייה תקולה, הבטריה לא מחזיקה מעמד הרבה זמן, ואינה יכולה להיטען כמו שצריך, המכשר נכבה באמצע הטענה שוב ושוב ולפעמים גם ההטענה מרוקנת את הבטריה. 2) מסך כבוי כמעט כל הזמן, גם כשאני לוחץ על כפתור הוא לא נדלק, רק לפעמים שבא לו. (ניסיתי גם לשחזר הגדרות יצרן ולא עוזר). 3) נתקע הכפתור הדלקה, כך שאינני יכול לכבות את המכשיר, ולהדליק אני יכול רק אם אני מחבר אותו לחיבור ה- USB של המחשב. האם האחריות עדיין מכסה אותי? או שייקחו ממני סכום כסף משמעותי על…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. השימושים העיקריים הם: קריאת ספרים, ניווט, גלישה באינטרנט, קריאת ועריכת מסמכים ומשחקים פשוטים. גודל: מיני טבאלט נראה סביר. מחיר: מתחת ל3000 ש"ח שפה: אנגלית עם קריאה וכתיבה בעברית. מערכת הפעלה: אני נוטה לכיוון אנדרואיד. האם שווה לקנות בישראל או באמריקה?

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  13. היי חבר'ה, אני מתכוון לקנות סמארטפון בארה"ב, ומוכן להשקיע בסביבות ה-400$ בעניין, לחלופין עד 1600 ש"ח. כרגע ההתלבטויות שלי הן בין - Nexus 4 לבין HTC One S אשמח לשמוע המלצות בעיקר מבעלי המכשירים או מביני עניין, אך כל המלצה רצינית תתקבל בברכה אם יש המלצות למכשירים אחרים שמח לשמוע. (אנדרואיד בלבד בבקשה). קריטריונים חשובים סוללה - זמן שתחזיק כמה שיותר, השימושים הם בעיקר מוזיקה, אינטרנט, אפליקציות ומעט סרטים. מסך - שיהיה מסך איכותי, שיוכל להציג בצורה טובה תמונות וסרטים. מצלמה - חשוב לי שהמצלמה תהיה טובה כמה שיותר, אני יודע ששל ה-One S היא מעולה, מנסיון, אבל לא יודע איך של הNexus 4. זכרון - אני מתכוון לקנות 16GB, השאלה כמה מהם יהיו זמינים בערך בכל פלאפון? זריזות -…

14. Started by segev21,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת ... אם לא אני מצטער מראש! זה לא בא מכוונה רעה .. אם יש לי רעיון לאפליקציה אבל אם היידע שלי בתיכנות לא נראה לי שאני יוכל להוציא אותה .. אני צריך מתכנת שיפתח עבורי אותה ואני ישלם לו סכום כספי האפליקציה צריכה חיבור לפייסבוק מאגר נתונים של החברים שלי בפייסבוק ואפשרות חיפוש ... ומאגר דתה בייס על שרת חיצוני ... (זה קצת יותר מורכב אבל אני לא רוצה לעלות פה את הרעיון שלי) השאלה שלי היא: כמה מפתח צריך לדרוש על דבר כזה? + - והאם הנושא לא מסוכן לגנבת רעיון? אם אתם צריכים עוד פרטים בשביל לדעת מחיר + - תשאלו ..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי כרגע אייפון 3g 8GB ויש לי אפשרות לקבל מהעבודה טלפון משלל המכשירים שאורנג' מציעים ללקוחות עסקיים. אני אוהב את האייפון ולא יותר מידי חופר במערכת אבל באופן כללי הרעיון של אנדרויד נשמע טוב יותר. דבר אחד שחשוב לי זה שתהיה מצלמה כמה שיותר טובה. המחיר לא רלוונטי. ממה שראיתי האפשרויות הן, בין השאר: Samsung Galaxy SIII i9300 Apple iPhone 5 HTC One X ועוד רבים וטובים... להלן לינק: http://www.orange.co.il/he-il/Catalog/devices/?key=8094 אשמח לשמוע את דעותיכם. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום חברים. אחרי 3-4 רומים שונים שניסיתי על הגלקסי S2 שבכולם ללא יוצא מן הכלל הייתה בעיה כזו או אחרת (אי אפשרות גישה לכרטיס זיכרון מהמחשב, מצלמה שהתרסקה, אי אפשרות להשתמש ב WIFI DIRECT, והבעיה הכי גדולה שקיימת אצלי כרגע ברום CM - אי אפשרות להתמקד על לווינים ל GPS) - החלטתי לחזור לרום סטוק של היצרן. מכיוון שסופסוף שוחרר רום רישמי, החלטתי ללכת על אחד שכזה אך מכיוון שה"נקי" לא כולל עברית, בחרתי בזה: http://iandroid.co.il/forum/topic61693.html השאלה שלי מאוד פשוטה. יש שם הוראות התקנה, אך לא מצויין האם ההוראות הללו תקפות למי שמשדרג מגירסה נמוכה יותר או משנמך מגירסה גבוהה יותר. במקרה שלי אני עובר מרום של CM מבוסס 4.2.1 ורציתי לדעת האם ההוראות המצורפות קבילות גם במקרה של שינמ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Salwaby,

בגדול אני מחפש טאבלט 10 אינץ' באזור ה 1500-2000 שקל, מצאתי את שתי אלה, קראתי עליהם ביקורות נשמע נחמד .. אבל אני לא יודע מי מהם עדיף ? או שבכלל במחיר הזה יש משהו יותר טוב שמתאים לדרישות. אני אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by lior69961,

שלום לכולם. בתור משתמש חדש בסמארטפונים אשמח אם תעזרו לי בכמה שאלות - 1. איך אני יכול לצרוב רום באנגלית/עברית? 2. אין לי קישור לחנות האפליקציות של גוגל, איך מתקינים את זה? 3. האינטרנט דרך גולן טלקום לא עובד, לא מצליח להוסיף ידנית הגדרת APN - איך אמורים לעשות את זה? 4. אשמח לטיפים נוספים שלא חשבתי עליהם/תוכנות שכדאי להתקין תודה למשיבים. ליאור.

• 88 תגובות
    • 14.4k צפיות
  19. Started by inmotion,

אהלן. אנא עזרו לבור שכמוני לקנות מגן אחורי+קדמי למכשיר שלי כבר הלכתי לאיבוד בין שלל החברות המובילות (speck'zagg'otterbox) ובכלל המחירים בארץ יקרים ולא בטוח מהי התמורה (בין אם איכותי או סתם זבל). עדיפות למוכר EBAY כלשהו כמובן,התקציב אני מניח עד 120ש"ח בשביל משהו איכותי שיחזיק. הSGS2 שהיה לי מישהו קנה בשבילי מגן אחורי די חזק (פלסטיק לדעתי) ומדבקה למסך,עברה שנה והטלפון חטף לא מעט ועמד בכבוד - מחפש את אותה עסקה בשביל הנוכחי. רב תודות לעוזרים והמשך ערב נעים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני רוצה להשתדרג מהאייפון 4 שלי לסמרטפון חדש. הדרישות שלי זה מסך יותר גדול ויותר איכותי או באותה רמה מהאייפון, מצלמה יותר טובה, מעבד יותר מהיר. עדיפות למערכת הפעלה אנדרואיד.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  21. מבקש עזרה בהחלטה בין שלושת המכשירים: Xiaomi Mi 2 HUAWEI Honor 2 U9508 Newman N2 חשוב לי בעיקר מצלמה אחורית טובה, 16-32GB,עדכוני מערכת ושיהיו מהרים (ואם אפשר שיחזיקו לפחות שנתיים )

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by segev21,

התקנתי את ה eclipse עידכנתי שם הכל לאנדרואיד הכל טוב ויפה אבל שאני רוצה לפתוח את ה sdk הוא מעלה לי חלון דוס ואז ניסגר ניסיתי הכלל כבר אני מיואש ... ובגלל שאין לי את הסימולטור אז אני לא יכל להריץ בדיקות דרך eclipse למה זה עושה לי את זה? הלכתי לפי המדריך באתר שלהם =\ למישהו יש אולי איזה ניחוש למה זה עושה את זה? דאך אגב אני בווינדוס 7 64 ביט

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. גרסת קושחה נוכחית : PDA:LH3 / PHONE:LH3 / CSC:LI1 (ILO) גרסת הקושחה העדכנית : PDA:LL4 / PHONE:LK4 / CSC:LK9 (ILO) האם העידכון מוחק דברים ומעלים את העברית ? (קניתי את הגלקסי בחנות פרטית והתקינו לי שם עברית )

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  24. Started by יניב2013,

חברה חשוב לי-איך אני משנה אייפי של גלאקסי1? בבקשה הסבר שקל להבנה תודה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by DANIELSHAKED,

בקרוב אני אםטר מהS1 שלי ואני זומם על מרובע ליבות כמובן בכמה שפלות יש שני מועמדים א. HONOR 2 ב. NEWMAN N2 איזה חברה מוכרת יותר פרי לינדר או ניומן או הוואי יש בהם הרבה קרינה??. תודה מראש אם יש מכשיר דומה תרגישו חופשי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים