עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by shahar75,

אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. בואו נדבר תאכלס, מי לעזאזל צריך מכשיר דגל? כולם יודעים כמה ה g3 מדהים, כמה הm8 הוא הדבר הכי קרוב לapple בעולם האנדרואיד וכמה סדרת הגלקסי מתחילה לאבד את זה... אבל למה בעצם המכשירים האלה בכלל נכנסים למשוואה של המשתמש הממוצע שרוצה סמארטפון טוב בעולם שבו קיימים מכשירים כמו הנקסוס 5 והmoto g? במחיר שהוא שליש או אף חצי מזה של מכשירי הדגל! כשבוחנים "מדעית" אז אותו הנקסוס או המוטו g לא מצליח לספק את הסחורה, אין להם מצלמה של 20 מגה פיקסל, אין מסך qhd, המעבד הוא לא מהסדרה האחרונה שיצא באותו שבוע וחסרים פיצ'רים ממש מגניבים שקודם כל מגיעים רק למכשירי דגל. אבל מי ביום יום משתמש בכל זה? אני התברכתי במכרים מכל הסוגים. ערסים, חנונים, שמרנים, fan boys, you name it! ובפועל אף אחד לא משתמש…

3. בס"ד Nokia 6300 מכשיר סטיילסטי,בעובי של 13.1 מילמטר,מסגרת מתכת ובמשקל של 91 גרם. התחום המוזקלי לא מופקר כלל,מכיל נגן MP3 ורדיו. זיכרון פנימי גדול של 135 מגהביט,וחריץ הרחבה מיקרו SD עם תמיכה של עד 2 גיגה בייט מצלמת ה2 מגה פיקסל כוללת זום של כפול 8. המחיר יעמוד על 328 דולר ויצא בתחילת 2007. Nokia 6290 זה לדעתי המכשיר שרבים חיכו לו,מכשיר פלודר,דור שלישי,סמביאני. מסך בגודל 2.2 אינץ ומציג 16 מיליון צבעים! מצלמה קידמית של 2 מגה פיקסל וזום כפול 4. קורא קבצי PDF ואקסל,כולל נגן MP3 ומקשיים יעודיים על הצג החיצוני. מחירו יעמוד על 427 דולר ויצא בתחילת 2007 Nokia 6086 מכשיר Unlicensed Mobile Access (UMA) הכולל אפשרות לעבור בין GSM לרשתות W…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן, אני רוצה לדעת אם קיים מסלול "טוקמן" באינטרנט הסלולרי. משמע, אני משלם מראש עבור חבילת גלישה בנפח נתון ויכול לגלוש עד שהחבילה נגמרת או שאני מטעין אותה שוב. קיים מסלול כזה? ניסיתי לברר באתרים של חברות הסלולאר, והדבר הכי קרוב הוא איזה שירות של פלאפון במחיר של 10 שקל למגה-בייט O_o. מישהו מכיר חלופה אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by 1stcowgirl,

בוקר טוב. זקוקה לעזרה בכדי להתקין מערכת הפעלה בעברית על מכשיר אנדרואיד בשם גלאקסי יאנג galaxy y אז המכשיר נרכש בהודו כעת אני רוצה להעביר אותו לאבי. הוא מבוגר והייתי רותה שהממשק שלו יהיה בעברית. אז אם יש מישהו שיכול לעזור אני יעריך מאד. אני זקוקה לשם של מערכת ההפעלה זקוקה להורדה של מערכת ההפעלה. זקוקה למדריך איך להתקין אותה. יש לי ניסיון במחשבים ואני יודעת לעשות root דרך הביוס של המכשיר. אז נא לא לדאוג אם אני יהיה מסוגלת להסתדר. זקוקה רק למעט הכוונה. תודה רבה ובוקר טוב

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Proteous,

אני בחיים לא שמעתי על פורמט שנקרא MP4 , ואני לא מבין מה אפשר להריץ על הנגנים הפשוטים IKO למינהם ... סרטוני GIF ? מה סרטים ? ...... לי זה נשמע כמו איזה טריק שיווקי נטו .....

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום יש לי פלאפון נוקיה 6131 תמונה למי שלא מכיר קיצר בתצוגה של המסך יש סרגל קיצורים בדיוק באמצע שהורס את כל הרקע ומכער אותו אז הורדתי את הסרגל בהגדרות ועכשיו זה רושם לי באמצע המסך "אין קיצורים" במקום הסרגל שגם זה הורס ת'רקע מישהו יודע איך אפשר להעיף את זה מהרקע (אם בכלל) כי אני לא הצלחתי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Knopix,

צריך אפליקציה לאנדרויד שתאפשר לי לרשום תזכורת שכוללת משימות במועד ביצועי התזכורת תצוף הודעה שצריך לבצע.... צריך שלאפליצקיה יהיה האפשרות שאני ידחה תזכורת לזמן מוגדר מראש אך כזה שנגיד אם ביצעתי משימה 1 ו-3 (לפני שדחיתי) שוב יתן תזכורת שצריך לבצע משימה 2 ו-4 תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by taltola,

היי חברה, מישהו פה התקין את ה-IOS8 על אייפון 5? איך זה? האם זה עובד בצורה תקינה? מומלץ לי לעשות את זה או לא כדאי כרגע?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. אם אני רוכש מכשיר מפלאפון (שמגיע עם כל הbloatware שלהם), אני יכול להתקין גרסא נקיה מבלי לפגוע באחריות (יצרן) ושיהיו לי כל הפיצ'רים של הגלקסי 6 אדג'?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by david11,

טושיבה ליברטו W100 החדש Libretto W100. המכשיר הדק במיוחד הוא עוד מוצר היברידי בעולם המחשבים הניידים והוא משלב בין קורא ספרים אלקטרוני נוסח קינדל, לבין האייפד המפורסם של אפל. טושיבה החליטה על ייצורו כחלק מחגיגות 25 השנה להשקת המחשב הנייד הראשון שלה. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20100621_01321 המחשב הזעיר מורכב משני מסכי 7 אינץ' בעלי רזולוציה של 600X1024 פיקסל - אחד מהם משמש לתצוגה רגילה, והשני מציג מקלדת-מגע או אחד משישה ממשקי ניווט אחרים. ניתן להשתמש במחשב גם במאוזן, כששני המסכים הופכים לשני מסכי תצוגה בצורת ספר. טושיבה הכריזה על ה-W100 כעל "מחשב קונספט" - היא לא עומדת להכניס אותו לייצור המוני. למרות זאת, מספר מוגבל של המחשבים האלה יגיע…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by CroCoDile,

התקנתי על מכשיר הגלקסי 2 שלי את הרום הנפלא הזה (גרסה 9-20120620 NIGHTLY). לצערי, חבילת אפליקציות הגוגל שהורדתי יחד עם הרום לא כוללת את גוגל maps. במרקט אני לא יכול למצוא את האפליקציה בכלל, במחשב אני יכול למצוא אבל לא להוריד ולהתקין. אז מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום אנשים!! קניתי לחברה שלי נגן SANSA E270 ואני מחפש את התוכנה של הנגן באינטרנט בכדי להעביר שירים לנגן... קיבלתי איתו דיסק אבל מישום מה אני לא מצליח להתקין את התוכנה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את מבוקשי. בתודה רבה אלדד כהן.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. המשחק Leo's Fortune נמכר עכשיו ב- 4 שקל ב- google play

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אהלן, אני מחפש לקנות כרטיס הרחבה 32gb לסלולרי ואני לא מבין איזה class מינימלי כדאי לי וראיתי שההבדלים במחירים בין הסוגים השונים די קריטיים... מישהו יודע (בוודאות) איזה קלאס כדאי לקנות ומאיזה קלאס זה סתם בזבוז של כסף לסלולרי?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jonnywalker,

שלום לכולם, אני בקרוב טס לדרום אמריקה לחצי שנה, אני מחפש טלפון או משהו אחר בסגנון שיהיה לו חיבור WIFI ושאפשר להתקין עליו SKYPE, העדפה שלי היא כמה שיותר זול ולא אכפת לי אם זה יד שניה,אני לא מתכון להשקיע כי יש סיכוי טוב שהטלפון יגנב שם, בינתיים חשבתי על nokia n95 או e66 יש לכם המלצות לפלאפונים אחרים? למישהו יש ניסיון עם סקייפ על n95?האיכות שיחה סבירה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by GbeTech,

אהלן. שוקלים לקנות נקסוס 10 לבית. ידוע שגוגל לא משווקים את הנקסוס לארץ בצורה רשמית. אבל ראינו בחנויות כמו אייבורי, KSP וכו' נקסוס 7 במלאי. מה זה אומר מבחינת אחראיות? במה שונה הנקסוס 7, והאם יש אחראיות על ה-10 אם אני קונה אותו מחנות בישראל?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by l_r_c_t,

אני מעוניין לשנות את הדרך שבה אני מתקשר לחו"ל (אני מתקשר הרבה מאוד, חשבון אחרון יצא 27 שעות - חשבון פשוט = כמעט שעה ביום) ועד עכשיו דיברתי דרך בזק בין לאומי בשיטה משתלמת אך ממש לא נוחה, כל 14 דקות שקל, אבל זה אומר שצריך לנתק ולחזור להתקשר כל 14 דקות, ועם זאת החשבון מגיע ל240 שקלים. השיטה שעליה חשבתי היא סקייפ, בקצת פחות מחמישים שקלים לחודש מקבלים אם הבנתי נכון 10,000 דקות לטלפונים קווים בכמות לא מבוטלת של מדינות בעולם. אני מעוניין לקנות את הטלפון האלחוטי: General Electric GE21878. קישור:"http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473076" אני רוצה אם אפשר עצה לגבי תקשורת מהסוג הזה וחוות דעת על הטלפון הזה בפרט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by felakat,

אהלן, חשבתי לקנות את הפלאפון הזה ורציתי לקבל עליו חוות דעת. איך המסך שלו? האם הוא עובד בלי תקיעות? אם אני קונה אותו עכשיו, לא תהיה לי כבר את בעיית הקילופים שהתגלתה בדגם השחור? יש המלצות מאיפה לקנות (ארה"ב)? אם אני שולח מHANDTECH לארה"ב אני אצטרך לשלם מס?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by matan007,

שלום, מעולם לא התקנתי ROM לטלפון שלא הגיע דרך עדכון OTA, אך הבנתי שלא ייצאו יותר עדכונים ל- OPO. רציתי לדעת איפה מוצאים ROM עדכני לטלפון ואיך לדעת שהוא טוב? אחרי כבר אברר איך להתקין בפועל..

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by mp91,

טוב אז דוד שלי ביקש ממני לקנות לו דיסקמן בינוני קורא MP3, בחנות שיש גישה אליה, כמו באג אופיס דיפו וכו.. והאם אפשר גם לשמוע בדיסקמן MP3 עם דיסק דיוידי? תדה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by GeForce93,

בהמשך לכתבה שפורסמה באתר http://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%99-%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%98%D7%90%D7%91%D7%9C%D7%98-%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA-8-1-%D7%91-240-%D7%A9%D7%97/ הייתי רוצה לרכוש טאבלט בסביבות ה100-150 דולר בין אם של חברה סינית או של חברה מוכרת לא מצאתי את 2 הטאבלטים של HP ו TOSHIBA למכירה (יש רכישה באתר - האם מתבצעים משלוחים לארץ?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by oren99,

עד מתי תהיה התקלה? (לא תופס את אישתי ועדיין לא החלטתי אם זה טוב או רע)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yellow acid,

שלום לכולם! לאחי הקטן קונים טאבלט ואני צריך לבחור לו... הבעיה היא שלמרות שאני קצת מבין במחשבים, בטאבלטים אין לי שום מושג... אתמול הוא הסביר לי בערך מה זה. הוא צריך משהו שאפשר לחבר לו מיקלדת לכתוב מסמכים בעיברית, ושיריץ משחקים רגילים של איפון. מה טווח המחירים של כזה דבר ואיזה חברות יש?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני כנראה אקנה מחו"ל בגלל המחיר (היקר) בארץ, ויש לי מספר שאלות בנוגע לתאימות ולתמיכה בארץ. 1. אחרי שאני מחבר אותו למפעילה הפלאפון אמור להתחיל לעבוד ישר, או שיש עוד איזה שהם דברים שהוא אמור לעבור לפני העבודה השטיפה? 2. הפלאפון יגיע בלי תמיכה בעברית מן הסתם, האם אפשר להוסיף לו? 3. האם אפשר לבטח את הפלאפון למרות שלא קניתי אותו מהמפעילה? אני מדבר על ביטוח נגד תיקונים וגם נגד גניבות. בקשר לפלאפונים... אני מתלבט בין 2. העיצוב והגודל הם קריטריונים מאוד חשובים לי. אני רוצה פלאפון רגיל (bar), וחשבתי על 2 דגמים. samsung p310i, וה samsung z370. מפני שה samsung x820 וה samsung z370 זהים מבחינת גודל ועיצוב, שמתי את ה z370 בהשוואה. ההבדלים היחידים בין ה x820 ל z370 זה התמיכה בדור שלישי…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים