עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, הייתי מעוניין ללמוד כיצד לעדן את גרסת האנדרואיד שברשותי במכשיר מוטורולה רייזר XT910 של אורנג. המכישר עודכן כעת לגרסת 4.0.4 ואני לומד שיש כיום כבר גרסת 4.3 בשוק האנדרואיד. האם ניתן לעדכן לגרסאות יותר עדכניות וכיצד אני מנתק את ההתקשרות של המכשיר שלי לאורנג' בכל פעם שאני עושה שחזור נתוני יצרן לצורך איפוס המכשיר. הבנתי שניתן לעשות את כל העדכונים האלה באופן עצמאי לבד בבית בלי צורך בטכנאי, האם יש אתר או בלו שמלמד כיצד ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי בעיה עם נוקיה 5800, קורה לפעמים שאני לא יכול לבצע שיחה ולא יכולים להתקשר אליי (אפילו שיש קליטה), כשאני מנסה להתקשר מופיעה הודעה שאומרת "שיחה נדחתה" ויש צליל גבוה כזה, עכשיו זה קורה כל הזמן! חשבתי על לעדכן גרסא אבל אם אני מנסה להוריד דרך OTA זה אומר שאין עדכונים וכשאני מחבר את הפלאפון למחשב בעזרת PC SUITE המחשב בכלל לא מזהה אותו... מישהו נתקל?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by bister,

שלום, אני שוקל לרכוש GPS APEX 4313 ללא תוכנה. אני יודע שניתן להשיג IGO בדרכים נלוזות אבל אני מעדיף לוודא מראש שאכן ניתן להתקין אותה בדגם הספציפי ללא בעיות מיוחדות. האם במקרה יש פה מישהו שהתנסה בהתקנת תוכנה בדגם הזה או מכיר את הנושא?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by nadavvin,

חשבתי ללכת בכיוון של MP4 אבל רובם כתוב שהם מציגים טקסט בלבד, גם כאלה בעלי מסך טוב ואידיאלים לקריאה כמו: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=573680 תודה נדב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Nirkaw,

הוספתי לפלאפון החדש שלי (SAMSUNG GALEXY S) אפליקציה של יוטיוב ופייסבוק ואני מחובר לרשת האלחוטית, רציתי לדעת שאם אני נגיד אצא מהטווח של הרשת האלחוטית מה יקרה לזה... זה יעבור אוטומט לחבילת הגלישה? תיהיה דרך כל שהיא לבטל את זה ושהוא לא יעבור אוטומט לחבילת הגלישה ולעשות שזה פשוט לא יעבוד עד שאני אחזור לבית? ואם נגיד אני ארצה להכנס ליוטיוב/פייסבוק לכמה דקות אני פשוט אפעיל את זה ואחרכך אכבה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by shahar75,

אני זקוק לטבלט בגודל של "7 לפחות. קניתי AINOL בעבר והתאכזבתי מאוד מקליטת הלוויינים שלו (שני מכשירים) ובעיקר איבוד קליטת הלויינים ומסך המגע שזקוק ללחץ לא סביר להפעלה. מסתבר שנושא קליטת הלויינים הוא גם פונקציה של כח העיבוד של המכשיר. אשמח לקבל המלצות מבעלי נסיון על טאבלט ש-: 1. לא מתחמם וכבה בניווט ארוך בשמש. 2. קליטת לוויינים טובה גם תוך שימוש בתוכנות ניווט תובעניות. 3. מסך מגע רגיש. 4. מערכת אנדרואיד. 5. חברה מוכרת שגם דואגת לעדכן חומרה. תקציב עד 1,200 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by geniaXP,

אני רוצה לקנות את הגלאקסי S הראשון מחנות פרטית (השני יקר מידי, גדול אפילו יותר מהראשון וקראתי פה שהוא פחות טוב במוזיקה). עכשיו באתר של החנות כתוב "לקוחות יקרים, שימו לב!!! אנא המנעו מהתקנת גרסאות בכלל ומתיקון "LAG FIX" בפרט. כאמור, לקוח אשר יתקין או ישנה את גרסת התוכנה מיוזמתו, יאבד אחריות בגין פעלות אלא ועלול להשבית את המכשיר." שזה אומר לא להתקין רום כי אחרת אני אעבד אחריות. מה לעשות לגבי זה? הבנתי שאנשים שמים רומים למרות הכל.. איזה נרתיק/מגן מסך צריך לקנות בשבילו? ואיזה דברים כדאי לוודא לפני שקונים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by תם ברנד,

אהלן, יש לי אופציה קנות את המכשיר באילת בעלות של 1230 ש"ח. מישהו מכיר ויודע להמליץ/ לא להמליץ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gdanay,

שלום אני מעונין לקנות lg g2 32gb בvip mobile , איך החנות ? מישהו התנסה איתה \ למישהו יש חנות שהוא קנה דרכה , או שהוא מכיר שהיא אמינה (מעונין גם בהוספת אחריות יצרן): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=858781 (לא מצאתי אם מותר לשאול על חנות ספציפית לפי חוקי הפורום , אז תקנו אותי אם אני טועה)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. מצלמה לפחות 13MP ואיכותית לפחות 2 ג'יגה זיכרון רזולוציה לפחות 720x1280 מה אתם מציעים? הכי תמורה למחיר? לבינתיים ראיתי את זה שקרץ לי http://www.ebay.com/itm/GIONEE-ELIFE-E7-5-5-FHD-Android-Smartphone-3GB-32G-Quad-Core-16MP-2-2GHz-3G-GPS-/161667654785?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item25a424a481

11. אני מעוניין להעביר סרטים ממסך הסמארטפון שלי ( LG G2 4.4.2 ) ל- SmartTV של סאמסונג מדגם 50F6400. ביצוע המטלה הוא פשוט וישיר כשמדובר בתקשורת בין סמארטפון של סאמסונג לבין טלביזיה של סאמסונג. לא הצלחתי לבצעו ב- LG G2. האופציות הזמינות בטלביזיה הן screen mirror ו- AllShare. האם יש דרך לבצע זאת ללא רכישת חומרה? אם לא, איזו חומרה מומלצת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by D_mon,

מחפש סמארטפון עם דגש על חיי סוללה טובים (כמה שיותר יותר טוב), מסוג אנדרויד. בגודל של 4.5 אינץ ויותר, הפלאפון ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.

13. הסמארטפון המדובר מיישר קו עם היצרניות המובילות בשוק ויכלול את שכבת ההגנה הנוספת לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-%d7%94-oneplus-2-%d7%99%d7%9b%d7%9c%d7%95%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a8%d7%a7-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. בוקר טוב, בקרוב אנחנו טסים לאירופה ואני מחפש אפליקצייה חינמית לניווט ג'יפיאס בכבישים באירופה. כמובן שהייתי רוצה שזה יהיה בחינם ויעבוד ללא צורך בחבילת אינטרנט אלא בעזרת מקלט ג'יפיאס בלבד. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by overload,

למה כשאני מעבר סרט מהמחשב ששוקל, לדוגמה, 180 מגה, אחרי הקידוד שהתוכנה שהגיע עם המכשיר עושה לו, הוא שוקל בערך 250-300 מגה על המכשיר. הסרטים גם לא נראים מדהים, משוננים קצת כאילו הם מקווצים. יש דרך אחרת להעביר את הקבצים למכשיר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%95%d7%92%d7%9c-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9-%d7%a2%d7%9d-lte-%d7%91/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4228035,00.html

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by spitzi,

היי, בדצמבר אוכל לקבל מארה"ב משלוח מכשירים דרך חבר. אני רוצה לנצל זאת לקניית אחד משני טאבלטים שיוצאים ממש בנובמבר: Kindle Fire HDX 8.9. יתרונות לעומת אייפד: מסך חד יותר, שוקל 90 גרם פחות, זול ב-120$ (לא שיקול קריטי). חסרונות: מערכת הפעלה חצי-אנדרויאידית של אמזון, מסך קטן בכמעט אינץ' מהאייפד. כמו כן, אם המסך נשבר, נראה לי שכל המכשיר הולך לפח, כי מטריצת הפיקסלים מולחמת לזכוכית. iPad Air: מן הסתם אתם כבר מכירים את המפרט והמחיר. כמו כן, לא בטוח שהזמנה מוקדמת בנובמבר תסופק תוך חודש אחד לכתובת בארה"ב. אני נמשך יותר לקינדל פשוט מפני שאין לי דרישות גדוולת מדי בתחום האפליקציות, למשל אני לא משחק משחקים על הטאבלט. אבל אני כן רוצה שפה ושם יהיו לי utilities שאני צריך, כגון שלט רחוק …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by id3232,

היי אנשים יש לי שאלה, קניתי כבר mhl לנוט 2 לא מזמן כדי שתהיה לי אופצייה לראות סרטים בטלוויזיה. עכשיו שמתי לב שלכרטיס זכרון sd אין אפשרות להעביר קבצים גדולים מ4 גיגה,! והמכשיר לא קורא nstf! מה אפשר לעשות כדי לאחסן קבצים גדולים בכל זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הטאבלט החדש והמתקדם מבית גוגל נוחת בחנויות והמבקרים ברחבי הרשת חלוקים בדעתם - חלק מגדירים אותו מהפכני, ואילו אחרים מצהירים שאתם יכולים לקבל יותר תמורת הכסף שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9-%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99%d7%9d/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by evy,

אהלן, אני מחפש המלצה לשני סמארטפונים עבור ההורים ב 1500-1700 שח. עדיפות למסך באיזור ה 5 אינץ׳, אנדרואיד, עם מצלמה יחסית טובה, ממשק קל למשתמש. אשמח להמלצות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, ביום ראשון הקרוב אני מתכוון לקנות מכשיר מרשת אורנג' (במבצע ה50% הנחה) בכל מקרה, אני מתלבט בין שני מכשירים: SE K800i SE K610i ברור לי שK800i הרבה יותר טוב מK610i, אבל יש ל800 כמה חסרונות: החסרון הגדול ביותר - אורך חיי הסוללה: הסוללה יכולה להגמר ביום של שימוש אינטנסיבי וביומיים של שימוש חלקי (אין לי בעיה לטעון אותו כל יום אבל שמעתי שזה מזיק לפלאפון) עוד חסרונות - הוידאו של המכשיר באיכות גרועה, והסאונד לא משהו (לפי מה שהבנתי).. וגם המכשיר ענק ומגושם! לעומת ה610 שהוא קטן ויפה, אין לי מושג לגבי הסאונד שלו (אם משהו יוכל להגיד לי אני אשמח) אבל המצלמה שלו לא משתווה למצלמה של ה800.. אז מה אתם ממליצים? לקחת את הK800i למרות החסרונות או לקחת את הK610i למרות האיכות הגרו…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gado2,

היי, מישהו יודע אם הנוקיות החדשים נתמכים ברשת החדשה של אורנג' ? בביקורות בעולם כתוב שהם תומכים בHD VOICE רוצה לוודא שזה תקף גם כאן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by LIDOR_13,

שלום,אני מעוניין לקנות עכשיו סטיק אנדררואיד..... מהחפירות שלי ברשת הבנתי שMK802 החדש הוא העסקה המשתלמת... אז הרצתי חיפוש בDX(http://goo.gl/K0LmY),וחוץ מהבדל הזיכרון בין הדגמים(8 ו-4GB)לא מצאתי שום הבדל אחר...(גם צבע,אבל בואו לא נהיה גזעניים ) המחירים בין הדגמים,שונים,למה?אתם יכולים לחדד לי את ההבנה? ועוד משהו,עדיף להזמין ממקומות אחרים או שמDX זה המחירים הכי זולים? ואם יש סטיק יותר חזק באזור של ה-50-65$ אני אשמח לעצה....(חשוב לי בעיקר ביצועי WIFI טובים וטיפה משחקים כשמשעמם...) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן. מתלבט כבר חודשים איזה מכשיר לקנות. חלקכם קראו כבר כמה שאלות שלי בנושא. מחפש מכשיר מהיר בעיקר לצרכי יומן פגישות, GPS, WIFI ונגן איכותי. פחות כטלפון, ייתכן שאפילו אשתמש בו SIM FREE מפאת טלפון מהעבודה. התגבשתי על רשימה (על פי סדר העדיפות) ואני צריך להחזיר תשובה בהקדם (יש לי חבר בהונג קונג !!!). מה אומרים ? LG RENOIR 1 HTC TOUCH HD 2 HTC G1 3 לא ברור לי למה המחיר של האחרון כל כך שערורייתי ... כמה חבל שה- palm pre עוד לא יצא... מה אתם חושבים?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.