עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. כחלק מגל המכשירים הסיניים הבאתי ובדקתי את הZTE V970, מכשיר מאוד נחמד http://goo.gl/KTODm

• 39 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. חברים... הביזיון של סמסונג ישראל עולה רמה, מבקש טובה יש לי בעיה עם הנוט 2 שלי... וסמסונג ישראל (שהם לא סמסונג) דחפו לי תגובה שפשוט העלתה לי את הסעיף. מה שכתבתי להם בעמוד בפייסבוק התגובה זה כבר מעליב את האינטליגנציה הבסיסית שלי... "חומרה מיוחדת" יותר גרוע, אם לסמסונג אין דרך ללמוד אודות ה"חומרה המיוחדת" שלהם, אז למי יש? בקיצור... רעש!!! אני סומך עליכם... תגובות נורמליות, לא צעקות... הם נטו מנסים להעליב את ההיגיון הפשוט https://www.facebook.com/Samsung.Israel/posts/10152224567374057

• 67 תגובות
    • 13.7k צפיות
  3. שלום, יש לי lg p500 (optimus one עם ROM של אורנג' (גם הSIM הוא של אורנג'). ניסיתי להתקין עליו AOKP, הכל עבד כמו שצריך רק שנראה שהמכשיר לא מזהה את הכרטיס SIM (מקבל No service ולא מצליח להגדיר APN). החזרתי את המכשיר לגרסא הקודמת והכל עובד בסדר.. מישהו יודע מה הבעיה? תודה עריכה: ניסיתי להתקין עוד רום (IcySnap), גם זה לא מזהה את הכרטיס סים.

• 22 תגובות
    • 5k צפיות
  4. Started by Mike-,

אהלן חבר'ה. אני מניח שחלקכם מכירים את הPower Banks למיניהם, מצברים\סוללות חיצוניות להטענה של גאדג'טים. מישהו מכיר דגם\חברה מומלץ למכשיר שכזה ? נתקלתי בהרבה מאוד מכשירים מפוקפקים באייביי שטוענים קיבול שלא הגיוני בעליל (ו100% שיקרי), אשמח אם למישהו יש דגם או חברה אמינה ומומלצת.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  5. אורח snirfern
    Started by אורח snirfern,

לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by elibadra2,

שלום. רכשתי היום את ה nexus 4 , הוא הגיע בלי אוזניות וללא חוברת בעיברית המוכרת התעקשה שכך זה מגיע . מה דעתכם האם זה צריך להדליק נורה אדומה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by liorc,

שלום, בינואר רכשתי 2 יחידות של איינול פייר. באחת מהיחידות מסך המגע הפסיק להגיב (קיבלתי אותו עם גירסת 20121211tm) קראתי בכל מיני מקומות על firmware שאמור לתקן - http://www.slatedroid.com/topic/40033-solved-touch-screen-failures/ אבל זה לא עזר לי. ניסיתי גם כל מיני firmwares ישנים ולא עזר. למישהו זה קרה? מישהו הצליח להתגבר? האם ניתן לתקן בארץ? אשמח לעצות תודה, ליאור

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. קיבלתי טאבלט CROWN CR97A190-T כשאני מחבר אותו למחשב בUSB אין כלום מצד המחשב - אפילו לא צליל. גם בטאבלט לא מתרחש שום דבר. ניסיתי ריסטארט, חור יואסבי אחר (מקדימה מאחורה), חיפשתי בהגדרות, כלום לא עזר

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  9. Started by flyfi,

היי אני רוצה לקנות נגן של cowon/iAudio אבל לתדהמתי פשוט אין...לא מצליחה למצא מקום שמוכר משהו של החברה הזאת, עזבו כבר לדבר על הדגם. בבאג היה C2 והוא נעלם מהמלאי, בקיצור- איפה קונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. משום מה בזמן האחרון כשאני מתקשרת לאנשים הפלאפון שלי הופך למצב רטט. למה זה קורה? בדקתי בהגדרות ואין שום דבר על זה. מה אני יכולה לעשות בשביל לתקן את זה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  12. יש לי Sony Xperia Sola והחלפתי מערכת הפעלה כבר פעמיים אבל לא הייתי צריך להתעסק מעולם עם KERNEL. עד עכשיו פשוט הלכתי לפי הוראות של ROMים שונים, הייתי צריך להתקין ריקברי ואז ישר את ה-ROM. לפי מה שאני מבין ה-KERNEL כבר כלול ב-ROM ולכן לא הייתי צריך להתקין אותו. השאלה היא האם אפשר להתקין KERNEL אחר שישפר את ביצועי המכשיר (שהוא איטי ברמות מטורפות) ואם כן אז איך אפשר לדעת אם זה KERNEL שמתאים ל-ROM? האם אפשר לקחת KERNEL של JB ולצרוב אחרי שהתקנתי ROM מבוסס על ICS? מה יקרה למכשיר במצב כזה? האם אפשר להתקין KERNEL של CM על ROM שהוא לא CM?

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  13. שלום לכם חבר שלי נמצא בברוקלין עד ה 4/6 ורציתי לבדוק להביא דרכו את המכשיר בבדיקה ברשתות T-MOBILE ו AT&T עלה כי המכשיר נמכר אצלהם במחיר יקר בגרסאת I9505 ואין אותו בגרסאת ה I9500 אז עברנו לאופציית EBAY עם משלוח אליו הביתה אז ככה, מספר שאלות : קודם כל, http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-IV-GT-I9500-Android-4-2-S-4-16GB-White-Unlocked-GSM-Smartphone-/350798705465?pt=Cell_Phones&hash=item51ad3b7339 נשמע אמין? המחיר לא נחשב זול מדי? ודבר שני ואחרון.. לא תהיה לי בעיה להפוך אותו לעברית נכון? אני פשוט עם אייפון ולא מבין באנדרויד אבל הבנתי שבגרסא הזאת יש עברית מובנת שאפשר להחליף אלייה בהגדרות תודה מראש, לירן.

14. מאז המעבר לפורום החדש, כשאני גולש באמצעות האייפד בפורום השרשורים מופיעים כקבצי טקסט HTML כזה.. ולא גרפי כפי שמופיע בדפדפן רגיל במחשב.. האם זה דבר ידוע? האם זה משהו ספציפי? גלשתי גם בספארי וגם בכרום ובשניהם התצוגה זהה. תודה

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by itISlupus,

ראיתי את הביקורות ב YOUTUBE וקראתי גם כמה חוות דעת אבל לא נתקלתי בכותב ביקורת שהשתמש במחשב הזה לצורך כתיבת הרצאות. יש מישהו שיש לו את המחשב הזה ויכול להגיד לי עד כמה נוח לכתוב איתו בהרצאות (מדעי+מלל חופשי)? עד כמה שילוב עם ONE NOTE 2013 מתאים לזה? מה לגבי תנוחת היד? האם אפשר להניח את כף היד על המסך בזמן כתיבה? ונוחות באופן כללי? תודה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  16. Started by roeesnir,

אני מחפש אוזניה נוחה. קניתי בeBay את ה-Motorola HK-100. שומעים מעולה, אבל היא לא נוחה בטירוף. אחרי כמה דקות מחילה לכאוב באוזן. מה אתם אומרים על אלה? : http://www.ebay.com/itm/Plantronics-Explorer-390-Universal-Wireless-Bluetooth-Headset-/251181309010?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item3a7b929c52 http://www.ebay.com/itm/Refurbished-Plantronics-Explorer-330-Bluetooth-Headset-/290823761773?pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item43b6726f6d בכלל, החברה הזו טובה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום יש לי רעיון לאפלקציה חדשה שתחום השיווק. מחפש מתכנת שיכנס כשותף משהוא רציני שמוכן ללכת על עסק עד הסוף. יש מודל רווח חדשני השמח עם תצרו קשר tiltando@walla.com

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. היי אני מחפש טאבלט 7" בסביבות ה-1500 שקלים... אני רוצה שיהיה בו 3G,ולא פחות מ16GB וכמובן רז' טובה. האם נקסוס 7 זה הטאבלט האידיאלי? אם לא,בבקשה פרטו ותנו טאבלט מתחרה אחר.. ועוד שאלה: יוצא \יצא טאבלט חדש בזמן האחרון של אסוס? אם כן איזה? תודה רבה

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by langa,

שלום ידידים. קניתי את הטלפון הנ"ל. בטעות קניתי את הגירסה הסינית שלו. y300-0000 במקום y300-0100. אך לצערי הוא הגיע עם ROM מעפן ללא עם גוגל פליי שקורס כל הזמן. כרגע עשיתי לו עידכון לגירסה הרישמית. החדשה. וכל הטלפון שלי מלא בתוכנות סיניות. ללא גוגל פליי. אני צריך עזרה בלמצוא גירסה נורמלית או דרך להתקין את הגירסה הבינלאומית שמתאימה לדגם Y300-0100. בבקשה עזרה ממכם.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by Art Tatum,

מה אתם חושבים על נגני COWON באופן כללי? (איכות שמע, איכות מסכים, זמן הבטריה וכו...) והאם למישהו יש מה לומר על הCOWON X9?

• 27 תגובות
    • 6.6k צפיות
  22. שלום חבר'ה, ראיתי הרבה לינקים ודפים על whatsapp למחשב, האם זה באמת עובד? ואם כן, יש למישהו לינק אמין להתקנה? נ.ב החיפוש לא עובד

23. הי אני חדש בגלקסי. האם מומלץ לעדכן את הקושחה דרך samsung kies? זה עלול לשנות את השפות? מדובר בקושחות שאושרו ע"י היבואן בארץ או שזה מסמסונג העולמית?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Shasoosh,

אני מחפש מכשיר בעלות סביב 1000 ש"ח. מיכוון שאייפון 4 עולה בערך 1600 ש"ח הברירה היחידה היא אנדרואיד. אם יד 2 לא בא בחשבון, מה הן האפשרויות העומדות בפניי? השימושים המרכזיים של הטלפון יהיו וואטסאפ ומצלמה לצלם את הנכדים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by elibadra2,

שלום . רכשתי היום nexus 4 . מישום מה אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט. בחברת אורנג נאמר לי שמבחינתם הכל בסדר. יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים