עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. לחבר נרטב האייפון, כפתור הבית הפסיק לעבוד והוא שומע רק בספיקר, את כפתור הבית אני יכול להחליף לו אבל מה צריך להחליף בשביל לשמוע רגיל ולא בספיקר? אם אפשר את שם החלק באנגלית.. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by d.k.,

http://www.getit.co.il/Prod/70409/ בתווך המחירים הזה נראה כחלופה טובה (בתור סמארטפון סולידי, שעושה את העבודה). לפי מה שקראתי המכשיר די דומה לs2. ההתלבטות העיקרית זה השרות של מוטורולה וגרסת אנדרואיד 2.3 (לא ברור לגבי העדכון הרשמי). החלופות האפשריות: Xtreamer Mobile Aiki 4https://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14082 (עוד לא הושק בארץ) nokia lumia 620 אשמח לשמוע חוות דעות וחלופות נוספות.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  3. הקנייה בסין

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. איזה טאבלט כדאי לקנות סמסונג 2 , או ASUS עם המיקלדת?

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Msys,

עד 1500 ש"ח +-400 פשוט שיהיה טוב, שיהיה אנדרואיד, ושתיהיה לו מצלמה עם פלאש תודה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Mike-,

שלום, אני רוצה לקנות לאבא שלי פלאפון חדש, היה לו נוקיה בצורת צדפה שנשבר וניראה לי שהגיע הזמן "לשדרג" אותו לסמארטפון. חשוב לי שיהיה לו קל להשתמש בטלפון, וכצפוי הראיה שלו לא משהו (בגלל זה אני מעדיף סמארטפון שאפשר להוריד אפליקציות ופונטים גדולים יותר וכו'). הוא בעיקר צריך יכולת לנגן מוסיקה, רדיו מובנה גם כן יתרון. חשוב גם שלמכשיר יהיה לפחות כפתור אחד פיזי שדרכו אפשר לענות על שיחות (ז"א בלי המסך מגע). אין לי ממש תקציב כרגע, אבל ראיתי מכשירים פשוטים של סמסונג בזאפ באזור ה400-500 ש"ח (galaxy pocket למיניהם), למישהו יש חוות דעת למכשירים האלה ? או למכשיר דומה בטווח המחירים הזה, עד אולי 700 ש"ח או 800 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by trmh12,

האם ישנה אפשרות לקבל התראה לאייפון שלי, כאשר אחד מהחברים שלי מחוברים לווטס אף ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. באיחור קל, הנה מידע על כמה גאדג'טים מענינים שמצאתי בתערכות CES כמו תא דלק מימני שיטען את הטלפון החכם שלכם, אנטי-וירוס בחומרה שמתחבר בממשק USB, סוללת AA נשלטת על ידי טלפון חכם וכיוב'. http://www.netcheif.com/blog/?p=3239 http://www.netcheif.com/blog/?p=3257

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by OldNavyפלאפון,

היי לאחרונה אני נתקל יותר ויותר בתופעה נורא מוזרה. בכל מכשיר סיני שנתקלתי בו(מערכת הפלאה אנדרואיד 4.0 +4.1 ומעלה) המכשיר אינו מצליח לזהות לוויני gps למרות שבאפשרויות הוא מוגדר בצורה תקינה והיצרן אומר בפירוש כי המכשיר תומך gps. מישהו מכיר פתרון לתופעה?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by eliom,

איזה אפליקציית לקריאת דפי pdf יש? שאפשר לסמן דפים שקראתי(כמו סימניה בספר) ולנווט לעמוד מסויים. תודה.

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  11. Started by Kurt,

יש לי One S שנקנה מאורנג' (כרגע ברשת הוט מובייל) עם גירסה 4.0.3, ואני רוצה להעיף את כל הזבל שאורנג' שמו במכשיר. 1.יש דרך להתקין גירסה נקייה מבלי לפרוץ? 2. למה המכשיר מציין שאין עידכוני תוכנה , הגרסה האחרונה זה לא 4.2?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Kurt,

המכשיר כנראה של אורנג' (יש בו כל מיני תוכנות ולוגואים שלהם) הכנסתי לו סים של הוט מובייל וקיבלתי את ההודעה "קוד PUK נעול - יש לפנות לשירות לקוחות" זה אומר שהמכשיר חסום לסים שהוא לא של אורנג וצריך לגשת אליהם שיפתחו?

• 4 תגובות
    • 8.6k צפיות
  13. Started by Yakim Peled,

למשל, האם אפשר לקחת טלפון שיש עליו סימביאן ולהחליף אותה באנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by EasyPooper,

שלום אני כבר זמן מה מעוניין להשתדרג, וראיתי בסמארטפונים של החברה בכותרת אלטרנטיבה טובה לפני שאני מתחיל להתייעץ על דגם וכו', אני רוצה לדעת אם הציפיות שלי ריאליות התקציב שלי הוא 2000 שקלים (על הכל, כולל משלוח ומיסוי בארץ) ואם כן, איפה אני יכול לקנות מכשיר כזה (אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר אמין) ומה עלי לדעת לפני קנייה כמו כן, רציתי לדעת אם לPHONE S 1 שלהם יש בעיות עם תאימות לעברית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. המכשיר בשביל אמא, סמראטפון ראשון. כמובן שהיא לא תזדקק לכל הפיצ'רים שהגלקסי 3 מציע, לכן חשבתי על המיני, שעולה בסביבות ה 1500 שח. עפ"י הביקורות, הוא לא רע בכלל, ללא ספק איטי יותר מהגלקסי S 3, אבל הגברת סתם רוצה להתחדש ולהשתמש באינטרנט, מייל ואולי קצת במצלמה. למשהו יש ניסיון עם המכשיר?

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by IL200,

אז ככה, הטאבלט עולה בסביבות 85~90$ השאלה היא מאיזה חנות עדיף? (באתר אינול נגמר המלאי). מבינהם www.dx.com www.mcbub.com www.merimobiles.com www.pandawill.com www.priceangels.com והאם משלמים מכס מע"מ תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by computers-man,

כשאני עושה עליו קליק ימני באינסטולוס אין לי אפשרות של בקאפ

18. Started by edoman,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט טוב שישרת אותי נאמנה לצרכים שלי 1. רוב הצרכים שלי הם שימוש בתוכנות של טיסה (GPS, מפות, ועוד) 2. אני מעוניין בטאבלט "10 אני צריך מסך גדול 3. צפייה במסמכים גדולים כקטנים, מצגות, סרטונים וסרטים. 4. מערכת הפעלה אנדרואיד. 5. סוללה חזקה שתספיק לכמה שעות טובות של עבודה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tomy669,

שלום, אני רוצה להשתדרג בסמארט פון פשוט יחסית ושיהיה עמיד בתנאים קשים אך ברמת חומרה יחסית טובה בתמורה למחיר. היחיד שעלה לי לראש כרגעה זה המוטרולה דיפי פלוס אך אין עליו חוות דעת מספיק טובות וחד משמעיות. השימוש בעיקר טלפון, אינטרנט ומעט משחקים וגיפיאס. הסכום למכשיר הוא בסביבות ה1500 ש'ח. אשמח להמלצות, דעות ומאיפה הכי כדאי לקנות מחו'ל או חנויות בארץ? תודה! נוספו לבטים לגבי מס' נוסף של מכשירים, אמנם לא עמידים כלל לעומת הDEFY אך הם קורצים לי..העניין שאני לא מבין גדול בסמארטפונים אז אשמח להצעות ודעות אישיות וניסיוניות עם שני המכשירים: טלפון סלולרי Samsung Galaxy S III mini I8190 8GB סמסונג לבין טלפון סלולרי Samsung Galaxy S Advance I9070 סמסונג http://www.zap.co.il/…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אני מעוניין בקניית טאבלט שמריץ WINDOWS 8. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין Microsoft Surface Pro ל Samsung Ativ Smart Pc Pro. על מה אתם ממליצים לי מבין שניהם?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. החל מהבוקר, כאשר אני מפעיל את אפליקצית החנות של גוגל (ה-play), אני מקבל אפשרות להוריד שירים, סרטים וספרים. כלומר יש לי גישה לכל האפשרויות של החנות. אני משוכנע שאני לא גולש דרך vpn ובדיקת ה-ip בנתב מראה שיש לי כתובת ישראלית כשרה למהדרין. מה שעוד מעניין זה שהחנות שמוצגת במכשיר של הבן שלי אינה כוללת את כל האפציות הללו. האם יש אפשרות שגוגל פותחת בהדרגה את כל תכני החנות לישראלים?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אז הטלפון נתפס במכס והוערך הסכום על 2278 ש"ח. 1- הסכום הוא גבוה ממה ששילמתי ביותר 100 ש"ח האם יש טעם לערער? 2- המכס הוערך ב-342 והמע"מ ב-445! והנה מה לא ברור 445 זה יותר מ-19% מהסכום, על מה ולמה?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  23. Started by ludacris,

היי חברים, הכותרת דיי מדברת בשם עצמה, האם כדאי לקנות מכשיר שווה ערך לnexus 4\S3 עדיפות לשני המכשירים הללו (אם כן המלצה וחנות יתקבלו בברכה)? הכוונה האם כדאי כמובן היא מבחינת המחיר. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. שבוע טוב לכולם האם יש אתר שאפשר דרכו לרכוש חומרה למחשב בזול עם משלוח זול/חינם לארץ? החומרה שאני מתעתד לרכוש היא : * 8gb X2 1600 * SSD 120GB~180 * GPU 7950 * HDD 500~1TB HYBRID באתר NEWEGG יש מחירים זולים יחסית אך לא רואה אופציה לשלוח לארץ. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי גלקסי 3 בערך חצי שנה , לפני הגלקסי הייתי עם אייפון וחוץ מפריצה לא היה כל כך במה להתעסק איתו. הדבר היחיד שעשיתי לגלקסי זה רוט ואני חושב על לשים רום . ראיתי שיש מלא סוגים של זה ואני לא יודע מה עדיף לשים אם בכלל. וגם קראתי שאם אני שם רום זה מבטל לי את האחריות על המכשיר. האחריות לא כזה מעניינת אותי כי בכל מקרה אני משלם ביטוח על המכשיר כל חודש ברשת פלאפון(גם הטלםון עצמו מפלאפון) . אם אני שם רום זה מבטל לי גם את הביטוח שאני משלם ? אני יודע שאפשר שתמיד אפשר למקורי אבל השאלה היא אם יקרה משהו למכשיר ולא יהיה לי את האפשרות להחזיר למקורי אז אני יצטרך לשלם על תיקון ? ואני בצבא ויש לי די הרבה שטח אז סוללה זה דבר חשוב בשבילי . איזה רום מומלץ גם מבחינת ביצו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים