גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היום צילמתי וידאו ברזולוציה 1080P וכן ב 4K והצילום רועד בצורה נוראית והסאונד נשמע על הפנים, פשוט אי אפשר לראות בכייף את מה שצילמתי. לפי מה שקראתי זה בעיה ידועה ב LG G4, השאלה אם מישהו שמע אולי אם LG הולכים לסדר את זה ? לגבי הרעידות אני יודע שיש איזה פתרון קטן לבטל את ה-OIS אבל אני מעדיף שלא לגעת בזה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שפאנל אפשר...השאלה אם אפשר להחליף מקשים מקדמת המכשיר והאם אפשר גם להחליף את המקשים של הווליות ומצלמה?(אלו שבצד המכשיר)..? תודה לכול העונה!
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
באיזה תיקיה ב Pocophone F1 אני מעביר שירים MP3 דרך המחשב כדי לשמוע במכשיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי ופשוט לא מצאתי שום סמארטפון שמתאים לי, כולם גדולים מדי וזה לא שאני בררן, אני מוכן להתפשר אבל פשוט לא מוצא. לפני 3-4 שנים היה לי הרבה יותר קל והיה מבחר, אבל היום זה נראה לא אפשרי. כרגע אני תקוע עם s4 mini כחלופי אחרי שה. P9 שלי שבק חיים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
עברתי על 2 הת'ראדים הגדולים שהיו כאן ורק יצאתי יותר מבולבל, חוץ מזה רוב ההמלצות שם מדברות על מכשירי ה- '7 הסיניים. בעקרון הדרישות הן כאלה: (עם עדיפות לקנות טאבלט מחברה מוכרת) - צפייה בסדרות/סרטים בדרכים. - משחקים - אינטרנט - קריאת PDF וספרים אלקטרוניים. זהו בגדול. מה דעתכם על העסקה הזאת למשל? (אני לא מתמצא בדורות של הזוום) http://www.ebay.com/itm/MOTOROLA-XOOM-MZ600-32GB-WI-FI-3G-VERIZON-ONLY-10-1IN-rc-BLACK-/150889225928?pt=US_Tablets&hash=item2321b2dec8
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , מזה זמן רב אני מנסה לחבר את האייפוד שלי לitunes והתכונה מראה לי שגיאה: your ipod version is higher then the itunes version לומרות שיש לי את התוכנה הכי חדשה של itunes מישהו יודע למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מכשיר מדגם N95 8GB והוא מגיע עם GPS מובנה ותוכנה של NOKIA MAPS אבל מסתבר ש התוכנה עדין לא תומכת בארצנו הקטנה רציתי לדעת אילו תוכנות אני יכול להשתמש ב GPS שברשותי שניתנות בחינם או על ידי פריצה והאם התוכנה של MIO תומכת במכשיר הזה? תודה רבההה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שכבל לחיבור למחשב שמגיע עם מוטורולה V3 ודגמים דומים הוא כבל USB מיוחד (סדר חוטים שונה או משהו). כמו כן הבנתי שקיימות תוכנות (או דרייברים או אחר) שמאפשרות שימוש בכבל USB רגיל (כמובן עם חיבורים מתאימים כלומר USB של מחשב וצד שני מיני). אודה אם תוכלו לייעץ ולסייע בנושא, טל
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם סמארטפון ה-HTC One A9, שכנראה יכוון דווקא אל שוק הביניים ויוכרז רשמית ב-20 באוקטובר, יצליח להוציא את היצרנית הטאיוואנית מהמשבר העמוק שבו היא נמצאת? הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/ההזדמנות-האחרונה-סמארטפון-מוביל-חדש-מ-h/
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, צריך את עזרתכם בבחירת סמארטפון- עד עכשיו לא היה לי סמארטפון אלא פלאפון רגיל ורציתי לשדרג, שני הדברים שהכי חשובים לי הם קרינה נמוכה ומצלמה טובה וגיליתי שהמכשירים של סמסונג בעלי הקרינה הכי נמוכה בשוק. ומכיוון שאני חושב שלא יהיה לי נוח להשתמש באצבעות הנוט 2 של סמסונג נראה לי פתרון לא רע, התלבטויות: מצאתי את התקן האמריקאי של הקרינה שלו ובתקן האירופאי שזה מה שנחשב פה (תקנו אם אני טועה) מצאתי רק את הקרינה של הראש, לא של הגוף, אם תוכלו לעזור בזה. שוקל לחכות לקנות את הגלקסי נוט 3, אבל לפי הבנתי הוא יוכרז רק בספטמבר ועד שיגיע דרך היבואן הרשמי לפה יקח בטח כמה חודשים, שווה לחכות בשביל מצלמה יותר טובה ועוד כמה גימיקים? (אם אני קונה את הנוט 2 אוכל לשדרג לנוט 3 דרך היבואן ה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש המון זולים (500-550 שקל) פלסטיקיים כאלה, שבדר"כ מאוד פשלנים. אני מחפש משהו קצת יותר רציני כמו שראיתי בגרמניה, עם איכות בניה יותר טובה, תפריטים ואיכות קריאה טובה יותר, כמובן שחובה שידע לקרוא כתוביות נפרדות ולא רק מוצמדות (יש את זה היום גם בג'נריים האלה שבאים עם מדבקות של מאסטק\אפקס וכו). וכמובן שיהיה זמין למכירה בארץ, לא מחו"ל. במחיר נורמלי (סביבות האלף שקל). לא מחפש PMP, אז להמנע מהמלצות לא קשורות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום,יש לי סמסונג גלקסי אס 4... עם גרסת אנדרואיד 4.2.2אני מנסה לעדכן אותו דרך המכשיר... ואני מקבל הודעה שהמכשיר מעודכן.אני יודע שיש כבר גרסאות חדשות של אנדרואיד 4.3 ו- 4.4 מדוע המכשיר אומר שהוא מעודכן למרות שישנן גרסאות חדשות יותר..?תודה,שי
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נשמות יקרות הנודדות בפורום זה, התבקשתי ממישהי שאני מכיר לחפש עזרה איך לנגן סרטים\להתקין קודקים במכשיר MP-380 של חברת TEAC. מישהו יודע איך מתקינים קודקים שם? כי הוא תומך בWMV,AVI וסרטים הוא בכלל לא מראה, איך אפשר לגרום למכשיר לנגן את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
צריך לרוקן עד הסוף (עד שמתכבה לבד) ואז להטעין עד הסוף (מלא לחלוטין) כדי שהסוללה תיהיה ב"כושר"? האם זה שטות או שזה אמיתי? ולמה זה ככה? כמה זמן צריך לעשות את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יום אחד בלבד נותר להשקה הגדולה של אפל לשנה הנוכחית - וברשת רבים כבר משוכנעים כי מצפים לנו להיטים שיוכלו לקרוא תיגר אפילו על היקפי המכירות של סמסונג לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הסיפור העצוב שלי מתחיל לפני כחודש, שאיבדתי iRiver Clix 8GB בטיול עכשיו אני רוצה לקנות נגן חדש, כשהדברים החשובים הם כאלה: 1. זול 2. חיי סוללה 3. נוח לתפעול לא מעניין אותי שום גאדג'טים למינהם, אפילו רדיו אני לא צריך, ובטח שלא MP4 עם מסך משוכלל וגדול בקיצור אני צריך שתמליצו לי על משהו זול ויעיל, שיעבוד טוב ושלא יעלה יותר מידי שיהיה 8GB, ואם יש אפשרות ליותר במחיר דומה אז עדיף, כי 8GB היה לי גבולי [מצד שני לשלם על 16GB נשמע לי מפחיד] האוזניות שלי כרגע הן Grado SR80 ואני מנסה להפטר מהם בשביל לקנות AKG K81DJ [ללא הצלחה בנתיים, יש קונים?] אני מעדיף לא להוציא יותר מ-500, אבל אם זה בלתי אפשרי וממש כדאי לעלות בתקציב - תגידו לי אתם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קימבנתי אייפון לעצמי אבל לצערי אין אוזניות, איפה אפשר להשיג? תודה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות נגן mp3 בשביל מוזיקה ורדיו - בחלוקה של 50/50 ראיתי אצל מישהו sandisk sansa clip והוא נראה לי על הכיפאק. מצד שני קצת מעצבן שבכל ה-mp3 צריך לסחוב כבל ע"מ שיתפקד כ-disk on key. אז שוטטתי קצת וראיתי שהיה דגם של sandisk שנקרא sandisk sansa express שהיה עם יציאת usb. ראיתי שהוא לא מופיע באתר של sansa , ולכן אני מבין כי הופסק היצור שלו. מישהו יודע למה הופסק היצור? ואולי מישהו מכיר עוד דגמים טובים עם יציאת usb? ואולי ה-sansa clip כל כך טוב ששווה לקחת למרות שאין לו יציאת usb. אשמח להמלצות, אני אשמח שיהיו באיזור ה-200 ש"ח (וכל המוריד הרי זה משובח) תודה רבה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין MIO 310 ל MIO 510 ומי משניהם עדיף??? תודהה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שקונה מיבואנים רשמיים בלבד ,באיזור קריית אונו\פתח תקווה\גני תקווה\יהוד בלבד. עם דגש גדול מאוד על אמינה.("קצת" יודע מה הולך בחנויות הפרטיות.) תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מהיכן אני יכול לקנות מסך חלופי digitizer מקורי ? כאלו אלו: (אני לא בטוח שהם מקוריים לכן אני בודק בפורום) http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=digitizer+i+9100+genuine&_frs=1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה את המכשיר i9190 (סמסונג גלאקסי S4 מיני) וראיתי באתר GSM ARENA שהמכשיר קיבל שדרוג לגרסא 4.3 כפי שרשום באתר המוכר: http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php אבל כשאני נכנס דרך KIES המכשיר מציג לי הודעה כזאת: כפי שאתם רואים זאת נראית גרסא שונה אבל לאחר העדכון הזה [ביצעתי] הגרסא היא עדיין 4.2.2 ככה שאני לא מבין מה זה עשה...?! דרך FOTA (עדכון אוטומטי דרך הWIFI או האינטרנט של הפלאפון) מופיע לי גם הודעה שהמכשיר נמצא בגרסא הכי עדכנית. מישהו יודע מה הבעיה ולמה זה ??? הבנתי שהגרסא הנוכחית 4.2.2 בעייתית, באגים והבטריה נטחנת מאוד מהר, קניתי את המכשיר בעיקר כי ראיתי שלאחרונה יצא לו האופציה לשדרוג ל 4.3 שמסדרת את כל הבעיות האלו, אבל עכשיו אני ר…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את המכשיר הנ''ל לפני כמה ימים, והתרשמתי לטובה מאיכות הסאונד, אך אורך הסוללה פשוט מזעזע, משהו כמו שעתיים! ואין מטען! לא ידעתי את זה רק לאחר שפתחתי את האריזה בבית. למזלי יש לי את המטען של הנגן הישן שמתאים גם לSansa plus. גם אתם רכשתם ללא מטען? גם לכם הסוללה נגמרת אחרי שעתיים?
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-