גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,790 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי טאבלט Asus Transformer Pad TF103C מבוסס אנדרואיד, ואני רוצה שיהיו בו 2 פרופילי משתמשים. הצלחתי ליצור 2 משתמשים, אבל אני לא מצליח לעבור ביניהם. במסך הנעילה יש 2 אייקונים, של 2 המשתמשים, אבל לא הצלחתי להיכנס בתור השני, אלא רק בתור הבעלים. אשמח לעזרה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הסוללה חיפשתי באייבי וכולם נראות אותו דבר מישהו מכיר סוללה מקורית איכותית במחיר סביר?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי אייפוד קלאסיק 80 GB, שבצורה מטרידה עדיין עובד כמו שצריך. הבעיה היא - הבטריה שלו נגמרת אחרי 5 שירים בערך. ניסיתי לטעון דרך החשמל, דרך המחשב, לרוקן ולטעון, וכו וכו, אבל היא פשוט מתה, עבר זמנה. לא מצאתי באתר של איידיגיטל כמה זה עולה והאם זה בכלל אפשרי להחליף אצלם, ובאתר של אפל המחירים רק בדולרים. כיוון שאני טס לחול בימים הקרובים זה די דחוף - מאיפה אני יכול לקנות, עדיף בישראל אבל גם איביי יתקבל בטריה חלופית ואיכותית לאייפוד שלי, ואיך אני פותח אותו כדי להחליף? אם אתם לא יודעים אבל מכירים איזשהו מדריך זה גם יהיה נחמד... תודה רבה! נ.ב. בדקתי באיביי, והמחיר של הסוללות נע סביב 10 דולר... הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות סוללה חדשה לאייפון 5. אני רואה בסין (גם דרך איביי וגם דרך אלי אקספרס) שיש סוללות שרשום עליהם 3.8V 5.45WH, יש כאלה של 3.8V 5.92WH ויש כאלה בכלל עם 3.7V. לפי מה שהבנתי מוויקיפדיה ה3.8V 5.45WH הוא הנכון. אבל השאלה שלי היא מה ההבדל? מה זה נותן שיש יותר וואט-שעה?? זה יכול לפגוע בטלפון או ברכיבים שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו החליף סוללה לסמסונג וחווה שיפור בזמן סוללה כפי שהיה שהמכשיר היה חדש, או שמא יש פה עוד בלאי נוסף שאיני יודע עליו שבכל אופן לא יישתפר הממצב כל כך עקב ההחלפה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי מכשיר מדור 2 עם סים ישן ואני רוצה לקנות מכשיר מתקדם בחנות ולא בחברת סלקום. האם החנות יכולה להחליף לי את הסים לחדש או שאני חייבת לעשות זאת רק בחברה ואז לשלם להם דמי גלישה קבועים? תודה ריקי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי N95 8GB . אני יודע זה טלפון ישן וזקן אבל בשבילי הוא עושה את העבודה..(יש לו רמקולים חזקים שזה חשוב לי..,מצלמה דיי טובה WI_FI) רק מה הוא כבר ישן ומתחיל לקרטע קיבל כמה מכות,המסך לפעמים לא עובד וגם יש קצת קורוזיה..בכל זאת לא פלאפון חדש וגם קניתי אותו משומש אז אני לא יודע מה הבעלים הקודם עשה איתו ..אני אשתדלתי לשמור עליו.. עכשיו אני רוצה להחליף אותו אבל אין שום מכשיר נכון להיום שמוצא חן בעיני אז חשבתי להזמין מEBAY אולי אותו פלאפון כזה ראיתי שיש הרבה N95 8GB ואז אני רק צריך להעביר את המקשים שיש לי בזה לפלאפון החדש ולצרוב עברית(שזה ממש קל) וזהו אבל בגלל שהוא קצת איטי שמתי לב(אני לא יודע עם זה בגלל שהוא התיישן ולא מתפקד טוב או שפשוט בגלל שאני מסתכל אל מכשירי…
-
- 88 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
שלום לכםהרכיב פלאש (רום) נשרף לי והמעבדות http://www.cellfi.co.il/ וhttp://www.mt-mobile.co.il/אמרו לי שהם לא מחליפים את זה כי אין להם או כנראה שהם לא רוצים אני לא יודעידוע לכם איזה מעבדות עוד יש שמתקנים את המכשיר הזה?תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלפתי לפני כשבועים את מכשיר ה s2 בגלקסי note הוא הגיע עם kingdroid v2 וקרנל 3.0.15 פרנקו המכשיר נתקע על ימין ועל שמאל .. הייתי רוצה לקבל הדרכה מפורטת הבחלפת רום בגלל בעיית הבריק הידועה ב note.. מחפש רום ics מבוסס סמסונג שיכלול את ה social hub שלהם.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
הייי יש לי מכשיר nexus s ואני מעוניין להחליף לו רום אין לי מושג בזה ובחיים לא התעסקתי בנושא. יש לכם רום מומלץ בשבילי? הגירסא הנוכחית שלי היא android 4.0.4 וכן אם יש מדריך מה עושים ואיך השימושים שלי די בסיסיים של שיחות הודעות אינטרנט ומוזיקה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה ברמקול אוזן של הטלפון - שומעים ממש חלש ואני רוצה להחליף אותו. בארץ מן הסתם עולה מאוד יקר. ראיתי בחול שעולה 8 דולר להזמין את החלק וההתקנה לא נראית מסובכת. רק שמתי לב לדבר אחד: החלק של הרמקול כולל גם את חיבור האוזניות ושם הפלאג שחור לעומת הפלאג המקורי שבטלפון שהוא כסוף. האם זה יכול להעיד על איכות נמוכה? תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום האם אפשר להחליף תוכנה בצורה עצמאית למכשירי NOVOGO (ספציפית Z800) , נניח מ-IGO 8 ל 7 או להפך?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אז ככה הייתי בסין וקניתי נגן MP3 דמוי IPOD שמונה ג'יגה. התוכנה שבMP3 תומכת עברית והיא אותה התוכנה שקיימת בנגנים שנמכרים בארץ.. הבעיה היא שהתוכנה דפוקה ועושה לי ריסטרטים לנגן שאני מנסה להכנס לספריית שירים. חיפשתי בגוגל את התוכנה וכל הזמן הגעתי לאתרים סיניים מה שלא ממש עוזר לי.. משהו אולי מכיר את התוכנה ויודע מאיפה אפשר להוריד אותה? זה מה שמופיעה לי בFIRMWARE VERSION שבנגן: ACI_V3.5.37 DX85001 CM70038 אין לי הרבה תקווה אבל אולי משהו פה יציל אותי....תודה
-
- 11 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכם, החלפתי את סיסמת הכניסה שלי בחשבון-גוגל במחשב הנייח שלי ופיתאום אני רואה שיש סימן קריאה אדום במסך הראשי של הנייד שלי LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 והסימן-קריאה-אדום יושב על חשבון הגוגל ב"סינכרון"... לא יכול לסנכרן את הנייד... ניסיתי בנייד להגיע למצב של החלפת סיסמה בחשבון הגוגל, אבל מצאתי רק אפשרות של "הסר חשבון", שעם זה הוא אומר שכול נתוני הנייד ייתאפסו להם ואני ממש לא צריך את זה.... ניסיתי ליכפות סינכרון גם בנייד וגם בנייח, אבל הוא רק מודיע בנייד שיש בעייה בסינכרון ולא נותן אפשרות להחליף את הסיסמה... מישהו יודע איך מתקנים את הסיסמה בחשבון הגוגל בנייד הזה, מבלי לאפס אותו לנתוני היצרן?....בתודה מראש למציל!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
השבב שנועד להתחרות ב-Snapdragon 8 Gen 1 וב-Dimensity 9000 הופך לרשמי לאחר כמה עיכובים קלים ובצל שמועות שאינן מחמיאות במיוחד - כשגולת הכותרת היא הליבה הגראפית החדשה מבית AMDלכתבה
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
- 2 followers
-
-
מכשיר הדגל הבא של היצרנית הטאיוואנית אמור להיחשף רק באמצע החודש הבא, אך נראה כי ברשת כבר עכשיו יש די והותר חלקי פאזל שיעזרו לנו להבין האם מדובר כאן בהזדמנות לשנות את ההווה העגום, או בעוד אכזבה בלתי נמנעת אחרי שראינו (והתרשמנו לטובה) מה המיטב של המיטב שיש לסמסונג, LG, סוני, Xiaomi ואפל להציע לנו עבור המחצית הראשונה של שנת 2016, נראה כי נשארה רק צלע מרכזית חסרה אחת בשוק הסמארטפונים שטרם הניחה את הקלפים שלה על השולחן – HTC, שבימים אלו עלולה להפוך להיות מוכרת יותר תודות למיזמיה בתחום המציאות המדומה, ופחות בשל עסקי הסמארטפונים שלה שמדשדשים מבינוני לגרוע כבר מספר שנים. ההערכות הרווחות ברשת נכון לעכשיו, שמתבססות על מספר טיזרים והכרזות מבית היצרנית עצמה ועל מספר גדול עו…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
כל העולם חיכה לטאבלט של אפל, מיקרוסופט החליטה לשחרר הצהרה קודם נראה פשוט טוב כמובן שיש עוד זמן עד שנראה דבר כזה בשוק, אבל נראה שיש למה לחכות http://www.engadget.com/2009/09/22/microsofts-courier-booklet-emerges-said-to-be-in-late-prototy/#continued
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמסונג מחזירה את מותג ה-Galaxy Active שלה לפעולה - עם עט מגע ומימדים מוגדלים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
- 1 follower
-
-
טאבלט ה-Dell Venue 8 7000 מציע עיצוב ייחודי, שבב אינטל מרובע ליבות מדור חדש ופרופיל דקיק אפילו יותר מזה של האייפד אייר 2 – האם זו הנוסחה שתעניק לדל וצ\'יפזילה הצלחה בשוק המכשירים האולטרה ניידים? בקרוב נגלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9b%d7%95-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%95%d7%aa/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Dell הציגה טאבלט חדש אשר קוטף את התואר \"הטאבלט הדק בעולם\", ומכיל מספר תכונות מעניינות ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%93%d7%a7-%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%a9%d7%99%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%9c/
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gearbest.com/tablet-pcs/pp_343663.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=regular.0419&email=b2t8emVldnM4NkBnbWFpbC5jb218NjIxNQ==
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
דל מציגה את טאבלט ה-Dell Venue 11 Pro שינסה להתחרות בטאבלט מבית מיקרוסופט עם מעבד Core M מדור ה-Broadwell החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%99%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%91-surface-pro-3/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינים להתחדש בטאבלט עדכני ובמחיר סביר? הכירו את ה-Teclast X98 Pro, שמצוייד בשבבי הדור חדש של אינטל לכתבה: http://hwzone.co.il/הטאבלט-החדש-של-teclast-מקפיץ-אתכם-אל-עולם-ה-14-ננ/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט בראש ובראשונה לקריאת Ebooks ומגזינים, וממש אח"כ לגלישה נוחה ברשת. הדבר הכי חשוב זה מסך שהוא הדבר הכי קרוב לE-Ink בLCD/LED. יש דבר כזה היום? הKobo Arc ממה שקראתי הכי קרוב לזה, האם למישהו יש ניסיון איתו? עוד הצעות מלבד הנקסוס 7?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היבואנית המקומית הרשמית של המותג הסיני בארץ מתחילה להציע גרסה אחת של ה-Xiaomi Pad 6 - אך לא את גרסת ה-Pro בשלב זה, אשר ממשיכה להיות זמינה רק דרך צינורות בלתי רשמייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
- 2 followers
-