עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הנקסוס החדש של LG ודגמי ה-Xperia Z5 של סוני החלו להימכר בארץ, והמחירים עשויים להפתיע אתכם לטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפונים-החדשים-של-גוגל-וסוני-הגיע/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. SAMSUNG NOTE 4 א ONE PLUS 2 מה טוב יותר מצלמה רמקול תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מקורות מדווחים על כך שמכשיר הדגל הבא מבית סמסונג יוצע גם בגירסה יוקרתית ויקרה במיוחד, עם ליבה גראפית אימתנית במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-galaxy-s7-יגיע-גם-בגירסת-פרימיום-עם-עוד-יותר-כ/

4. יש לי מכשיר Y300 של חוואי לאחר חפירה ארוכה בפורומים הצלחתי לעשות לו רוט. אני לא מומחה וזו הפעם הראשונה. לגבי רקוברי- יש משהו מומלץ ונוח? ניסיתי אפליקציה לא זוכר את שמה, וקיבלתי דף לבן מלא סימני טקסט משונים. תכלס' יש משהו מומלץ ונוח? תודה

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  5. הנא הטלפון, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879119 המחיר מתחיל מ 1420 ש"ח ומטפס עד ל 2600 ש"ח. vmobile, Mobi, Eline, Mobile Store אלה החנויות הנוחות לי מבחינת מיקום ונראה גם שמבחינת מחיר ותגובות. בכל חנות יש תנאי אחראיות שונים ויבואן שונה. חלקם מציעים אחריות "מורחבת" ל 24 חודשים של יבואן רישמי או יבואן מורשה - מה ההבדל בכלל? איך אני יכול לקנות את המכשיר הנ"ל במחיר זול יחסית ולהיות בטוח שאני רוכש מכשיר מקורי ולא זיוף?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  6. קצת רקע, אני מתכנת asp.net במקור מעולם הwindows מה שאומר שאתרים שלי אני מאחסן מידע בשרת iis וגם על אותו hosting אני מאחסן sql server שמטפל לי בכל הנושא של הדטה בייס, אז השאלה שלי היא כזאת אני התחלתי קצת לתכנת על אנדרואיד ואני עושה חלון לוגין, ודף הרשמה.. השאלה שלי היא כזאת את המידע שאני רוצה לשמור בטבלה של אותו יוזר אני רגיל בעבר לשמור את זה בsql server ובזמן הלוגין אני מחפש בטבלה את האימל והסיסמה ... ואם כן אם יש ולידציה אני מעביר לחלון הבא.. השאלה שלי היא האם באנדרואיד זה אותו דבר? איפה אני מאחסן מידע ? ואני יודע שאני יכול לשמור על המכשיר עצמו אבל אני לא רוצה לעשות את זה .. אני רוצה לעשות אפליקציה שבעצם מכשיר שלי יוכל לקבל מידע ממכשירים אחרים לדוגמא chat ... הבנתי שאני …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by LennonRulz,

שלום לכולם, קניתי היום micro-sim של 012 מובייל וראיתי שרשום על העטיפה שלו 3.5G אז רציתי לשאול אם בשביל דור רביעי צריך לקנות סים מיוחד? *מכשיר- גלאקסי 4 דגם I-1915 הדגם שתומך בדור 4. תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם ההורים שלי מחפשים להתחדש הפלאפון ולצערי אני כבר מזמן לא מכיר מה הולך.. לא אכפת חו"ל או בארץ, שיהיה טלפון עם עברית, זה הכל. עד אלף שקל בבקשה ואם למישהו יש קישור מה טוב, עדיפות למשהו ממבצעי הסייבר מונדיי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. במזרח הרחוק לא מעוניינים לוותר על תצורת הצדפה הוותיקה שמלווה את שוק הסלולר מימי ה-StarTAC, וזה מביא את סמסונג להשיק פגז מן העבר עם חומרה של גלקסי S6 לכתבה: http://hwzone.co.il/החומרה-2015-הלוק-2005-סמסונג-משיקה-סמארטפון-צ/

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by smarty,

צריך את עזרתכם בקרב צמוד בין שני המכשירים! מצד אחד, ל-4c מעבד טוב ואמין יותר. הוא יותר חסכוני ופחות מתחמם. המכשיר גם קל וקומפקטי יותר. מצד שני, ל-Redmi note 3 סוללה הרבה יותר גדולה ומסך יותר גדול. 1. המעבד של Redmi note 3 באמת כזה בעייתי? 2. ה-Redmi note 3 יעלה לי 200 ש"ח פחות מ-4c. מה בעצם הסיבה ש4c יקר יותר? זה לא סתם כנראה... ובאותו עניין, כולם מהללים את רדמי אבל במה הוא יותר טוב מ4c? תביעת אצבע וגוף ממתכת זה כלום מבחינתי. תודה!! )

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  11. Started by kletsman,

ONEPLUS TWO 4GB 4G Phablet - BLACK 390 דולר לפני מיסים ומשלוח אתם חושבים שזה הדבר האמיתי? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_218003.html?wid=3

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  12. אתם יכולים לקרוא לי טיפש או בשמות אחרים. אבל כל מדריך שאני קורא יש מושגים שונים שכותב המאמר/מדריך בוחר להשתמש. ואני הולך כל פעם לאיבוד. נגיד אני רוצה לצרוב רום CloudyG3 למכשיר LG G3 שעוד לא עבר רוט (ואין לי מושג גם איך עושים רוט). מה אני צריך לעשות? מה חשוב לעשות לפני כדי לא לדפוק את המכשיר? יש למישהו מדריך טוב ובשפת העם? סליחה על הבורות.

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by ORLY9992,

מה עדיףיותר

14. Started by trovlet,

היי אם אני לא טועה יש לי גרסת LOLIPOP ב HTC M8 מישהו יכל להסביר לי איך עושים ROOT בסיסי? אני רק רוצה להשתמש בתוכנה אחת שחייב ROOT בשבילה עד כמה זה מסוכן גם?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by inflictioNz,

שלום לכולם אני בקרוב הולך לפתוח עסק חדש ואני מתחיל להתעניין בפלאפון עם סים כפול מאשר להסתובב עם שני פלאפונים רציתי לקבל קצת מידע האם יש איזה שהוא שינוי בין פלאפון רגיל לאחד עם סים כפול? האם זה אומר שאני לא יוכל לקנות פלאפונים חדישים וחזקים?לא מזמן רציתי לקנות פלאפון חדש במקום הS4 גלאקסי שיש לי כרגע למשהו יותר חדיש כמו הONE PLUS ONE או הLG V10 לאחר שהבנתי שעדיף לי לחכות קצת לרבעון הראשון של 2016 לדגמים קצת יותר חדשים אז שווה היה לחכות. עכשיו השאלה האם יש אפשרות להשיג פלאפון שיהיה ברמה של מוצרי הדגל החדשים שיצאו עם אותו חמורה ועם סים כפול?

• 4 תגובות
    • 16.2k צפיות
  16. Started by kletsman,

איזה מכשיר עדיף?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by geigera,

שלום אני נמצא בארה"ב (עוזב מחר). חיפשתי טלפון unlocked ואין כאן הרבה. הייתי בבסט ביי והדבר היחיד שמצאתי שתומך בעברית (חוץ ממוטו G שאינני רוצה) זה G4 32 ג'יגה. זה במבצע ב 380 דולר. נדמה לי שהמחיר הרגיל הוא 700. האם זה יכול להיות? בארץ זה בסביבות 1800-2000 שקל. פחות מהמחיר הרגיל של בסט ביי ולא רחוק ממחיר המבצע שלהם. אולי זה יקר שם? יש למישהו המלצה לחנות אחרת (וושינגטון)? תודה אר

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  18. בהתאם לכל הציפיות, הענקית מקופרטינו חשפה אייפון חדש, מוזל וקומפקטי, אשר מכיל את רוב הטכונולוגיות שתמצאו גם ב-iPhone 6S הכירו את ה-iPhone SE – הסמארטפון החדש של אפל, והזול ביותר שהחברה השיקה עד היום. בהתאם לאינספור דיווחים שהסתובבו ברשת בחודשים האחרונים, הדגם החדש מציע מימדים קומפקטיים מאוד תודות למסך 4 אינץ' בלבד – אך במקביל שומר על חלק ניכר מהחידושים הטכנולוגיים שהציגה החברה עם ה-iPhone 6S וה-iPhone 6S Plus בשנה שעברה: שבב Apple A9 עדכני, מצלמת 12 מגה פיקסל עם יכולת צילום בקצב של עד 240 פריימים בשנייה, קישוריות Wi-Fi בתקן 802.11ac, סירי שזמינה ומאזינה למשתמש באופן תמידי, תמיכה ב-Apple Pay ועוד. גם מעטפת המכשיר היא מתכתית ומלוטשת, בדומה לצמד אחיו ה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by dg_142,

למען שמו באהבהיש לי נגן סנסה קליפ פלוס בנפח 4 ג'יגה ועד היום השתמשתי בו בכרטיס זיכרון של 16 ג'יגה. הוא מחזיק 8 שעות נגינה בתנאי ההגדרות האופטימליות של סנדיסק, ובאייבורי אמרו לי שאני יכול לממש עליו את האחריות.ההתלבטות היא בין שלושה אופציות:1. להישאר עם הקליפ פלוס. יש לו רשמקול, והוא יותר נורמלי מהאופציות שקיימות כיום, אותן אקבל כמימוש האחריות.2. להחליף לקליפ ג'אם. הוא מגיע בנפח בודד של 8 ג'יגה, וככה ארוויח 4 ג'יגה נוספים.3. להחליף לקליפ ספורט. הוא מגיע עם אוזניות in-ear נורמליות שישמשו אותי בצורה טובה ברכיבה על האופניים.ושאלה נוספת- הנגנים החדשים יכולים לקרוא בצורה טובה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה?תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Knopix,

זה המכשיר: http://www.samsungmobile.co.il/Product/samsung-galaxy-j1-2016 פרטים על התדרים ותדרים של המכשיר (יש לי את הגרסה עם כרטיס סים אחד) https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA_%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_j1_(2016)-7864.php תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי חברים אני מנוי ב 012 פרטנר ואני בחבילה של 39 ש''ח ללא הגבלה . כמו כן הייתי שמח לראות כמה דברתי באמת בחודש\כמה סמסתי \כמה גלשתי. אשמח שלמוע על אתר מסויים\אפלקציה. תודה מראש לעוזרים. נ.ב חבילת הגלישה שלי היא 8 גיגה ולכן הייתי רוצה לדעת כמה באמת אני מנצל. תודה מראש לעוזרים. שבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by evy,

שלום, יש לי מטען ברכב שלא מצליח להטעין כמו שצריך את הטלפון. הפעלה של ווייז מורידה את אחוז הסוללה. האם ישנו מטען שיוכל להטעין את הטלפון (LG G2) עם הפעלת הווייז בדרך? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by raniAA,

שבת שלום חברי הפורום. אני מתלבט אם לקנות את הS7 בחנות הרשמית של Samsung בקניון עיר ימים שבנתניה, האם יש אפשרות להנחה כספית אם במידה ומדובר בסוג של טרייד-אין, יש לי כרגע Samsung Note 3. דעתכם בנושא בבקשה.

24. Started by gadget man,

הי חברים הייתי שמח לשתף אותכם בסקירה חדשה שהעלתי על הסמסונג גלקסי אס 7 החדש שיצא לא מזמן.. אני עדיין בתחילת דרכי בנושא הסקירות ( משהו שהוא לא פשוט לעשיה כמו שהוא נראה), אז אנא היו סבלניים אתי מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום ומקווה שתהנו מהסקירה :

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by atomic rooster,

היי. MediaTek 8732 Quad-Core, 1.5GHz Intel® Atom x3-C3230 Quad-Core, 64bit איזה מביניהם עדיף ? מדובר בטאבלט לגלישה בסיסית. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים