עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היתי מנוי בגולן טלקום עוד מהחבילה של ה99 שח ללא הגבלה מהימים הראשונים של ההשקה. היתי מבסוט והכל עבד כמו שצריך. לפני כחודשיים עברתי ל012 מובייל ב44 שקלים. הניוד התבצע ב3.1, אך מכיוון שמערכת החיובים של גולן גובה חודש מראשכל 25 לחודש, חוייבתי תשלום מלא על שימושים של 8 ימים. מסתבר שאין דבר כזה חיוב יחסי. בנוסף, גולן המשיכו לחייב אותי גם בחודש שלאחר מכן ב99 שח, אחרי שכבר מזמן שחכתי מהם! רק לאחר פניה החיוב הופסק וכעת הם עובדים על זיכוי, אך נותרתי עם טעם מר בפה של מערכת שרירותית ואטומטית. אז ללקוחות גולן שרוצים לעבור חברה, מומלץ לבצע זאת בתאריכים הבאים בלבד: 23 לחודש. חלם.

• 5 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by benz89,

ה cowon s9 שלי מחשב את קיצו לאחור. אחרי שהכפתור הדלקה נשבר המכשיר קצת התחיל להשתגע ומגיע הזמן לחפש לו מחליף. בגדול נורא אהבתי את הcowon במיוחד עם המסך שלו (נוח לי מסך יחסית גדול ואיכותי יחסית גם אם אני לא צופה בו הרבה בוידאו). הזמן סוללה המדהים שלו גם אחרי 3 שנים הוא שומר מספיק לי ליומיים בעבודה על רדיו בלי טעינה. אז מה שחשוב לי בגדול זה זמן סוללה מעולה, רדיו, אפשרות להרחבה עם כרטיס זיכרון וזהו בגדול. ורציתי לדעת האם הנגנים המבוססים על אנדרואיד שווים משהו?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by aviad13,

זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795817 מהחוות דעת הבנתי שזה אוזניות מצויינות. עכשיו אני מתלבט בין שני אפשרויות: הראשונה זה לקנות דרך ebay ויותר בזול אבל בלי אחריות והשנייה זה לקנות בארץ עם אחריות אבל גם היא רק לשלושה חודשים... מה כדאי לי לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by y_a_n_i_k,

שלום לכם, מחפש המלצה לסמארטפון ב1500 ש"ח, אנדרואיד. העדפה למסך גדול, כל השאר לשיקולכם. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by tahash,

שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tahash,

שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  7. שלום, הזמנתי Nexus 10 ואני מחפש לו עכשיו כיסוי. ראיתי שעל חלק מכיסויים שנמכרים באיביי מצויין שהם כוללים sleep/wake feature באמצעות מגנט כלשהו שיש בכיסוי. אשמח להסבר מה זה עושה והאם כדאי לקנות כיסוי שכולל את החלק הזה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by miri100,

בפלאפון שלי יש קליטה מלאה של אינטרנט אלחוטי, והוא מתחבר כמו שצריך ומראה שמחובר עם קליטה מצויינת, אבל כשאני מנסה להיכנס לאינטרנט או למרקט או לכל דבר שצריך אינטרנט, אז זה כאילו לא מחובר לwifi בכלל וכותב שאין חיבור. עד לפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך. אולי נמחקו הגדרות מסויימות ב"הקבצים שלי" (כי התיקיות שם ריקות ונראה לי שהיו שם קבצים והם נמחקו)? מה לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. יש לי ידע סביר בC ואני רוצה ללמוד שפה למימוש הרעיון, מה יותר קל\אינטואיטיבי ללמוד? אנדרואיד או IOS? או אולי בכלל אתר באינטרנט. תודה לעוזרים והממליצים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי אני מקווה שמישהו פה יוכל לענות לי על השאלה קראתי באתר כתבה לגבי מערכת הפעלה חדשה לטלפון ubuntu touch ובחלק מהכתבה נאמר שהיא יושבת ישירות על החומרה כמו ios ולעומת זאת אנדרואיד מתקשרת עם החומרה דרך אמולציה. http://hwzone.co.il/gadgets/articles/Ubuntu_For_Smartphones_Editorial/2 השאלה שלי קצת כללית אבל אני בעיקרון מחפש הרחבה על הנושא ובעיקר מעוניין לדעת למה גוגל לא משנים את זה כך שאנדרואיד תעבוד ישירות על החומרה ? תודה על התשובה ואשמח גם אם יש למישהו הפניה לחומר קריאה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי 2 טלפונים ישנים שאני רוצה לשמור את המידע שבהם (אנשי קשר+הודעות ס.מ.ס ששמורות בזכרון). הנייד הוא Nokia C201 ואני התקנתי את Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח לקרוא את המידע שעבר מהנייד למחשב. יש לכם מושג מה הבעיה או האם יש דרך אחרת להעביר?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MooMin,

היי, ביום חמישי עברתי לגולן טלקום ומאז המכשיר שלי נמצא במצב Roaming(מדובר בS3 רום סטוק 4.1.2) באתר שלהם רשום שצריך להגיד למכשיר לאפשר Data כשהוא בRoaming אבל אני מעדיף שלא כי מספיק שאני פעם אחת מבקר בגבול מצרים\ירדן ואני מחוייב הון על גלישה ברשת זרה. בSIM TOOLKIT בחרתי גם בManual-National וגם בAutomatic ועדיין זה על Roaming. הסתכלתי בדיונים קודמים ואנשים מזכירים את זה אבל לא ראיתי אף אחד מסביר איך לפתור את זה בלי לאפשר Roaming\למה צריך את זה בכלל. עזרה?

• 9 תגובות
    • 16.9k צפיות
  13. היי כולם! אני חדש בעולם האנדרואיד, וקניתי מכשיר galaxy s advance מחברה פרטית עם אנדרואיד 2. משהו... אני מאד רוצה לעדכן ל JELLY BEAN ואני יודע שהמכשיר יקבל את העדכון הרשמי, דרך ה KIES אין עדכון עדיין, ובסמסונג אומרים שזה דרך החברה שקניתי ממנה, ובחברה רוצים שאני אשלח את המכשיר (14 ימי עסקים!!) כדי שהם יתקינו לי את הגירסה החדשה. קיצר לא יקרה.. אני אשמח מאד לקבל מדריך לאיך בדיוק מתקינים רום (להזכירכם, אני בתול אנדרואיד. אין לי מושג מאיפה מתחילים, אני רק יודע שיש לי ROOT פתוח במכשיר). ואיזה רום מומלץ יש ל JELLY BEAN תודה!!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שבוע שעבר ביום שני, קיבלתי עידכון בטלפון Lumia 920 של התוכנה Nokia drive עכשיו נקראת Nokia HERE ומפה חדשה במלאי המפות של ישראל!!! אז זה אומר שכרגע ניתן לנווט ברחבי הארץ עם המכשיר ללא צורך בwaze מה שכרגע עדיין לא מושלם זה הרחובות שכתובים באנגלית והניווט הקולי, עדיין לא קיים בעברית.. אבל למי שזה לא מפריע, וזה זמני לדעתי(גרסת beta) יכול כבר להשתמש, בדקתי אותו בכמה נסיעות והוא עובד מצויין ומדוייק. יש כמובן מקומות לשיפור, אבל חשוב לזכור שסו רק ההתחלה. בנוסף לכל, לזכותם של נוקייה יוזכר שאין אף חברה שמספקת למכשירים שלה גם תוכנת ניווט.. אפילו לא אפל הגדולה...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. קניה מאיביי, מעדיף אוזניה אוניברסלית שיכולה לעבוד עם אייפון 4.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by sharonkal80,

שלום רב, אשמח להערות על האתר שלי של פיתוח אפליקציות. תודה מראש ! שמחה להיות חלק מהקהילה שרון ----------------- זה האתר שלי - http://www.shimara.co.il/

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  17. שלום חברים. אני מחפש לאשתי סמארטפון נורמלי יד שניה וחשבתי ללכת על הגלקסי נקסוס שמצאתי ביד שניה ב-900 ש"ח. איך הטלפון הזה לדעתכם לשימושים רגילים+? מה שחשוב לי זה שהוא יהיה עמיד, איכות בניה טובה, חזק כדי להריץ אפליקציות בסיסיות כמו וויז, דרופבוקס וכ"ו איכות שיחה, שלא יתקע וקרינה נמוכה. מסקירה קצרה אני מבין שהסמסונג גלקסי עונה על כל אלה. עד עכשיו היה לה מוטורולה דיפיי שהתברר כנפילה די רצינית, נתקע, מגמגם, איטי - לא מוצלח. אשמח לשמוע את דעתכם וגם המלצות על סמארטפון טוב יד שניה בטווח המחירים הזה. תודה רבה!

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. Started by ~BaRaK~,

עד לפני כמה ימים, היה מותקן לי על המכשיר הקרנל הנ"ל בגרסתו האחרונה (1.8.9), CWM בגרסתו האחרונה (6.0.2.7) ושני רומים - אנדרואיד רבולושיין 22.4 כרום ראשי ו-CM 10.1 כרום משני. רציתי לנסות את הרום פארנואיד אנדרואיד 3 וההחלטתי להתקין אותו במקום הרבולושיין. לפני ההתקנה ביצעתי לרום גיבוי ששמרתי ב-SD החיצוני דרך CWM, במקרה ואני ארצה לחזור אליו. ההתקנה של הפארנואיד עברה והכל עבד כמו שצריך, עד ששיחזרתי את הגיבוי של הרבולושיין. השיחזור של הרבולושיין עבר בהצלחה דרך ה-CWM אבל כשעשיתי reboot היה לי רק מסך שחור, ונסיונות חוזרים לבצע שחזור ו-wipe לא עזרו. לבסוף ויתרתי על השיחזור ופשוט התקנתי את הגרסה החדשה של רבולושיין (30.1), שפועלת על JB 4.2.1. כשרציתי להתקין את הקרנל של Siyah, קיבלתי …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המכשיר נקנה בחו"ל ואני רוצה לגייר אותו למערכת הפעלה מלאה בעברית. איך אני עושה את זה ?

• 1 תגובה
    • 7.3k צפיות
  20. Started by CyborgRAT,

שלום! בקשר לנגן iAudio Cowon C2 16GB - מישהו יודע אם עוצמת הווליום שלו גבוהה מעוצמת הווליום של Sansa Clip Plus, ואם כן, אז באופן משמעותי? במקרה ואף אחד לא יכול לענות לי על השאלה לעיל, אז האם יש לנגן עוצמת ווליום גבוהה מספיק לאחד שאוהב לשמוע על שיא הווליום? תודה מראש -מתן

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ghost93,

היי במהלך חיפושי ברשת אחר סמארטפון חדש הגעתי לדגם הזה: http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g_ls970-4751.php LG Optimus G LS970 הידוע גם בשם LG Optimus G (Sprint) השאלה היא כזו: בהנחה שאני מצליח להשיג מקום לקנות ממנו, האם הטלפון הזה יעבוד בארץ? אם כן, תחת איזה רשתות? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Gil28,

מה חשוב: GPS מסך גדול עברית השאר לא חשוב. אני צריך לקנות GPS לאבא שלי ודיבורית. מסתבר שזה עסק לא הכי זול ולקנות סמארטפון שיעשה את העבודה של שניהם יכול להיות רעיון טוב. הסמארטפון יחובר למערכת עם AUX.

• 27 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. אני כיום לקוח פלאפון עם מכשיר CDMA, ללא סים. מה האפשריות שלי לרכוש בח"ל אייפון (בכ- 60% ממחירי פלאפון) ולקבל מהם סים שישמר לי את המספר הקיים ב- CDMA?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש חיה כאת? כל האפליקציות מפשלות כשזה מגיע לעברית.. המובנית, הofficesuite.. יש משהו מוצלח? גם אם יש משהו שמאפשר צפייה בקבצים האלו בצורה תקינה זה טוב. תמיד זה נצמד לצדדים וחורג, משנה דברים, מעלים שורות וכו'.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים