גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מחפש טאבלט לאחותי, השימוש העיקרי שלו יהיה הצגת תמונות ללקוחות. מכאן, יש חשיבות גדולה למסך גדול( מעל 9 אינץ') ואיכותי. יכול להיות שהטאבלט ישהה רוב היום בסביבה מאובקת יחסית, אז טאבלט עמיד באבק זה יתרון. התקציב הוא עד 1000 שקלים עם עדיפות גדולה לא לנצל את כולו. אין בעיה לרכוש מחו"ל, וגם אין בעיה עם טאבלט סיני בהנחה שאיכות הבניה שלו טובה מאוד( אחותי לא ידועה בתור מישהי ששומרת על גאג'טים טוב). אשמח להמלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה. הטלפון הוא N95 עם מחשב נייד של HP.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זוכרים את דיבורית ה-Moto Hint המדליקה שהוצגה בשנה שעברה? עכשיו ניתן לקנות אותה בחצי ממחירה המקורי, ויש אפילו דור ב לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הדיבורית-החכמה-והזעירה-של-מוטורולה-מק/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעולם לא התקנתי ROM לטלפון שלא הגיע דרך עדכון OTA, אך הבנתי שלא ייצאו יותר עדכונים ל- OPO. רציתי לדעת איפה מוצאים ROM עדכני לטלפון ואיך לדעת שהוא טוב? אחרי כבר אברר איך להתקין בפועל..
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד Nokia 6300 מכשיר סטיילסטי,בעובי של 13.1 מילמטר,מסגרת מתכת ובמשקל של 91 גרם. התחום המוזקלי לא מופקר כלל,מכיל נגן MP3 ורדיו. זיכרון פנימי גדול של 135 מגהביט,וחריץ הרחבה מיקרו SD עם תמיכה של עד 2 גיגה בייט מצלמת ה2 מגה פיקסל כוללת זום של כפול 8. המחיר יעמוד על 328 דולר ויצא בתחילת 2007. Nokia 6290 זה לדעתי המכשיר שרבים חיכו לו,מכשיר פלודר,דור שלישי,סמביאני. מסך בגודל 2.2 אינץ ומציג 16 מיליון צבעים! מצלמה קידמית של 2 מגה פיקסל וזום כפול 4. קורא קבצי PDF ואקסל,כולל נגן MP3 ומקשיים יעודיים על הצג החיצוני. מחירו יעמוד על 427 דולר ויצא בתחילת 2007 Nokia 6086 מכשיר Unlicensed Mobile Access (UMA) הכולל אפשרות לעבור בין GSM לרשתות W…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי. יש לי NOKIA N95 8GB יש לי אוסף סרטוני Happy Tree Friends אני רוצה להכניס את הסרטונים לפלאפון. הבנתי שפלאפון קורא קבצי 3GP... אבל קראתי שניתן להתקין לפלאפון תוכנת סרטים כלשהי ... ואז להמיר את הסרטונים שאני רוצה, להכניס לפלאפון והמכשיר יקרא את הסרטונים+ יתן איכות תמונה טובה יותר. האם זה נכון? מהיא התוכנה? ואם זה לא נכון, יש איזו תוכנה טובה שהופכת סרטונים ל-3gp+ שומרת על איכות התמונה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם, מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא קוד כדי לעשות SimFree לפלאפון של Samsung U900T שנעול לחברת פלאפון? תודה אשר
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אשתי ואני (שנינו עם נקסוס 5) שדרגנו שבוע שעבר לגרסא 4.4.4 ולשנינו הופיעה תקלה מוזרה, השעון מעורר לפעמים לא עובד. למרות שאצלי השעון הוא של מערכת ההפעלה ושלה אפליקציה עצמאית, לשנינו מדי פעם זה קורה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות? או לחילופין איך אני חוזר לגרסא הקודמת? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי עד עכשיו היה לי NOKIA 6288 ואיך לא .. נשבר לו המסך כבר בפעם השניה החלטתי ש 400 שקל על תיקונים לא מקובל עכשיו אני רוצה משו יותר טוב או לפחות ברמה של מה שהיה לי נגן, בלוטוס וכל הדברים הסטנדרטיים שיהיה אפשרי להרחיב את הזיכרון אבל שלא יעלה הון תיכננתי גם לקנות MP3 אבל עכשיו אני רוצה להרוג את הציפור הזאת עם הפלאפון לא חובה דור 3 ואני לא לוקח מחברה אלא דרך זאפ עכשיו ההתלבטות היא בין Nokia 5310 XpressMusic שעולה בסביבות ה 950 עם כרטיס זיכרון 8GB וSony-Ericsson W380I שעולה בסביבות ה 850 עם 8GB רק המצלמה שלו היא 1.3 בלבד וזה תיאורטית מפריע לי מה דעתכם איזה כדאי אולי כדאי אחר שלא ראיתי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות השוואה בין הפלאפונים: W850 N91 1)כבד יותר קל יותר 2)עיצוב יפה-גוף מתכת די מכוער 3)מצלמה 2 מגה פיקסל כנ"ל 4)מערכת הפעלה פתוחה מערכת הפעלה סגורה 5) איכות שמע- ?? איכות שמע מעולה יחסית לפלאפון 6)לא מנגן וידאו מנגן וידאו צריך עזרה בהשוואה בתקווה שN91 ייצא באורנג'. אני מתלבט בין 2 הפלאפונים בעיקר בין הפיצ'רים שלהם, זמן הבטריה שלהם.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי העברתי לפני תקופה איזה קובץ למחשב שבטעות מחקתי מהמחשב... הוא קיים באייפון. למי ששואל את עצמו, אני עושה סינק אבל זה לא מוחק את הקבצים שלא ממוקמים באותו מקום (בדוק). איך אני יכול להעביר את הקובץ מהטלפון חזרה למחשב? טיינקס
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה גדול זה גדול מדי: היצרנית האמריקאית BLU משיקה פאבלט בגודל 7 אינץ\', שמוחק לחלוטין את ההבדלים המוכרים לנו בין סמארטפונים לטאבלטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%92%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%9e%d7%a1%d7%9a/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצלמה לפחות 13MP ואיכותית לפחות 2 ג'יגה זיכרון רזולוציה לפחות 720x1280 מה אתם מציעים? הכי תמורה למחיר? לבינתיים ראיתי את זה שקרץ לי http://www.ebay.com/itm/GIONEE-ELIFE-E7-5-5-FHD-Android-Smartphone-3GB-32G-Quad-Core-16MP-2-2GHz-3G-GPS-/161667654785?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a424a481
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש בסמארטפון נחמד וקיבלתי הצעות על שלושת המכשירים שבכותבת מאדם פרטי ואני בהתלבטות לגביהם לאור העניין שכל אחד ברף מחיר מעט שונה. המכשיר בעיקר ישמש להרבה מוזיקה, הרבה סרטים, צילומים מהמכשיר עצמו, אפליקציות נחמדות ומשעשעות לדרכים (לא הכי בקטע של משחקים, אבל יתכן וגם מהם יהיו קצת). התכנון הוא לקנות בעתיד כרטיס זיכרון 32 ג'יגה כדי להנות מנפח גדול להרבה שירים ב-FLAC וסרטים. בשביל לעשות קצת סדר בין המכשירים אני אעשה לצד כל מכשיר- יתרונות וחסרונות על קצה המזלג. המכשירים לפי סדר מהגרוע אל הטוב וגם מחיר, זול אל היקר: סמסונג גלאקסי S: מחיר- 1400 ש"ח פרטים על המכשיר- http://www.gadgety.co.il/399/samsung-galaxy-s-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%A6%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. יש נגן יותר טוב מהנגן הזה במחיר הזה? 2. בכללי , האם אתם ממליצים על הנגן? 3. מהם החסרונות העיקריים של הנגן? 4. איך טוענים את הסוללה? חיבור למחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. שוקלים לקנות נקסוס 10 לבית. ידוע שגוגל לא משווקים את הנקסוס לארץ בצורה רשמית. אבל ראינו בחנויות כמו אייבורי, KSP וכו' נקסוס 7 במלאי. מה זה אומר מבחינת אחראיות? במה שונה הנקסוס 7, והאם יש אחראיות על ה-10 אם אני קונה אותו מחנות בישראל?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נוקיה (אורנג') 6230, עכשיו אני מעוניין לאפס את הגדרות היצרן אבל הוא נעול על ידי קוד אבטחה. איך אני יכול לפתוח את הקוד הזה??? צריך עזרה ודחוף.... האם יש קוד טכנאי לנוקיה 6230?? תודה רבה רבה רבה!!!! המספר הסידורי של הפלאפון שלי הוא 353768005574855
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם איך גוגל מעבירים את התשלום על האפליקציות? לאן צריך להירשם/איפה צריך למלא פירטי חשבון בנק?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי במפרט שלהם שאין הבדל ממש משמעותי בחומרה (רק המעבד, בכמות הזכרון וטיפה במידות המכשיר), והבנתי שלא בעיה לעדכן לאנדרואיד 2.1. האם שווה לדעתכם לחכות לו ולהוסיף במחיר (לא שמחר אני מחליף מכשיר ובכל מקרה לא קניה דרך חברת סללולר כזו או אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ הבא שאני צריך בשביל לבצע רוט CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5.tar האם הוא יאפשר לי לבצע רוט?יש לי מערכת הפעלה ICS וגרסת ליבה JHLP9
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הסמארטפון החדש של היצרנית הסינית Doogee מציע מסך FullHD ו-3GB של זכרון RAM בעבור 550 שקלים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/שובו-של-ה-doogee-עוד-סמארטפון-עם-תמורה-מדהימ/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בעקרון אני רוצה לעבור לרמי לי אך אני צריך להגיע לנקודת השירות ולקנות פלאפון חדש (יש לי 6288 של נוקיה שלא פועל טוב) הבעיה שאין לי כל כך זמן כרגע. יש לסלקום חבילות דומות? והאם הן במעמד של איש מכירה או שזה רק במעמד של "אני מתנתק" וקשרי לקוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם חברות הסלולר יכולות לדעת איפה אנחנו נמצאים בכל זמן נתון בזמן שהטלפון עובד? חייבים להתחבר ל GPS או לקיים שיחה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתגייס בקרוב לצה"ל (יש!!!) והייתי מועניין לקנות נגן MP3 בעל נפח גדול (לפחות 8GB). בהזדמנות אני טס לברלין בקרוב אז יש אפשרות לקנות שם או בדיוטי פריי. התקציב (כולל אוזניות אכתיות (אני יודע שזה הפורום הלא נכון אבל אפשר המלצות?) ונרתיק להגנה) בסביבות 1500 ש"ח. חשוב לי שיהיה רדיו, זמן נגינה ארוך (לא קריטי רק שלא יהיה קצר) ואיכות סאונד. הצגת וידיאו ותמונת לא ממש חשוב (סתם קיט'שי לא?) תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-